Düşen Helikopter

Düşen Helikopter

Son dakika Düşen helikopter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Düşen helikopter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Düşen helikopter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düşen Helikopter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düşen helikopter gelişmeleri de dahil olmak üzere 552 düşen helikopter haberi bulunmuştur. Tüm düşen helikopter haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de helikopter kazasından acı haber! 3 mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı
İzmir'de helikopter kazasından acı haber! 3 mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı İzmir'in Menderes ilçesinde Tahtalı Barajı'na düşen gece görüşlü yangın söndürme helikopterlerindeki 3 mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı.
18.09.2023 Gündem
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı!
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı! Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK ile bağlantılı esrarengiz helikopter kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre bir değil, iki helikopter düştü. Pilotlardan birinin ise terör örgütü PKK/YPG’den ‘Şervan Kobani’ olduğu bildirildi.
18.03.2023 Gündem
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı...
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı... İtalya'da radardan kaybolan içinde 4 Türk'ün de bulunduğu helikopterin Cusna Dağı yakınlarında düştüğü belirlendi. İtalyan Ansa haber ajansı az önce helikopterdeki 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.
11.06.2022 Gündem
Çanakkale'de gözetleme uçuşu yapan insansız helikopter düştü
Çanakkale'de gözetleme uçuşu yapan insansız helikopter düştü Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde gözetleme ve keşif görevi yapan insansız helikopter, ormanlık alana düştü.
10.08.2021 Gündem
Cougar helikopter nerede üretiliyor, hangi ülkenin? AS532 Cougar helikopterin özellikleri neler?
Cougar helikopter nerede üretiliyor, hangi ülkenin? AS532 Cougar helikopterin özellikleri neler? Cougar helikopter Bitlis'de dün meydana gelen helikopter kazasının ardından araştırılan konular arasına girdi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından kazanın detaylarına ilişkin veriler paylaşılırken, helikopterin 1996 yılında TSK envanterine giren Fransız-Alman üretimi Cougar tipi helikopter olduğu belirtildi. Peki Cougar helikopter nerede üretiliyor, özellikleri nelerdir?
5.03.2021 Gündem
Siviller kaçıyor! Araç kuyrukları oluşturdular
Siviller kaçıyor! Araç kuyrukları oluşturdular Suriye rejiminin bombardımanından kaçan siviller Türkiye yolunda uzun araç kuyruğu oluşturdu.
14.02.2020 Gündem
17 şehitli acıya 7 yıl sonra dava açıldı!
17 şehitli acıya 7 yıl sonra dava açıldı! Siirt Pervari’de 7 yıl önce meydana gelen ve 17 Jandarma Özel Harekât mensubunun şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili, dönemin Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutanı Mehmet Şükrü Eken (54) hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. FETÖ’den cezaevinde olan ve gerekli tedbirleri almamakla suçlanan Eken, ifadesinde “Uçuşun iptal edilmesiyle ilgili herhangi bir talep gelmedi” dedi.
12.03.2019 Gündem
İstanbul'da askeri helikopter düştü! 4 asker şehit oldu
İstanbul'da askeri helikopter düştü! 4 asker şehit oldu İstanbul Çekmeköy'de Kirazlı Mahallesi'nde bir site içerisine zorunlu iniş yapan askeri helikopter düştü. Helikopterin kalkışından 34 dakika sonra düştüğü öğrenildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada 4 askerin şehit olduğunu duyurdu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı. Milli Savunma Bakanlığı, Twitter'dan 'İstanbul’da dört kahraman silah arkadaşımızın şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili inceleme için Millî Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlendirilmiştir. Kapsamlı incelemeyi müteakip sonuç kamuoyu ile paylaşılacaktır.' açıklamasında bulundu. Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, Çekmeköy'de 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasına ilişkin yayın yasağı kararı verdi.
12.02.2019 Gündem
Son dakika... İşte helikopterin enkaz görüntüsü
Son dakika... İşte helikopterin enkaz görüntüsü Bostancı Sahili'nde denize düşen helikopterin yerinin tespit edildiği öğrenilirken, denizaltındaki enkaz görüntüleri ortaya çıktı.
8.09.2018 Gündem
ABD'de akılalmaz kaza!
ABD'de akılalmaz kaza! ABD'de bir helikopter eve çarparken, pilot hayatını kaybetti.
9.07.2018 Dünya
Son dakika... Rus helikopteri düştü! Çok sayıda ölü!
Son dakika... Rus helikopteri düştü! Çok sayıda ölü! RIA haber ajansının son dakika haberine göre, Rusya'nın Çeçenistan bölgesinde bir Rus helikopteri düştü. Edinilen bilgiye göre en az 5 kişi hayatını kaybetti.
7.03.2018 Dünya
ABD'de, helikopter evin üzerine düştü: 3 ölü, 2 yaralı
ABD'de, helikopter evin üzerine düştü: 3 ölü, 2 yaralı ABD'nin Kaliforniya eyaletinde, içinde 4 kişi bulunan bir helikopterin evlerin üzerine düşmesi sonucu 3 kişi öldü
31.01.2018 Dünya
Feci kaza! Uçak ve helikopter çarpıştı!
Feci kaza! Uçak ve helikopter çarpıştı! İngiltere'nin Buckinghamshire bölgesinde bir uçak ile helikopter çarpıştı. Düşen helikopter ile uçağın sivil olduğu açıklandı. Kazada hayatını kaybedenlerin olduğu bildirildi.
17.11.2017 Dünya
Suudi Arabistan'da düşen helikopterle ilgili çok çarpıcı iddia
Suudi Arabistan'da düşen helikopterle ilgili çok çarpıcı iddia Suudi Arabistan'da Prens Mukrin ve 8 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kazada 2 helikopterin düştüğü, birinin infilak ettiği diğerinin ise füze ile vurulduğu öne sürüldü.
6.11.2017 Dünya
Edirne’den Adana’ya herkes geldi söndürmek zor
Edirne’den Adana’ya herkes geldi söndürmek zor İzmir’de yangın kâbusu sürüyor. Gümüldür’deki yangın için Türkiye’nin her kentinden itfaiyeciler seferber oldu. Orman Genel Müdürü Üzmez, ‘Alevlerin yüzde 70-80’i çevrelendi’ dedi
29.09.2021 Gündem
13 şehit verdiğimiz olayda kahreden ayrıntılar!
13 şehit verdiğimiz olayda kahreden ayrıntılar! 13 kahraman askerin şehit olduğu helikopter 300 metreden düştü, mühimmatı infilak etti
29.09.2021 Gündem
Tunceli şehitleri Elazığ'a getirildi
Tunceli şehitleri Elazığ'a getirildi Tunceli’de düşen helikopterde şehit olan 7'si polis, 1'i hakim, 1'i astsubay ve 3 mürettebatın naaşı Elazığ'a getirildi.
29.09.2021 Gündem
Şehit polislerimizin canlı yayın yaptıkları ortaya çıktı
Şehit polislerimizin canlı yayın yaptıkları ortaya çıktı Yaklaşık 2 yıldır görev yaptığı Tunceli'den 2 ay sonra geri dönmesi beklenen şehit polis Mesut Özdemir'in, düşen helikopterde cep telefonu ile sosyal medya hesabında canlı yayın yaptığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Süleyman Soylu'dan düşen helikopter açıklaması
Süleyman Soylu'dan düşen helikopter açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'de düşen ve 12 kişinin şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili açıklama yapıyor. Soylu heliopterin hava koşulları nedeniyle düştüğünü açıkladı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da helikopter düştü! Kurtulan yok
İstanbul'da helikopter düştü! Kurtulan yok Son dakika haberi az önce geldi. Helikopter Beylikdüzü civarında düştü. İBB Başkanı Topbaş helikopter kazasında ölü sayısının 7 olduğunu açıkladı. Helikopterde 2 pilot, 4 Rus ve 1 Türk yolcu olmak üzere 7 kişinin bulunuyordu. Görgü tanıkları olay anlarını anlattı.
29.09.2021 Gündem
‘Yaralıları ağlaya ağlaya kurtardık’
‘Yaralıları ağlaya ağlaya kurtardık’ Helikopterin düşmesinin ardından olay yerine ilk giden ve bazı yaralılara müdahale eden yüzlerce vatandaş, kurtarma çalışmalarının kahramanı oldu
29.09.2021 Gündem
Helikopter kazasının yaşandığı bölge güvenlik çemberine alındı
Helikopter kazasının yaşandığı bölge güvenlik çemberine alındı Giresun'un Alucra ilçesinde bir şehit yakını ve askeri personel ile bayramlaştıktan sonra Giresun'a dönüşte Alucra ilçesinde orman alana düşen helikopterde 2'si asker, 5'i askeri personel eş ve çocukları olmak üzere 7 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralanmıştı...
29.09.2021 Gündem
TSK'dan Çukurca'da düşen helikopter için açıklama
TSK'dan Çukurca'da düşen helikopter için açıklama TSK'dan 13 Mayıs'ta Çukurca'da 2 askerin şehit olduğu düşen helikopterle ilgili açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama
Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yaptı. Kalın gündemin birinci maddesi olan Başbakanlık ve kabine takvimiyle ilgili de konuştu. Başbakan'ın yarın Cumhurbaşkanı ile görüşeceğini açıkladı. Bu görüşme Davutoğlu'nun Başbakan sıfatıyla, Cumhurbaşkanı ile son görüşme olmasıyla da dikkat çekiyor.
29.09.2021 Gündem
AB Helikopteri düştü: Yaralılar var
AB Helikopteri düştü: Yaralılar var Avrupa Birliği'nin Kosova'da görevli helikopteri Priştina havalimanında düştü. NATO yetkilisi yaralılar olduğunu açıkladı.
12.05.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Düşen Helikopter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düşen helikopter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.