Ebay

Ebay

Son dakika ebay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ebay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ebay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebay gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 ebay haberi bulunmuştur. Tüm ebay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, yardım etkinliği için para toplamak amacıyla açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladı.
15.11.2023 Magazin
Gittigidiyor kapanıyor mu, Türkiye’den çekiliyor mu? Gittigidiyor eBay nedir?
Gittigidiyor kapanıyor mu, Türkiye’den çekiliyor mu? Gittigidiyor eBay nedir? Gittigidiyor kapandı mı, eBay nedir? ABD merkezli e-ticaret şirket eBay, Gittigidiyor'u kapatarak Türkiye'deki faaliyetine son veriyor. Peki, Gittigidiyor Türkiye’den çekiliyor mu, eBay Türkiye'den gidiyor mu? Gittigidiyor eBay nedir?
20.06.2022 Ekonomi
ABD'de 10 kişiyi öldüren 18 yaşındaki katilin günlüğüne yazdıkları dehşete düşürdü
ABD'de 10 kişiyi öldüren 18 yaşındaki katilin günlüğüne yazdıkları dehşete düşürdü Bufalo kentinde yaşanan katliam ABD'yi dehşete düşürdü. Irkçı saldırgan Payton Gendron'la ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkarılıyor. 18 yaşındaki katilin, 10 kişiyi öldürdüğü saldırıyı önceden tasarladığı ve soğukkanlılıkla gerçekleştirdi anlaşılmıştı. Polis ve savcılık makamları tarafından yürütülen soruşturma genişledikçe ortaya çıkan yeni bilgiler çevrimiçi ortamın tehlikesini ve bu tür saldırılardaki yerini bir kez daha hatırlatıyor...
18.05.2022 Dünya
Tesla, SpaceX'in CEO'su ve Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'tan olay paylaşım!
Tesla, SpaceX'in CEO'su ve Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'tan olay paylaşım! Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'ın paylaşımı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlü milyarder Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda 'Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi' ifadesine yer verdi.
9.05.2022 Dünya
iPhone X'i Lightning'den Type C'ye çevirdi 860 bin liraya sattı!
iPhone X'i Lightning'den Type C'ye çevirdi 860 bin liraya sattı! Apple'ın iPhone X modelinin şarj girişini Lightning'den Type C'ye çevirdi. Öğrenci merak uyandıran bu telefonu Ebay'de 86 bin dolara (860 bin liraya) sattı.
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Eski eBay çalışanına siber tacizden 18 ay hapis
Eski eBay çalışanına siber tacizden 18 ay hapis ABD merkezli eBay şirketinin Eski Güvenlik Müdürü Philip Cooke, çevrim içi bir haber bülteninin editör ve yayıncısını korkutmak suçundan 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.
28.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye Cam kemik hastası Ceren Pekoğlu ve konabildi spastik engelli Muratcan Çiçek anneleri sayesinde hayata tutundu. Pekoğlu ve Çiçek'in anneleriyle beraber yaşadıkları hikayeler gözleri yaşarttı.
9.05.2021 Yaşam
Apple'ın ilk bilgisayarı satışa çıkarıldı!
Apple'ın ilk bilgisayarı satışa çıkarıldı! Teknoloji firması Apple şirketinin ilk bilgisayarı Apple-I, E-bay üzerinden 1.1 milyon sterline (10 milyon 658 bin lira) satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan bilgisayarın hala çalışan altı bilgisayarından biri olduğu belirtildi.
6.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook'un kripto para projesi Libra için 'finansal güvenlik' uyarısı
Facebook'un kripto para projesi Libra için 'finansal güvenlik' uyarısı Prof. Dr. Emin Gür Sirer, ABD merkezli teknoloji şirketi Facebook'un kripto para projesi Libra ile ilgili, "Proje, bütün finansman bilgilerimizi firmanın 28 paydaşına emanet etmemizi gerektiriyor. Bu, çok tehlikeli bir şey." dedi.
9.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Facebook 'libra' ile bankalara meydan okuyor
Facebook 'libra' ile bankalara meydan okuyor Dijital Dönüşüm Derneği Başkanı Polat, "Libra, giderek bir bankanın yerini alacak ve hatta onun da ötesinde 7/24 açık bir küresel pazarın değiş-tokuş birimi olacak. Yani Facebook libra ile bankalara meydan okuyor" dedi.
25.06.2019 Bilim ve Teknoloji
İkinci el sabit disklerde büyük tehlike
İkinci el sabit disklerde büyük tehlike İkinci el sabit disk almak istiyorsunuz; internet üzerinden sipariş veriyorsunuz ve kullanmaya başlıyorsunuz. Ancak diski taktığınızda içinde halen ilk kullanıcısına ait fotoğraf ve bir takım içerikleri görebiliyorsunuz. Yapılan bir araştırmaya göre, sabit disklerini satanların kişisel verilerini gerektiği gibi silmediğine dikkat çekiyor.
14.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Çocukların e-ticaret sitelere ilgisi arttı
Çocukların e-ticaret sitelere ilgisi arttı Geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla, çocuklar e-ticaret sitelerinde daha aktif olmaya başladı. İnternet üzerinden alışverişe olan ilgi son iki ayda üç kattan fazla artarak %2’den %9’a ulaştı. Bu veriler, ebeveyn kontrolü işlevine sahip Kaspersky Lab ürünlerinden elde edilen anonim istatistiklere dayanarak hazırlanan yıllık çocuk güvenliği raporunda bir araya getirildi.
7.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Belediye vergi borcu olan ailenin köpeğine haciz getirip internette sattı
Belediye vergi borcu olan ailenin köpeğine haciz getirip internette sattı Almanya'nın Ahlen kasabasında, vergi borçları yüzünden bir ailenin köpeği haczedilip, sanal market eBay'de satıldı.
1.03.2019 Dünya
Silikon Vadisi’nde azmin adı; Muratcan
Silikon Vadisi’nde azmin adı; Muratcan Amerika Kaliforniya Santa Cruz Üniversitesi’nde yapay zeka üzerine doktora yapan ve fiziksel engellilerin hayattaki engellerini bilişim yoluyla kaldırmayı amaçlayan 24 yaşındaki Muratcan Çiçek, Silikon Vadisi’ndeki stajında hareketleri kısıtlı bedensel engellilerin cep telefonunu kullanabilmesi amacıyla önemli bir çalışmaya imza attı.
22.10.2018 Yaşam
Milyon dolarlık konutu reddetti!
Milyon dolarlık konutu reddetti! ABD'de bir Katolik piskopos, Kilise'nin kendisine emeklilik konutu olarak hibe ettiği Silicon Vadisi'ndeki 2,3 milyon dolarlık malikaneyi geri çevirdi.
28.08.2018 Dünya
4 dakikada bir TV gittigidiyor
4 dakikada bir TV gittigidiyor Yüzde 42 ile sektörün üzerinde büyüme gösteren GittiGidiyor, 1.106 KOBİ’yi de e-ticaret ile buluşturdu. Platformda, 4 dakikada 1 televizyon, 5 dakikada 1 parfüm satıldı.
2.08.2018 Ekonomi
ABD'den e-ticaret şirketlerini üzecek karar
ABD'den e-ticaret şirketlerini üzecek karar ABD Yüksek Mahkemesi, eyaletlerin internet üzerinden yapılan alışverişlerden (e-ticaret) satış vergisi toplayabileceğine karar verdi. Amazon, eBay, Wayfair gibi e-ticaret şirketlerinin hisseleri, eyaletler lehine alınan karar sonrasında değer kaybetti.
21.06.2018 Dünya
Gelibolu yadigarı servet kazandırdı
Gelibolu yadigarı servet kazandırdı İnternetten 1200 euro’ya satın aldıkları teknenin Gelibolu’da Türk hücumbotları tarafından delik deşik edildiğini öğrenen İngiliz çift, tekneyi 160 bin euro’ya sattı.
20.06.2018 Yaşam
Sepete girdi mi artık kaçış yok!
Sepete girdi mi artık kaçış yok! E-ticarette sepete atılan ancak vazgeçilen ürünler müşterinin peşini bırakmıyor. Dijital pazarlama ile sürekli hatırlatmalar yapılıyor, özel indirimler uygulanıyor, ‘Sepetinizde ürün unuttunuz’ mesajları geliyor. Böylece müşterinin geri dönüp alışverişini tamamlaması sağlanıyor
19.05.2018 Ekonomi
Sosyal medya üzerinden milyonluk vurgun
Sosyal medya üzerinden milyonluk vurgun Sosyal medya kayıtdışı ticaretin merkezi oldu. Sadece Instagram’dan günlük 7 milyon TL’lik satış yapılıyor. Değişim ya da iadenin olmadığı bu kanalda sahte veya sorunlu ürün tüketiciyi mağdur ediyor
3.04.2018 Gündem
Bin 500 KOBİ’ye eğitimle satışları yüzde 30 artıracak
Bin 500 KOBİ’ye eğitimle satışları yüzde 30 artıracak GittiGidiyor, KOBİ’lerin yüzde 76’sının e-ticaret eğitimi almak istediğini ortaya çıkardı. Şirket, ‘Geleceğim E-Ticaret’ projesiyle bu yıl 1.500 KOBİ’ye eğitim vererek satışlarını en az % 30 artırmalarını sağlayacak
19.02.2018 Ekonomi
Dikkat! Yüzde 20 ek vergi alınacak
Dikkat! Yüzde 20 ek vergi alınacak Yurtdışındaki e-ticaret sitelerinden yapılan alışverişe yeni bir sınır getiriliyor. Artık fiyatı 22 euro’dan daha fazla olan ürünlerden ‘koruma’ amaçlı yüzde 20 ek vergi alınacak.
1.02.2018 Ekonomi
iOS'a, Android'e Amazon'a, eBay'a KDV mükellefiyeti geliyor
iOS'a, Android'e Amazon'a, eBay'a KDV mükellefiyeti geliyor Maliye, elektronik ortamda Türkiye'deki vatandaşlara uygulama başta olmak üzere hizmet satan yabancı şirketlerin KDV mükellefi olmaları gerektiğini belirten tebliğ taslağı hazırladı.
27.12.2017 Ekonomi
Kurduğu siteyle milyarder oldu!
Kurduğu siteyle milyarder oldu! İnternet ödeme sistemi Stripe’ı kuran 27 yaşındaki İrlandalı John Collison, 9. 2 milyar dolarla “servetini kendi yaratan dünyanın en genç milyarderi” oldu
22.11.2017 Dünya
İnternet üzerinden uçak satışı
İnternet üzerinden uçak satışı Çin'de, 2 Boeing uçağı internet üzerinden açık artırmayla satıldı.
22.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ebay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.