Dönüş

Dönüş

Son dakika dönüş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dönüş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dönüş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dönüş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dönüş gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.928 dönüş haberi bulunmuştur. Tüm dönüş haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu!
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar için arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.
25.04.2024 Gündem
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde! Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024 Magazin
İsmail Kartal'ı dönüş uçağına bindirmem: Artık Ali Koç yönetimini desteklemiyorum
İsmail Kartal'ı dönüş uçağına bindirmem: Artık Ali Koç yönetimini desteklemiyorum Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 2-2'lik skorla berabere kaldı. Maç sonu İsmail Kartal eleştirilerin hedefi oldu. Eski Fenerbahçeli isim Kartal hakkında sert ifadeler kullanarak bu skordan Ali Koç yönetimini sorumlu tuttu. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok!
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir nedeniyle kapalı yollar merak edildiğinden İzmir Maratonu 2024 güzergahı sorgulanıyor. Peki, 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? İşte Maraton İzmir 2024 parkuru
20.04.2024 Yaşam
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı Çanakkale Boğazı ile uluslararası sularda 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için av yasağı başlamasıyla tezgahlarda balık çeşidi azaldı, fiyatlar arttı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, “Bu balık çıkmıyor anlamına gelmiyor. Balık çıkıyor ama neye yansıdı? Fiyatlara, milletin alım gücüne yansıdı. Yasaklardan önce kilosunu iriliğine göre 90, 100, 120 liraya kadar sattığımız istavrit balığı ikiye katladı, 200 lira, 220 lira oldu" diye konuştu.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Bu hafta halka arz var mı? 15-19 Nisan 2024 Borsa İstanbul'da halka arz olacak şirketler hangileri?
Bu hafta halka arz var mı? 15-19 Nisan 2024 Borsa İstanbul'da halka arz olacak şirketler hangileri? Bu hafta halka arz var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanan şirketler yatırımcıların ilgi odağı oldu. Sermayem Piyasası Kurulu (SPK), 1 şirkete onay vegrdi. Geliri artırmak ve borçları kapatmak isteyen şirketler halka arz oluyor. Bu halka arzlardan ciddi şekilde geri dönüş alanlar da var. Bu hafta 1 şirket BIST 100'de halka arz olacak. Peki 15-19 Nisan 2024 haftasında hangi şirketler halka arz olacak?
15.04.2024 Ekonomi
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü İran’ın İsrail’e dron saldırıların ardından yaşanan gerilim nedeniyle Türk Hava Yolları’nın (THY), İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü.
13.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Bayram sonrası dönüş başladı! 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk
Bayram sonrası dönüş başladı! 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarında Ramazan Bayramı tatili sonrası dönüş hareketliliği yaşanıyor. İstanbul'a dönenler ve İstanbul'dan memleketlerine gitmek isteyenler otogarda yoğunluk yaşanmasına neden oldu.
13.04.2024 Gündem
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala tatilcilerin kente dönüş yolculuğu sürüyor. Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru araç yoğunluğu artarken yetkililer yoğunluğun yarın da artarak sürmesinin beklendiğini belirtti. Burdur- Ankara D-650 karayolunda da zaman zaman yoğunluk yaşandı.
13.04.2024 Gündem
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.
13.04.2024 Gündem
Tatilcilerin dönüş çilesi başladı! Birçok noktada yoğunluk yaşanıyor
Tatilcilerin dönüş çilesi başladı! Birçok noktada yoğunluk yaşanıyor 9 günlük Ramazan Bayramı sebebiyle memleketlerine ve tatil bölgelerine giden tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı. TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde akıcı yoğunluk yaşanıyor.
12.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin acı bilançosu: 6 günde 48 kişi öldü
Bayram tatilinin acı bilançosu: 6 günde 48 kişi öldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 6 gününde meydana gelen 3 bin 706 trafik kazasında 48 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin ilk 6 gününde acı bilanço! Trafik kazalarında 48 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin ilk 6 gününde acı bilanço! Trafik kazalarında 48 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 6 gününde trafik kazalarında 48 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım" mesajını paylaştı.
12.04.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Vatan TV
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev! Baykar yönetim kurulu başkanı Selçuk Bayraktar, dikey iniş kalkışlı insansız hava aracı sistemi Bayraktar KALKAN DİHA'nın test uçuşu görüntülerini paylaştı.
7.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dönüş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dönüş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.