Gazete Vatan Logo

27 Kasım AÖF sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav sonuçları sorgulama, ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, AÖF soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? AÖF soruları ve cevapları için araştırmaları hakkındaki araştırmalar devam ediyor. AÖF vize sınavları 27 Kasım ve 28 Kasım tarihlerinde yüz yüze olarak yapıldı. Sınava giren öğrenciler merakla sonuçların açıklanmasını beklerken, puan tahmini yapabilmek için sınav soruları ve cevapların da açıklanıp açıklanmayacağını merak ediliyor. Peki, AÖF sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

27 Kasım AÖF sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav sonuçları sorgulama, ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, AÖF soruları ve cevapları açıklandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları ile AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize sınavları 27-28 Kasım’da oldu. İşte AÖF sınav soruları ve cevapları hakkındaki son durum…

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

AÖF soruları ve cevapları açıklanmadı. 4 Eylül'de düzenlenen yaz okulu sınavının soruları ve cevapları 6 Eylül tarihinde erişime açılmıştı. AÖF güz dönemi ara sınavında çıkan tüm derslere ait sorular eKampüs sistemine yüklendikten sonra erişime açılacak. Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puanınız hesaplanacaktır.

Başarı notu alt sınır değeri 35’tir. Başarı notu alt sınıfın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.