Dünya Günü

Dünya Günü

Son dakika Dünya Günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dünya Günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dünya Günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünya Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünya günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.812 dünya günü haberi bulunmuştur. Tüm dünya günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
22 Nisan Dünya Günü nedir, iklim değişikliği Dünya Günü nedir, neden kutlanır? İklim değişikliği Google Doodle oldu!
22 Nisan Dünya Günü nedir, iklim değişikliği Dünya Günü nedir, neden kutlanır? İklim değişikliği Google Doodle oldu! Dünya günü 22 Nisan nedir, Dünya Günü neden kutlanır? Google, 22 Nisan Dünya Günü'ne özel olarak "İklim Değişikliği" temasını doodle yaptı. Google’ın ana sayfasına taşıdığı doodle tasarımında bitkiler ve hayvanların iklim değişikliğinde yaşadığı zorluklara vurgu yapıldı. Dünya gününün doodle olmasının ardından vatandaşlar dünya gününün ne olduğunu araştırırken, gözlerini iklim değişikliğine çevirdi.
22.04.2023 Gündem
30 Kasım Dünya Şoförler Günü mesajları ve resimli şoför sözleri! Anlamlı, kısa, uzun, komik şoförler günü kutlama mesajları!
30 Kasım Dünya Şoförler Günü mesajları ve resimli şoför sözleri! Anlamlı, kısa, uzun, komik şoförler günü kutlama mesajları! Trafikte can taşıyan şoförlerin mesleğine, meslekteki zorluklarına ve mesleği icra ederken karşılaştıkları sorunlarını gündeme taşımak için kutlanan 30 Kasım Dünya Şoförler Günü için mesajları ve sözler sorgulanmaya başlandı. İşte 30 Kasım Dünya Şoförler Günü mesajları ve şoför sözleri...
30.11.2022 Gündem
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti Pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde ve kısıtlı etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, salgının etkisini azaltmasıyla yeniden sokaklara taştı. Ankara'da 23 Nisan törenleri başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilden gelen çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, başkanlık ettiği heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene, TBMM Başkanı Şentop’un yanı sıra AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Musavat Dervişoğlu ve diğer yetkililer katıldı. Şentop, anıta çelenk koydu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2022 Gündem
Dünya günü nedir, ne zaman, neden kutlanır? 22 Nisan Dünya Günü mesajları (Google “Dünya Günü 2022” için doodle hazırladı)
Dünya günü nedir, ne zaman, neden kutlanır? 22 Nisan Dünya Günü mesajları (Google “Dünya Günü 2022” için doodle hazırladı) Google, iklim değişikliğine özel “Dünya Günü 2022” doodle hazırladı. Google, iklim değişikliği için hazırladığı doodle ile Dünya Günü'ne destek verdi. “Bugün Dünya Günü. Google'ın iklim değişikliğiyle nasıl mücadele ettiğine göz atın' açıklamasının yer aldığı tasarımda Google iklim değişikliği ile ilgili projelerine de kullanıcılarla paylaştı. Peki, Dünya günü nedir, ne demek? İşte Dünya günü ile ilgili merak edilenler ve 22 Nisan Dünya Günü mesajları…
22.04.2022 Gündem
İklim değişikliği nedir, nedenleri nelerdir, nasıl önlenir? Google’da doodle olan küresel iklim değişikliği sonuçları, etkileri…
İklim değişikliği nedir, nedenleri nelerdir, nasıl önlenir? Google’da doodle olan küresel iklim değişikliği sonuçları, etkileri… İklim değişikliği 2022 dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google tarafından doodle oldu. Google iklim değişikliğine dikkat çekti ve 22 Nisan Dünya Günü için bir doodle yayınladı. Araştırma yapmak, merak ettiği bir şeyi sorgulamak ya da sadece haber sitelerini girerek gündemi takip etmek isteyenler yeni doodle ile karşılaştı. Google tarafından hazırlanan doodle ile bilgi sahibi olmak isteyenler "İklim değişikliği nedir, nasıl önlenir, neden olur, etkileri ve sonuçları nelerdir?" gibi sorulara yanıt arama başladı.
22.04.2022 Gündem
Earth Day ne demek, Instagram’da Earth Day hikayesi nedir? 22 Nisan Earth Day (Dünya Günü) nasıl kullanılır?
Earth Day ne demek, Instagram’da Earth Day hikayesi nedir? 22 Nisan Earth Day (Dünya Günü) nasıl kullanılır? Sosyal platformlardan biri olan Instagram'ın hikayeler bölümüne gelen Earth Day kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Instagram'da zaman zaman önemli günlere özel hikayeler açılıyor, Instagram bugün de  Earth Day hikayesini ekledi. Peki, Earth Day nedir, ne demek? Instagram'da Earth day hikayesi nasıl kullanılır?
22.04.2022 Bilim ve Teknoloji
NASA paylaşmıştı! Süresiz olarak girişlere kapatıldı
NASA paylaşmıştı! Süresiz olarak girişlere kapatıldı Muğla'nın Ula ilçesinin 'Sakin Şehir' unvanlı Akyaka Mahallesi'ndeki 'Kadın Azmağı', kuraklığa bağlı su seviyesindeki azalma gerekçesiyle süresiz olarak insan girişine kapatıldı. Halat çekilerek kapatılan bölgeye, uyarı levhaları yerleştirildi.
30.06.2021 Gündem
İki yeni dev gezegen keşfedildi!
İki yeni dev gezegen keşfedildi! ABD'deki Lowell Gözlemevi'nde ve İspanya'daki Galileo Ulusal Teleskobu'nda yapılan gözlemlerle iki yeni dev gezegenin keşfedildiği açıklandı. Vatandaşların bildirdiği veriler sonrasında keşfedilen iki gezegenin Dünya'dan 352 ışık yılı uzaklıkta güneş benzeri bir yıldızın yörüngesinde dönen iki yeni ötegezegen olduğu belirtildi.
27.06.2021 Bilim ve Teknoloji
NASA'dan Türkiye paylaşımı: Vay be. Güzelliğini yaşayın
NASA'dan Türkiye paylaşımı: Vay be. Güzelliğini yaşayın Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) Instagram hesabında, Muğla'nın Ula ilçesinin dünyaca ünlü 'Sakin Şehir' unvanlı Akyaka Mahallesi'ndeki 'Kadın Azmağı'nın videosunu '22 Nisan Dünya Günü'nde paylaşarak 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' ifadelerini kullandı.
23.04.2021 Dünya
Dünya günü nedir? Google'da Doodle olan 22 Nisan Dünya günü ne demek 2021?
Dünya günü nedir? Google'da Doodle olan 22 Nisan Dünya günü ne demek 2021? Dünya Günü Google'da Doodle oldu. 22 Nisan Perşembe günü kutlanan Dünya Günü, Google Doodle tasarımı ile gündeme gelince, hakkında yapılan araştırmalar da arttı. "Doodle" oluşturan Google müzikli animasyon kısa filmi ile milyarlarca kullanıcıya farkındalık yaratmayı planlıyor. Peki, Dünya Günü nedir, ne demek? 22 Nisan Dünya Günü hakkında merak edilenler…
22.04.2021 Gündem
Elon Musk yarışma başlattı! Ödül 100 milyon dolar
Elon Musk yarışma başlattı! Ödül 100 milyon dolar Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk iklim krizine karşı bir yarışma başlattı. Yarışmayı kazanana ise 100 milyon dolarlık para ödülü vereceğini duyurdu.
9.02.2021 Dünya
ABD Başkanı Trump milli parkların açılacağını duyurdu
ABD Başkanı Trump milli parkların açılacağını duyurdu ABD Başkanı Donald Trump, bazı eyaletlerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemlerini gevşetmesiyle ulusal parkların da açılacağını bildirdi.
22.04.2020 Dünya
Dünya Günü (Earth Day) nedir? 2020 Dünya Günü için ipuçları nelerdir?  22 Nisan Dünya Günü neden kutlanıyor?
Dünya Günü (Earth Day) nedir? 2020 Dünya Günü için ipuçları nelerdir? 22 Nisan Dünya Günü neden kutlanıyor? Google 22 Nisan Dünya Günü’nü Doodle yaptı. Ünlü arama motorunun ana sayfasında yeni tasarımla karşılaşan kullanıcılar, Dünya Günü ile ilgili içeriklere ulaşabiliyor. 22 Nisan Dünya Günü, ilk olarak San Francisco'da 1969 yılında düzenlenen Ulusal UNESCO Dünya Konferansında ortaya çıkmıştı. Pek çok kişi de arama motoruna ‘Dünya Günü’nün anlamı nedir? 22 Nisan Dünya Günü neden kutlanıyor? Dünya Günü ne demek? Dünya Günü nedir? 2020 Dünya Günü için ipuçları nelerdir? Dünya Günü ne zaman ortaya çıktı?’ sorularını aratıyor. İşte 22 Nisan Dünya Günü ile ilgili merak edilenler…
22.04.2020 Gündem
Dünya Tiyatrolar Günü nedir, ne zaman kutlanmaya başlandı?
Dünya Tiyatrolar Günü nedir, ne zaman kutlanmaya başlandı? Bugün 27 Mart Dünya Günü! Dünya Tiyatro Günü. Daha önce çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Tiyatrolar Günü, bu sene Corona virüsten dolayı diğer senelerden farklı bir şekilde kutlanıyor. Şu anda bütün tiyatrolar önlem amaçlı kapanmış durumda. Fakat tiyatrolar, hepimiz için çok önemli bir yere sahip. Peki Dünya Tiyatrolar Günü nedir, ne zaman kutlanmaya başlandı? İşte detaylar…
27.03.2020 Gündem
Türkiye'de 15 milyon kişi zehir tüketiyor!
Türkiye'de 15 milyon kişi zehir tüketiyor! Türk Toraks Derneği Başkanı Prof. Dr. A. Fuat Kalyoncu, "Türkiye’de yaklaşık 15 milyon kişinin sigara içtiğini biliyoruz. 2016 yılında ülkemiz genelinde 105 milyar adet, 2017 yılında ise 106 milyar adet sigara tüketilmiştir. Bir diğer yandan, tütün şirketlerinin yıllık karlarına bakıldığında her yıl, bir önceki seneden daha fazla kar oranıyla aktivitelerine devam ettiklerini göstermektedir." dedi
31.05.2018 Sağlık
Ondan ‘elf’ olmaz!
Ondan ‘elf’ olmaz! ‘Yüzüklerin Efendisi’ serisinde doğaüstü bir varlık olan ‘Elf’i canlandırarak dünyaca tanınan bir aktör olan Orlando Bloom, Dünya Günü’nü farklı bir şekilde kutlamayı tercih etti.
24.04.2017 Magazin
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Google anasayfasında!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Google anasayfasında! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Google anasayfasında Doodle oldu.
23.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Dünya günü doodle oldu! Dünya Günü nedir?
Dünya günü doodle oldu! Dünya Günü nedir? Arama motoru devi Google tarafından Dünya günü bugün Doodle oldu. Peki Dünya Günü nedir? Özel günlerde hazırladığı Doodle'lar ile dikkat çeken arama motoru devi Google bu kez Dünya günü'nü Doodle yaptı! İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
Dünya Günü Google'da Doodle oldu
Dünya Günü Google'da Doodle oldu Dünya Günü nedir, niçin kutlanır? Düya Günü 2016 Doodle oldu!
22.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Google Dünya Günü'ne özel doodle hazırladı!
Google Dünya Günü'ne özel doodle hazırladı! Google Dünya günü (Earth Day) için özel bir doodle hazırladı. Google anasayfasına giriş yapan internet kullanıcıları Google'ın hazırladığı doodle ile karşılaştı
29.09.2021 Gündem
Bu selfie'de 36 bin kişiden fazla var
Bu selfie'de 36 bin kişiden fazla var NASA, 100’ün üzerinde ülkeden binlerce fotoğrafı birleştirerek bir “Küresel Selfie” yaptı...
24.05.2014 Bilim ve Teknoloji
22 Nisan Dünya Günü nü kutluyoruz
22 Nisan Dünya Günü nü kutluyoruz 22 Nisan Dünya Günü nü kutluyoruz. Google 22 Nisan Dünya Günü (Earth Day) için özel bir doodle hazırladı
22.04.2013 Yaşam
Google Dünya Günü için Doodle yayınladı
Google Dünya Günü için Doodle yayınladı Google, anasayfasında 22 Nisan Dünya Günü için Doodle yayınladı.
22.04.2013 Bilim ve Teknoloji
22 Nisan Dünya Günü
22 Nisan Dünya Günü Bugün bütün ülkelerde 22 Nisan Dünya Günü kutlamaları var. O halde Türkiye'nin de 22 Nisan Dünya Günü kutlu olsun!
29.09.2021 Gündem
Bilim dünyasını şaşırtan keşif!
Bilim dünyasını şaşırtan keşif! Dünyada ve Mars'ta görülmeyen bu özellik...
3.10.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünya günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.