Dövmeci

Dövmeci

Son dakika dövmeci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dövmeci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dövmeci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dövmeci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dövmeci gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 dövmeci haberi bulunmuştur. Tüm dövmeci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polis uyarısından 3 dakika sonra kaza yapmıştı! Son yolculuğuna uğurlandı
Polis uyarısından 3 dakika sonra kaza yapmıştı! Son yolculuğuna uğurlandı Ordu'nun Altınordu ilçesinde geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Eda Toru, Büyükçekmece'de son yolculuğuna uğurlandı. 
25.06.2023 Yaşam
Yeni yasak kararı! Çok sayıda ülkeyi kapsıyor, artık...
Yeni yasak kararı! Çok sayıda ülkeyi kapsıyor, artık... Yeni yasak kararının detayları belli oldu. Almanya, Avusturya, Belçika gibi çok sayıda ülkeyi kapsıyor. Artık yapılamayacak. Kısıtlama getirildi. Avrupa Birliği pek çok ara renk (yeşil, turuncu, mor ve tonları) dövme boyalarının kullanımını insan sağlığına zararlı olduğu gerekçesiyle yasakladı. Dövmeciler artık daha az ara renk boya üretileceğini belirtirken, siyah beyaz dövmelerin daha fazla yapılacağını söylüyor.
13.07.2022 Yaşam
Ayağının altına dövme yaptırıp paylaşan kadın popüler oldu! Para karşılığında...
Ayağının altına dövme yaptırıp paylaşan kadın popüler oldu! Para karşılığında... 24 yaşındaki dövme sanatçısı Lilith Cuoio, ayak tabanına yaptığı bir dövme ile sosyal medyada popüler oldu. Ayak fetişine ilgili olan birçok kişi, Lilith'in dövmesini gördüğünde ona mesaj atarak para karşılığında daha fazla fotoğraflarını görmek istedi.
30.11.2021 Magazin
Gelir gelmez soluğu dövme stüdyolarında aldılar
Gelir gelmez soluğu dövme stüdyolarında aldılar Corona virüs salgını önlemlerinin hafifletilmesi ve İngiltere'den uçuşların başlamasıyla birlikte Antalya'ya gelen turistler, denizden sonra soluğu dövme stüdyolarında aldı. Dövme yaptırmak için rezervasyon yaptıran İngiliz turistler, Türk dövme sanatçılarının çizimlerinin çok iyi olduğunu söyledi.
1.08.2020 Yaşam
İstanbul'da dövmecide tecavüz iddiası!
İstanbul'da dövmecide tecavüz iddiası! İstanbul, Fatih'te dövme yaptırmak isteyen Faslı kadın İran uyruklu dövmecinin tecavüzüne uğradığını iddia etti.
18.01.2020 Yaşam
Dövme yaptırma yaşı 14'e kadar indi
Dövme yaptırma yaşı 14'e kadar indi TÜRKİYE'de dövme yaptırma yaşı, ortaokul çağına kadar indi. Sertifikasız, denetimsiz merdiven altı dövmeciler, yaş sınırı gözetmeksizin çocuklara dövme yapıyor. Buralardan dövme ya da piercing iğnesi gibi malzemeleri de satın alabilen çocuklar, okul tuvaletlerinde kendi kendilerine piercing takmaya kalkıyor.
2.01.2020 Sağlık
Naz Mila'nın sevgilisi ilk kez ortaya çıktı
Naz Mila'nın sevgilisi ilk kez ortaya çıktı Katıldığı izdivaç programıyla ve Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Naz Mila, sevgilisiyle birlikte çektirdikleri fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
9.01.2019 Magazin
Naz Mila'nın dövme yeri olay oldu!
Naz Mila'nın dövme yeri olay oldu! Yaptığı her paylaşımıyla adından söz ettiren bir dönemlerin gelin adayı Naz Mila, göğüs altından dizine kadar yaptırdığı dövmesiyle sosyal medyayı salladı
7.10.2018 Magazin
Sevgilisini aradı, intihar  etti!
Sevgilisini aradı, intihar etti! Kadıköy’de dövmecilik yapan Şara Çopur’dan intihar telefonunu alan Gebze’deki sevgilisi hemen polisi aradı. Ekipler dövmeciye gitti ancak genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı
11.12.2017 Yaşam
Sahte içkiden ölümler artmaya başladı!
Sahte içkiden ölümler artmaya başladı! Kadıköy'de sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılan tanınmış dövmeci Güray Tan Mısır yaşamını yitirdi.
9.03.2017 Yaşam
Birce Akalay'dan ilginç paylaşım
Birce Akalay'dan ilginç paylaşım Oyuncu Birce Akalay'ın, sosyal medyadan fotoğraflarını sildiği eşi Sarp Levendoğlu'nun dövmesini de sildirdiği ileri sürüldü.
6.01.2017 Magazin
Acı acıyı söker
Acı acıyı söker Daha önce eski eşi Rıza Esendemir’in adını vücuduna dövme yaptıran, boşandıktan sonra üstünü başka bir dövme ile kapattıran sevilen şarkıcı İrem Derici, tekrar dövmeci koltuğuna oturdu...
20.09.2016 Magazin
Efsane vücudunda
Efsane vücudunda 7 yıl önce hayatını kaybeden Michael Jackson’ın büyük kızı Paris, yeni dövmesinin fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı...
24.05.2016 Magazin
Denizli'de dövmecide tecavüz iddiasına 2 tutuklama
Denizli'de dövmecide tecavüz iddiasına 2 tutuklama Denizli'de, 14 yaşındaki E.S.K. adlı kız çocuğuna dövmecide tecavüz ettiği öne sürülen 2 kişi tutuklandı
5.05.2016 Yaşam
Dövme Holding!
Dövme Holding! Son yıllarda dövme yaptıranların sayısında ciddi artış yaşanıyor. İstenmeyen dövmeyi sildirmek, yaptırmaktan kat kat daha pahalıya mal olabiliyor. Kola yapılan orta boy bir dövme 1500 liradan başlayıp 10 bin liraya kadar çıkabiliyor.
1.05.2016 Yaşam
Sahibinden'e verilen en ilginç ilan!
Sahibinden'e verilen en ilginç ilan! Sahibinden'e verilen araba ilanı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bugüne kadar Sahibinden'e verilen en ilginç araba ilanı olarak gösterilen o ilan, herkesi büyük şaşkınlığa uğrattı. Sahibinden'e "Eşi Benzeri Yoktur İddaa Ediyoruz" başlıklı verilen o ilginç ilan...
29.09.2021 Gündem
Üniversiteli yarışmacıyı rezil eden ilk soru
Üniversiteli yarışmacıyı rezil eden ilk soru Kim Milyoner Olmak İster'de Cem isimli dövmeci, yarışmaya İstanbul'dan katıldı.Yarışmaya başlar başlamaz elenen dövmeci herkesi şaşkına çevirdi.
2.02.2016 Sinema-Dizi
Bonzai’ye iki kurban: Genç dövmeci ölü bulundu
Bonzai’ye iki kurban: Genç dövmeci ölü bulundu EDİRNE’de dövmecilik yapan 33 yaşındaki Onur Fidan, ailesi tarafından yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu...
9.11.2015 Yaşam
Hayat kurtaran dövme
Hayat kurtaran dövme Alzheimer hastalarının koluna telefon ve TC kimlik numaralarını işleyen kadın dövmeci, “Kaybolan bir müşterime dövmesi sayesinde ulaşıldı” dedi.
17.10.2015 Yaşam
İdo'dan Kürtçe dövme itirafı
İdo'dan Kürtçe dövme itirafı Göğsüne yazdırdığı 'Türk' dövmesiyle dikkat çeken İdo'nun sırtında da Kürtçe 'Seni Seviyorum' yazıyormuş.
7.09.2015 Magazin
Suriyeli kıza arkadaşından iğrenç tuzak!
Suriyeli kıza arkadaşından iğrenç tuzak! Suriye'deki iç savaş nedeniyle Türkiye'ye sığınan 20 yaşındaki Lilaf ve 19 yaşındaki Nadya Selim kardeşler, tacize uğradıkları için 100'ün üzerinde işyeri değiştirdiklerini söyledi.
6.08.2015 Yaşam
Fiyatta anlaşamayınca dövmeciyi vurdu
Fiyatta anlaşamayınca dövmeciyi vurdu Beyoğlu'nda bir şahıs, dövme fiyatı nedeniyle aralarında tartışma çıktığı iddia edilen dövmeciyi silahla vurarak yaraladı...
17.06.2015 Yaşam
Sahibinden'e verilen en ilginç araba ilanı!
Sahibinden'e verilen en ilginç araba ilanı! Türkiye'nin en büyük alışveriş sitesi Sahibinden'e verilen ilginç ilanlara bir yenisi daha eklendi. Sahibinden'e "Eşi Benzeri Yoktur İddaa Ediyoruz" başlıklı verilen ilanda arabaya aşık olanların bile olduğu söylenmiş. İşte sahibinden'e verilen o ilan.
2.02.2015 Magazin
Dövmeler ele verecek!
Dövmeler ele verecek! İZMİT- Kandıra yolunun Çayırköy mevkisinde, dövülerek öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan kadın cinayetini 15 kişiden oluşan özel jandarma ekibi araştırıyor...
27.01.2015 Yaşam
Kesik el cinayetini şeytan dövmesi çözecek!
Kesik el cinayetini şeytan dövmesi çözecek! Kandıra yolunun Çayırköy mevkisinde, 22 Ocak günü, dövülerek öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan kadın cinayetini 15 kişiden oluşan özel jandarma ekibi araştırıyor...
27.01.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dövmeci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dövmeci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.