Ebru Gündeş Konser

Ebru Gündeş Konser

Son dakika Ebru Gündeş konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Gündeş konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Gündeş konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Gündeş Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru gündeş konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 ebru gündeş konser haberi bulunmuştur. Tüm ebru gündeş konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Ebru Gündeş hayranı ünlüler!
İşte Ebru Gündeş hayranı ünlüler! Hafta sonu Günay Restaurant’ta sahne alan Ebru Gündeş’i iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri dinledi.
17.01.2018 Magazin
Ebru Gündeş'ten kötü haber!
Ebru Gündeş'ten kötü haber! Eşi Reza Zarrab'ın ABD'deki yargılanması devam eden Ebru Gündeş, sıkıntılı günler geçirmesine rağmen konserlerine ara vermiyor.
12.12.2017 Magazin
Ebru Gündeş yine mest etti!
Ebru Gündeş yine mest etti! Geçtiğimiz cuma ve cumartesi gecesi Günay'da sahneye çıkan Ebru Gündeş, sahne performansıyla göz doldurdu.
7.11.2017 Kültür Sanat
'Gelmişken birkaç daire mi alsam?'
'Gelmişken birkaç daire mi alsam?' Şarkıcı Ebru Gündeş, bir gayrimenkul firmasının tanıtım toplantısı için geldiği İzmir'de konser verdi.
23.10.2017 Kültür Sanat
Ebru Gündeş'ten kırılması güç rekor!
Ebru Gündeş'ten kırılması güç rekor! Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'le ilgili bomba bir bilgi ortaya çıktı. Milliyet/Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, Ebru Gündeş'le ilgili bilinmeyen bir bilgiyi köşesinde paylaştı.
5.10.2017 Magazin
Ebru Gündeş eskisi gibi...
Ebru Gündeş eskisi gibi... Eşi Reza Zarrab’ın 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet skandalında tutuklanıp serbest kalması Ebru Gündeş’i de çok etkiledi...
29.09.2021 Gündem
Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde eğildi
Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde eğildi Demet Akalın, dün akşam Bodrum'da konser veren arkadaşı Ebru Gündeş'in sahnesine konuk oldu.
13.08.2023 Magazin
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı! Ünlü isimlerin yeni yıl konser programları belli oldu. Geçtiğimiz seneye göre yılbaşı için sahne fiyatlarını iki ya da üç katına çıkaran sanatçıların, aldıkları astronomik rakamlar ise adeta dudak uçuklattı. İşte ünlü sanatçıların nerede sahne alacakları ve ücretleri...
17.11.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Belek'te Ebru Gündeş rüzgarı
Belek'te Ebru Gündeş rüzgarı Şarkıcı Ebru Gündeş, Sueno Hotel Deluxe Belek'te verdiği konserle yaz sezonunu açtı. Pandemi sebebiyle üç aylık ara sonrası sahne alan Gündeş, ilk olarak 2020 yılbaşı konserinde kullandığı dört tarafı ledlerle kaplı sahnesinde 40 kişilik ekibiyle muhteşem bir performansa imza attı.
4.07.2020 Magazin
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli?
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? Cumhurbaşkanlığı’nın organize ettiği konserler serisi "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" ile devam ediyor. Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisi Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Fettah Can konseriyle Kanal D'de devam ediyor. Peki, Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? İşte Fettah Can şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
25.05.2020 Gündem
Sevgililer Günü konserinden alacağı ücret dudak uçuklattı!
Sevgililer Günü konserinden alacağı ücret dudak uçuklattı! Verdiği konserlerle sık sık hayranlarıyla buluşan ve aldığı sahne ücretleriyle çok konuşulan Ebru Gündeş, Sevgililer Günü'nde Ankara'da sahne alacak. Şarkıcının bu geceden alacağı ücret ise dudak uçuklattı.
19.01.2020 Magazin
Ebru Gündeş'e 3,5 milyonluk piyango!
Ebru Gündeş'e 3,5 milyonluk piyango! Ebru Gündeş temmuzda Harbiye Açıkhava'da art arda beş konser vermiş, 2.5 milyon lira kazanmıştı. Yoğun istek üzerine 11 ve 15 Eylül'de de sahneye çıkacak olan Ebru Gündeş, 1 milyon TL daha alacak. Böylece kazancı 3.5 milyon liraya çıkacak.
25.08.2019 Magazin
"O büyük bir star"
"O büyük bir star" Şarkıcı Derya Uluğ, Harbiye Açıkhava'da konser veren Ebru Gündeş'le çekilen fotoğrafını Instagram'da paylaştı, "O büyük bir star" notunu düştü.
24.07.2019 Magazin
Ebru Gündeş'ten 'tatil bitti' pozu
Ebru Gündeş'ten 'tatil bitti' pozu Şarkıcı Ebru Gündeş, bir haftalık tatil sonrası işinin başına geri döndü.
12.07.2019 Magazin
Mahkemeden flaş Ebru Gündeş kararı!
Mahkemeden flaş Ebru Gündeş kararı! Beykoz Kanlıca'daki yalısı yüzünden mahkemelik olan şarkıcı Ebru Gündeş'in davasında mahkeme kararını verdi.
11.03.2019 Magazin
33 şarkı seslendirdi
33 şarkı seslendirdi Ebru Gündeş önceki gün sahne aldığı Kıbrıs’ta tam tamına 33 şarkı seslendirdi. Gündeş’in sıcaktan bunalmaması içinse sahneye 20 vantilatör konuldu
8.07.2018 Magazin
Bayram şarkılarla renklendi
Bayram şarkılarla renklendi Sahnelerin ünlü isimleri, İstanbul, Antalya ve Kıbrıs’ta verdikleri konserlerle, bayrama renk kattı. Sanatçılar, hayranlarını şarkılarıyla coşturdu.
18.06.2018 Magazin
Çocuklar için 50 bin TL
Çocuklar için 50 bin TL Kıbrıs Cratos Premium Hotel’de konser veren Ebru Gündeş, bir çocuk merkezine bağışlanmak üzere sahnede giydiği Manchera imzalı elbisesini satışa çıkardı.
22.04.2018 Magazin
Hadise sosyal medyadan 'memleketini' sildi
Hadise sosyal medyadan 'memleketini' sildi "Türkiye'de toplu iğne bile almıyor, kazandığı tüm parayla Belçika ve ABD'de yatırım yapıyor" eleştirilerine maruz kalan Hadise, tepkiler üzerine Facebook'taki 'Memleketi Belçika' ibaresini sildi.
31.03.2018 Magazin
KKTC vergi rekortmeni Ebru
KKTC vergi rekortmeni Ebru Türkiye’den, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne konser vermeye giden sanatçılar KKTC Maliye Bakanlığı Gelir ve Vergi Dairesi’ne yaklaşık 7 milyon TL’lik vergi ödemesi yaptı.
29.03.2018 Magazin
KKTC'de Ebru Gündeş vergi rekortmeni oldu
KKTC'de Ebru Gündeş vergi rekortmeni oldu Türkiye`den, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`ne konser vermeye giden sanatçılar KKTC Maliye Bakanlığı Gelir ve Vergi Dairesi`ne yaklaşık 7 milyon TL`lik vergi ödemesi yaptı. En fazla vergiyi ise Ebru Gündeş ödedi.
29.03.2018 Magazin
Suskun Ebru
Suskun Ebru Eşi Rıza Sarraf’ın Amerika’daki davası nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Ebru Gündeş, önceki gün konser vermek için KKTC’ye uçtu.
21.01.2018 Magazin
Serdar Ortaç gözünü kararttı: Bir şeyler yapın!
Serdar Ortaç gözünü kararttı: Bir şeyler yapın! Aralarının açık olduğu Ebru Gündeş'le barışmak için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan ricada bulunabileceğini belirten Serdar Ortaç, "Sahnesine gidebilirim" dedi
15.01.2018 Magazin
Reza yıprattı
Reza yıprattı Eşi Reza Zarrab’ın ABD’deki dava süreci Ebru Gündeş’i strese soktu. 10 günde 4 kilo veren şarkıcının bitkin ve yorgun hali Kıbrıs‘taki konserinde objektiflere böyle yansıdı
11.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Gündeş Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru gündeş konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.