Ebubekir El Bağdadi

Ebubekir El Bağdadi

Son dakika ebubekir el bağdadi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ebubekir el bağdadi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ebubekir el bağdadi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebubekir El Bağdadi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebubekir el bağdadi gelişmeleri de dahil olmak üzere 299 ebubekir el bağdadi haberi bulunmuştur. Tüm ebubekir el bağdadi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
DEAŞ lideri Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi öldürüldü! ABD Başkanı Biden açıkladı
DEAŞ lideri Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi öldürüldü! ABD Başkanı Biden açıkladı ABD'nin Suriye'de düzenlediği operasyonda DEAŞ lideri Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi öldürüldü. Açıklama ABD Başkanı Biden'dan geldi.
3.02.2022 Dünya
İstanbul'da yakalanan DEAŞ'ın kilit isminin cezası belli oldu
İstanbul'da yakalanan DEAŞ'ın kilit isminin cezası belli oldu DEAŞ terör örgütünün öldürülen elebaşı Ebu Bekir el-Bağdadi’nin sağ kolu olduğu öne sürülen Süleyman İbni Muhammed, "Silahlı terör örgütü kurma ve yönetme" suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.12.2021 Gündem
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! DEAŞ'ın üst düzey sorumlusu yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! DEAŞ'ın üst düzey sorumlusu yakalandı Suriye’de 2 yıl önce öldürülen terör örgütü DEAŞ'ın elebaşı Ebu Bekir El-Bağdadi'nin sağ kolu olarak bilinen ve örgütün sözde “askeri kanat sorumlusu” ‘Basim' kod adlı Afganistan uyruklu terörist, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve polisin düzenlediği ortak operasyonla İstanbul'da yakalandı.
2.05.2021 Gündem
Sultanahmet ve Suruç saldırılarının faili Azzo Halaf Süleyman EL Aggal yakalandı
Sultanahmet ve Suruç saldırılarının faili Azzo Halaf Süleyman EL Aggal yakalandı Sultanahmet ve Suruç saldırılarında kullanılan patlayıcıları temin eden DEAŞ'lı terörist, emniyet ve MİT'in operasyonuyla Şanlıurfa'da yakalandı.
12.01.2021 Gündem
Pence ve Harris karşı karşıya geldi, tartışmaya 'sinek' damga vurdu
Pence ve Harris karşı karşıya geldi, tartışmaya 'sinek' damga vurdu ABD'de başkan yardımcısı adayları Cumhuriyetçi Mike Pence ile Demokrat Kamala Harris'i karşı karşıya getiren canlı yayın münazarası büyük oranda sakin geçti. Canlı yayında Pence'in kafasına konan sinek ise geceye damga vurdu.
8.10.2020 Gündem
Charlie Hebdo'dan Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatür
Charlie Hebdo'dan Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatür Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, Ocak 2015'te başkent Paris'te düzenlenen terör saldırılarına ilişkin yarın başlayacak yargılama öncesinde yine Hz. Muhammed'i konu ederek hakaret içeren karikatürler yayımladı. Peki, Charlie Hebdo'dan saldırısı ne zaman oldu? İşte Charlie Hebdo Hz. Muhammed'e hakaret karikatürü ile ilgili detaylar...
1.09.2020 Gündem
ABD, DEAŞ'ın yeni liderinin başına koyduğu ödülü ikiye katladı
ABD, DEAŞ'ın yeni liderinin başına koyduğu ödülü ikiye katladı ABD Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü DEAŞ'ın öldürülen lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin yerine gelen Muhammed Said Abdurrahman el-Mevla hakkında bilgi verene için tahsis ettiği ödülü 2 kat yükseltti.
24.06.2020 Dünya
Terör örgütü DEAŞ'a yılın ilk 5 ayında büyük darbe
Terör örgütü DEAŞ'a yılın ilk 5 ayında büyük darbe Barış ve huzuru bozmaya çalışan, insanların en mutlu günlerini kana bulayan, yaşlı ve çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü DEAŞ'a yönelik yılın ilk beş ayında düzenlenen operasyonlarda, aralarında örgütün sözde sorumlularının da bulunduğu 442 şüpheli yakalandı.
6.06.2020 Gündem
BMGK, DEAŞ'ın yeni elebaşı el-Mevla'yı yaptırım listesine aldı
BMGK, DEAŞ'ın yeni elebaşı el-Mevla'yı yaptırım listesine aldı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), DEAŞ'ın yeni elebaşı Emir Muhammed Said Abdurrahman el-Mevla'yı yaptırım listesine aldı.
25.05.2020 Dünya
Terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi yakalandı
Terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi yakalandı Burdur'da, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticilerinden Suriyeli M.E., Hatay'da ise bağlantılı olduğu 6 kişi yakalandı.
31.12.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten son dakika EYT açıklaması!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten son dakika EYT açıklaması! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası konuştu. Milyonlarca emeklilikte yaşa takılan bekliyordu. EYT'liler ile ilgili soruya Çelik, "Netice itibarıyla bahsedilen tedbirleri almanın ya da bahsedilen politikaları uygulamanın ülkeye bir maliyeti vardır ve bu maliyet ülkenin altından kalkabileceği bir maliyet değildir.Cumhurbaşkanımız bunun altını çizmiştir ve son sözü söylemiştir" dedi. Doğu Akdeniz ile ilgili de konuşan Çelik, Türkiye Cumhuriyeti'nin çıkarlarından ve KKTC'nin hak ve menfaatlerinden zerre kadar taviz verilmeyeceğini açıkladı.
18.11.2019 Siyaset
Bağdadi'nin yakın akrabası olan 4 kişi tutuklandı
Bağdadi'nin yakın akrabası olan 4 kişi tutuklandı Kırşehir merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, terör örgütü DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin yakın akrabası 25 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
16.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın Beyaz Saray'daki görüşmesi sona erdi. Görüşme, 1 saat 15 dakika sürdü. Görüşmenin başlangıcında Trump, Türkiye-Suriye sınırında yaptıklarından dolayı Erdoğan’a teşekkür ettiğini söyledi.
13.11.2019 Gündem
Trump'tan flaş açıklama: Nerede olduğunu biliyoruz
Trump'tan flaş açıklama: Nerede olduğunu biliyoruz ABD Başkanı Donald Trump, ''Gözümüz Bağdadi'nin yerine gelen üçüncü adamının üzerinde. Üçüncünün sorunu büyük, çünkü nerede olduğunu biliyoruz.'' dedi.
12.11.2019 Dünya
ABD'den flaş 'Suriye' açıklaması!
ABD'den flaş 'Suriye' açıklaması! ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley, Suriye'de 500 ila 600 Amerikan askeri bırakacaklarını bildirdi.
10.11.2019 Dünya
Bakan Akar'dan güvenli bölge açıklaması: Teröristler çekilmedi
Bakan Akar'dan güvenli bölge açıklaması: Teröristler çekilmedi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya ile ABD'nin YPG/PKK terör örgütünün Suriye'nin kuzeydoğusundan çekileceğine dair söz verdiğini ancak terör örgütünün ihlallerine devam ettiğini söyledi.
7.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Erdoğan ve Trump Twitter'dan açıklamada bulundu.
6.11.2019 Gündem
İletişim Başkanı Altun: Bağdadi'nin bütün aile üyeleri gözaltında
İletişim Başkanı Altun: Bağdadi'nin bütün aile üyeleri gözaltında İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye, DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin eşi de dahil olmak üzere, bütün aile üyelerini gözaltına almış bulunmaktadır." ifadelerini kullandı.
6.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken adımları atarız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken adımları atarız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda F-35 sorunu ve ABD ziyaretine ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.11.2019 Siyaset
Bakan Soylu'dan İmamoğlu açıklaması
Bakan Soylu'dan İmamoğlu açıklaması İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına yanıt veren İçişleri Bakanı Soylu, "Sözlerimin arkasındayım. Bu milleti satmayacağız diye söz verdik. Yaptığımız her işin arkasındayız" dedi.
5.11.2019 Siyaset
Türkiye, Bağdadi’nin ablasını yakaladı!
Türkiye, Bağdadi’nin ablasını yakaladı! ABD’nin Suriye’nin İdlib kentinde düzenlediği operasyon sırasında ölen DEAŞ terör örgütünün lideri Ebubekir el Bağdadi'nin ablası Rasmiya Awad Türkiye’nin dün akşam saatlerinde düzenlediği operasyon sonucu yakalandı.
5.11.2019 Dünya
Çankırı'da DEAŞ operasyonu! Bağdadi'nin özel hizmetini  yapan...
Çankırı'da DEAŞ operasyonu! Bağdadi'nin özel hizmetini yapan... Çankırı'da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda, aralarında örgütün "emir" düzeyinde yöneticilerinin de bulunduğu 11 zanlı gözaltına alındı.
1.11.2019 Gündem
Ve öldükleri doğrulandı!
Ve öldükleri doğrulandı! Terör örgütü DEAŞ, elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin öldürüldüğünü kabul ederek, yeni terörist elebaşını seçtiğini açıkladı.
31.10.2019 Dünya
ABD 'Bagdadi operasyonu'nun görüntülerini dünyaya gösterdi
ABD 'Bagdadi operasyonu'nun görüntülerini dünyaya gösterdi ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, DEAŞ lideri Bağdadi'nin öldürüldüğü operasyonun görüntülerini paylaştı.
31.10.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ebubekir El Bağdadi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebubekir el bağdadi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.