Günay Restaurant

Günay Restaurant

Son dakika Günay Restaurant haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Günay Restaurant ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Günay Restaurant haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Günay Restaurant

haberleri sayfasında son dakika yaşanan günay restaurant gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 günay restaurant haberi bulunmuştur. Tüm günay restaurant haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil'e sürpriz!
İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil'e sürpriz! İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz akşam Ankara Günay Restaurant'ta müzikseverlerle bir araya geldi. 2.5 saat sahnede kalan usta sanatçı, unutulmaz şarkıları ile sevenlerinden alkış aldı.
4.12.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'e şaşırtan teklif: Gel bizim dolmuş hattında çalış!
Mahsun Kırmızıgül'e şaşırtan teklif: Gel bizim dolmuş hattında çalış! Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da taksi bulamayınca minibüse binmişti. Ünlü sanatçının, minibüste yolculara 20 dakika boyunca halka mini konser vermesi çok konuşulmuştu. Kırmızıgül, sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
17.07.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet İstanbul'da müzikseverlerle buluşan İbrahim Tatlıses'i; Berdan Mardini, Şafak Sezer ve Ceylan yalnız bırakmadı. Usta sanatçı, performansıyla alkış aldığı gecede ünlü isimlerle düet yaptı.
4.02.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses: Hülya, canımı istesin canımı veririm
İbrahim Tatlıses: Hülya, canımı istesin canımı veririm Geçtiğimiz günlerde aldığı ödül sebebiyle tepki gören İbrahim Tatlıses'i Hülya Avşar savunmuştu. Uzun aradan sonra gazinoda sahne alan Tatlıses de eski dostuna övgü dolu sözler söylemeyi ihmal etmedi.
19.12.2021 Magazin
Müjde Ar'a dava açılmıştı! Karar belli oldu...
Müjde Ar'a dava açılmıştı! Karar belli oldu... Ünlü Sanatçı Müjde Ar’a, Bodrum Gündoğan’daki Günay Restaurant’ın gürültü kirliliği yaptığını iddia ederek açtığı davanın ardından, mekan yetkilileri ticari itibarını zedelediği gerekçesiyle karşı dava açmıştı.
27.01.2021 Magazin
Düet yaptılar
Düet yaptılar Ajda Pekkan, önceki akşam Günay Restaurant’ta hayranlarının karşısına çıktı.
26.10.2020 Magazin
Müjde Ar, Bodrum Belediye Başkanı ile davalık oldu
Müjde Ar, Bodrum Belediye Başkanı ile davalık oldu Usta oyuncu Müjde Ar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’la mahkemelik oldu. Bodrum Gündoğan’da yaşanan ses kirliliği nedeniyle Aras’a açık şikâyet mektubu yazan sanatçı, gereğinin yapılmadığını öne sürerek hem Belediye Başkanı’na hem de ilgili işletmelere dava açtı.
2.08.2020 Magazin
'Karantinada kilo aldık, sıkı diyet lazım'
'Karantinada kilo aldık, sıkı diyet lazım' Funda Arar,3.5 ay sonra sevenlerine Bodrum Günay Restaurant’ta konser verdi.
22.06.2020 Magazin
"Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım"
"Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım" Sanatçı Seda Sayan, Günay Restaurant'ta konser verdi. Oğlu Oğulcan Engin, Ezgi Mola, Hazar Ergüçlü, Enis Arıkan, Onur Büyüktopçu, Murat-Asena Kurşun, Cerem Onurluer, Bülent Kaya ve Ceren Bektaş'ın da aralarında bulunduğu 200'ün üzerindeki misafirine müzik ziyafeti çeken Sayan, ‘Yemekteyiz’ konusunu sahnesine taşıdı.
22.12.2019 Magazin
'Köfte dudaklı oldum iyice'
'Köfte dudaklı oldum iyice' Bülent Ersoy ve Fatih Ürek, önceki gün Günay Restaurant’ta sahne aldı. Muhteşem gecenin açılışını yapan Fatih Ürek, sevilen parçalarının yanı sıra söylediği hareketli parçalarla da mekanı dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Modacı Semih Doğruer imzalı kar beyaz güpür detaylı ihtişamlı sahne kıyafetiyle hayranlarının karşısına çıkan Diva yine göz kamaştırdı.
4.11.2019 Magazin
Gülben Ergen repertuvar hazırladı
Gülben Ergen repertuvar hazırladı Şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz gün Bebek'te bir mekanda müzisyen Taşkın Sabah ile toplantı yaparken görüntülendi.
17.10.2019 Magazin
Günay Tuncel kimdir?
Günay Tuncel kimdir? Bugüne kadar birçok isme şöhret kapılarını açan ve İstanbul'un en popüler mekanları arasında gösterilen Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel hayatını kaybetti. Peki, Günay Tuncel kimdir? İşte detaylar...
24.07.2019 Gündem
Günay'ın eski sahibi Günay Tuncel öldü
Günay'ın eski sahibi Günay Tuncel öldü Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel hayatını kaybetti.
24.07.2019 Gündem
Funda Arar'dan Murat Özdemir açıklaması
Funda Arar'dan Murat Özdemir açıklaması Şarkıcı Funda Arar, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Sevilen şarkıları ve sahne performansıyla salonu dolduran izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı
23.12.2018 Magazin
Funda Arar: Mendil dayanmadı
Funda Arar: Mendil dayanmadı Funda Arar geçen akşam ‘Arabesk Geceleri’ konseptiyle Günay Restaurant sahnesindeydi. Şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı
23.11.2018 Magazin
Mektep gibi kadınım
Mektep gibi kadınım Bülent Ersoy ve Fatih Ürek önceki gün Günay Restaurant’ta sahne aldı.
28.10.2018 Magazin
Oğlum da müzisyen olacak
Oğlum da müzisyen olacak Funda Arar, önceki akşam Şişli’deki Günay Restaurant’ta sahne aldı.
20.10.2018 Magazin
Değerlerimizi unutmayın
Değerlerimizi unutmayın Türk Sanat Müziği’nin yaşayan en güçlü seslerinden Muazzez Abacı önceki gün Günay Restaurant sahnesindeydi.
14.10.2018 Magazin
Diplomatlar Birliği ödülleri verildi
Diplomatlar Birliği ödülleri verildi Uluslararası Diplomatlar Birliği’nin geleneksel hale getirmeyi planladığı ödül töreni Günay Restaurant’ta gerçekleştirildi.
9.05.2018 Magazin
Çevirmede yakalandılar
Çevirmede yakalandılar Oktay Kaynarca, önceki akşam Günay Restaurant’ta sahne alan Ebru Gündeş’i dinlemeye gitti.
19.04.2018 Magazin
Sahnede üç saat
Sahnede üç saat Ebru Gündeş, önceki akşam Şişli Günay Restaurant’ta sahne aldı.
15.04.2018 Magazin
Ürek bu kez sahnede tek
Ürek bu kez sahnede tek Fatih Ürek, önceki akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı.
7.04.2018 Magazin
Gizli hayrandan 300 gül
Gizli hayrandan 300 gül Bülent Ersoy, önceki gece Günay Restaurant’ta sahne aldı.
17.03.2018 Magazin
Arif Sağ'a zeytin dalı!
Arif Sağ'a zeytin dalı! Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) toplantısında konuşan Orhan Gencebay, son günlerde karşı karşıya geldiği Arif Sağ’a zeytin dalı uzattı: Arif Sağ kardeşim gibi sevdiğim, 50 yıllık dostum.
2.03.2018 Magazin
Tebessüm etti
Tebessüm etti Emel Sayın, önceki akşam Şişli Günay Restaurant’ta sahne aldı.
28.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Günay Restaurant ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki günay restaurant haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.