Gazete Vatan Logo

Aydın'da nefes kesen operasyon! 45 kilometre...

Aydın'da dur ihtarına uymayan ve 45 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalanan zanlıların üzerinde sentetik madde ele geçirildi

Aydın'da nefes kesen operasyon! 45 kilometre...

Aydın'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp, ekip otosuna çarparak kaçan otomobildeki iki kişi 45 kilometrelik kovalamacanın ardından güçlükle durdulup, yakalandı. Şüphelilerin otomobilinde yapılan aramada, bir miktar uyarıcı ve halüsinasyona neden olan sentetik bir madde olan metamfetamin ele geçirildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 2 kişiyi, bir süre önce teknik ve fiziki takibe aldı. Takibin ardından bugün saat 02.30 sıralarında harekete geçen polis, iki şüphelinin içinde bulunduğu 48 U 8596 plakalı otomobili Efeler ilçesi çıkışında oluşturdukları yol denetleme noktasında durdurmak istedi, ancak, polisin 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler, ekip otosuna çarpıp, kaçmaya başladı. Polis, Sultanhisar ilçesi yönüne giden şüphelilerin peşine düştü.

45 kilometrelik kovalamacanın ardından şüpheliler, Sultanhisar'ın Atça Mahallesi'nde yol bir TIR yardımıyla kapatılarak yakalandı. Şüphelilerin otomobilinde yapılan aramada bir miktar uyarıcı ve halüsinasyona neden olma özelliği olan metamfetamin ele geçirdi. İsimleri açıklanmayan iki şüpheli, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haberin Devamı