Düğün Tarihi

Düğün Tarihi

Son dakika düğün tarihi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düğün tarihi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düğün tarihi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğün Tarihi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğün tarihi gelişmeleri de dahil olmak üzere 545 düğün tarihi haberi bulunmuştur. Tüm düğün tarihi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar Muğla'nın Dalaman ilçesinde, babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi.
20.09.2023 Magazin
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması Hande Subaşı görüntülendi. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcı kimliğiyle de bilinen Hande Subaşı, "İyi oyuncularda mutlak müzik kulağı vardır" diyerek meslektaşı Serenay Sarıkaya'ya övgüler yağdırdı.
20.09.2023 Magazin
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası vardı. Düğün detayları ortaya çıktı.
20.09.2023 Magazin
Karsu düğün tarihini erteledi! İşte sebebi
Karsu düğün tarihini erteledi! İşte sebebi Hatay'ın Karsu köyünden Hollanda'ya göç eden bir ailenin kızı olan ünlü şarkıcı Karsu, yeteneği ve sempatikliğiyle tanınıyor. Geçtiğimiz sene sevgilisinden evlenme teklifi alarak mutluluğa “Evet” diyen şarkıcı bu sene nikah masasına oturmayı planlıyordu. Önceki akşam Kıbrıs’ta konser veren Karsu, evlilik planını ertelediğini duyurdu.
31.07.2023 Magazin
Çeyizi enkaz altında kalmıştı! Konteyner kentten gelin çıktı
Çeyizi enkaz altında kalmıştı! Konteyner kentten gelin çıktı Kahramanmaraş merkezli depremlerde Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yaşayan Kılınç ailesinin de evi yıkıldı. Ailenin 8 ay önce nişanlanan kızı Sultan Büşra Kılınç'ın (23) çeyizi de enkaz altında kaldı. Aile, konteyner kente yerleştirildi. Bu sırada, Sultan Büşra'nın enkaz altında kalan çeyizi bir hayırsever tarafından alındı. Sultan Büşra Kılınç, yapılan düğünle dünya evine girdi. Kılınç, evi yerine konteyner kentten gelinliği ile çıktı.
25.06.2023 Yaşam
Düğün tarihi netleşmişti! Eda Ece'nin nikah şahidi belli oldu
Düğün tarihi netleşmişti! Eda Ece'nin nikah şahidi belli oldu Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle adından söz ettiren Eda Ece, 5 yıldır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşıyor. Ünlü çift haziranda nikah masasına oturacak. Geçtiğimiz haftalarda düğün tarihi netleşen Eda Ece'nin nikah şahidi de belli oldu.
9.04.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'dan ilişkisi hakkında samimi itiraf!
Burcu Esmersoy'dan ilişkisi hakkında samimi itiraf! Eylül ayında kendisinden 15 yaş küçük olan oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan sunucu Burcu Esmersoy (46), ilişkisi hakkında açıklama yaptı.
5.04.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi netleşti!
Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi netleşti! Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmak için gün sayan Şeyma Subaşı'nın düğün detayları belli oldu. Sosyal medyada yaklaşık üç milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, ücretli abonelik sistemine geçti. Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen 32 yaşındaki fenomen, ayda 66 lira 99 kuruş ödeyen abonelerine özel paylaşımlar yapacak. Subaşı, bekarlığa veda, düğün ve balayı ile ilgili paylaşımlarını abonelerine yapacak.
24.03.2023 Vatan TV
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda...
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda... Alişan, geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan 13 yaşına bastı. Alişan 'kardeşimin emanetleri' dediği yeğeninin doğum gününü Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı.
9.03.2023 Magazin
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım!
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım! Bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmayan Reymen geçtiğimiz gün 'Sosyal medya zehirli olmaya devam edecek' diyerek içini dökmüştü. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen'den aşk pozu geldi. Reymen,sevgilisine ilan-ı aşk etti.
9.03.2023 Magazin
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in düğün tarihi belli oldu
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in düğün tarihi belli oldu Burcu Esmersoy kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile evlilik hazırlığı yapıyordu. 46 yaşındaki ünlü sunucu, yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı Akmandil ile İtalya'da nikâh masasına oturacak.
9.03.2023 Magazin
Şeyma Subaşı düğünüyle ilgili merak edilenleri açıkladı!
Şeyma Subaşı düğünüyle ilgili merak edilenleri açıkladı! Mısırlı iş insanı Meedo ile nikah masasına oturmak için gün sayan Şeyma Subaşı'dan düğün detayları ile ilgili açıklama geldi. . Daha önce düğün davetiyesini paylaşan Subaşı, düğün tarihiyle ilgili bilgi verdi.
1.12.2022 Magazin
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğün tarihi belli oldu!
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğün tarihi belli oldu! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy bir AVM'de görüntülendi. Düğün tarihleri belli oldu. Çift, "Düğün için son alışveriş turlarımızı yapıyoruz. Güzel bir yola çıktık. Umarız düğünümüz de istediğimiz gibi geçer. Çok heyecanlıyız." açıklamasında bulundu.
13.08.2022 Magazin
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin düğün tarihi belli oldu!
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin düğün tarihi belli oldu! Geçtiğimiz sene nişanlanan ve nikâh masasına oturmak için gün sayan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Mutlulukları yüzlerine yansıyan oyuncu çift, düğün tarihi ve yerini açıkladı.
12.08.2022 Magazin
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..."
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..." 64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız ile ilişki yaşadığını ilan etti. Dolu dizgin bir ilişki yaşayan Alkan, Instagram hesabını sevgilisinin fotoğraflarıyla doldururken, Kemal Yıldız merak konusu oldu.
1.08.2022 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin merakla beklenen düğün tarihi belli oldu!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin merakla beklenen düğün tarihi belli oldu! Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir kız isteme töreni sonunda gerçekleşti. Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir nişanlandı. Nişandan ve kız isteme töreninden paylaştıkları karelerden düğün tarihleri de belli oldu. İşte merakla beklenen düğün tarihi...
8.07.2022 Magazin
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin düğün tarihi ve yeri belli oldu!
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin düğün tarihi ve yeri belli oldu! Geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atan oyuncu Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, düğün için gün sayıyor. Ünlü çift önce Almanya'da nikah masasına oturacak sonra İtalya'da düğün yapacak.
29.06.2022 Magazin
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı!
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı! Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik değişimiyle herkesi şaşırtıyor. 2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, kendini spora adadı. Sosyal medyadan spor sonrası karın kaslarını paylaşan Öykü Çelik'e yorum yağdı.
28.06.2022 Magazin
Kıdem tazminatında son dakika kararı! Sınır yok,süreyi kaçıran alamaz
Kıdem tazminatında son dakika kararı! Sınır yok,süreyi kaçıran alamaz Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışanı doğrıdan ilgilendiriyor. Birçk kişi haberdar değil. Sınır yok. Pekçok kez almak mümkün. Kıdem tazminatı aynı işyerinde bir yıldan daha uzun süre çalışanlar için doğan bir hak. Tazminat bir yıl sonrasında işveren tarafından işten çıkarılan işçiye ödeniyor. Ancak bazı durumlarda çalışan kendi isteği ile işten ayrılsa da kdem tazminatı alabiliyor. Kadın çalışanlar evlilik sebebi ile işten ayrılırsa hak etmiş oldukları tazminatı alıyor. Ancak burada bir yıl detayı dikkat çekiyor. Kıdem tazminatı alabilmesi için kişinin evlilik tarihinden itibaren bir yıl içerisinde başvuruda bulunması gerekiyor. Kıdem tazminatı her yıl için 30 günlük ücret üzerinden hesaplanıyor. Öte yandan evlilik dolayısıyla kıdem tazminatı alma hakkında sınır söz konusu değil. Çalışan kadın her evliliğinde kıdem kazananbiliyor.
26.06.2022 Çalışan Hakları
Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın düğün tarihi netleşti!
Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın düğün tarihi netleşti! Ebru Şahin ve Cedi Osman geçtiğimiz ay evlilik yolunda ilk adımı atarak nişan töreni yapmışlardı. Şimdi ise Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın nikah tarihi ve düğün tarihi netleşti.
16.06.2022 Magazin
Öykü Çelik yeni bir aşka mı yelken açıyor? Gizemli arkadaşıyla görüntülendi...
Öykü Çelik yeni bir aşka mı yelken açıyor? Gizemli arkadaşıyla görüntülendi... Ünlü oyuncu Öykü Çelik, 'Survivor' yarışması dönüşünde emlak danışmanı İsmail Berhan'dan evlilik teklifi almış ve 'Düğün tarihi önümüzdeki sene diye düşünüyoruz' açıklaması yapmıştı. Sevgilisiyle Bodrum’a tatile giden Çelik, döner dönmez sosyal medyadan ayrıldığını duyurdu. Geçtiğimiz aylarda ilişkisi biten oyuncu, Bebek’te mekan çıkışı bir erkek arkadaşı ile görüntülendi.
28.05.2022 Magazin
Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın düğün detayları netleşti!
Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın düğün detayları netleşti! Nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Ebru Şahin-Cedi Osman çifti düğün hazırlıklarına başladı. Dün düğün davetiyeleri gönderildi. İkili, 7 Temmuz'da, aşklarının başladığı yer olan Çeşme'deki bir beach'te düğün yapacak. İşte detaylar...
20.05.2022 Magazin
Engincan Ural sevgilisine evlenme teklif etmişti! Düğün tarihi...
Engincan Ural sevgilisine evlenme teklif etmişti! Düğün tarihi... Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural sevgilisi Merve Kaya ile evlilik hazırlığı yapıyor. Ural, düğün tarihi ile ilgili muhabirlere yanıt verdi.
29.04.2022 Magazin
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun düğün tarihi belli oldu!
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun düğün tarihi belli oldu! Uzun süredir aşk yaşayan ve sosyal medyada yaptıkları romantik paylaşımlarla konuşulan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülendi.
12.04.2022 Magazin
Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'dan kötü haber geldi!
Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'dan kötü haber geldi! Yasak Elma dizisinin Çağatay’ı Berk Oktay'ın ardından nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy'dan da kötü haber geldi. Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun rolüne hayat veren Atiksoy, ikinci kez koronavirüse yakalandı.
21.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Düğün Tarihi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğün tarihi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.