e-devlet'te yeni dönem! Resmen başladı, tüm Türkiye'de...
e-devlet'te yeni dönem! Resmen başladı, tüm Türkiye'de... e-devlet'te yeni dönem başladı. Uygulama tüm Türkiye'de kullanıma açıldı. Resmen başladı. Bakanlık duyurdu. Herkesi ilgilendiriyor. e-Devlet üzerinden yapılacak. Derneklere üye olabilme hizmeti internet ortamına taşındı. Artık e-Devlet üzerinden dernek üyelik başvurusu yapılabilecek.
14.01.2022 Gündem
KPSS'den 70 puan alan atanıyor! Bugün başladı, e-Devlet üzerinden...
KPSS'den 70 puan alan atanıyor! Bugün başladı, e-Devlet üzerinden... KPSS'den 70 puan alanlar için atama imkanı doğdu. Başvurular bugünden itibaren başlıyor. e-Devlet üzerinden başvurular alınıyor. KPSS için sınır puan olarak kabul edilen 70 puan alanların başvuruları değerlendirilecek. Bakanlık detayları paylaştı. Başvuru süreci 30 Aralık tarihine kadar devam edecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalışmak isteyenler sözlü sınava tabi tutulacak. İşte KPSS şartı ile yapılacak atamanın detayları...
18.11.2022 Personel Alımı
e-Devlet üzerinden yapılabilecek! Güzel haber...
e-Devlet üzerinden yapılabilecek! Güzel haber... Herkesi çok yakından ilgilendiren bir haber geldi. Yeni hizmetler geliyor. e-devlet üzerinden yapılabilecek. 'Çalışma Hayatım' ve 'İkametgahım' gibi yeni bütünleşik hizmetler gelecek. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç yaptığı açıklamada e-Devlet'ten 59 bin vatandaşın yararlandığını söyledi.
27.11.2020 Gündem