Ebru Köksal

Ebru Köksal

Son dakika Ebru Köksal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Köksal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Köksal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Köksal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru köksal gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 ebru köksal haberi bulunmuştur. Tüm ebru köksal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hollanda'ya Türk damgası! 16 yıl sonra...
Hollanda'ya Türk damgası! 16 yıl sonra... G.Saray’da Ünal Aysal yönetiminde mali işlerde görev yapan Işıtan Gün’ün, Tarık Çamdal’ın üçte bir maliyetine Fortuna Sittard’ı satın alması kulübün kaderini değiştirdi. 2002’den beri 2. Lig’de düşmeme mücadelesi veren Fortuna, çağ atlarken ülkede en çok konuşulan kulüplerden biri oldu
10.05.2018 Futbol
Fatih Altaylı'dan son dakika açıklaması: 23 Nisan...
Fatih Altaylı'dan son dakika açıklaması: 23 Nisan... Fatih Altaylı, 23 Nisan'da oynanacak Fenerbahçe maçında olası bir farklı yenilginin yönetimin sonu olabileceğini söyledi.
12.04.2017 Galatasaray
'Tudor iyi hoca ama bu yönetimle işi zor'
'Tudor iyi hoca ama bu yönetimle işi zor' Fatih Altaylı Galatasaray'ın yeni hocasını değerlendirdi.
15.02.2017 Galatasaray
'Bizi G.Saraylılar şikayet etti'
'Bizi G.Saraylılar şikayet etti' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye'yi UEFA'da temsil edenlerin Galatasaraylı olduğunu ileri sürerek, "Bunlar UEFA'ya gidip Fenerbahçe'yi şikayet ettiler" dedi.
19.03.2016 Fenerbahçe
Galatasaray'da seçim rüzgarı
Galatasaray'da seçim rüzgarı Galatasaray kulisleri erken seçim iddialarıyla çalkalanıyor. Camianın bazı önde gelen isimleri 19 Mart'taki mali kongrede başkan Dursun Özbek'in seçim kararı alması gerektiğini düşünüyor
12.03.2016 Galatasaray
Özbek: Görünce şaşkınlık geçirdim
Özbek: Görünce şaşkınlık geçirdim Sonunda beklenen o zorlu süreç kapıya dayandı ve Galatasaray UEFA Kriterleri'nin ilk ciddi yaptırımı ile karşı karşıya.
22.01.2016 Galatasaray
Prandelli'nin G.Saray pişmanlığı
Prandelli'nin G.Saray pişmanlığı Cesare Prandelli, İtalyan basınına Galatasaray'la ilgili yeni açıklamalar yaptı.
19.06.2015 Galatasaray
İmece usulü prim
İmece usulü prim Potada F.Bahçe zaferi sonrasında yöneticiler 100 bin TL prim için elini cebine attı, herkes katkıda bulunurken Cem Kınay’ın ödemesini kredi kartı ile yaptığı iddia edildi.
22.04.2015 Galatasaray
Galatasaray'ın altyapısı Beşiktaş'a geçiyor
Galatasaray'ın altyapısı Beşiktaş'a geçiyor Alman altyapısında Schalke’den sonra gelen Wattenscheid ile 75 bin euroya 5 yıllık işbirliği sözleşmesi yapmıştı.
25.03.2015 Galatasaray
Borç - alacak farkı 831 milyon lira!
Borç - alacak farkı 831 milyon lira! Sarı kırmızılı kulübün 31 Aralık 2014 itibarıyla net borç alacak farkının 831,1 milyon lira olduğu açıklandı.
19.03.2015 Galatasaray
Kadın gözüyle derbi
Kadın gözüyle derbi Galatasaray yöneticisi Köksal ve eski hakem Orta, Kadınlar Günü’ne denk gelen dev maçı yorumladı.
8.03.2015 Galatasaray
G.Saray'da Albayrak şoku
G.Saray'da Albayrak şoku Galatasaray'da adı ön plana çıkan Abdurrahim Albayrak, gelecek dönemde de yönetimin içinde olmak istiyor.
26.02.2015 Galatasaray
G.Saray'da sürpriz gelişme!
G.Saray'da sürpriz gelişme! Ali Dürüst'ün Hamza hocadan gelecek yıl için detaylı bir rapor istemesi adaylık için hazırlık yaptığı yönünde yorumlandı.
16.02.2015 Galatasaray
'G.Saray ile görüşmedim'
'G.Saray ile görüşmedim' Wesley Sneijder’in menajeri Guido Albers, yıldız oyuncunun durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
23.12.2014 Galatasaray
Cimbom'da herkes ceo
Cimbom'da herkes ceo Galatasaray'da yeni başkanla birlikte yeni bir yapılanma başladı.
23.12.2014 Galatasaray
G.Saray'dan yalanlama geldi
G.Saray'dan yalanlama geldi Galatasaray'dan medyada yer alan Avrupa Süper Lig'i haberlerine yalanlama geldi.
19.12.2014 Galatasaray
Albayrak resmen açıkladı!
Albayrak resmen açıkladı! Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, telefonla bağlandığı Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı.
23.11.2014 Galatasaray
Aslan'da Duygun Yarsuvat dönemi
Aslan'da Duygun Yarsuvat dönemi Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı sonucunda Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ın 35. Başkanı oldu.
25.10.2014 Galatasaray
Avrupa tehlikesini doğruladı
Avrupa tehlikesini doğruladı Galatasaray Başkan Adayı Duygun Yarsuvat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte isimlerle basın karşısına çıktı. Yarsuvat, idari kadroda ve futbolcularda tenkisata gideceklerini söyledi.
21.10.2014 Galatasaray
Florya'da Ali Dürüst sürprizi
Florya'da Ali Dürüst sürprizi Galatasaray başkan adayı Duygun Yarsuvat, Galatasaraylı Eski Sporcular Derneği ile bir araya geldi.
21.10.2014 Galatasaray
'4. yıldızı geçen sene takardık'
'4. yıldızı geçen sene takardık' Duygun Yarsuvat'ın listesinde bulunan Abdürrahim Albayrak, önemli açıklamalar yaptı.
16.10.2014 Galatasaray
Adaylar Divan'da konuştu
Adaylar Divan'da konuştu Galatasaray'ın aylık olağan Divan Kurulu toplantısında başkan adayları Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat, konuşma yaptılar.
15.10.2014 Galatasaray
G.Saray'da mazbata töreni yapıldı!
G.Saray'da mazbata töreni yapıldı! 1905 GSYİAD'ın yeni yönetimi mazbatasını Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat'tan aldı.
14.10.2014 Galatasaray
Güle güle biricik karıcığım
Güle güle biricik karıcığım İstanbul Ataşehir’deki özel bir hastanede 10 Eylül’de doğurduğu bebeği aynı gün doğan başka bir bebekle karışan ve doğum öncesinde başlayan kanamanın ardından yaşadığı ölüm riskli trombosit eksikliği tespit edilemediği için beyin kanaması geçirdiği iddia edilen 32 yaşındaki genç anne Duygu Saruhan Alçıcı sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi...
8.10.2014 Yaşam
G.Saray'dan çok sert! "Aşağılık bir yalan"
G.Saray'dan çok sert! "Aşağılık bir yalan" Galatasaray Kulübü, resmi sitesinde yaptığı açıklamayla Arsenal maçı öcesi yenen akşam yemeğinin hesabının Fani Aysal'a ödetildiği iddialarına yanıt verdi.
7.10.2014 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Köksal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru köksal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.