Düzeltme

Düzeltme

Son dakika düzeltme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düzeltme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düzeltme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düzeltme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düzeltme gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.315 düzeltme haberi bulunmuştur. Tüm düzeltme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat mitinginde açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenler pusuda bekliyor' diyen Erdoğan, " Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye'dir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Tokat'ın ardından Çorum’da düzenlenen mitingde konuşma yaptı.
25.03.2024 Gündem
Tüketiciyi yanıltıcı, aldatıcı reklamlara 17 milyon lira ceza kesildi
Tüketiciyi yanıltıcı, aldatıcı reklamlara 17 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, bu ayki Reklam Kurulu toplantısında; tüketicileri aldatan, yanıltan, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar eden reklam ve ticari uygulamalar hakkında 17 milyon 37 bin 891 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
20.03.2024 Ekonomi
Kripto paralarda neler olacak? İşte Bitcoin için sürpriz tahmin
Kripto paralarda neler olacak? İşte Bitcoin için sürpriz tahmin Kripto paralarda hızlı rekorlar hızlı düşüşleri de beraberinde getiriyor. ABD’de onaylanan ETF’lerin etkisiyle rekor kıran kripto paralar geri çekilme yaşadı. Oldukça volatil seyreden kripto para piyasalarında yatırımcıların doğru hamleler yaparak dikkatli işlem yapması gerekiyor. Aksi halde marj aralığı bulunmadığı için birikimleri buharlaşabiliyor. Uzmanlar yatırım yaparken finansal okuryazarlığın olması gerektiğini belirtirken genel olarak da Bitcoin'de düzeltme beklendiğini öne sürdüler.
20.03.2024 Ekonomi
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu Türkiye’nin dört bir yanındaki omurga cerrahları ‘Omurga Cerrahisinde Komplikasyonlar ve Önleme Yöntemleri’ başlıklı sempozyumda bir araya geldi.
19.03.2024 Sağlık
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil Galler Prensesi Kate Middleton’un, uzun bir süredir görünmeyişi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Son olarak çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafı üzerinde düzeltme yaptığını itiraf ederek özür dilemesi, Kraliyet ailesinden herhangi bir destek almadığına dair iddiaları beraberinde getirdi ve Middleton'ın yalnız bırakıldığı konuşulmaya başlandı. Ameliyat sonrası sessizliğe bürünen prensese ait olduğu öne sürülen ilk fotoğraf da nihayet ortaya çıktı. Ancak bu kare, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Ünlü sunucu Andy Cohen'den ise dikkat çekici bir iddia geldi.
19.03.2024 Dünya
Altın fiyatlarında sert yükseliş! Yatırımcılar için tuzak mı, fırsat mı?
Altın fiyatlarında sert yükseliş! Yatırımcılar için tuzak mı, fırsat mı? Geçen haftadan bu yana altın fiyatlarında yaşanan sert yükseliş, yatırımcıları ikiye böldü. Ekonomik belirsizlikler ve döviz piyasasındaki dalgalanmalar altın fiyatlarını etkiliyor. Peki, bu yükseliş sürdürülebilir mi, yoksa bir düzeltme mi gelecek? Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yatırımcıya önemli açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir eser ve hizmet fukaralarından kurtulamadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir eser ve hizmet fukaralarından kurtulamadı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulunarak, "Sabah eline mikrofonu önce alan Özgür efendiden rol çalıyor. Fikrimizi kendisine verip zayi etmek istemiyoruz. Özgür efendi 'mazlum' karakterine döndü. Canı sıkılan kendisine tekme tokat dalıyor. Bir de İstanbul'da kendini göstermek için sürekli atarlanıp duran 'tutmayın küçük enişteyi' karakteri var. Zaten yarım gün mesai yapıyor." ifadelerini kullandı.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Düzeltme İşareti (Şapka) Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Şapka İşareti Nasıl Yapılır?
Düzeltme İşareti (Şapka) Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Şapka İşareti Nasıl Yapılır? Düzeltme işareti aynı zamanda düzeltme imi olarak bilinir. Ayrıca daha çok şapka işareti olarak ifade edilmektedir. Ses değerini inceltmek amaçlı harflerin üzerine gelen bir diyakritik işaret olduğunu söylemek mümkün. Böylece kabaca ve sert söylenen kelimeler çok daha yumuşak bir şekilde ifade edilir.
31.01.2024 Yaşam
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü 10 Ocak’ta SEC’in Bitcoin fiyatını doğrudan takip eden borsa yatırım fonlarını onaylamasının ardından başlayan yükseliş kısa sürdü. Bitcoin dün Aralık 2023’ten bu yana ilk kez 39.000 doların altını gördü. Gün içinde tekrar bu seviyenin üzerine çıksa da uzmanlar yeni direnç noktalarının 38.000 ve 33.000 dolar olacağını belirtiyor.
25.01.2024 Ekonomi
Rüyada Beyaz Gül Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Gül Tutmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Beyaz Gül Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Gül Tutmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada beyaz gül görmek genellikle hayırlı ve güzel bir hayata sahip olmak şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi karşısına çıkan tüm sorunları kısa süre içinde aşacak ve bu sayede sevdiklerine daha fazla zaman ayırma imkanı bulacaktır.
9.01.2024 Eğitim
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife İstanbul’da bölgelere göre berber fiyatları değişkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında değişti. İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024 Ekonomi
CHP’li Karabat'ın Kolombiya iftirasına dava
CHP’li Karabat'ın Kolombiya iftirasına dava CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, 400 milyon TL’lik Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığına dair yaptığı açıklamayla büyük bir skandala imza atmıştı. Gerçek dışı bu açıklama Sisal Şans tarafından yalanlandı. İkramiyenin İstanbul’a çıktığı açıklandı.  Ancak gerçek ortaya çıkmasına rağmen Karabat açıklamasına dair düzeltme yapmadığı gibi özür de dilemedi. Bunun üzerine konu yargıya taşındı.
4.01.2024 Gündem
Seçmen listeleri askıya çıkıyor
Seçmen listeleri askıya çıkıyor 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçim takviminin belli olmasının ardından seçmen listeleri 4 Ocak itibariyla askıya çıkarılacak. Vatandaşlar listelerin askıdan kalkacağı 17 Ocak Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar itiraz edebilecek.
3.01.2024 Gündem
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nün güncelleştirilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen genelge Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.12.2023 Gündem
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Dış ticarette yeni rekor! Bakan Bolat açıkladı
Dış ticarette yeni rekor! Bakan Bolat açıkladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bakan Bolat, Kasım ayında Cumhuriyet tarihinin en yüksek aylık ihracatının yapıldığını belirtti.
2.12.2023 Ekonomi
3. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 3. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular
3. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 3. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular 1. sınıf Türkçe konuları oldukça kapsamlıdır. Öğrencinin artık okuma yazmayı tam olarak öğrenmesi ile birlikte Türkçeyi doğru kullanması amaçlanmaktadır. 2023/2024 müfredatında Türkçe dersinde sözcük türler, anlam bilgisi, noktalama işaretleri, metin türleri gibi birçok konuya yer verilmiştir.
1.12.2023 Eğitim
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı Milyonlarca çalışan merakla bu haberi bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yapacağı ilk toplantı tarihini duyurdu. Öte yandan Asgari ücret ne kadar olacak? Masadaki rakam belli oldu, işte zam oranı...
1.12.2023 Çalışma Hayatı
Merkez faiz oranını 500 baz puan artırdı! Karar vatandaşın cebine nasıl yansıyacak?
Merkez faiz oranını 500 baz puan artırdı! Karar vatandaşın cebine nasıl yansıyacak? Piyasaların beklediği faiz kararını Merkez Bankası açıkladı. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. Peki bu karar vatandaşa nasıl yansıyacak? İşte detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
Trendyol uygulaması açılmıyor | Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol uygulaması çöktü mü 9 Kasım 2023?
Trendyol uygulaması açılmıyor | Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol uygulaması çöktü mü 9 Kasım 2023? Trendyol uygulaması çöktü, Trendyol açılmıyor, neden? Online alışveriş sitesi Trendyol’a erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar mobil uygulama ve tarayıcı üzerinden giriş yapmaya çalışıyor. Hatanın kaynağı ve çözümünün ne olduğunu merak eden kullanıcılar Trendyol’da sorun mu var, Trendyol neden açılmıyor? Sorularına yanıt arıyor.
9.11.2023 Gündem
Emekli maaşlarıyla ilgili flaş dilekçe detayı! Yeniden hesaplanıyor, fark ödeniyor
Emekli maaşlarıyla ilgili flaş dilekçe detayı! Yeniden hesaplanıyor, fark ödeniyor Emekli aylığının yanlış bağlandığını düşünenler sosyal güvenlik il müdürlüklerine yazılı dilekçe ile başvurarak düzeltme talep edebilir. Yanlış hesap yapıldığının tespiti alında dilekçe tarihi itibarıyla yeniden düzeltiliyor. Hatanın vatandaştan mı, SGK'dan mı kaynaklandığına bakılıyor. Eğer Kurum'dan kaynaklıysa hesaplanan aylık eski aylığın üzerindeyse başlangıç tarihinden itibaren hesaplanan fark emekliye ödeniyor.
26.10.2023 Ekonomi
Emeklilik yaşı değişecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıkladı
Emeklilik yaşı değişecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Emeklilik yaşı yükselecek mi? sorusuna cevap verdi.
24.10.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında sürpriz dönemi! İslam Memiş rekor için tarih verdi
Altın fiyatlarında sürpriz dönemi! İslam Memiş rekor için tarih verdi Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın fiyatlarında rekor geliyor. Altın alacaklar bu tarihe dikkat. Yeni rekor için gün sayılıyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili bomba bir tahminde bulundu. Altın yatırımı yapacaklar veya altın satmayı düşünen bu haberin detaylarını okumadan geçmeyin. Altın fiyatlarında rekor tarihini açıkladı. İşte tüm detaylar...
25.09.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan o babalara müjde! Emsal karar verildi
Yargıtay'dan o babalara müjde! Emsal karar verildi Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi; babanın cezaevinde tutuklu veya hükümlü olarak bulunmasının çocukla kişisel ilişki kurmasına engel olamayacağına hükmetti.
23.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düzeltme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düzeltme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.