Dünyanın En Güzeli

Dünyanın En Güzeli

Son dakika dünyanın en güzeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünyanın en güzeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünyanın en güzeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünyanın En Güzeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünyanın en güzeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 dünyanın en güzeli haberi bulunmuştur. Tüm dünyanın en güzeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en güzel 50 yeri! Nefes kesen doğal ve tarihi güzellikler...
Türkiye'nin en güzel 50 yeri! Nefes kesen doğal ve tarihi güzellikler... Dünyanın en güzel ülkelerinden biri olan yurdumuz tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl dünyanın bir çok yerinden milyonlarca turistin ilgisini çekiyor.
29.04.2023 Yaşam
Dünyada hangi ülke neyi ile ünlü? İşte en güzel ve en ünlü ülkeler listesinde Türkiye'nin yeri...
Dünyada hangi ülke neyi ile ünlü? İşte en güzel ve en ünlü ülkeler listesinde Türkiye'nin yeri... Dünyanın en güzel ve en ünlü yerleri listelendi. Gezegenimizde bir çok ülke doğal güzellikleriyle, şehirleriyle, tarihiyle, sanatıyla, kültürleriyle, ürettikleriyle ünlüdür. Listeye ülkemiz güzellikleriyle damgasını vurdu.
9.09.2022 Dünya
Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi...
Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi... En kaliteli ve en iyi şehirlerin listesini belirleyen oylama sonuçları açıklandı. Listede Türkiye'den de bir şehir yer buldu. İngiltere merkezli Time Out dergisi, dünyanın en iyi 37 şehrini seçti.
6.09.2022 Dünya
Türkiye'nin en güzel 35 cennet köşesi! Dağlarıyla, plajlarıyla, ırmaklarıyla, şelaleleriyle nefes kesici yerler...
Türkiye'nin en güzel 35 cennet köşesi! Dağlarıyla, plajlarıyla, ırmaklarıyla, şelaleleriyle nefes kesici yerler... Dünyanın en güzel ve en göz alıcı ülkelerinden bir tanesi Türkiye. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, gerek doğal gerekse tarihi güzellikleriyle Anadolu yerli ve yabancı milyonlarca turistin akın ettiği bir cennet köşesi...
7.06.2022 Yaşam
Dünyanın en iyi ve en güzel ülkeleri belli oldu! İşte Türkiye'nin listedeki yeri...
Dünyanın en iyi ve en güzel ülkeleri belli oldu! İşte Türkiye'nin listedeki yeri... Dünyanın en güzel ve en iyi ülkeleri belirlendi. Listede Türkiye'nin de yer aldığı araştırma sonucuna göre, dünyanın en iyi ülkeleri şöyle...
21.05.2022 Yaşam
Dünyanın en güzel 50 şehri belli oldu! Türkiye'den 1 kent listeye damgasını vurdu...
Dünyanın en güzel 50 şehri belli oldu! Türkiye'den 1 kent listeye damgasını vurdu... Dünyanın en güzel 50 şehri belli oldu. Uçak bileti arama motoru Flight Network, binden fazla gezi yazarı, acenta ve gezi bloğuna danışarak oluşturduğu dünyanın en güzel şehirleri listesini açıkladı.
28.04.2022 Yaşam
Suudi Arabistan'daki sinemalarda kadın-erkek ayrımı olmayacak!
Suudi Arabistan'daki sinemalarda kadın-erkek ayrımı olmayacak! Suudi Arabistan'da 35 yıl sonra ilk defa açılacak yeni sinema salonlarında kadınlar ve erkekler ayrı bölümlerde oturmayacak.
5.04.2018 Dünya
“Tuhaf” kadınların özgürleşme hikayesi
“Tuhaf” kadınların özgürleşme hikayesi Craft Tiyatro'nun yeni oyunu "Yutmak", özgürleşmek için mücadele eden, heyecanlı, kırılgan ve terk edilmiş üç kadının hikayesini anlatıyor
15.04.2017 Arşiv
Dünyanın en güzeli Stephanie
Dünyanın en güzeli Stephanie Miss World 2016 birincisi önceki akşam Washington’da gerçekleşen törenle belli oldu...
19.12.2016 Magazin
3. köprü ihalesi sonuçlandı!
3. köprü ihalesi sonuçlandı! İşte ihaleyi kazanan firma...
29.05.2012 Ekonomi
Dünyanın en güzeli seçildi
Dünyanın en güzeli seçildi Amerikan magazin dergisi People, ünlü şarkıcı Beyonce'u 2012'nin en güzel kadını seçti
25.04.2012 Magazin
Makyajsız sokağa bile çıkamayacak
Makyajsız sokağa bile çıkamayacak Azra Akın, tacını takar takmaz 'kamu'ya mal oldu. Unvanıyla birlikte bazı yükümlülükleri de bir yıl boyunca taşıyacak olan Azra, attığı tüm adımlara dikkat etmek zorunda
29.09.2021 Gündem
Aysu'nun başını döndüren mesaj
Aysu'nun başını döndüren mesaj Manken Aysu Baceoğlu, bir kaç aydan bu yana birlikte olduğu Bursalı tekstilci Hakan Tankut'tan gelen cep telefonu mesajıyla büyük bir sevinç yaşadı.
13.11.2002 Magazin
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı 2023 Teşkilat Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD'nin İsrail'e destek amacıyla Akdeniz'e uçak gemisi göndermesine tepki göstererek, "ABD uçak gemisi gönderiyor. Bay Amerika, Amerika nere, İsrail-Filistin nere? Ne işin var senin orada. Amerika gibi ülkeye barışı tesis mi yakışır, yoksa oraya benzinle körükle gitmek mi yakışır?" ifadelerini kullandı.
12.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
2022 Öğretmenler Günü hangi gün? 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili en güzel mesajlar, şiirler ve sözler!
2022 Öğretmenler Günü hangi gün? 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili en güzel mesajlar, şiirler ve sözler! Mustafa Kemal Atatürk'e 1928'de “Başöğretmen” unvanı verildiği gün olan 24 Kasım Türkiye’de Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. 1981'den bu yana her 24 Kasım'da kutlanan bu özel gün yaklaşırken pek çok kişi de şimdiden 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili en güzel mesajları, şiirleri ve sözleri araştırıyor. Peki, Öğretmenler Günü ne zaman, hangi gün? İşte 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili sözler, kısa şiirler, anlamlı mesajlar!
22.11.2022 Gündem
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gelir seviyesi belli bir rakamın altında kalan vatandaşlarımıza koruyucu önleyici tarzda destek olacak yeni programlar geliştirdik. Türkiye Aile desteği... Bu kapsamda 2,5 milyon insanımıza 3.2 milyar lira yarın hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacaktır. Elektrik desteğinden yararlanan 3 milyon hanenin 666 milyon lira tutarındaki ödemesi bu hafta içinde yapılacak. Doğalgaz yardımının 2022 kış dönemi ilk ödemesi de bu hafta gerçekleştirilecektir." dedi.
7.11.2022 Siyaset
Balık fiyatları kırmızı eti solladı, kilosu 350 TL'ye çıktı
Balık fiyatları kırmızı eti solladı, kilosu 350 TL'ye çıktı Kırmızı et fiyatlarındaki artış gündemdeki yerini korurken balık fiyatlarındaki yüseliş vatandaşın alım gücünü zorlar hale geldi.1 kilo levrek 180 TL, 1 kilo çupra 140 TL’yi gördü. Somon fiyatı ise 350 TL’yi buldu. Balıkçılar "Ekonomik sebepler dışında, kültür balıkçıları tamamen ihracata yöneldi. İç piyasada ürün olmayınca fiyatlar arttı" diyor.
16.06.2022 Ekonomi
8 Mayıs Anneler Günü mesajları! Eşe, ablaya, öğretmene, arkadaşa, kaynanaya, anneye, teyzeye kısa uzun duygusal 2022 resimli Anneler Günü mesajı ve sözleri
8 Mayıs Anneler Günü mesajları! Eşe, ablaya, öğretmene, arkadaşa, kaynanaya, anneye, teyzeye kısa uzun duygusal 2022 resimli Anneler Günü mesajı ve sözleri Anneler günü geldi çattı. Annesine bu özel özel ve anlamlı günde sürpriz yapmak, hediye almak isteyen vatandaşların hediye ve gönderecekleri mesaj araştırması da başladı. Anna Jarvis'in 1908 yılında annesini kaybetmesi sebebiyle başlattığı anma günü, 1914 yılı itibariyle önce Amerika’ya sonra son tüm dünyaya Anneler Günü olarak yayıldı. Biz de günün anlam ve önemine istinaden Eşe, ablaya, öğretmene, arkadaşa, kaynanaya, anneye, teyzeye, yeni anneye, hamileye gönderilecek kısa uzun duygusal seçenekli 2022 resimli Anneler Günü mesajları ve sözleri derledik. İşte En duygusal resimli anneler günü mesajı…
7.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dünyanın En Güzeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünyanın en güzeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.