Dur İhtarı

Dur İhtarı

Son dakika dur ihtarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dur ihtarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dur ihtarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dur İhtarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dur ihtarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 dur ihtarı haberi bulunmuştur. Tüm dur ihtarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Filmleri aratmayan kovalamaca kamerada!
Filmleri aratmayan kovalamaca kamerada! Adana'da polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil, 70 kilometrelik kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı. Şahıslar kaçarken araç içinden polislere taş attı, polis aracının camı zarar gördü. Sürücünün ehliyeti olmadığı için kaçtığı öğrenilirken araçta bulunan 5 kişi gözaltına alındı.
15.08.2023 Haber
Drift yapan sürücüye 20 bin TL ceza: Herkes yaptı
Drift yapan sürücüye 20 bin TL ceza: Herkes yaptı Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobille caddede drift yapan sürücü polis ekiplerince yakalandı. Ehliyetine 2 ay el konulan ve 20 bin 342 TL ceza kesilen sürücü Hasan B. (30), polis ekiplerine karşı "Herkes yaptı" diyerek kendini savundu. Hasan B.'nin drift yaptığı sırada polis ekiplerince yakalandığı anlar ise kameraya yansıdı.
25.03.2023 Yaşam
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde polisin 'dur' ihtarına, hafif ticari araçtan tüfekle ateş ederek karşılık veren ve sonrasında yaşanan çatışmanın ardından kaçan şüpheliler, takip sırasında kaza yaptı. Hafif ticari araçtaki şüphelilerden Sefa G. başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, O.B. ve M.S. ise yaralandı.
16.12.2022 Gündem
Dur ihtarına uymayan sürücü, polis memurunu kaputun üzerinde götürdü
Dur ihtarına uymayan sürücü, polis memurunu kaputun üzerinde götürdü Şişli'de sivil polis ekibinin dur ihtarına uymayan sürücü, otomobili polislerin üzerine sürerek kaçmak istedi. Otomobili durdurmak isteyen polis memuru, aracın çarpması sonucu yaklaşık 400 metre kaputun üzerinde gitti. Olay yerinden kaçan sürücü aracı bırakıp kaçarken, otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. 
2.11.2022 Yaşam
FSM Köprüsü'nde polislerin dur ihtarına uymayan sürücü iki polise çarptı
FSM Köprüsü'nde polislerin dur ihtarına uymayan sürücü iki polise çarptı Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü girişinde uygulama yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan sürücü, iki polis memuruna çarptı. Çarptıktan sonra kaçmaya çalışan sürücü başka bir araca çarpmasının ardından gözaltına alındı.
10.09.2022 Yaşam
İstanbul Emniyeti'nden Fatih’te dur ihtarına uymayan araca ateş edilmesiyle ilgili açıklama
İstanbul Emniyeti'nden Fatih’te dur ihtarına uymayan araca ateş edilmesiyle ilgili açıklama İstanbul Emniyet Müdürlüğünden, Fatih’te ‘dur’ ihtarına uymayan araca yönelik Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından önce havaya sonrada araç tekerleklerine yapılan ateş sonucu bir kişinin yaralanmasıyla ilgili açıklama yapıldı.
19.07.2022 Gündem
Şehit oldu, acı haber! Bakan Soylu ve Vali Yerlikaya'dan mesajlar...
Şehit oldu, acı haber! Bakan Soylu ve Vali Yerlikaya'dan mesajlar... Küçükçekmece'de "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan sürücü tarafından yaralanıp bir ayağını kaybeden bekçi Kansu Turan şehit oldu. Şehit olan bekçi Kansu Turan için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya mesajlar paylaştı.
22.05.2021 Gündem
Pompalı tüfekle polisten kaçtı! Orada yakalandı
Pompalı tüfekle polisten kaçtı! Orada yakalandı Adana'da polisin 'dur' ihtarı sonrası elindeki pompalı tüfekle kaçan şüpheli, polis ve özel harekat ekiplerince bir evin damında saklanırken yakalandı. Ayrıca, evin bahçesine 3 adet pompalı tüfek ele geçirildi.
2.05.2021 Yaşam
Ortalığı birbirine kattılar! Polisin 'dur' ihtarına uymayınca...
Ortalığı birbirine kattılar! Polisin 'dur' ihtarına uymayınca... Edirne'de, polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobilin sürücüsü, kovalamaca sonucu yakalandı. Otomobilde bulunan 3 kişiden F.B. isimli kişinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. 3 şüpheli gözaltına alındı.
19.02.2021 Gündem
İstanbul'da 2 bekçi açığa alındı
İstanbul'da 2 bekçi açığa alındı Yabancı uyruklu kişiye tokat atıp mevzuata aykırı üst araması yaptıkları belirlenen iki gece bekçisi açığa alınarak haklarında soruşturma başlatıldı.
10.06.2020 Gündem
Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücüye 10 bin lira ceza
Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücüye 10 bin lira ceza Bursa'da jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan sürücü yakalanınca otomobilini yakmaya çalıştı. Güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen sürücüye, ehliyetsiz araç kullanmak ve sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği için 10 bin TL para cezası uygulandı.
10.05.2020 Yaşam
Polisin dur ihtarına uymadı, kaçarken kaza yaptı
Polisin dur ihtarına uymadı, kaçarken kaza yaptı Düzce’de aracının ön plakası olmayan ve trafikte tehlikeli seyrettiği için vatandaşlar tarafından ihbar edilen araç polisin dur ihtarına uymadı. Polisten kaçan araç başka otomobile çarpınca polis tarafından yakalandı.
30.09.2019 Yaşam
Komşusunun başına silah dayayıp 135 bin lirasını gasp etti!
Komşusunun başına silah dayayıp 135 bin lirasını gasp etti! Esenyurt'ta para taşıdığını öğrendiği PTT acentalığı yapan komşusunu plan yaparak gasp ettiği iddia edilen Koray C. suç arkadaşlarıyla birlikte polisin dikkati sayesinde 10 dakika içinde yakalandı. Şüphelilerin kullandığı otomobilin çalıntı olduğunu tespit eden polis ekiplerinin filmleri aratmayan bir kovalamacının ardından şüphelileri yakaladığı belirtildi. Şüphelilerin silahlı gasp anı ve polis tarafından yakalanmaları güvenlik kameralarına yansıdı.
7.08.2019 Gündem
Robinho'ya 14 maç sonra sarı 'dur' ihtarı!
Robinho'ya 14 maç sonra sarı 'dur' ihtarı! Spor Toto Süper Lig'de bu sezon üst üste 14 maçta forma giyen Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Robinho, kart cezası nedeniyle Göztepe maçında oynayamayacak.
6.12.2018 Sivas Spor
Alkollü kadın sürücünün çarptığı polis yaralandı
Alkollü kadın sürücünün çarptığı polis yaralandı Bartın'da 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü Sibel Y. (33), polis memuruna çarptı. Vücudunda kırıklar oluşan polis memuru, tedaviye alındı.
27.09.2018 Gündem
Esenyurt'ta polise silahlı saldırı
Esenyurt'ta polise silahlı saldırı Esenyur'ta sivil polis ekibinin 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler polis aracına ateş açtı. Çok sayıda mermi polis aracına isabet ederken polisler olayı yara almadan atlattı.
31.07.2018 Gündem
Dur ihtarına uymayınca...
Dur ihtarına uymayınca... Sivas’ın Suşehri ilçesinde polisin dur ihtarı üzerine durmayarak bir polis memurunun yaralanmasına neden olan araç, Koyunhisal ilçesinde jandarma tarafından ateş açılarak durduruldu.
3.05.2018 Yaşam
3 milyon çarpıp çadırda kalmışlar
3 milyon çarpıp çadırda kalmışlar İSTANBUL’da banka ve tapu dairelerinden takip ettikleri insanların parasını gasp eden 5 kişilik çete yakalandı. Çetenin, şüphe çekmemek için her gece ayrı çadırda yaşadığı ve yaklaşık 3 milyonluk vurgun yaptığı tespit edildi.
20.11.2017 Yaşam
Özel harekat ve jandarmadan operasyon
Özel harekat ve jandarmadan operasyon Hatay’da dur ihtarına uymayan teröristler ile polis ekipleri arasında çıkan çatışma sonucu 1 terörist ölü, biri kadın 3 terörist de sağ olarak ele geçirildi. Öldürülen teröristin canlı bomba olduğu iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Polis şehit eden şüpheli "Rastgele ateş ettim"
Polis şehit eden şüpheli "Rastgele ateş ettim" Tuzla'da kendisini durdurmak isteyen polis memuru Battal Yıldız'ı (31) tabancayla vurarak öldüren şüpheli Hikmet Sağır poliste işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı Adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheliyle birlikte ele geçen silahın balistik incelemesi sürüyor.
29.09.2021 Gündem
Başkent'te polise silahlı saldırı!
Başkent'te polise silahlı saldırı! Ankara'da 'dur' ihtarına uymayanların araçtan açtığı ateş sonucu bir polis ağır yaralandı
2.05.2017 Yaşam
Polisten kaçarken ırmağa düştü! Aranıyor
Polisten kaçarken ırmağa düştü! Aranıyor Amasya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan kişi ırmağa düştü ve kayboldu. Ekipler kayıp kişiyi arıyor
11.04.2017 Yaşam
Aydın'da nefes kesen operasyon! 45 kilometre...
Aydın'da nefes kesen operasyon! 45 kilometre... Aydın'da dur ihtarına uymayan ve 45 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalanan zanlıların üzerinde sentetik madde ele geçirildi
20.03.2017 Yaşam
Polisi alarma geçiren otomobil!
Polisi alarma geçiren otomobil! Plakası bantla değiştirilen otomobil polisi alarma geçirdi
9.03.2017 Yaşam
Kaza yapınca yakalandı!
Kaza yapınca yakalandı! Konya'da 'dur' ihtarına uymayan kişi kaza yapınca polisler tarafından yakalandı
22.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dur İhtarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dur ihtarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.