Dtp

Dtp

Son dakika dtp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dtp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dtp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dtp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dtp gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.474 dtp haberi bulunmuştur. Tüm dtp haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Partili isimden CHP'ye 'kent uzlaşısı' tepkisi! 'İlk defa kurtarılmış bölgeleri olacak
İYİ Partili isimden CHP'ye 'kent uzlaşısı' tepkisi! 'İlk defa kurtarılmış bölgeleri olacak İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca, Esenyurt'ta CHP ile DEM Parti işbirliği yaptığını iddia ederek CHP'yi çok sert sözlerle eleştirdi. Koca, "Esenyurtlular direnç göstermezse İstanbul'da ilk defa kurtarılmış bölgeleri olacak" dedi.
29.03.2024 Gündem
Mustafa Sarıgül: Çok masalar kurulur, çok masalar dağılır
Mustafa Sarıgül: Çok masalar kurulur, çok masalar dağılır Türkiye Değişim Partisi (DTP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, seçimlere 10 ay kaldığını hatırlatarak, "Çok masalar kurulur, çok masalar dağılır. Erken kurulan masaların çok fazla faydası olmaz. Masalar ilkeler, prensipler etrafında olmalı. Kim nereye, ne zaman, nasıl seçilecek? Türkiye Değişim Partisi olarak bizim tarzımız olan bir anlayış değildir" dedi.
4.08.2022 Siyaset
Koronavirüste flaş gelişme! Hastaneye yatışlar başladı
Koronavirüste flaş gelişme! Hastaneye yatışlar başladı Koronavirüs salgınında yeni dalganın yaşandığı Türkiye’de vaka ve ölü sayısı yükselmeye devam ediyor. Uzmanlar, hastaneye yatışların başladığını belirtirken, Kovid tablosunun bu ayın sonunda daha da kötüleşebileceği uyarısı yapıyor.
16.07.2022 Yaşam
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli?
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli? 4 kez Başbakanlık görevini üstlenen Bülent Ecevit ölümünün 15. ölüm yılında anılıyor. 5 Kasım 2006 yılında kaybeden Bülent Ecevit siyasete 1954 yılında CHP’de başladı, 2004 yılında yapılan 6. Olağan Kurultay ile de aktif siyaseti bıraktı. Ölümünün 15. Yılında onu kendi şiirleri ve sözleriyle anmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri…
5.11.2021 Gündem
PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlığını yapan 7 kişiye dava açıldı
PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlığını yapan 7 kişiye dava açıldı Silahlı terör örgütü PKK'nın elebaşı hükümlü Abdullah Öcalan'ın avukatlığını yapan 7 kişi hakkında, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 7 yıl 6 aydan onbeşer yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları istemiyle dava açıldı.
6.08.2021 Gündem
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu?
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinin üzerinden 24. yıl geçti. Türk siyasi tarihine "postmodern darbe" olarak geçen 28 Şubat süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, 28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? 28 Şubat sürecinde neler yaşandı? İşte 28 Şubat süreci hakkında merak edilenler...
28.02.2021 Gündem
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinde, merhum Başbakan Necmettin Erbakan ve arkadaşlarına siyaset yasağı getirildi, Refah Partisinin 14 yıl süren siyasi yaşamı da sona erdi.
28.02.2021 Gündem
Mesut Yılmaz öldü mü? Eski başbakan Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşında, neden öldü?
Mesut Yılmaz öldü mü? Eski başbakan Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Mesut Yılmaz öldü mü? Neden öldü? Eski Başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz vefat etti. Mesut Yılmaz 2019 yılı Ocak ayından bu yana tümörler ile uğraşıyordu. En son Mayıs ayında beyinde saptanan tümör nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir hastanede devam ediliyordu. Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşında?
30.10.2020 Gündem
Terörist Nurettin Demirtaş’tan alçak çağrı!
Terörist Nurettin Demirtaş’tan alçak çağrı! Gelen son dakika haberine göre, terör örgütü PKK can havliyle sokakları ateşe vermek için çağrılarını sürdürüyor. Son çağrı, HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın terörist kardeşi Şiyar Kod adlı terörist Nurettin Demirtaş'tan geldi.
20.10.2020 Gündem
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü!
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü! Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak’ın HDP’deki yakın çalışma arkadaşı Mazlum Tekdağ operasyonla yok edildi. Tekdağ terörden hapis cezası alınca kaçtığı Kandil’deki yerini İHA’lar belirledi. F-16’ların nokta atışı PKK’lı teröristin sonu oldu. PKK'nın Mazlum Tekdağ'ın ölümünü 8 ay gizlediği de ortaya çıktı.
30.06.2020 Gündem
Abdullah Gül için flaş iddia! 'Gölgelemeyeyim derken gölgede kaldı'
Abdullah Gül için flaş iddia! 'Gölgelemeyeyim derken gölgede kaldı' Ali Babacan'ın AK Parti'den ayrılarak kurduğu DEVA Partisi'nin arka planında gerçek liderin Abdullah Gül olduğu kamuoyunda tartışmalara sebep olmuştu. Gül'ün uzun süre sonra sessizliğinin bozmasının ardından 'Ali Babacan’ı gölgelemeyeyim derken, kendisinin gölgede kaldığını mı düşündü' yorumları gündeme geldi.
30.06.2020 Siyaset
'Abdullah Gül, İYİ Parti'den istifa edenleri Babacan'ın partisinde toplayacak'
'Abdullah Gül, İYİ Parti'den istifa edenleri Babacan'ın partisinde toplayacak' İYİ Parti'deki istifa depreminin ardından gözler Ali Babacan ile Abdullah Gül'e çevrildi. Meclis kulislerinde "Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İYİ Parti’den istifa edenleri Ali Babacan’ın partisinde mi toplayacak" sorusu konuşulmaya başlandı.
21.02.2020 Siyaset
Yakalanan teröristten Nurettin Demirtaş itirafı!
Yakalanan teröristten Nurettin Demirtaş itirafı! Güvenlik güçleri tarafından yakalanan terörist, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi "Şiyar" kod adlı Nurettin Demirtaş'ın PKK/KCK'nın sözde "Mazlum Doğan" akademisinde örgüt mensuplarına ideolojik eğitim verdiğini belirtti.
19.01.2020 Gündem
Öcalan'ın kardeşine 7 milyon lira aktarmış!
Öcalan'ın kardeşine 7 milyon lira aktarmış! Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Feridun Çelik hakkında, 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Çiller: BÇG belgelerini Meral Akşener getirdi
Çiller: BÇG belgelerini Meral Akşener getirdi 28 Şubat davasında mağdur tanık sıfatıyla ifade veren dönemin Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller BÇG belgelerini İçişleri Bakanı olan Meral Akşener'in getirdiğini söyledi. Çiller, "Eğer bunlar gerçekten devletin bakanlarıyla koordinasyon şeklinde yapıldıysa niye şaşkınlık içinde İçişleri Bakanı bana getirsin? Akşener'in getirdiği belgeler ıslak imzalı belgelerdi" dedi.Çiller, "Milli Güvenlik Kurulunda fiziki ya da psikolojik şiddet gördünüz mü" şeklindeki soruya, bağırarak, "Kimin haddine" diye cevap verdi. BÇG ile ilgili bir soruya yanıt veren sanıklardan dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Çevik Bir de "Batı Çalışma Grubu ismini ben verdim, 'Ülkemizin yönü Batı'ya bakmaktadır' mesajını vermek için ismini 'Batı' verdik. İç Güvenlik Harekat Dairesi bünyesinde çalıştı" dedi.
29.09.2021 Gündem
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira KCK ana davasında 111 sanığı çeşitli hapis cezasına çarptıran Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında, davanın yargılama giderinin 238 bin lira olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi İmralı Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken çetebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum günü kutlaması için doğum yeri olan Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi Ömerli Mahallesi'ne gitmek isteyenlere, Valiliğin aldığı yasak kararı nedeniyle izin verilmedi.
29.09.2021 Gündem
Emine Ayna adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Emine Ayna adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Eski Demokratik Toplum Partisi (DTP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Başkanı Emine Ayna adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Sırrı Sakık kimdir?
Sırrı Sakık kimdir? Sırrı Sakık'ın görevden alınması gündeme bomba gibi düştü. Peki Ağrı Belediye Başkanı DBP'li Sırrı Sakık'ın hayatı nasıldır? İşte Sırrı Sakık kimdir? sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
MİT krizinde FETÖ parmağı
MİT krizinde FETÖ parmağı MİT Müsteşarı Hakan Fidan, eski müsteşarlar Emre Taner, Afet Güneş ile iki MİT mensubunun ifadeye çağırılmasıyla ilgili delilleri Brüksel’de yabancı bir servisin Emniyet’teki FETÖ’cü polislere sızdırdığı iddia edildi
29.09.2021 Gündem
İsmet Sezgin hayatını kaybetti! Peki İsmet Sezgin kimdir?
İsmet Sezgin hayatını kaybetti! Peki İsmet Sezgin kimdir? Eski Bakan ve Meclis Başkanı İsmet Sezgin 88 yaşında hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! İsmet Sezgin yoğun bakımda!
Son dakika! İsmet Sezgin yoğun bakımda! Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin'den son dakika haberi geldi. Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin, eski GATA'da yoğun bakıma alındı. İşte Sezgin'in sağlık durumuna ilişkin son dakika haberleri...
29.09.2021 Gündem
Eski vekil Kubilay Uygun intihar etti
Eski vekil Kubilay Uygun intihar etti 'Fırıldak Kubi' lakabıyla tanınan eski Afyon Milletvekili Kubilay Uygun'un bir otelde intihar ettiği öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Meral Akşener canlı yayında ağladı
Meral Akşener canlı yayında ağladı CNN Türk'ün canlı yayınına katılan Meral Akşener, Oktay Vural'ın kısa süre önce ölen eşi Tuğba hanım hakkında konuşurken yutkundu, zor anlar yaşadı ve gözyaşlarına engel olamadı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti iç tüzük için düğmeye bastı!
AK Parti iç tüzük için düğmeye bastı! AK Parti iç tüzük değişikliği için harekete geçiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iç tüzüğün bir an önce değişmesini istemesinin ardından kendi teklifini sunmaya hazırlanan AK Parti, muhalefetten gelen eleştiriler üzerine bir kez daha muhalefet ile uzlaşı arayacak. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş muhalefet ile görüşeceklerini söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dtp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dtp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.