Duygusal Paylaşım

Duygusal Paylaşım

Son dakika duygusal paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duygusal paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duygusal paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duygusal Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duygusal paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 duygusal paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm duygusal paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özkan Uğur'un doktorundan duygusal paylaşım geldi!
Özkan Uğur'un doktorundan duygusal paylaşım geldi! MFÖ Grubu’nun üyelerinden Özkan Uğur 69 yaşında cumartesi günü hayatını kaybetti. Uğur’un ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Sanatçının ailesi taziyeleri evinde kabul ederken Özkan Uğur'un yoğun bakım doktoru Aylin İlksöz, ünlü sanatçının ardından duygusal bir paylaşım yaptı.
10.07.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatur'dan duygusal paylaşım: Kocaman bir boşluk hissi
Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatur'dan duygusal paylaşım: Kocaman bir boşluk hissi Geçtiğimiz yıl hayatını haybeden Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın ölümünün birinci yıl dönümünde unutulmadı. Unutulmaz oyuncunun oğlu Kaan Cüreklibatır, babasının birinci ölüm yıl dönümünde duygusal bir paylaşım yaptı.
29.06.2023 Magazin
Merve Tektaş'tan duygusal paylaşım: Çok özledim!
Merve Tektaş'tan duygusal paylaşım: Çok özledim! Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş, Temmuz 2021'de henüz 41 yaşındayken koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Eşini kaybetmenin acısını yaşayan Merve Tektaş, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.
4.06.2023 Magazin
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim Yeliz Şar(44), annesi Şehriban Şule Şar'ın acısıyla sarsılmasının ardından duygusal bir mesaj kaleme aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından içini dökerek "Babamla buluştun, nurlar içinde uyuyun ama ben 5 yıl önce yarım kalmışken şimdi her şeyimi kaybettim" dedi.
23.04.2023 Magazin
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım Sık sık boşanma iddialarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinden romantik paylaşımlar geldi.
16.04.2023 Magazin
Tamer Karadağlı'dan duygusal paylaşım: Söz veriyorum, seni hiç unutmayacağım!
Tamer Karadağlı'dan duygusal paylaşım: Söz veriyorum, seni hiç unutmayacağım! Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, birçok kez afet bölgesinde ziyarette bulunmuştu. Karadağlı, son olarak Instagram hesabından Çadırkent'te tanıştığı depremzede çocuklardan biri olan Selda Pehlivan ile ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı.
24.03.2023 Magazin
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda...
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda... Alişan, geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan 13 yaşına bastı. Alişan 'kardeşimin emanetleri' dediği yeğeninin doğum gününü Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı.
9.03.2023 Magazin
Mustafa Rahman Tohma'dan duygusal paylaşım: Tam bir ay çok özledim
Mustafa Rahman Tohma'dan duygusal paylaşım: Tam bir ay çok özledim Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde enkaz altında kaldı. Gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Tohma'nın ailesi enkazdan çıkarıldı; babası kurtarılırken, annesi iç kanama sebebiyle yaşamını yitirdi. Suna Dökmeci Tohma'nın ölümünün ardından 1 ay geçti. Mustafa Rahman Tohma, duygusal paylaşımıyla dikkat çekti.
6.03.2023 Magazin
Mauro Icardi'den depremzede Kadir'e olumlu yanıt!
Mauro Icardi'den depremzede Kadir'e olumlu yanıt! Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, kendisinin büyük bir hayranı olan depremzedeye müjdeyi kendi sosyal medya hesabından verdi. Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın paylaşımı da duygulandırdı.
10.02.2023 Galatasaray
Elif Karlı'dan duygusal paylaşım: Aldılar benden
Elif Karlı'dan duygusal paylaşım: Aldılar benden Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı, çete mensubu olma suçundan 6 aydır Tokat cezaevinde tutuklu olarak bulunuyordu. Cezaevinde kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden Cengiz Karlı'nın ölüm haberi eşi Elif Karlı'yı derinden sarstı. Ünlü şarkıcı eşinin mezarını çekerek duygusal bir paylaşımda bulundu.
24.01.2023 Magazin
Alişan'dan Burhan Çaçan paylaşımı!
Alişan'dan Burhan Çaçan paylaşımı! Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan 12 Ekim Perşembe günü evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Burhan Çaçan'ın ölümü sonrası Alişan'dan duygulandıran bir paylaşım geldi. Alişan 13 yaşındaki halini paylaştığı fotoğrafta yaşadığı bir anısını da anlatıp Çaçan'ı andı.
13.01.2023 Magazin
Gurur Aydoğan'dan annesiyle ilgili itiraf: Dünyanın en iyi kadınıydı
Gurur Aydoğan'dan annesiyle ilgili itiraf: Dünyanın en iyi kadınıydı Oyuncu Gurur Aydoğan, 'Pembe Masa' programına konuk oldu. Oyunculuk kariyeri ve yaşantısı ile ilgili bilinmeyenleri anlatan 34 yaşındaki Gurur Aydoğan, 15 Mayıs 2016 tarihinde hayatını kaybeden Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan annesi Oya Aydoğan ile ilgili de itiraflarda bulundu.
5.01.2023 Magazin
Fatmagül Fakı'dan duygusal paylaşım: En muhteşem yılbaşı girişimiz
Fatmagül Fakı'dan duygusal paylaşım: En muhteşem yılbaşı girişimiz Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Fatmagül Fakı geçtiğimiz günlerde anne olmuştu. Oğlu Kaan'a kavuşma anına ait özel görüntüleri paylaşan Fakı, duygularını dile getirdi.
30.12.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu'dan duygusal paylaşım! 'En acı verici tarafı ulaşamamak'
Esra Dermancıoğlu'dan duygusal paylaşım! 'En acı verici tarafı ulaşamamak' Akciğerinde kitle tespit edilen usta oyuncu Civan Canova 67 yaşında hayatını kaybetmişti. Ağustos ayında yaşamını yitiren Canova'nın vefatı sonrası sanatçı dostları duygularını sosyal medyadan paylaşmıştı. Usta ismin yakın dostu Esra Dermancıoğlu arkadaşını aramak için telefona yeltendi. Ünlü oyuncu duygularını sosyal medyada ifade etti.
18.12.2022 Magazin
Gülşen'den ekibine büyük jest!
Gülşen'den ekibine büyük jest! Bir konseri sırasında sarf ettiği sözler nedeniyle ev hapsi cezası alan Gülşen, geçen 2 aylık süreçte konserlerini iptal etmişti. Ünlü şarkıcı ekibine büyük bir jest yaptı.
18.12.2022 Magazin
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım!
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım! Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz sene koronavirüsten kaybetmişti. Kardeş acısı dinmeyen ve zor zamanlar geçiren Alişan, sosyal medya hesabından Selçuk Tektaş ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum" dedi.
18.12.2022 Magazin
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
Merve Boluğur'un katılacağı iddia edilmişti! Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak bir ismi açıkladı
Merve Boluğur'un katılacağı iddia edilmişti! Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak bir ismi açıkladı Survivor'un 2023 sezonu için sürpriz haberler art arda geliyor. Bu yıl yepyeni bir format ile ekranlara dönmeye hazırlanan Survivor’a katılacak isimler şimdiden merak uyandırdı. "Survivor’da bu sezon akıl oyunları olacak" diyen Acun Ilıcalı, yarışacak ilk isimlerden birini duyurdu. Yarışma ile ilgili Merve Boluğur iddiası da gündeme geldi.
12.12.2022 Magazin
Sergen Deveci'den duygusal paylaşım: Burası cehennem Tolga!
Sergen Deveci'den duygusal paylaşım: Burası cehennem Tolga! Amasya’da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR'a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul'daki özel bir hastaneye getirilen tiyatrocu Sergen Deveci'nin tedavisi devam ediyor. Zor günleri atlatmaya çalışan ünlü oyuncu kazada hayatını kaybeden arkadaşı Tolga Güleryüz'ü andı. Ünlü isim duygusal bir paylaşımda bulundu.
12.12.2022 Magazin
Melis İşiten, ölümden döndüğü tarihi kazıttı!
Melis İşiten, ölümden döndüğü tarihi kazıttı! Baş Belası tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında trafik kazası geçirip, ölümden dönen Melis İşiten, o günkü tarihi koluna kazıtarak unutulmaz bir güne dönüştürdü.
12.12.2022 Magazin
Meedo'dan duygusal paylaşım: Seni düşünmeden geçen bir an yok
Meedo'dan duygusal paylaşım: Seni düşünmeden geçen bir an yok Fenomen Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkilerine bir şans daha vermişti. Subaşı, "Karın olmak için sabırsızlanıyorum" diyerek düğün davetiyesini paylaşmıştı. Son olarak ünlü çiftten Meedo, annesinin ölüm yıl dönümüyle ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.
10.11.2022 Magazin
Ece Dizdar'dan duygusal paylaşım:23 yıl önce bugün ailemi depremde kaybettim
Ece Dizdar'dan duygusal paylaşım:23 yıl önce bugün ailemi depremde kaybettim Oyuncu Ece Dizdar, 17 Ağustos 1999'daki büyük Marmara depreminde kaybettiği ailesini ölüm yıl dönümlerinde paylaştığı fotoğraflarla andı. 16 yaşındayken anne ve babasının kaybıyla sarsılan Dizdar, "17 rakamını sevmem. Ağustos kelimesini de. Böyle gün olmaz bence mesela. Kalbim her sene bir vuruş aksar" sözleriyle duygulandırdı.
17.08.2022 Magazin
Oyuncu Doğaç Yıldız'dan duygusal paylaşım! 'Adımlarına ortak olmak ve gurur duymak ne harika...'
Oyuncu Doğaç Yıldız'dan duygusal paylaşım! 'Adımlarına ortak olmak ve gurur duymak ne harika...' Oyuncu Doğaç Yıldız, kız kardeşi Aleyna'nın yeni yaşını Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı. Yıldız, Instagram'dan paylaştığı poza 'Adımlarına ortak olmak ve gurur duymak ne harika...' notunu düştü.
15.08.2022 Magazin
Özgür Ozan'dan duygusal paylaşım: İnsan, babası ölünce büyürmüş!
Özgür Ozan'dan duygusal paylaşım: İnsan, babası ölünce büyürmüş! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Hüsnü Çoban' karakterini canlandıran Özgür Ozan'ın babası hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Ozan, "İnsan, babası ölünce büyürmüş!" ifadelerini kullandı.
14.08.2022 Magazin
Murat Arkın'dan duygusal Cüneyt Arkın paylaşımı!
Murat Arkın'dan duygusal Cüneyt Arkın paylaşımı! Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 28 Haziran'da hayatını kaybetmişti. Birçok unutulmaz filme imza atan sanatçı için 30 Haziran'da Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlenmiş, cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmişti. Usta oyuncunun büyük oğlu Murat Arkın, duygu yüklü bir paylaşımda bulundu.
11.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Duygusal Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duygusal paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.