Dünyanın En Zengini

Dünyanın En Zengini

Son dakika dünyanın en zengini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünyanın en zengini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünyanın en zengini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünyanın En Zengini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünyanın en zengini gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 dünyanın en zengini haberi bulunmuştur. Tüm dünyanın en zengini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın en zengin insanının sırrı! Rakipleri krizdeyken o zirveye yükseldi
Dünyanın en zengin insanının sırrı! Rakipleri krizdeyken o zirveye yükseldi Dünyanın en zengin insanının sırrı merak konusu. Deri ürünleri, TAG Heuer saatleri ve Dom Perignon şampanyası gibi ürünler satan LVMH, sahibi Bernard Arnault'u bu yıl dünyanın en zengin insanı yaptı. Bernard Arnault, Louis Vuitton ve Sephora dahil olmak üzere 75 moda ve kozmetik markasının LVMH imparatorluğunu yönetiyor. Peki lüks devi LVMH, durgunluğa dayanıklı bir imparatorluğu nasıl kurdu? İşte yanıtı...
19.05.2023 Dünya
Dünyanın en zengin şehirleri açıklandı! İşte listedeki Türk şehri ve yeri...
Dünyanın en zengin şehirleri açıklandı! İşte listedeki Türk şehri ve yeri... En zengin şehirler listesi açıklandı. Dünyanın dört bir yanından şehirler karşılaştırıldı ve en zengin olanlar belirlendi. Bireylerin net servetlerinin temel kıstas alındığı listede Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birisi yer aldı. İşte o liste…
29.04.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız
Bakan Dönmez: Her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Şu anda çalışan 102 bin megavatlık santralin yüzde 80’i özel sektör, önemli bir kısmı da yerli yabancı yatırımcı ile yapılmış. Biz gelen yatırıma 'senin memleketin neresi' demiyoruz ki. Pasaportuna da bakmıyoruz. Türkiye’de yapılan her yatırımı biz yerli yatırım olarak telaffuz ediyoruz” dedi. Doğal gaz fiyatlarında hacmi en büyük olan piyasanın Title Transfer Facility (TTF) olduğunu hatırlatan Dönmez, "TTF’de fiyatlar 120 dolarlardan ağustos ayında 3 bin 300’ü aşan dolarlara yükseldi. Ama bir miktar gevşeme var. Biz buna rağmen gerek geçtiğimiz yıl ve bu yıl aldığımız tedbirlerle vatandaşımıza en az oranda aktaran ülkelerden birisiyiz. Birçok Avrupa ülkesi sübvansiyon yapmaya çalışıyor. Ama ciddi faturalar karşısına çıkıyor. Ekim ayı itibariyle Avrupa’da başkentlerdeki kullanılan doğal gazın hane halkı fiyatlarını sizlerle paylaşmak isterim. Hollanda'da bin metreküp gaza 81 lira 25 kuruş ödeniyor. İtalya 58 lira 24 kuruş. Almanya 41 lira 42 kuruş. Komşumuz Bulgaristan 31 lira 53 kuruş. Biz Avrupa’da AB üyesi olmayanları da dikkate aldığımızda 5 lira 72 kuruş ile her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız" dedi.
16.11.2022 Ekonomi
Servetini bir yıl içinde 60.9 milyar dolar artırdı, dünyanın en zenginlerine rakip oldu! İşte tarihinin gelmiş geçmiş en zengin insanları
Servetini bir yıl içinde 60.9 milyar dolar artırdı, dünyanın en zenginlerine rakip oldu! İşte tarihinin gelmiş geçmiş en zengin insanları Dünyanın en zengin insanları arasına bu sene yeni bir isim daha katıldı. Hintli milyarder işinsanı Gautam Adani, bu yıl içinde servetini 60.9 milyar dolar artırarak Bloomberg’ün hazırladığı dünyanın en zengin isimleri listesinde Elon Musk ve Jeff Bezos'un ardından üçüncü sıraya yerleşti. Bernard Arnault, Bill Gates, Warren Buffet, Larry Page, Steve Ballmer gibi işinsanları servetleriyle en zenginler listesinde sürekli yer alırken tarih boyunca ortaya çıkmış zenginlerin yanında isimleri bile geçmiyor. İşte dünyanın ve tarihin en zengin insanları ve sahip oldukları mal varlıkları...
31.08.2022 Ekonomi
Dünyanın en zengin ülkeleri belli oldu! 2022 yılı rakamları açıklandı işte en zengin 20 ülke...
Dünyanın en zengin ülkeleri belli oldu! 2022 yılı rakamları açıklandı işte en zengin 20 ülke... Dünyanın en zengin ülkeleri bir çok kritere göre belirleniyor. Yayınlanan listede ise 2022 verilerini paylaşan ülkeler arasında GDP(Gayri safi yurt içi hasıla) rakamları baz alınmıştır.
30.05.2022 Ekonomi
Kripto paralar ile ilgili flaş açıklama! Elon Musk'tan yatırım tavsiyesi! Bitcoin, Ethereum veya Dogecoin...
Kripto paralar ile ilgili flaş açıklama! Elon Musk'tan yatırım tavsiyesi! Bitcoin, Ethereum veya Dogecoin... Milyarder iş adamı Elon Musk, ABD’de 40 yılın zirvesine çıkan enflasyon oranlarına ilişkin Twitter’da görüşlerini paylaştı. Musk, enflasyon sürecinde fiziksel ürünlere sahip olmanın daha iyi olduğunu belirtti. Bununla birlikte kripto paralara ilişkin de önemli açıklamada bulundu.
14.03.2022 Ekonomi
2021 yılında servetlerine 402 milyar dolar eklediler! İşte serveti en çok artan dünyanın en zengin 10 insanı...
2021 yılında servetlerine 402 milyar dolar eklediler! İşte serveti en çok artan dünyanın en zengin 10 insanı... 2021 yılında dünyanın en zengin insanları servetlerine servet kattı. En zengin 10 milyarder servetlerine 402 milyar dolar eklerken, en çok zenginleşen geçtiğimiz yıl servetine 121 milyar dolar ekleyen Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk oldu.
31.12.2021 Ekonomi
1.000 dolarla yola çıkıp dünyanın en zengini olmuştu, 90 yaşında hayatını kaybetti!
1.000 dolarla yola çıkıp dünyanın en zengini olmuştu, 90 yaşında hayatını kaybetti! Aile dostundan 17 yaşında bin dolar borçla yola çıkan ve başarısıyla dünyanın en zenginleri arasına giren Subway kurucularından Peter Buck, 90 yaşında hayatını kaybetti.
22.11.2021 Ekonomi
Bezos'un eski eşinden 2,8 milyar dolarlık bağış
Bezos'un eski eşinden 2,8 milyar dolarlık bağış Amazon'un kurucusu ve dünyanın en zengini kabul edilen Jeff Bezos'un eski eşi MacKenzie Scott, bu yıl yüzlerce organizasyona yaklaşık 2,8 milyar dolar bağışta bulunduğunu duyurdu.
17.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk'a Bitcoin şoku! Elon Musk'ın Bitcoin yorumu servete mal oldu
Elon Musk'a Bitcoin şoku! Elon Musk'ın Bitcoin yorumu servete mal oldu Tesla'nın kurucusu ünlü milyarder Elon Musk, hafta sonu 58 bin doları aşan Bitcoin fiyatının 'yüksek' olduğunu söyleyerek yine piyasayı altüst etti. Bitcoin fiyatı 50 bin dolar altına gerilerken, Tesla'nın hisseleri de yüzde 8.6 düştü. Tesla hisselerindeki düşüş Musk'ın servetinden 15 milyar doları silerken, dünyanın en zengini unvanı yeniden Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'a geçti.
23.02.2021 Ekonomi
Elon Musk Jeff Bezos'u geçerek dünyanın en zengini oldu
Elon Musk Jeff Bezos'u geçerek dünyanın en zengini oldu Tesla ve Space X şirketlerinin patronu Elon Musk, 185 milyar doları geçen servetiyle, Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'u geçerek dünyadaki en zengin insan oldu.
7.01.2021 Dünya
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti Dünyanın en zenginleri listesi açıklandı. Listenin başında yer alan Jeff Bezos’un 182 milyar dolarlık serveti dudak uçuklattı. Peki, Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un hayatı…
25.11.2020 Gündem
Dünyanın en zengin 3. kadını olacak
Dünyanın en zengin 3. kadını olacak Amazon`un kurucusu ve dünyanın en zengini kabul edilen Jeff Bezos (55), karısı MacKenzie Bezos`a (48) boşanma anlaşması olarak 35 milyar dolar ödemeyi kabul etti.
5.04.2019 Ekonomi
İki gecede 19 milyar dolar kaybetti
İki gecede 19 milyar dolar kaybetti Dünyanın en zengin kişisi olan Amazon'un kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos, NASDAQ'da yaşanan düşüşten payını alan Amazon hisselerindeki değer kaybı sonrası iki gecede 19 milyar dolar kaybetti.
30.10.2018 Ekonomi
Dünyanın en zengini robot köpeği gezdirdi
Dünyanın en zengini robot köpeği gezdirdi Amazon şirketinin CEO’su Jeff Bezos sosyal medya hesabında robot köpeğinin fotoğrafını paylaştı.
20.03.2018 Dünya
Dünyanın en zengini belli oldu
Dünyanın en zengini belli oldu Amazon'un kurucusu ve Üst Yöneticisi Jeff Bezos, 112 milyar dolarlık servetiyle Forbes'un dünyanın en zenginleri listesinde, Bill Gates'i tahtından indirerek, ilk sırada yer aldı.
6.03.2018 Ekonomi
Dünyanın en zengini Bezos
Dünyanın en zengini Bezos Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, 3 saat içinde 10 milyar dolar kazanarak 92.8 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengini oldu
28.10.2017 Ekonomi
50 milyarlık pazar Türkiye’ye getirtti
50 milyarlık pazar Türkiye’ye getirtti ABD merkezli online perakende devi Amazon, Ortadoğu’da yaptığı 650 milyon dolarlık yatırımın ardından gözünü 50 milyar liralık Türkiye pazarına çevirdi. Türkiye’de şirket kuran Amazon, kadro kurma çalışmalarına da başladı. Şirketin merkezi Beşiktaş’ta olacak
29.08.2017 Ekonomi
Ortega’dan Bezos’a çalım
Ortega’dan Bezos’a çalım Zara’nın sahibi Amancio Ortega’dan sürpriz çıkış. Ortega, ‘Dünyanın en zenginleri’ listesinde Amazon’un kurucusu Bezos’u geçerek Bill Gates’in ardından listede ikinci sıraya yükseldi
2.08.2017 Ekonomi
Milyarder patlaması
Milyarder patlaması Forbes’un dünyanın en zenginleri listesinde zirve 86 milyar dolarla yine Bill Gates’in oldu. 1 yılda 233 kişi listeye girererken rekora imza atıldı. Milyarder sayısı ilk kez 2 bini geçti.
21.03.2017 Ekonomi
Türk zenginlerin 2 milyar $’ı eridi
Türk zenginlerin 2 milyar $’ı eridi Dünyanın en zengini Bill Gates olurken, listeye Türkiye’den Ülker, Özyeğin Şahenk ve Koç girdi. Ancak 4 zenginin serveti 2015’e göre 2 milyar $ azaldı.
29.07.2016 Ekonomi
İspanyol devden 500 milyon euro kâr
İspanyol devden 500 milyon euro kâr Türkiye’de en çok Zara markasıyla tanınan İspanyol tekstil devi Inditex, 500 milyon euro kâr açıkladı. Şirketin toplam satışları 20.9 milyar euroyu buldu
9.03.2016 Ekonomi
Dünyanın en zengini Bil Gates servetini bakın ne yapacak
Dünyanın en zengini Bil Gates servetini bakın ne yapacak Microsoft'un patronu Bil Gates, dünyanın en zenginlerinden...
1.02.2016 Yaşam
Dünyanın en zengini artık bir kravatsız
Dünyanın en zengini artık bir kravatsız Dünyanın en zenginleri listesinde 16 kez birinci olan Bill Gates, koltuğunu giyim zinciri Zara’nın patronu Amancio Ortega’ya kaptırdı. Kravat takmayı reddeden işçi çocuğu İspanyol işadamının sıfırdan ulaştığı serveti 79.6 milyar dolar olarak açıklandı.
23.10.2015 Dünya
İşte 'dünyanın en zengini'
İşte 'dünyanın en zengini' Amerikan ekonomi dergisi Forbes'in yayınladığı "en zenginler" listesinde uzun bir aradan sonra Microsoft şirketinin kurucusu Bill Gates 2'nciliğe düşerken, ilk sıraya İspanyol tekstil devi İnditex'in patronu Amancio Ortega oturdu.
23.10.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dünyanın En Zengini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünyanın en zengini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.