Dünyanın En Büyüğü

Dünyanın En Büyüğü

Son dakika dünyanın en büyüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünyanın en büyüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünyanın en büyüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünyanın En Büyüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünyanın en büyüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 562 dünyanın en büyüğü haberi bulunmuştur. Tüm dünyanın en büyüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Down Sendromlu Selin Naz, dünya şampiyonu oldu! Büyük gurur
Down Sendromlu Selin Naz, dünya şampiyonu oldu! Büyük gurur Antalya’da düzenlenen 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda, Adanalı down sendromlu cinmastikçi Selin Naz Özcan şampiyon oldu.
25.03.2024 Adana
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak Eczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak.
16.12.2023 Voleybol
Dünyanın en büyükleri belli oldu! Dev listeye 4 Türk firması girdi
Dünyanın en büyükleri belli oldu! Dev listeye 4 Türk firması girdi Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü (SIPRI), 2022 gelirlerine göre küresel askeri harcamalar raporunu açıkladı. Dünyanın en büyük 100 savunma sanayisi firması listesine 4 Türk firması girdi. Listede ASELSAN 60, Baykar 76, Türk Havacılık Uzay Sanayii 82 ve Roketsan 100. sırada yer aldı.
4.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en büyüklerinden biri olan dev gemi Türkiye'de! Çalışma süreci havadan görüntülendi...
Dünyanın en büyüklerinden biri olan dev gemi Türkiye'de! Çalışma süreci havadan görüntülendi... Dünyanın en büyük gemilerinden biri olan Charles Darwın Türkiye'de. İstanbul Havalimanı genişletme ve yeni pist inşaatında kullanılacak tonlarca kum, Charles Darwın isimli gemiyle Karadeniz'den çekilerek borularla karaya iletti. Dev geminin çalışma süreci havadan görüntülendi.
28.11.2023 Gündem
En güçlü hava kuvvetleri belli oldu! Türkiye listede dünya devlerini geride bıraktı
En güçlü hava kuvvetleri belli oldu! Türkiye listede dünya devlerini geride bıraktı Türk Hava Kuvvetleri filosuna katılan yeni neferlerle gücüne güç katmaya devam ediyor. Yerli ve milli savaş uçağı KAAN'nı filoya katmak için gün savaş Türk Hava Kuvvetlerini gücüne güç katarken, Global Firepower adlı sitenin açıkladığı raporla dünya sıralamasındaki yeri ortaya çıktı.
20.05.2023 Dünya
Dünyanın en büyük ve en güçlü orduları belli oldu! İşte listede Türkiye'nin geride bıraktığı ülkeler
Dünyanın en büyük ve en güçlü orduları belli oldu! İşte listede Türkiye'nin geride bıraktığı ülkeler Dünyanın en büyük ordularını belirleyen 2023 listesi açıklandı. ABD merkezli Global Firepower, dünyanın en güçlü ordularını belirleyen listeyi yayınladı. Yapılan sıralamada; ülke ordularının hareket kabiliyeti, sahada uzun kalma gibi birçok faktör dikkate alınıyor. 2023 listesinde Türk ordusu kaçıncı sırada yer alıyor? İşte dünyanın en güçlü ve büyük ordularının listesi...
5.05.2023 Dünya
Dünyanın en büyük ve en değerli markaları açıklandı! İşte zirvedeki isim
Dünyanın en büyük ve en değerli markaları açıklandı! İşte zirvedeki isim Dünyanın en değerli markaları açıklandı. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan "Dünyanın En Değerli 500 Markası-Global 500-2023” araştırmasının sonucu yayımlandı. Teknoloji devi Amazon, marka değerinde yüzde 15’lik düşüş yaşasa da Apple'ı geride bırakarak zirveye yerleşmeyi başardı.
18.01.2023 Ekonomi
İstanbul'da taksiciden kadın turiste rezalet teklif! Mesajla ifşa etti: Ücreti 100 dolar
İstanbul'da taksiciden kadın turiste rezalet teklif! Mesajla ifşa etti: Ücreti 100 dolar İstanbul'da bir taksici skandalı daha yaşandı. Rusya'dan gelen iki genç turiste taksici rezalet teklifte bulundu. Rus genç kız, taksicinin attığı mesajları ve rezalet teklifinin detaylarını anlattı. İşte haberin ayrıntıları..
12.01.2023 Gündem
'Bu daha fragman' diyen satırlı saldırgana 7 yıl hapis cezası
'Bu daha fragman' diyen satırlı saldırgana 7 yıl hapis cezası Bursa'da, yeğeni Kıvanç B.'nin (17) tabancayla vurduğu Eren K.'yi (16) hastanede ziyaret ettiği gerekçesiyle Abdullah Y.'yi (18) satırla yaralayıp, adliye çıkışında gazetecilere, "Bu daha fragman, siz gala gecesine gelin" diyen tutuksuz sanık Gökhan Başboğa (35), 7 yıl hapse çarptırıldı.
11.01.2023 Yaşam
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız'
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız' Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! 2023 yılında yapılan site yönetim genel kurullarında alınan kararlarla aidat fiyatlarında artış yaşandı. Bazı sitelerde yüksek artış protesto edildi. Küçükçekmece'de bir sitede 2022'de 370 lira olan aidat bu yıl 970 liraya yükselince site sakinleri eylem yaptı. Fahiş aidat bedeline karşı dava açılabileceğine dikkat çeken uzmanlar, yapılan bu hatanın itirazının önün kapattığını söyledi.
11.01.2023 Yaşam
Dünyanın en büyüğü Van'da! Sular çekilince hepsi ortaya çıktı
Dünyanın en büyüğü Van'da! Sular çekilince hepsi ortaya çıktı Dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü, küresel iklim değişikliğinin etkisiyle alan kaybederken, kıyı şeridinde şu ana kadar karaya çıkmış en büyük mikrobiyalit oluşumlarından birine rastlandı.
11.01.2023 Yaşam
Dünyanın en güçlü orduları açıklandı! Türk ordusu o ülkeleri geride bıraktı
Dünyanın en güçlü orduları açıklandı! Türk ordusu o ülkeleri geride bıraktı Dünyanın en güçlü ordularını belirleyen liste açıklandı. Global Firepower tarafından hazırlanan, ülkelerin askeri güçlerinin derlendiği rapor yayınlandı. Rapor ile 2023'ün en güçlü orduları belli oldu. Listede Türkiye de yer aldı.
5.01.2023 Dünya
Dünya Kupası'nda bir ilk! Kadın hakemlere görev
Dünya Kupası'nda bir ilk! Kadın hakemlere görev Katar'da 20 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası heyecanı, yarın oynanacak açılış karşılaşmasıyla start alacak.
19.11.2022 Futbol
İşte dünyanın en kalabalık şehirleri! Dünyanın ve Türkiye'nin en güzel şehri listeye damgasını vurdu...
İşte dünyanın en kalabalık şehirleri! Dünyanın ve Türkiye'nin en güzel şehri listeye damgasını vurdu... Dünyanın en büyük ve kalabalık şehirleri belli oldu. Dünya nüfusundaki artış çoğunlukla büyük şehirlerde gerçekleşmektedir. Bu şehirler metropolitan olarak adlandırılıyorlar. Bir şehrin metropolitan sayılabilmesi için, şehrin ekonomik ve sosyolojik durumu ve şehrin refah seviyesi gibi birçok faktör var.
11.09.2022 Dünya
Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi...
Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi... En kaliteli ve en iyi şehirlerin listesini belirleyen oylama sonuçları açıklandı. Listede Türkiye'den de bir şehir yer buldu. İngiltere merkezli Time Out dergisi, dünyanın en iyi 37 şehrini seçti.
6.09.2022 Dünya
Dünyanın en büyüğü Türkiye'de! Tamamen yerli ve milli
Dünyanın en büyüğü Türkiye'de! Tamamen yerli ve milli Kapadokya’da balonlar 30 Ağustos Zafer Bayramı için Türk Bayrakları ile uçtu. 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılı dolayısıyla Kapadokya’da sıcak hava balonları gökyüzüne sepetlerine astıkları Türk bayrakları ile havalandı. Gökyüzünde görsel şölen oluştu. İşte haberin detayları...
30.08.2022 Yaşam
Ölümcül örümcek zehrinden kalp krizi ilacı üretildi
Ölümcül örümcek zehrinden kalp krizi ilacı üretildi Avustralya’nın Queensland Üniversitesi’nden araştırmacılar, ölümcül örümcek zehrini kullanarak yeni bir kalp krizi ilacı üretti.
16.07.2022 Dünya
Tatili bedavaya getiriyorlar! Tazminat oyunu ile ceplerine ekstra para ekleyerek gidiyorlar
Tatili bedavaya getiriyorlar! Tazminat oyunu ile ceplerine ekstra para ekleyerek gidiyorlar Fethiye ve Marmaris çevresindeki oteller başta kötü niyetli İngiliz turistler olmak üzere organize oyunlarla boğuşuyor. Bazıları, kaza süsü verilmiş hareketlerle otelde ya son gün şikâyetçi oluyor veya şikayetini ülkesine gidince yapıyor. Sadece Marmaris'te bir sezonda otellerin 1-1,5 milyon poundu bu yolla kesintiye uğruyor..
14.07.2022 Ekonomi
Dünyanın en geniş topraklarına sahip ve en büyük imparatorlukları! İşte yeryüzünde hüküm sürmüş sınırları uzaya varmış muhteşem imparatorluklar...
Dünyanın en geniş topraklarına sahip ve en büyük imparatorlukları! İşte yeryüzünde hüküm sürmüş sınırları uzaya varmış muhteşem imparatorluklar... Dünya ve insalık tarihine damga vurmuş bir çok imparatorluk bulunmaktadır. Tarihin en çok bilinen en meşhur imparatorluğu olan Romalıları bile çok gerilerde bırakan sınırları uzaya varan imparatorluklar bulunmakta.
4.07.2022 Dünya
Dünyanın en kalabalık ülkeleri belli oldu! Türkiye Almanya'yı geçti Yunanistan ve İsveç'i 8'e katladı...
Dünyanın en kalabalık ülkeleri belli oldu! Türkiye Almanya'yı geçti Yunanistan ve İsveç'i 8'e katladı... Dünyanın en kalabalık ülkeleri açıklandı. Dünya üzerinde yaşayan insan sayısı anlamına gelen dünya nüfusu her geçen gün artış gösteriyor. Bu artışlar yıldan yıla ölüm, doğum ve göçlere göre farklılık gösterebiliyor. Dünya üzerinde bu artış bazı ülkelerde daha fazla artış gösteriyor.
24.06.2022 Dünya
Dünyanın en büyük şehirleri belli oldu! Listeye Türkiye'den o şehir girdi...
Dünyanın en büyük şehirleri belli oldu! Listeye Türkiye'den o şehir girdi... Dünyanın en büyük şehirleri açıklandı. Dünya nüfusundaki artış çoğunlukla büyük şehirlerde gerçekleşmektedir. Bu şehirler metropolitan olarak adlandırılıyorlar. Bir şehrin metropolitan sayılabilmesi için, şehrin ekonomik ve sosyolojik durumu ve şehrin refah seviyesi gibi birçok faktör var.
1.06.2022 Dünya
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılış tarihi belli oldu
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılış tarihi belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi için ilk fidan dikim töreni öncesi açıklama yaptı. Bakan Murat Kurum, hem projeye ilişkin detayları paylaştı hem de açılış tarihini açıkladı.
27.05.2022 Siyaset
Dünyanın en büyük rezervi Türkiye'de! Bir ilk olacak: Tonu 40 bin dolar...
Dünyanın en büyük rezervi Türkiye'de! Bir ilk olacak: Tonu 40 bin dolar... Dünyanın en büyük bor rezervine sahip olan Türkiye, bir eşik atlıyor. Bandırma'daki tesis yılsonu, tonu 40 bin $ olan bor karbür üretimine başlayacak...
26.05.2022 Ekonomi
Dünyanın en güçlü hava kuvvetine sahip ülkeleri belirleyen 2022 raporu açıklandı! Türkiye listeye damgasını vurdu...
Dünyanın en güçlü hava kuvvetine sahip ülkeleri belirleyen 2022 raporu açıklandı! Türkiye listeye damgasını vurdu... Dünyanın en güçlü hava kuvvetlerine sahip ülkeler belirlendi. Açıklana 2022 raporunda Türkiye üst sıralarda yer aldı. 'Global Firepower' isimli internet sitesi hazırladığı listeye Türk hava kuvvetleri damgasını vurdu...
25.05.2022 Dünya
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde İtalyan temsilcisi Imoco Conegliano'yu yendi ve 5. kez şampiyon oldu.
22.05.2022 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Dünyanın En Büyüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünyanın en büyüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.