E İhale

E İhale

Son dakika e ihale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e ihale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e ihale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E İhale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e ihale gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.257 e ihale haberi bulunmuştur. Tüm e ihale haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci el araba almak isteyenlere güzel haber! Ucuz otomobiller satışa çıktı, 100 bin liraya bile var, işte son tarih
İkinci el araba almak isteyenlere güzel haber! Ucuz otomobiller satışa çıktı, 100 bin liraya bile var, işte son tarih Ucuz fiyata ikinci el araba almak isteyenlere güzel haber! Ticaret Bakanlığı listeyi yayınladı, fiyatlar belli oldu. Gümrüğe takılan yüzlerce araç, e-ihale yöntemiyle satışa sunuldu. İhalelere katılma şartları ve kritik indirim detayı açıklandı. Bakanlık tarafından satışa sunulan ve piyasanın çok altında olan arabalar, uzun süre park halinde olmasından kaynaklı ucuz olarak satılıyor. İşte bakanlık tarafından ihaleye çıkarılan ucuz arabalar...
24.08.2022 Otomobil
Otomobil fiyatları 48 bin TL'den başlıyor! Bakanlık satışa çıkardığı araç listesini güncelledi...
Otomobil fiyatları 48 bin TL'den başlıyor! Bakanlık satışa çıkardığı araç listesini güncelledi... Otomobil fiyatlarının 48 bin liradan başladığı araç listesi güncellendi. Ticaret Bakanlığı gümrüklerde el konulan otomobilleri ekonomiye kazandırmak için e-ihale sistemiyle satışa sunmaya devam ediyor. Bakanlık satışa sunduğu araçlarla ilgili yeni bir liste yayınladı. İşte listede yer alan ve ihale başlangıç fiyatları 48 bin TL'den başlayan ikinci el otomobiller..
14.01.2022 Ekonomi
Kamuda yeni dönem! Zorunlu oluyor, artık...
Kamuda yeni dönem! Zorunlu oluyor, artık... Kamuda bir dönem sona eriyor. Zorunlu hale getiriliyor. Kamu ihalelerinin elektronik ortamda yapılması zorunlu hâle geliyor.
14.11.2021 Ekonomi
İkinci el ucuz araba! Bakanlık satışa çıkardı! 50 bin liranın altında...
İkinci el ucuz araba! Bakanlık satışa çıkardı! 50 bin liranın altında... İkinci el ucuz araba almak isteyenleri ilgilendiriyor. Bakanlık satışa çıkardı. 50 bin liranın altında olanlar da var. Piyasa değerinin çok altındalar. Harekete geçmek için acele edin. İşte ikinci el ucuz araba almak isteyenleri ilgilendiren haberin detayları...
23.06.2021 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere flaş fırsat! Başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor, aylık 380 lira...
Ev sahibi olmak isteyenlere flaş fırsat! Başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor, aylık 380 lira... Ev sahibi olmak isteyen milyonlara müjde! Aylık 380 lira ödeyerek ev sahibi olma fırsatı. Başvurular başlıyor. TOKİ, İstanbul'da 4 yeni projeyi ihaleye çıkarıyor. Başvuruları devam eden projelerin taksitleri 380 TL'den başlarken, İstanbul Silivri'de de başvuru süreci 24 Mayıs tarihinde başlayacağı duyuruldu.
11.05.2021 Gündem
İkinci el ucuz araba! Bakanlık satıyor! 50 bin liranın altında...
İkinci el ucuz araba! Bakanlık satıyor! 50 bin liranın altında... İkinci el ucuz araba almak için önemli fırsat! Bakanlık satışa çıkardı. Hepsi 50 bin liranın altında. Ucuz araba almak için tarihler de belli oldu. İşte ikinci el ucuz araba almak isteyenleri ilgilendiren tüm detaylar...
1.04.2021 Ekonomi
Ücretsiz olarak yapılıyor! 1 milyonu geçti
Ücretsiz olarak yapılıyor! 1 milyonu geçti Açıklama geldi. Rakamlar belli oldu. Ücretsiz olarak yapılıyor. 3 iş günü açık tutuluyor. Yüzde 10 teminat yeterli oluyor. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Pekcan, "Gümrüklerdeki tasfiyelik araç ve eşyaların Türkiye ekonomisine kazandırılmasına yönelik hayata geçirdikleri e-ihalelere gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, "2020'de e-ihale sistemimiz aracılığıyla 4 bin 827 araç ve 4 bin 363 grup eşya satışı yapıldı." dedi.
21.02.2021 Ekonomi
İkinci el arabada son şans! 30, 40 ve 50 bin TL’ye satılıyor!
İkinci el arabada son şans! 30, 40 ve 50 bin TL’ye satılıyor! Araba alacak milyonlarca kişiyi etkiliyor. Koronavirüs salgının etkilediği alanlardan biri de ikinci al araç sektörü oldu. Sıfır araç üretiminde gecikmeler yaşanınca ikinci el araç fiyatları da arttı, araç almayı düşünen vatandaşlar ise artan fiyatlar karşısında beklemeyi tercih etti. Ancak Ticaret Bakanlığı tarafından ihaleye çıkartılan arabalar ile vatandaşın uzun bir süre daha beklemesine gerek kalmadı. Yayımlanan ilanlarda 30, 40 ve 50 bin TL fiyatlarda araçların satıldığı görüldü.
6.02.2021 Ekonomi
İhalelere e-teminat mektubu zorunluluğu
İhalelere e-teminat mektubu zorunluluğu Kamu İhale Kurumu (KİK), Kovid-19 sürecinde ivme kazanan elektronik ihalelerde (e-ihale) teminat mektubunun elektronik olarak sunumunu zorunlu hale getirdi.
1.10.2020 Gündem
Kamu ihalelerine yeni düzenleme! Zorunlu hale getirildi...
Kamu ihalelerine yeni düzenleme! Zorunlu hale getirildi... Kamu İhale Kurumu (KİK), yeni tip corona virüs (Kovid-19) sürecinde ivme kazanan elektronik ihalelerde (e-ihale) teminat mektubunun elektronik olarak sunumunu zorunlu hale getirdi.
30.09.2020 Ekonomi
Salgında e-ihale sayısı 4 kat arttı
Salgında e-ihale sayısı 4 kat arttı Kamu İhale Kurumu’nun (KİK) son yıllarda internet ortamına taşıdığı e-doküman, e-tebligat, e-ihale ve e-eksiltme gibi uygulamalar sayesinde 1 milyar lirayı aşkın tasarruf sağlanırken, koronavirüs sürecinde e-ihale sayısı 4 kattan fazla artış gösterdi.
20.09.2020 Ekonomi
Bakanlık satışa çıkardı! İnternet üzerinden, ikinci el ve sıfır ürünler...
Bakanlık satışa çıkardı! İnternet üzerinden, ikinci el ve sıfır ürünler... Ticaret Bakanlığı'nın hizmete sunduğu e-ihale sitesinde ürünler ihale ile satışa çıkarılıyor. Sitede cep telefonundan deri monta kadar sıfır ve ikinci el birçok ürün yer alıyor.
16.08.2020 Ekonomi
Bakanlık satıyor! 20 bin liraya otomobil...
Bakanlık satıyor! 20 bin liraya otomobil... Ticaret Bakanlığı e-ihale sistemi üzerinden otomobil satışlarına devam ediyor. Gümrükte bulunan araçlar ihale ile alınabiliyor.
20.07.2020 Ekonomi
Tasfiyelik araçlara ilgi arttı, hasılat ikiye katlandı
Tasfiyelik araçlara ilgi arttı, hasılat ikiye katlandı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bu yıl e-ihale sistemleri üzerinden 7 bin 482 tasfiyelik araç satışı gerçekleştirildiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın başta mobil uygulamamız olmak üzere yeni platformlarımıza ilgisi sayesinde araç satış geliri ikiye katlandı. Bu satışlardan elde edilen hasılat geçen yıla göre yüzde 100 artarak 265 milyon liraya çıktı." dedi.
29.12.2019 Ekonomi
Alıcı çıkmadı, fiyatı yarıya düştü
Alıcı çıkmadı, fiyatı yarıya düştü Van Tasfiye İşletme Müdürü Hülya Garip, 80 kilo trüf mantarının birinci satışta teklif almadığından yüzde 50 fiyat düşürülerek Ticaret Bakanlığı'nın www.eihale.gov.tr adresi üzerinden e-ihale ile satışa çıkarılacağını söyledi.
24.12.2019 Ekonomi
Bakan Pekcan tarih verdi! İki önemli uygulama başlıyor
Bakan Pekcan tarih verdi! İki önemli uygulama başlıyor Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Öncüpınar, Kapıkule, İpsala ve Hamzabeyli gümrük kapılarındaki inşaat çalışmalarını 2020'de tamamlayacaklarını belirterek, "Habur Gümrük Kapısı'nda inşaat çalışmalarımıza başladık. Gürbulak, Pazarkule ve Türkgözü gümrük kapılarının ise yeniden inşasına yönelik ön çalışmalarımız başladı." dedi.
14.12.2019 Ekonomi
Kamu ihalelerinde yeni dönem! Resmen değişti...
Kamu ihalelerinde yeni dönem! Resmen değişti... Kamu İhale Kurumu, ihale süreçlerinde teknik sorunlar nedeniyle Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinde işlem yapılamaması halinde, işlemlerin mevzuata uygun sürdürülebilmesi ve hak kayıplarının önlenmesi amacıyla alternatif sistemleri ve uygulamaları devreye almaya yetkili kılındı.
13.11.2019 Ekonomi
Kamuda yeni dönem: Harcamalar artık...
Kamuda yeni dönem: Harcamalar artık... Kamu harcamalarıyla ilgili verilerin bütüncül ve kullanıcı dostu bir formatta paylaşılması amacıyla gelecek yıl "harcama.gov.tr" portalı kullanıma sunulacak. Kamu yatırım harcamalarında tasarruf için kamu ihale ve sözleşme süreçlerinin iyileştirilmesi ve rekabetin artırılması planlanıyor. Döner sermayeli işletmeler yeniden yapılandırılarak, verimlilik, karlılık, mali saydamlık ve hesap verebilirlik ilkeleri çerçevesinde aynı idare bünyesinde faaliyet gösteren bu işletmeler tek çatı altında toplanacak.
6.11.2019 Çalışma Hayatı
Büyük tehlike! Trafikte 500 bin 'zombi' araba
Büyük tehlike! Trafikte 500 bin 'zombi' araba Sayı her geçen gün artıyor. 2017’de ağır hasar kaydı (pert) olmasına rağmen yeniden trafiğe çıkan ‘zombi’ araç sayısı 400 bine yaklaşırken, bugün bu sayı 500 bin adedi aşmış durumda. Peki trafikteki bu büyük soruna kim ne zaman ‘dur’ diyecek, sigorta şirketleri buna ne kadar devam edecek?
28.10.2019 Otomobil
Bakanlıktan 18 bin 750 liraya satılık cip
Bakanlıktan 18 bin 750 liraya satılık cip Ticaret Bakanlığı e-ihale sitesiyle çeşitli otomobillerin satışını gerçekleştiriyor. Oldukça uygun fiyatlı otomobiller alıcıya büyük avantaj sağlıyor...
17.10.2019 Ekonomi
e-ihalenin kapsamı genişletildi
e-ihalenin kapsamı genişletildi Halihazırda yalnızca açık ihale usulüyle gerçekleştirilen ihalelerde kullanılabilen e-ihale, diğer ihale usullerinde de kullanılabilecek.
13.09.2019 Ekonomi
Teminatı bile lüks araç fiyatında
Teminatı bile lüks araç fiyatında Gümrüğe takılan ve sahibi gizli tutulan 4 milyonluk Rolls-Royce marka lüks araç e-ihaleyle 3 milyon liradan satışa sunuldu. Katılım teminatı 100 bin lira olan aracın ihalesine kimse katılmadı. Araç, eylül ayının sonunda tekrar düzenlenecek ihalede yüzde 25 indirimle tekrar satışa konulacak.
29.08.2019 Ekonomi
Gümrüğe takılan yarış otomobilleri satılmayı bekliyor
Gümrüğe takılan yarış otomobilleri satılmayı bekliyor Gümrüğe takılan iki yarış otomobili Ticaret Bakanlığı İstanbul Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’nde, e-ihale üzerinden satışa çıkarılacak.
13.08.2019 Ekonomi
Bankadan satılık 18 bin konut
Bankadan satılık 18 bin konut Ödenemeyen krediler nedeniyle bankaların elindeki gayrimenkul sayısı hızla artıyor. 18 bini aşkın gayrimenkul bankalardan satılık... Bankaların elinde en çok konut var ancak 25 milyon liraya yalı da bulmak mümkün, Boğaz manzaralı köşk de... Hem de piyasaya göre yüzde 25 daha uygun fiyatlarla satılıyor.
7.08.2019 Ekonomi
Herkes akın etti! Kapış kapış satılıyor...
Herkes akın etti! Kapış kapış satılıyor... Ticaret Bakanlığı'nın, eşya ve araçların satışlarını açık artırma yöntemiyle gerçekleştirmeye başladığı elektronik ihale (e-ihale) modeliyle gümrük satışlarından 165 milyon liralık gelir elde edildi.
5.06.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

E İhale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e ihale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.