Eda Taşpınar Bikini

Eda Taşpınar Bikini

Son dakika Eda Taşpınar bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eda Taşpınar bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eda Taşpınar bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eda Taşpınar Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eda taşpınar bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 eda taşpınar bikini haberi bulunmuştur. Tüm eda taşpınar bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Taşpınar Miami'de iş görüşmesi yapıyor!
Eda Taşpınar Miami'de iş görüşmesi yapıyor! Eda Taşpınar, ürünlerinin tanıtımı için Londra'ya gitmişti. Şimdi ise Miami'de...
13.02.2018 Magazin
Bu pozlar için 120 bin TL alacak!
Bu pozlar için 120 bin TL alacak! Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar, bir spor ayakkabısı markasının reklam yüzü oldu.
14.09.2017 Magazin
Eda Taşpınar bir kez daha rezil oldu!
Eda Taşpınar bir kez daha rezil oldu! Sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın sosyal medyadan paylaştığı bazı fotoğrafların kendisinin olmadığı ortaya çıktı.
13.09.2017 Magazin
Eda Taşpınar resmen rezil rüsva oldu!
Eda Taşpınar resmen rezil rüsva oldu! Eda Taşpınar'ın Instagram'da "Gece denize girmeden yaz bitmez" notuyla paylaştığı fotoğraf başka bir kullanıcıya ait çıktı. İşte Eda Taşpınar'ın paylaştığı o fotoğraf...
13.09.2017 Magazin
Eda Taşpınar eski sevgilisini reddetti!
Eda Taşpınar eski sevgilisini reddetti! Sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın, geçtiğimiz mart ayından ilişkisini noktaladığı Roy Luwolt'un barışma teklifini geri çevirdiği iddia edildi.
1.09.2017 Magazin
En 'seksi' savaş! İkisi de paylaştı...
En 'seksi' savaş! İkisi de paylaştı... Plajların ikoncanları Eda Taşpınar ve Eliz Sakuçoğlu arasında adeta savaş yaşanıyor. Eda Taşpınar amuda kalkmış pozunu paylaşınca Eliz de eksik kalmadı.
27.08.2017 Magazin
Eda Taşpınar bu paylaşımda bulundu!
Eda Taşpınar bu paylaşımda bulundu! Eda Taşpınar, bikini altı olmadan çektirdiği fotoğrafı instagram hesabından paylaştı. Eda Taşpınar bu oldukça cesur paylaşıma binlerce beğeni geldi.
24.08.2017 Magazin
Eda Taşpınar’dan çılgın paylaşım!
Eda Taşpınar’dan çılgın paylaşım! Tatilin tadını Mikanos'ta çıkartan Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından tatil fotoğrafları paylaşmayı sürdürüyor.
24.07.2017 Magazin
Eda Taşpınar'dan yeni paylaşımlar!
Eda Taşpınar'dan yeni paylaşımlar! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından Mikonos tatilinden fotoğraflar paylaşmayı sürdürüyor.
4.07.2017 Magazin
Eda Taşpınar'ı çıldırtan yorum!
Eda Taşpınar'ı çıldırtan yorum! Sosyatik güzel Eda Taşpınar, Instagram hesabından kendisini eleştiren takipçisine karşılık verdi.
3.07.2017 Magazin
Eda Taşpınar'dan inanılmaz paylaşım!
Eda Taşpınar'dan inanılmaz paylaşım! Yunanistan'ın Mikanos adasında tatil yapan moda ikonu Eda Taşpınar, ipli bikinisini giyip poz verdi. Bu pozunu Instagram'da paylaşan Taşpınar'a beğeni yağdı.
25.06.2017 Magazin
Eda Taşpınar 'güneş'ten para kazanıyor!
Eda Taşpınar 'güneş'ten para kazanıyor! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, yeni bir işe başladı. İşte Taşpınar'ın yeni işi...
30.07.2017 Magazin
Eda Taşpınar Yunanistan'da suç işledi!
Eda Taşpınar Yunanistan'da suç işledi! Hem tatil hem de iş için önceki gün Yunanistan'a giden Eda Taşpınar, balık avına çıkınca olanlar oldu. Sosyetik güzelin başı belaya girdi...
2.06.2017 Magazin
Eda Taşpınar'dan olay paylaşım!
Eda Taşpınar'dan olay paylaşım! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor.
30.05.2017 Magazin
Eda Taşpınar fena hırpalandı!
Eda Taşpınar fena hırpalandı! Eda Taşpınar, boks antrenmanı sonrası paylaştığı kareye, "Fena hırpalandım" notunu yazdı.
27.04.2017 Magazin
Sakatlık Eda'ya engel değil!
Sakatlık Eda'ya engel değil! Evde merdivenden düşerek ayağını inciten Eda Taşpınar, sakatlık dinlemiyor...
13.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eda Taşpınar Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eda taşpınar bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.