Ebru Polat İnstagram

Ebru Polat İnstagram

Son dakika Ebru Polat instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Polat instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Polat instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Polat İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru polat instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 ebru polat instagram haberi bulunmuştur. Tüm ebru polat instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Ayak yıkama' paylaşımı olay olmuştu! Ebru Polat yaptığı en çılgın şeyi açıkladı: Soygun...
‘Ayak yıkama' paylaşımı olay olmuştu! Ebru Polat yaptığı en çılgın şeyi açıkladı: Soygun... Cesur pozlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Ebru Polat bu defa söyledikleriyle duyanları şaşırttı. Instagram'dan soru-cevap etkinliği yapan Ebru Polat, bir takipçisinden gelen, "Lisedeki en çılgın anın neydi?" sorusuna bakın ne yanıt verdi...
21.04.2022 Magazin
Polat hayranlarını uyardı: Sakin olun
Polat hayranlarını uyardı: Sakin olun Yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla adından söz ettiren ve geçtiğimiz gün estetisyen olan ünlü şarkıcı Ebru Polat, mayokinili giydi; pozuyla yine gündeme bomba gibi düştü.
16.08.2020 Magazin
Ebru Polat tam o anda depreme yakalandı!
Ebru Polat tam o anda depreme yakalandı! Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depreme şarkıcı Ebru Polat, Instagram'da paylaşmak için video çekerken yakalandı. Ünlü şarkıcı, o anlarda "Çok kötü sallanıyoruz" dedi.
26.06.2020 Magazin
Ebru Polat, Kim Kardashian'a özendi
Ebru Polat, Kim Kardashian'a özendi Bodrum’da tatil yapan şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabından Amerikalı Kim Kardashian'a benzer bir poz verdi.
4.07.2018 Magazin
'İkiniz de erkeğe benziyorsunuz' deyince çıldırdı!
'İkiniz de erkeğe benziyorsunuz' deyince çıldırdı! Tosic'in eşi Jelena'nın paylaşımına şarkıcı Ebru Polat "İkiniz de erkeğe benziyorsunuz." yorumu yazdı. Bunun üzerine Jelena, yorumu silip Ebru'yu engelledi.
23.01.2018 Magazin
Ebru Polat'a evlilik teklifi yağdı!
Ebru Polat'a evlilik teklifi yağdı! 15 TL'lik kuponla tek maç yüzünden yaklaşık 30.000 TL kaybeden Ebru Polat'a erkek hayranlarından evlilik teklifi yağdı.
25.10.2017 Magazin
Ebru Polat: Kimse kusura bakmasın; ama...
Ebru Polat: Kimse kusura bakmasın; ama... Ebru Polat yaz başında 'Hava Çok Sıcak' adlı bir single çıkarmıştı. Polat'ın son açıklaması çok konuşulacak gibi.
25.08.2017 Magazin
Ebru Polat'ın dudakları olay oldu!
Ebru Polat'ın dudakları olay oldu! Ebru Polat dudağındaki silikonları daha da şişirterek köfte dudak akımına uydu. Polat'ın dudakları öyle bir şiş duruyor ki gören arı sokmuş sandı.
17.08.2017 Magazin
Ebru Polat'tan Kibariye'ye hediye
Ebru Polat'tan Kibariye'ye hediye Şarkıcı Ebru Polat, 'Hava Çok Sıcak' şarkısı ile müzik listelerinde hızla yükseliyor.
25.07.2017 Magazin
Ebru Polat aşk sarhoşu: Beni her gün...
Ebru Polat aşk sarhoşu: Beni her gün... Şarkıcı Ebru Polat, sosyal medyada sevgilisinin yolladığı 9 kutu gülün fotoğrafını paylaştı.
12.07.2017 Magazin
Ebru Polat yeni ilişkisini resmen duyurdu!
Ebru Polat yeni ilişkisini resmen duyurdu! 30 Haziran'da yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunan Ebru Polat, yeni bir aşka yelken açtı.
5.07.2017 Magazin
Ebru Polat listeleri altüst etti!
Ebru Polat listeleri altüst etti! Ebru Polat'ın yeni teklisi 'Hava Çok Sıcak' bir günde sosyal medyada patladı.
3.07.2017 Magazin
Ebru Polat: Hava Çok Sıcak
Ebru Polat: Hava Çok Sıcak Şarkıcı Ebru Polat, bir yıl aradan sonra çıkardığı yeni parçası 'Hava Çok Sıcak' ile müzik kariyerine devam ediyor.
29.06.2017 Magazin
Ebru Polat Kutup Ayısı evlat edindi!
Ebru Polat Kutup Ayısı evlat edindi! Ebru Polat, Doğal Hayatı Koruma Vakfı aracılığıyla bir kutup ayısının masraflarını üstlendi.
27.06.2017 Magazin
Ebru Polat video ile açıkladı: Yine beni bozdu
Ebru Polat video ile açıkladı: Yine beni bozdu Ebru Polat, annesiyle yaşadığı diyaloğu Instagram'da takipçileriyle paylaştı. Ortaya ilginç görüntüler çıktı.
4.05.2017 Magazin
Ebru Polat kimdir?
Ebru Polat kimdir? Her yaptığıyla olay yaratan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabından sevgilisi ile bir fotoğrafını paylaştı. Ebru Polat'ın cesur pozu takipçilerinden büyük tepki aldı. Peki Ebru Polat kimdir?
26.08.2015 Magazin
Bikini sezonunu açtı!
Bikini sezonunu açtı! Bikinili fotoğraflarıyla rekora koşuyor
21.02.2013 Magazin
Ebru Polat yine yaptı yapacağını! Bikinili pozu olay yarattı
Ebru Polat yine yaptı yapacağını! Bikinili pozu olay yarattı Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ebru Polat, son paylaşımıyla gündeme damga vurdu. Siyah bikinisiyle poz veren Polat, takipçilerinin gözlerini kamaştırdı.
1.08.2022 Magazin
Ebru Polat: Kim demiş erkeğinin ayaklarını yıkamak ayıp diye
Ebru Polat: Kim demiş erkeğinin ayaklarını yıkamak ayıp diye Şarkıcı Ebru Polat, sevgilisi Tolgahan Yıldız'ın ayaklarını yıkadı. Ünlü şarkıcı bu anları Instagram hesabından paylaştı ve "Kim demiş erkeğinin ayaklarını yıkamak ayıp diye, ben yıkarım" notunu düştü.
17.04.2022 Magazin
Ebru Polat dekolteli pozunu paylaştı! 'Ne izlediğime inanamazsınız'
Ebru Polat dekolteli pozunu paylaştı! 'Ne izlediğime inanamazsınız' Instagram'da yaptığı cesur paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Ebru Polat, göğüs dekolteli yatak pozunu takipçileriyle paylaştı. Otel odasında televizyon izleyen Ebru Polat, ''Ne izlediğime inanamazsınız'' sözleriyle merak uyandırdı.
6.03.2022 Magazin
Ebru Polat'tan '6 milyon liralık cip' açıklaması: 'Hava atmayı hiç sevmem'
Ebru Polat'tan '6 milyon liralık cip' açıklaması: 'Hava atmayı hiç sevmem' Şarkıcı Ebru Polat, bu yıl çok yoğun çalışmasının karşılığı olarak kendisini altı 6 milyon TL'lik cip ile ödüllendirdiğini açıklamış, mutluluğunu Instagram hesabından paylaşmıştı. Tepkiler sonrası canlı yayına çıkan Ebru Polat'tan, "Nispet için değil, mutlu olduğum için paylaştım" savunması geldi.
17.12.2021 Magazin
Ebru Polat'ın Bodrum'da yazlık kiraladı! Fiyatı dudak uçuklattı...
Ebru Polat'ın Bodrum'da yazlık kiraladı! Fiyatı dudak uçuklattı... Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat Bodrum'dan yazlık kiraladı. Polat'ın yazlığının kirası dudak uçuklattı.
1.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Polat İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru polat instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.