Eba Tv

Eba Tv

Son dakika EBA TV haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EBA TV ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EBA TV haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eba Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eba tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 eba tv haberi bulunmuştur. Tüm eba tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlıktan sınava hazırlanan depremzede öğrencilere destek
Bakanlıktan sınava hazırlanan depremzede öğrencilere destek Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlık sürecine destek olmak için 510 Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) açtı.
27.02.2023 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Uygulama değişti, tüm okullarda artık...
MEB'den son dakika kararı! Uygulama değişti, tüm okullarda artık... MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) son dakika duyurdu. Resmen harekete geçildi. Tüm Türkiye'deki okullara gönderildi. Detaylar belli oldu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Okullarda, 21 Haziran'dan itibaren öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun etkinlikler düzenlenecek. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre akademik, fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif alanlarda düzenlenecek etkinlikler, okulların imkanlarının yanı sıra yerel imkanlar ve diğer kamu kuruluşlarıyla yapılacak iş birlikleriyle de gerçekleştirilecek. Liselerde ise sorumluluk ve mazeret sınavları 2 Temmuz'a kadar tamamlanacak, ayrıca destekleme ve yetiştirme kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine devam edilecek.
16.06.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 18 haziran...
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 18 haziran... MEB son dakika duyurdu. Ve belli oldu. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarihi resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilkokul 4. sınıf ile ortaokullardaki öğrencilerin 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem sınavlarına istedikleri derslerden katılabileceğini bildirdi. Öğrencilerin sınavları 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem başından 26 Mart 2021 tarihine kadar işlenen konu ve kazanımları kapsayacak şekilde, 18 Haziran 2021 tarihine kadar planlanarak uygulanacak. Öte yandan MEB'den yapılan açıklamada hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıflara ikinci dönem sınavlarına katılıp katılmama hususunda tercih hakkı sunulacağını bildirdi. Lise ara sınıflarda ikinci dönem sınavlarına katılmak istemeyen öğrencilerin velileri 21 Mayıs'a kadar eğitim kurumlarına dilekçeyle başvuracak. İşte tüm detaylar...
20.05.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika açıklaması! Yarın...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika açıklaması! Yarın... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Dün İçişleri Bakanlığı'nca yayımlanan genelgeyle korona tedbirleri nedeniyle 3 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlamasında yarın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının nasıl yapılacağını anlatan Selçuk, "Bu sene 23 Nisan kutlu olsun ifadesi yerine, 23 Nisan 'mutlu olsun' ifadesi şeklinde değerlendirmemiz söz konusu." dedi. Öte yandan Bakan Selçuk, 'Gün içerisinde ilan edeceğiz' diyerek bir haber daha verdi.
22.04.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk yeni kararı duyurdu! Tüm Türkiye'de...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk yeni kararı duyurdu! Tüm Türkiye'de... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yeni kararı resmen duyurdu. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden EBA TV'nin haftalık ders programını açıkladı.
11.04.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! 'Çok yakında...'
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! 'Çok yakında...' Yüz yüze eğitimle ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk son dakika açıklamalarında bulundu. Çok yakında paylaşılacağını belirtti. Okulların tamamıyla açılmasını kendisinin de istediğini belirten Bakan Selçuk, öğrenci ve öğretmenlerin sağlığını düşündükleri için adımların güvenle ve tedbirle atılması gerektiğini vurguladı. Destekleme programının da çok yakında paylaşılacağı haberini verdi.
1.04.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Hafta sonları...
MEB resmen duyurdu! Hafta sonları... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) flaş karar. Yeni alınan kararı Bakan Selçuk duyurdu. Yüz binlerce öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Hafta sonları yapılacak. Özel olarak hazırlandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, 'Lise için hafta sonlarına Sınav Özel yayınları hazırladık' dedi.
28.03.2021 Eğitim
MEB'den flaş karar! EBA TV ve uzaktan eğitim...
MEB'den flaş karar! EBA TV ve uzaktan eğitim... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmeni kapsıyor. MEB tarafından açıklama yapıldı. Veriler paylaşıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) yaptırılan "EBA İzleme Değerlendirme Araştırması"nda, veli, öğrenci ve öğretmenlerin yüzde 52,9'unun Eğitim Bilişim Ağı'nı (EBA) "yeterli", yüzde 28,5'inin ise "çok yeterli" bulduğu belirlendi.
21.03.2021 Eğitim
Okulların kapanacağı tarih belli oldu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu...
Okulların kapanacağı tarih belli oldu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu... Milyonlarca öğrenci bekliyordu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında duyurdu. Okulların kapanacağı tarih belli oldu. Bakan Selçuk, yüz yüz eğitimde ilk ve ortaokullarda yüzde 80'in üzerinde katılım olduğunu açıkladı. Selçuk ayrıca, koronavirüs aşısı olan öğretmenlerle ilgili olarak, "Sanırım 80 küsur bin öğretmeniz zaten aşılandı. Öncelik olarak başlandı. Tedarik süreci hızlandığında, aşı süreci de hızlanacak" ifadelerini kullandı. Ayrıca Selçuk eğitim süresi hakkında bilgi aktarırken, ara tatil olmadan eğitimin 2 Temmuz'a kadar devam edeceğini açıkladı.
8.03.2021 Eğitim
Okulların açılmasına saatler kala Bakan Selçuk açıkladı
Okulların açılmasına saatler kala Bakan Selçuk açıkladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını cevapladı. Bakan Selçuk, yüz yüze sınavların yapılmalı ya da yapılmamalı tartışmalarıyla ilgili olarak, "Sınavların yapılması için ortam müsait. Çok riskli şehirlerde sınav yapmayacağız. Konular zaten sınırlı" ifadelerini kullandı
27.02.2021 Gündem
EBA hesabı ile giriş yap… EBA canlı derse giriş nasıl yapılır? EBA öğrenci girişi ve EBA TV ders programı  15 Şubat - 21 Şubat 2021 ve saatleri!
EBA hesabı ile giriş yap… EBA canlı derse giriş nasıl yapılır? EBA öğrenci girişi ve EBA TV ders programı 15 Şubat - 21 Şubat 2021 ve saatleri! EBA girişi ile ilgili yapılan aramalar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medya hesabı Twitter üzerinden velilere yaptığı çağrı ile arttı. Bakan Selçuk, "Sizlerden ricam, çocuğunuzun canlı derse katılımını ve TRT EBA kanallarını takibini teşvik ederek okullarımızla ve öğretmenlerimizle iletişim kanallarını güçlendirmeniz" dedi. EBA canlı derse giriş nasıl yapılır? EBA TV ders programı ve saatleri ile EBA hesabı ile giriş yapma ekranı…
15.02.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim başlıyor! Tek tek açıklandı, değişti, artık...
Yüz yüze eğitim başlıyor! Tek tek açıklandı, değişti, artık... Milyonlarca öğrenci bekliyordu. Bugün başlıyor. Tek tek açıklandı. Birçok değişiklik geliyor. Uzun süredir uzaktan eğitim alan öğrenciler için yüz yüze eğitim dönemi başlıyor. Yeni dönem birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Koronavirüs salgını sonrası pek çok alanda değişiklikler oldu. Bu değişikliklerden en fazla etkilenenler ise öğrenciler oldu. Çevirim içi eğitim sistemine geçildi. İnternet ve EBA TV aracılığı ile eğitim gören öğrenciler için yüz yüze eğitim bugün başlıyor. Yüz yüze eğitim salgın öncesinden çok farklı olarak başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamalarla öğrenciler ve veliler için yüz yüze eğitimin detaylarını paylaştı. Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek? Yüz yüze eğitimde ne gibi farklılıklar olacak? Tüm detaylar haberimizde...
15.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 8700...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 8700... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu bakanlar tek tek duyurdu. MEB tarihi ve sayı açıklaması yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda yüz yüze eğitime ilişkin veri açıklandı. MEB'in yaptığı açıklamada Türkiye genelinde köy yerleşim yerlerinde bulunan ilkokul düzeyindeki yaklaşık 6 bin birleştirilmiş sınıf ile Türkiye genelindeki yaklaşık 2 bin 700 anaokulunda yüz yüze eğitime 15 Şubat'ta başlanacağı dile getirildi. Ülke gelindeki okulların yüzde 98,2'sini oluşturan 49 bin 361 okula "Okulum Temiz" belgesi verildi. Sınıflarda yüksek sesle etkinlik yapılmaması için düzenlemeler yapıldı. Okullara ziyaretçi yasağı getirildi. Yüz yüze eğitim ile ilgili konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da "Özellikle yüz yüze eğitimin bu dönemde risk teşkil ettiğini şimdiden söyleyebilirim. Yüz yüze eğitime geçecek özellikle ilköğretim okulları için MEB'den listeleri almış olduk. Muhtemelen ay sonuna doğru öğretmenlerimizi de özellikle eğitim başlanacak sınıflar için söylüyorum, aşılama takvimi başlamış olacak" ifadelerini kullandı.
11.02.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Temel gayretimiz ve ilkemiz, deneyimlerimizin de ışığında, kontrollü şekilde yüz yüze eğitime geçmek. Salgının seyri nedeniyle, tüm sınıfların aynı anda ve tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime geçmesi kısa vadede mümkün görünmüyor" dedi.
8.02.2021 Eğitim
EBA öğretmen seminer izle canlı yayın 2021: EBA’dan seminer nasıl izlenir 8 Şubat 2021? Şubat seminer programı…
EBA öğretmen seminer izle canlı yayın 2021: EBA’dan seminer nasıl izlenir 8 Şubat 2021? Şubat seminer programı… Milli Eğitim Bakanı Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mesleki eğitim programı kapsamında paylaşımda bulundu. Yaptığı açıklamada EBA üzerinden öğretmenlere sesleneceğini belirten Selçuk, "8 Şubat Pazartesi saat 10.10'da EBA'dayım" ifadelerini kullandı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı farklı türdeki kurumlarda görev yapan tüm okul/kurum yöneticileri ve öğretmenler 16-20 Kasım tarihleri arasında ara tatil döneminde çevrim içi seminerlere katılacak. Peki, EBA’dan seminer nasıl izlenir? EBA seminer canlı yayın izleme linki ve Şubat seminer programı…
8.02.2021 Eğitim
MEB tarihi duyurdu! 12 Şubat...
MEB tarihi duyurdu! 12 Şubat... Yüz binlerce kişi bekliyordu. MEB tarihi resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 25 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında öğretmenlerin bireysel ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla yapılacak mesleki gelişim programlarının, 400 bin öğretmenin başvurusuna açıldığını duyurdu. Bakanlık, öğretmenlere yönelik mesleki gelişim eğitimlerini çevrim içi yürütüyor. Eğitimlerde 40 konu bulunuyor. Öte yandan 1000 gönüllü öğretmen ile EBA TV'de tüm bu stüdyolarda 29 Ocak 2021 tarihine kadar çekilen ders videosu sayısı 10 bine ulaştı.
31.01.2021 Eğitim
Bakan Selçuk duyurdu! Tamamlandı, rekor...
Bakan Selçuk duyurdu! Tamamlandı, rekor... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Tamamlandı. Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiriyor. Bir rekora imza atıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle geçilen uzaktan eğitim modeli birçok yeniliği de beraberinde getirdi. Öğretmenlerin gösterdiği büyük çaba ile online eğitim ile öğrencilerin eğitimini en az kayıpla geçirmesi sağlandı. EBA TV üzerinden gerçekleştirilen uzaktan eğitim gönüllü öğretmenler sayesinde rekor kılındı. 112 farklı branştan 1000 gönüllü öğretmen ve teknik kadrodan oluşan büyük bir ekip, uzaktan eğitimin ana omurgası EBA televizyon kanalları için ikinci dönem ders videoları çekimlerini tamamladı. Uzaktan eğitimin başladığı ilk günden bu yana öğretmenlerin kaydettiği ders videolarının sayısı 10.000’e ulaştı. Bir videonun hazırlık sürecinin günler aldığını dile getiren Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin büyük emek verdiğini belirtti. Selçuk, “Salgın nedeniyle sınıflarımızın kapısını kapatmak zorunda kaldığımız günden bu yana kendi çocukları gibi gördükleri bu ülkenin çocukları için gece gündüz ter döken tüm gönüllü meslektaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
31.01.2021 Eğitim
Bakan Selçuk duyurdu! Yarın tüm okullarda başlıyor
Bakan Selçuk duyurdu! Yarın tüm okullarda başlıyor MEB'den tüm öğrencileri ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Bakan Selçuk duyurdu. Salgın nedeni ile bir süredir yapılamıyordu. Pazartesi günü yeniden başlıyor. Saat 10.00'da tüm okullarda yapılacak. Eş zamanlı olarak TRT EBA İlkokul, Ortaokul, Lise kanallarında da yayınlanacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, il yöneticilerinden yarın saat 10.00'da yöneticiler ve görevli personelin de katılımıyla bayrak töreni yapılmasını, öğrenci, öğretmen ve ailelerin bulundukları yerden İstiklal Marşı’na eşlik için davet edilmelerini istedi.
10.01.2021 Eğitim
Bakanlık çalışmalarını sürdürüyor! Engelli ile yaşlılar için...
Bakanlık çalışmalarını sürdürüyor! Engelli ile yaşlılar için... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca, engelli ve yaşlıların kamu kullanımına sunulan pek çok hizmetten internet üzerinden güvenli şekilde faydalanabilmesi için bilgi ve iletişim teknolojilerinin erişilebilir olması konusunda çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.
1.01.2021 Gündem
MEB resmen açıkladı! 4 bin 369 TL...
MEB resmen açıkladı! 4 bin 369 TL... Milyonlarca kişi bekliyordu MEB tek tek resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitime ilişkin flaş açıklama yaptı. Okulların açılması ile ilgili konuşan Bakan Ziya Selçuk, öğretmen maaşlarına ilişkinde bilgileri paylaştı. Maarif Müfettişleri konusundaki soruyu yanıtlarken Selçuk, "Kanun taslağı Meclis'e sunulmak üzere Cumhurbaşkanlığımıza iletilmiştir." dedi. Öğretmenlerin mali ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler yapıldığını belirten Bakan Selçuk, 1 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla bakanlık bünyesinde göreve başlayan 9'uncu derece 1'inci kademedeki bir öğretmenin maaşının 4 bin 369 TL, ek ders ücreti saatinin net 18,22 TL olduğunu açıkladı. Yüz yüze eğitime ilişkin de konuşan Bakan Selçuk, "Bir an önce yüz yüze eğitime geçilmesi için şartların olgunlaşmasını bekliyoruz" dedi. Bu yılın sonuna kadar 1350 okul için 26 bin adet etkileşimli tahtanın kurulumu tamamlanacağını duyurdu.
14.12.2020 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, tarih...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, tarih... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve belli oldu. MEB resmen duyurdu tek yapılacak ve değişiyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında tek tek açıkladı. Okullarda yüz yüze eğitime 4 Ocak 2021'den itibaren geçilip geçilemeyeceğine yönelik soru üzerine Selçuk, bu konuda Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile sürekli temas halinde olduklarını vurguladı. Kabine toplantısını adres gösteren Bakan Selçuk, yarıyıl tatilinin tarihinin de değişebileceğini vurguladı. Bakan Selçuk "Bu gerek sınavlar açısından gerek yapılabilecek iş ve işlemler konusunda var. Gerekse salgının seyriyle alakalı olarak var. Bizim iş takvimi şudur, belirlenmiştir, değişmez diye bir bakış açımız asla yok. Duruma göre bunu esnetiriz, öne alırız, takdim-tehir yaparız, başka çözümler buluruz, hepsi yapılır. 500 bin tabletin dağıtıldığını 300 bini için de harekete geçtiklerini ifade ederek "Aralığın 14'ünde, 21'inde, 28'inde tekrar bir dağıtım süreci başlıyor. Ocak ortasına kadar da 500 bin tabletin dağıtımı tamamlanmış olacak" şeklinde konuştu. Anaokulu ve kreşlerin durumu ile ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Geçen hafta tüm hafta boyunca bu konuyu çalıştık. Kabine toplantısında bununla ilgili bir değerlendirme elbette yapılır" şeklinde konuştu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Tüm öğrenci, veli ve meslektaşlarıma sizler için hazırlamış olduğumuz bu siteden faydalanmanızı tavsiye ederim" dedi.
11.12.2020 Eğitim
EBA öğretmen seminer izle canlı yayın 2020: EBA’dan seminer nasıl izlenir 17 Kasım 2020? Online ara dönem seminer programı…
EBA öğretmen seminer izle canlı yayın 2020: EBA’dan seminer nasıl izlenir 17 Kasım 2020? Online ara dönem seminer programı… Öğretmenlerin 16-20 Kasım ara tatil çevrim içi seminer çalışma programı hakkındaki aramalar yoğunluk kazandı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı farklı türdeki kurumlarda görev yapan tüm okul/kurum yöneticileri ve öğretmenler 16-20 Kasım tarihleri arasında ara tatil döneminde çevrim içi seminerlere katılacak. Peki, EBA’dan seminer nasıl izlenir? EBA seminer canlı yayın izleme linki…
17.11.2020 Eğitim
MEB Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nasıl kutlanacak?
MEB Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nasıl kutlanacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı öğrencilerle birlikte TRT EBA ekranlarında kutlayacak. MEB tarafından hazırlanan Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı TRT EBA üzerinden Cumhuriyetin hem tarihsel sürecine hem de geleceğine ışık tutacak uzun soluklu bir yayın programı hazırlandı. Peki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nasıl kutlanacak? Cumhuriyet Bayramı programı saat kaçta başlayacak? İşte MEB 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı...
28.10.2020 Eğitim
EBA TV ilkokul, ortaokul, lise ders programı yayın saatleri! 19 - 23 Ekim ders programı! TRT EBA TV canlı yayın izle!
EBA TV ilkokul, ortaokul, lise ders programı yayın saatleri! 19 - 23 Ekim ders programı! TRT EBA TV canlı yayın izle! Lise, ortaokul, ilkokul öğrencileri EBA TV ders programını merak ediyor. 19-23 Ekim 2020 TRT EBA ilkokul, ortaokul, lise ders programı yayınlandı. Okullarda yüz yüze eğitime başlayan bazı sınıflar belirli günlerde EBA sistemi üzerinden derslerini takip ediyor. İşte 19 - 23 Ekim lise, ortaokul, ilkokul tüm sınıflar ders programı...
19.10.2020 Eğitim
Bakan Selçuk'tan EBA TV Anaokulu'na ilişkin çağrı
Bakan Selçuk'tan EBA TV Anaokulu'na ilişkin çağrı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "EBA TV Anaokulu açıldı. Bugün uzaktan eğitimin bir parçası olarak yayın yapıyoruz. İçeriklerimiz çocuğa uygun, çocuk menfaatini ve müfredatımızı destekler nitelikte." ifadelerini kullandı.
16.10.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Eba Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eba tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.