e-Devlet'ten son dakika açıklaması! Böyle bir mail aldıysanız...
e-Devlet'ten son dakika açıklaması! Böyle bir mail aldıysanız... e-Devlet'ten son dakika uyarısı! Sosyal yardım adı altında bir mail gönderildiyse sakın dikkate almayın e-Devlet'ten sahte e-posta açıklaması yapıldı. e-Devlet kapısının resmi sosyal medya hesaplarından internette dolaşan sahte e-postaya karşı vatandaş uyarıldı. e-Devlet'in Twitter hesabından yapılan açıklamada “Böyle bir e-posta aldıysanız dikkate almayın! e-Devlet Kapısı size asla herhangi bir hizmete başvuru amacıyla e-posta göndermez. Oltalama saldırıları ile verilerinizin çalınmaması için ulaşmak istediğiniz resmî internet sayfasını adres çubuğuna elle girin.” ifadelerine yer verildi.
11.12.2021 Ekonomi
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak...
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak... e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu. Artık e-Devlet'ten yapılacak. Bakanlıktan açıklama geldi. Kamu kurumlarının personel alımları bundan böyle sadece e-Devlet üzerinden yürütülecek. Sistem entegre edildi. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, e-Devlet'ten yapılan işlemlere yenilerinin ekleneceğini de bildirdi. İşte bakanlığın son dakika açıklaması...
10.09.2021 Ekonomi
e-Devlet ile ilgili flaş karar! Dün itibarı ile...
e-Devlet ile ilgili flaş karar! Dün itibarı ile... Tüm vatandaşları çok yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. e-Devlet'ten sağlanan hizmetler ile ilgili olarak yapılan açıklamada önemli verilere yer verildi. Koronavirü salgını sürecinde vatandaşların e-Devlet kullanımı artık. Artık pek çok hizmete evden çıkmadan e-Devlet sistemi üzerinden ulaşılabiliyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Türkiye'nin dijital yüzü e-Devlet Kapısı'nda son bir yılda iş dünyasına 300'den, vatandaşa yönelik de 500'den fazla hizmetin açıldığını ya da güncellendiğini belirterek, "5 binden fazla hizmetin yer aldığı e-Devlet Kapısı'nda öncelikli hedefimiz, salgın sürecinde teması minimuma indirmek." dedi.
17.03.2021 Gündem
65 yaş ve üstü vatandaş için flaş karar! Başlıyor
65 yaş ve üstü vatandaş için flaş karar! Başlıyor Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren flaş karar! Yeni bir hizmet devreye giriyor. Ankara'nın ardından İstanbul'da başlıyor. Vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak. 65 yaş üstü vatandaşları ilgilendiren karar ile ilgili açıklama yapıldı. Adrese teslim dönemi başladı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, 65 yaş üstü vatandaşlara "adrese teslim e-Devlet şifresi" hizmetinin, Ankara'nın ardından İstanbul'da da başladığını söyledi.
17.02.2021 Gündem