27 Kasım AÖF sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav sonuçları sorgulama, ne zaman açıklanacak?
27 Kasım AÖF sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav sonuçları sorgulama, ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, AÖF soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? AÖF soruları ve cevapları için araştırmaları hakkındaki araştırmalar devam ediyor. AÖF vize sınavları 27 Kasım ve 28 Kasım tarihlerinde yüz yüze olarak yapıldı. Sınava giren öğrenciler merakla sonuçların açıklanmasını beklerken, puan tahmini yapabilmek için sınav soruları ve cevapların da açıklanıp açıklanmayacağını merak ediliyor. Peki, AÖF sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.11.2021 Eğitim
AÖF vize sınav sonuçları açıklandı! AÖF dönem sonu sınavları ne zaman?
AÖF vize sınav sonuçları açıklandı! AÖF dönem sonu sınavları ne zaman? AÖF vize sınav sonuçları öğrencilere duyuruldu. 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF vize sınavları dün Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. Peki AÖF dönem sonu sınavları ne zaman yapılacak?
29.09.2021 Gündem
AÖF soru ve cevapları yayınlandı! AÖF 25-26 Kasım sonuçları ne zaman açıklanacak?
AÖF soru ve cevapları yayınlandı! AÖF 25-26 Kasım sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF soru ve cevapları e-Kampüs platformu üzerinden açıklandı. Öğrenciler 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF soru ve cevaplarına e-Kampüs'e girerek ulaşabilecekler. Peki AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.09.2021 Gündem