Dyo

Dyo

Son dakika dyo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dyo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dyo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dyo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dyo gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 dyo haberi bulunmuştur. Tüm dyo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
Adnan Çoker kimdir? Ressam Adnan Çoker kaç yaşındaydı? Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi! Çağdaş Türk resminin önemli ressamlarından Adnan Çoker hayatını kaybetti. Soyut resmin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden Adnan Çoker’in, pek çok önemli koleksiyonda eserleri bulunuyor. 95 yaşındaki ünlü ressam çarşamba günü son yolculuğuna uğurlanacak. Peki, Adnan Çoker kimdir? İşte Adnan Çoker eserleri ve Adnan Çoker biyografisi!
23.08.2022 Kültür Sanat
Mustafa Selim Yaşar kimdir? Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar’ın hayatı…
Mustafa Selim Yaşar kimdir? Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar’ın hayatı… Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar, ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki, Mustafa Selim Yaşar kimdir, kaç yaşındaydı? Mustafa Selim Yaşar'ın hayatı...
2.09.2021 Gündem
Bırakın işi, staj yapacak yer yok
Bırakın işi, staj yapacak yer yok İşsizlik oranında en üst sıralarda yer alan üniversite mezunları gibi henüz okuyanların da işi çok zor. Çünkü staj yapacak yer ararken bile rakiplerinin önüne geçmek için fark yaratmaları gerekiyor. Staj başvurusu için son günler; adayların ellerini çabuk tutmalarında yarar var.
11.03.2020 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! İstanbul'da düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası İnovalig Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geçen ay itibarıyla ihracatımız geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 5,4 artarak 15 milyar 273 milyon dolara ulaştı. İhracatımızın ithalatımızı karşılama oranı yüzde 84,4’e ulaştı." dedi.
3.05.2019 Gündem
Fuat Güner'in konuğu Antonis Remos
Fuat Güner'in konuğu Antonis Remos 4 yıl aradan sonra tekrar izleyiciyle buluşan “Aramızda Müzik Var”ın konuğu bu hafta Antonis Remos oldu.
11.04.2019 Kültür Sanat
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı!
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı! Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda kadınlar çoğunluğu ele geçirmiş durumda. Araştırmaya göre CMO’ların yüzde 51’i kadın.
2.11.2018 Ekonomi
TFF ile DYO nikâh tazeledi
TFF ile DYO nikâh tazeledi DÜNYA Kupası yolundaki İzlanda ve Finlandiya maçları öncesi Milli Takım’a bir destek de “Türkiye kırmızı-beyaz DYO” sloganı ile milli heyecana ortak olan DYO Boya’dan geldi.
5.10.2017 Futbol
Dünya devi İzmir'i seçti
Dünya devi İzmir'i seçti İzmir Kalkınma Ajansı, İZKA'nın özel bir yatırım ve tanıtım stratejisi yürüttüğü Japonya'dan çok sayıda firmanın Avrupa'ya açılan kapı olarak İzmir'i seçtiğini açıkladı.
19.01.2017 Ekonomi
Markalarımız bayrağımızdır
Markalarımız bayrağımızdır 71’inci kuruluş yıl dönümünü gururla kutladıklarını belirten Yaşar Holding Başkanı Selim Yaşar, “Her yıl büyüyoruz. Markalarımız bizim dünyada dalgalanan bayrağımızdır” dedi
17.10.2016 Ekonomi
Sponsordan manevi destek ve 15 milyon TL nakit
Sponsordan manevi destek ve 15 milyon TL nakit Türkiye Futbol Federasyonu, 8 ana sponsor ve 9 resmi tedarikçi, taraftar organizasyonu ile kampanyalar dışında, EURO 2016 için nakit 15 milyon liralık da kaynak yaratmış durumda
23.09.2021 Futbol
Milli Takım'a 2 yeni sponsor daha
Milli Takım'a 2 yeni sponsor daha TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Belek Turizm Bölgesi'nde milli takımın kampta bulunduğu Regnum Carya Golf & Spa Resort Otel'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla DYO'nun, A Milli Takım resmi tedarikçileri arasında yer aldığını belirtti.
23.03.2016 Futbol
2016'nın renkleri neler olacak?
2016'nın renkleri neler olacak? Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.
16.12.2015 Arşiv
Çocuk odalarına özel renkler
Çocuk odalarına özel renkler DYO, bebek ve çocuk odalarına özel renkleri tüketicilere sundu
23.06.2015 Arşiv
Anneler Günü kampanyası
Anneler Günü kampanyası Dyo Anneler Günü için bir kampanya düzenledi
8.05.2015 Arşiv
Boya seçerken dikkat!
Boya seçerken dikkat! Bir oda için ne kadar boya gerektiğini nasıl hesaplarsınız?
16.03.2015 Arşiv
Dyo'dan kalite hareketi!
Dyo'dan kalite hareketi! Dyo Boya Fabrikaları EFQM Mükemmellik Modelini uygulamaya başladı.
10.03.2015 Arşiv
DYO’dan romantik bir sürpriz
DYO’dan romantik bir sürpriz DYO sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde “Aşkımızın Uyumu” kampanyasını başlattı.
9.02.2015 Arşiv
DYO Resim Yarışması tamamlandı
DYO Resim Yarışması tamamlandı Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen DYO Resim Yarışması ödülleri sahiplerini buldu
20.11.2014 Arşiv
Temizlemesi Kolay Boya
Temizlemesi Kolay Boya DYO, leke tutmayan ve silindiğinde duvarda iz ya da parlama yapmayan boyaları ile ilgi görüyor.
7.05.2014 Arşiv
Anneyle Selfie Kazandıracak
Anneyle Selfie Kazandıracak Anneler Günü için hediye kazandıran yarışma
5.05.2014 Arşiv
Kendi Boyanızın Mimarı Olun
Kendi Boyanızın Mimarı Olun Binlerce renk seçeneği ile kendi boyanızın mimarı olun
3.04.2014 Arşiv
İstanbul BB deplasmanda güldü
İstanbul BB deplasmanda güldü Karşıyaka’ya konuk olan İstanbul BB sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.
23.02.2014 TFF 1.Lig
Karşıyaka ve Bolu 1'er puana razı oldu
Karşıyaka ve Bolu 1'er puana razı oldu PTT 1. Lig'de Karşıyaka ile Boluspor karşı karşıya geldi.
10.11.2013 TFF 1.Lig
DYO'dan Sevimli Kahramanlar
DYO'dan Sevimli Kahramanlar Teknoloji, dayanıklılık ve kalite Dyo’nun sevimli karakterlerine emanet
20.05.2013 Arşiv
İnşaatta Kalite Zirvesi Başlıyor
İnşaatta Kalite Zirvesi Başlıyor İMSAD ve TÜSİAD işbirliğiyle 4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi
31.10.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Dyo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dyo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.