Dünya Haberleri

Dünya Haberleri

Son dakika dünya haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünya haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünya haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünya Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünya haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.514 dünya haberleri haberi bulunmuştur. Tüm dünya haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna'daki Rus işgali Çinlileri ikiye böldü! Paylaşımları hemen sildiler...
Ukrayna'daki Rus işgali Çinlileri ikiye böldü! Paylaşımları hemen sildiler... Ukrayna işgalinde Rusya'nın yanında duran Çin'de kafalar karışık. Bağımsızlığını tanımadığı Tayvan'a saldırmasından korkulan Çin'de, Rusya'yı destekleyenlerin yanı sıra Ukrayna işgaline karşı çıkanlar seslerini yükseltiyor. Yayımlanan bir mektup kısa sürede sansür yetkilileri tarafından sosyal medyadan kaldırıldı.
1.03.2022 Dünya
Sudan nerede? Sudan’ın haritadaki yeri nerede?
Sudan nerede? Sudan’ın haritadaki yeri nerede? Sudan, Afrika'nın en geniş 3. ülkesi. Sudan’ın başkenti Hartum’da yaşanan olaylar sonrası Sudan’da darbe girişimi olduğu iddia edildi. Sudan’da darbe iddialarından sonra Sudan sokaklarındaki görüntüler sosyal medya paylaşıldı ve gündem oldu. Sudan hakkında daha fazla bilgiye erişmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında Sudan nerede? Sudan’da darbe mi oldu? Sudan’ın haritadaki yeri, Sudan hangi kıtada? Sorularını sordu. İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Son dakika haberi ABD Başkanı Trump'ın azil süreci | Trump görevden alınacak mı? Azil süreci nedir?
Son dakika haberi ABD Başkanı Trump'ın azil süreci | Trump görevden alınacak mı? Azil süreci nedir? ABD Başkanı Donald Trump hakkında Temsilciler Meclisi’nde yapılan azil soruşturması oylamaları sonuçlandı. Trump, ABD’de azil soruşturması kapsamında Senato’ya giden üçüncü başkan oldu. Son dakika Donald Trump haberleri yakından takip ediliyor. Vatandaşlar, Azil süreci nedir? Trump görevden alınacak mı? Trump azledilirse dolar ne olur? Sorularını yoğun bir şekilde araştırmaya başladı. Bizde bu soruların yanıtlarını sizler için derledik.
19.12.2019 Gündem
Hindistan'da 12 yaşındaki kız çocuğuna 'babasının arkadaşları para karşılığı tecavüz etti
Hindistan'da 12 yaşındaki kız çocuğuna 'babasının arkadaşları para karşılığı tecavüz etti Hindistan'da 12 yaşındaki bir kız çocuğunun, babasının arkadaşlarının tecavüzüne uğradığı haberleri ülkede şok etkisi yarattı.
13.12.2019 Dünya
Melania Trump'ın montu ortalığı karıştırdı!
Melania Trump'ın montu ortalığı karıştırdı! ABD'de ailelerinden zorla alınan göçmen çocukların durumundan nefret ettiğini söyleyerek Trump yönetimini eleştiren First Lady Melania Trump, giydiği montla gündeme bomba gibi düştü.
22.06.2018 Dünya
Irak, Saddam döneminde el konulan parasını geri aldı
Irak, Saddam döneminde el konulan parasını geri aldı Bağdat yönetiminin, devrik lider Saddam Hüseyin dönemine ait, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından el konulan 131 milyon dolarını geri aldığı bildirildi.
3.08.2017 Dünya
Son dakika! BAE ve Suudi Arabistan, Yemen'e saldırdı: Çok sayıda ölü
Son dakika! BAE ve Suudi Arabistan, Yemen'e saldırdı: Çok sayıda ölü Arap Yarımadası'nda tansiyon yine yükseldi. Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri Yemen'in Taiz kentine hava saldırısı düzenledi. Son dakika haberin bilgilerine göre saldırıda 19 kişi hayatını kaybetti.
19.07.2017 Dünya
ABD'den sonra şimdi de İngiltere! Katar'da ortak deniz tatbikatı
ABD'den sonra şimdi de İngiltere! Katar'da ortak deniz tatbikatı ABD ve Katar'ın Haziran ayında yaptığı tatbikat sonrası, şimdi de Katar ve İngiltere deniz kuvvetleri Katar kara sularında ortak tatbikat düzenledi
16.07.2017 Dünya
Arap yarımadası karıştı! Yemen'den Suudi Arabistan'a roketli saldırı!
Arap yarımadası karıştı! Yemen'den Suudi Arabistan'a roketli saldırı! Yemen'den Suudi Arabistan'ın sınır kenti Cazan'a düzenlenen roket saldırısı sonucunda bir kişi öldü
16.07.2017 Dünya
Merkel'den Ankara hamlesi!
Merkel'den Ankara hamlesi! Almanya İncirlik tavrında tutarlı davranamıyor. Koalisyon ortağı Sosyal Demokratlar'ın baskıcı tavrından sonra Merkel yaptığı son dakika açıklamasında Ankara ile son bir uzlaşma girişiminde bulunacaklarını söyledi.
31.05.2017 Dünya
Son dakika haberi! Harita değişti
Son dakika haberi! Harita değişti Suriye'de IŞİD'e darbe üstüne darbe indirildi. Hem koalisyon güçleri hem de Suriye ordusu birçok bölgeyi ele geçirdi. Son gelen haberlere göre; önemli bölgeler terör örgütü IŞİD'ten arındırıldı. İşte Suriye haritasındaki son durum...
24.05.2017 Dünya
8 saat görüştüler, haberler kötü
8 saat görüştüler, haberler kötü Yunanistan borç batağından çıkmak için çırpınırken yeni kredi diliminin serbest bırakılması için anlaşma sağlayamadı.
24.05.2017 Dünya
Canlı yayında açıkladı! Öldü! 1 kişi yakalandı!
Canlı yayında açıkladı! Öldü! 1 kişi yakalandı! İngiltere'nin Manchester şehrinde Ariana Grande konseri bitiminde meydana gelen patlamalar sonrasında peş peşe yeni haberler geliyor. Yerel polis şefi, Reuters'a yaptığı açıklamada olayın bir kişi tarafından patlayıcıyı patlatılarak gerçekleştirildiğini ve bu kişinin de öldüğünü bildirdi. Aileler sosyal medyada kayıp yakınlarını arıyor. Patlamanın ardından Haziran'daki genel seçimler için partiler Salı günü yapacakları programlarını askıya aldıklarını bildirdi. 23 yaşında bir erkek saldırıyla alakalı olarak yakalanarak gözaltına alındı. 22 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi. ABD ise yaptığı açıklamada DEAŞ ile bağlantı kurulamadığını açıkladı.
24.05.2017 Dünya
Ünlü sokaklarda bomba patlatacaklar! Saldırı geliyor!
Ünlü sokaklarda bomba patlatacaklar! Saldırı geliyor! Terör örgütü IŞİD yeni bir video yayınladı. Videoda ABD'de saldırı çağrısında bulunurken bunun bir 'yalnız kurt' eylemi olabileceğinin sinyallerini verdi. Ayrıca videoda hedef alınabilecek yerlerde var. Son gelen görüntülerde terör örgütü ayrıca yeni silahlarını da sergiledi.
29.09.2021 Gündem
Türk askeri gidiyor! Teröristler dışarıda bırakıldı
Türk askeri gidiyor! Teröristler dışarıda bırakıldı Türkiye'nin gündeminde İdlib var. El Nusra'nın elindeki bölgede kontrolün ÖSO'ya verilmesi istenecek. Türkiye çatışmaları önlemek için kontrol noktaları istiyor. YPG ise gelen son haberlere göre birçok adımda konu dışı bırakıldı.
8.05.2017 Dünya
Bin 200 terörist saldıracak! Zayıf görülen...
Bin 200 terörist saldıracak! Zayıf görülen... Kerkük'te savaş kızışacak. Terör örgütü DAEŞ yeni saldırıya hazırlanıyor. Üstelik Bin 200 teröristi sevk ettiler bile. Zayıf olarak görülen Türkmen mahallelerinden girebilirler. Bir yandan da DAEŞ'e yönelik operasyonlar şiddetli şekilde devam ediyor. İşte bölgeden gelen son dakika haberleri...
3.05.2017 Dünya
'İsrail'e bedel ödeteceğiz!'
'İsrail'e bedel ödeteceğiz!' Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal İsrail'e ateş püskürdü. Sebebiyse Filistinli tutuklular.
1.05.2017 Dünya
"Üst düzey askerlerin PKK liderleriyle el sıkıştığı..."
"Üst düzey askerlerin PKK liderleriyle el sıkıştığı..." ABD'den Şengal'de çekildiği iddia edilen fotoğraf için konuştu. Fotoğrafta ABD'li üst düzey bir askerin PKK üyeleriyle görüşüyordu.
28.04.2017 Dünya
Güncel haberler: Savaş kapıda! Yüzlerce topçu sınıra dizildi
Güncel haberler: Savaş kapıda! Yüzlerce topçu sınıra dizildi ABD'nin Kuzey Kore sınırına yakın tatbikata başlaması üzerine ABD'ye gözdağı vermek isteyen Pyongyang yönetimi, yüzlerce topçuyu sınıra dizerek adeta gövde gösterisinde bulundu
27.04.2017 Dünya
Rus Bakan Türkiye bombasını ağzından kaçırdı!
Rus Bakan Türkiye bombasını ağzından kaçırdı! Rusya Tarım Bakanı Tkaçev'den son dakika açıklaması geldi. Bakan, "Türkiye olmazsa hayatta kalamayız demek de istemiyorum" itirafında bulundu
24.04.2017 Dünya
Esma Esad bombası
Esma Esad bombası Londra doğumlu Esma Esad'ın vatandaşlığı elinden alınabilir.
19.04.2017 Dünya
İşte Esad'ın yerine geçecek isim!
İşte Esad'ın yerine geçecek isim! ABD Dışişleri Bakanı Esad'ın sonunun geldiğini söylemişti. Peki yerine gelecek isim kim? Yanıtı haberimizde...
14.04.2017 Dünya
Esad hayatını şokunu yaşayacak! İran'dan...
Esad hayatını şokunu yaşayacak! İran'dan... ABD'nin füze saldırısı sonrası Esad rejimine en büyük desteği veren ülke oldu. İran Cumhurbaşkanı Ruhani ise son yaptığı açıklamada ezber bozdu ve 'Suriye'de reform gerekli' dedi. Açıklamanın tamamı haberimizde...
11.04.2017 Dünya
ABD 3'e bölmek istiyor! Harita çizdi...
ABD 3'e bölmek istiyor! Harita çizdi... İngiliz gazetesi gündemi sarsacak bir habere imza attı. Güncel haberde yer alan ifadelere göre Trump'ın yardımcısı Libya'yı üçe bölmeyi teklif etti.
10.04.2017 Dünya
Tansiyon düşmüyor! Rusya'nın başka şansı yok
Tansiyon düşmüyor! Rusya'nın başka şansı yok ABD ile Rusya gerginliği sürüyor. Henüz bir somut bir adım atılmış değil. En çok da Rusya'nın tavrı merak ediliyor. İşte Rus basınından güncel haberler...
10.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünya haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.