Gazete Vatan Logo

DYO’dan romantik bir sürpriz

DYO sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde “Aşkımızın Uyumu” kampanyasını başlattı.

Aşkın ve sevginin daha da anlamlı hale geldiği 14 Şubat Sevgililer Günü’ne çok kısa bir süre kaldı. Bu özel günde sevdiğine romantik bir sürpriz yapmak isteyenler için DYO da sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde “Aşkımızın Uyumu” kampanyasını başlattı. 14 Şubat’a kadar devam edecek kampanya boyunca aşklarının uyumunu test eden çiftler, çekilişe katılarak sinema bileti kazanma şansı yakalayacak.

Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcılar uygulama sayfasına girerek, “Aşkımızın Uyumu” testinde yer alan iki şıklı sorulara cevap verecek. Ardından testi yapması için sevdiği kişiye davet gönderecek. Çiftlerin verdikleri cevaplar karşılaştırılarak birbirleriyle olan uyumları kendilerine bildirilecek. Katılımcılar, “Aşkımızın Uyumu” test sonucunu hem yüzde olarak hem de açıklamasıyla birlikte görüp, isterlerse facebook sayfalarında paylaşacak ve kayıt formunu doldurarak çekilişe katılmaya hak kazanacak.

“Aşkımızın Uyumu” kampanyasına katılmak için www.facebook.com/dyo adresini ziyaret etmek yeterli. Çekiliş sonrası çift kişilik sinema bileti almaya hak kazanan 30 kişi, 17 Şubat 2015 tarihinde yine Dyo’nun Facebook sayfasından duyurulacak.

Haberin Devamı