Dudullu Postası

Dudullu Postası

Son dakika Dudullu Postası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dudullu Postası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dudullu Postası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dudullu Postası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dudullu postası gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 dudullu postası haberi bulunmuştur. Tüm dudullu postası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Furkan Kalabalık kimdir? Dudullu Postası’nda rol alan Furkan Kalabalık kaç yaşında ve nerelidir?
Furkan Kalabalık kimdir? Dudullu Postası’nda rol alan Furkan Kalabalık kaç yaşında ve nerelidir? Dudullu Postası ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yer alınca oyuncu kadrosu da araştırılıyor. İstanbullu Gelin ile adını duyuran Furkan Kalabalık Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Dudullu Postası'nda yer alıyor. Furkan Kalabalık kimdir? Furkan Kalabalık kaç yaşında ve nerelidir?
2.04.2020 Gündem
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir? Dudullu Postası ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yer alınca oyuncu kadrosu da merak edilemeye başlandı. Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Dudullu Postası'nda Cem karakterine hayat veren Özgür Emre Yıldırım hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Ödüllü oyuncu Özgür Emre Yıldırım kimdir? Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
2.04.2020 Gündem
Dudullu Postası TV'de ilk kez Kanal D'de
Dudullu Postası TV'de ilk kez Kanal D'de Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği “Dudullu Postası”, 2 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.
30.03.2020 Televizyon
"Burda imkansız yoktur"
"Burda imkansız yoktur" Sıra dışı semtin, sıra dışı insanlarını anlatan, yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği “Dudullu Postası”, 2 Nisan Perşembe günü ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.
25.03.2020 Televizyon
Uykusuz gecelerin sorumlusu sizsiniz
Uykusuz gecelerin sorumlusu sizsiniz Son zamanlarda çok mu uykusuz kalıyorsunuz? Arkadaşlarınızla diziler ve filmler dışında bir şey konuşmuyor musunuz? Milyonlar artık online dizi ve film izleme platformlarıyla yeni bir bağımlılık yaşıyor
16.06.2018 Yaşam
'Büyük' aşkın ilk karesi
'Büyük' aşkın ilk karesi Hazar Ergüçlü (26), isminin aşk dedikodularına karıştığı, kendisinden 19 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü (45) ile ilk kez görüntülendi
11.04.2018 Magazin
Yeniden bir aradalar
Yeniden bir aradalar BluTV’nin yakında izleyicisi ile buluşacak olan yeni dizisi Dudullu Postası, ekranın sevilen ikilisi Hazar Ergüçlü ve Taner Ölmez’i üç yıllık bir aranın ardından yeniden aynı projede bir araya getirdi.
21.01.2018 Magazin
İnternet dizileri daha heyecan verici
İnternet dizileri daha heyecan verici Gözde Çığacı, genç yaşına birçok başarılı proje sığdırmış. Güzelliğiyle dikkat çeken Çıgacı, güzelliğin dışsal değil tamamen içsel bir durum olduğunu söylüyor.
20.01.2018 Arşiv
Onur Ünlü'den yeni dizi: Dudullu Postası
Onur Ünlü'den yeni dizi: Dudullu Postası Yönetmen Onur Ünlü'nün yeni komedi dizisi 'Dudullu Postası' yakında BluTV’de yayınlanacak.
7.12.2017 Magazin
‘Velhasıl onlar vurdu biz büyüdük kardeşim’
‘Velhasıl onlar vurdu biz büyüdük kardeşim’ Başbakan, açılımı Ece Ayhan’la anlattı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dudullu Postası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dudullu postası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.