Donarak Öldü

Donarak Öldü

Son dakika donarak öldü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan donarak öldü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını donarak öldü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Donarak Öldü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan donarak öldü gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 donarak öldü haberi bulunmuştur. Tüm donarak öldü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Sarıgül: Yunanistan'ın yaptığı caniliktir, zalimliktir
Mustafa Sarıgül: Yunanistan'ın yaptığı caniliktir, zalimliktir Yunanistan unsurlarınca geri itilmelerinin ardından 19 göçmenin soğuktan donarak ölmesiyle ilgili Edirne'deki Lozan Anıtı önünde açıklama yapan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Yunanistan’ın yaptığı zalimliktir, caniliktir. Dünya, bu zalimliğe, bu barbarlığa 'dur' demeli" dedi.
4.02.2022 Siyaset
Arkadaşları donarak ölen göçmenler, Yunan zulmünü anlattı! 'Kadın erkek fark etmiyor'
Arkadaşları donarak ölen göçmenler, Yunan zulmünü anlattı! 'Kadın erkek fark etmiyor' Yunanistan'ın geri ittiği göçmenlerden 19'unun Edirne'nin İpsala ilçesinde donarak yaşamını yitirmesinin ardından aynı grupta olan 2 Bangladeşli, Yunanistan'da kampa götürülüp, 3 gün boyunca aç ve susuz bırakıldıklarını ardından Türkiye'ye itildiklerini anlattı.
3.02.2022 Gündem
Sarıkamış Harekatı nasıl başladı, tarihi? Sarıkamış şehitlerinin hiyakesi
Sarıkamış Harekatı nasıl başladı, tarihi? Sarıkamış şehitlerinin hiyakesi Birinci Dünya Savaşı sırasında Osmanlı İmparatorluğu ve Rusya İmparatorluğu arasında Sarıkamış’ta gerçekleşen kara çatışmalarından 105 yıl önce şehit olan 90 bin asker anılıyor. İşte Sarıkamış Harekatı ve şehitleri...
22.12.2020 Gündem
Cezaevi firarisi, sınırı geçerken donarak öldü
Cezaevi firarisi, sınırı geçerken donarak öldü Artvin'de cezaevi firarisi Çetin U. (44), Türkiye- Gürcistan sınırında ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede Çetin U.nun hipotermiye bağlı donarak öldüğü tespit edildi.
16.08.2020 Yaşam
Dehşet molada ortaya çıktı! İstanbul'dan Almanya'ya giden otobüs...
Dehşet molada ortaya çıktı! İstanbul'dan Almanya'ya giden otobüs... Türkiye’den Almanya’ya yolcu taşıyan otobüsün altındaki bölmeye gizlice giren iki gençten birisi donarak öldü. Cesedi bulan Macar polisi, dosyayı Türkiye’ye gönderdi.
20.04.2019 Dünya
Evin yolunu kaybedince donarak öldü
Evin yolunu kaybedince donarak öldü Erzurum'da Alzheımer hastası Mehrali Sümer (79) evinin yolunu kaybedince arazide donarak öldü. Sümer'in cenazesi köylüler ve AFAD ekipleri tarafından karların içinde bulundu.
17.03.2019 Yaşam
G.Saray'ın rakibinde genç yıldız donarak öldü
G.Saray'ın rakibinde genç yıldız donarak öldü Sarı-kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Lokomotiv Moskova'da acı bir gün yaşanıyor. Moskova'nın U21 takımında forma giyen Alexey Lomakin donarak hayatını kaybetti.
3.12.2018 Galatasaray
Kılıçdaroğlu CHP grup toplantısında konuştu
Kılıçdaroğlu CHP grup toplantısında konuştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.
30.10.2018 Siyaset
Sığınmacı kadın donarak öldü
Sığınmacı kadın donarak öldü İsveç'in güneyinde bulunan Savsjö kentinde sığınma başvurusu kabul edilmeyen ve iki çocuğu ile sokakta kalan bir kadın aşırı soğuklar nedeniyle donarak hayatını kaybetti.
1.03.2018 Dünya
Polonya ve Çekya'da soğuk hava can alıyor: 8 ölü
Polonya ve Çekya'da soğuk hava can alıyor: 8 ölü Polonya'da 5, Çekya'da ise 3 kişi son 24 saatte aşırı soğuklar nedeniyle yaşamını yitirdi
27.02.2018 Dünya
İsveç en soğuk gününü yaşıyor
İsveç en soğuk gününü yaşıyor İsveç Devlet Meteoroloji Kurumu, eksi 40 dereceye düşen hava sıcaklığı nedeniyle bugünü “İsveç’in en soğuk günü” ilan etti.
7.02.2018 Dünya
İki çocuk 10 yıl hapis cezası alabilir!
İki çocuk 10 yıl hapis cezası alabilir! ABD'nin Iowa eyaletinde polis, 12 ve 13 yaşlarındaki iki çocuğu bir çiftlikteki yarım milyon arının ölümüne yol açmak ve çiftlik sahiplerine zarar vermekten gözaltına aldı.
19.01.2018 Dünya
Macaristan'da bu kış 81 kişi donarak öldü
Macaristan'da bu kış 81 kişi donarak öldü Macaristan'da son 10 yılda 2 bin 500 kişi donarak öldü.
16.01.2018 Dünya
Asılı halde donarak öldü
Asılı halde donarak öldü Rusya'da yüksek binalara tırmanması ve özellikle çok yüksek yerlerdeki tamirat işlerini yapmasıyla ünlü Yevgeny Tikhonov bir binanın çatısından aşağı sarkar vaziyette donmuş halde bulundu.
16.01.2018 Dünya
Annesinin sırtında donarak öldü!
Annesinin sırtında donarak öldü! İran sınırından Türkiye’ye kaçak giren Ganalı gruptan 3 yaşındaki Mohamed Koumabassa, annesinin sırtında çayı geçerken ıslanınca donarak öldü
27.11.2017 Yaşam
Iğdır'da 3 yaşındaki bebek, annesinin sırtında donarak can verdi
Iğdır'da 3 yaşındaki bebek, annesinin sırtında donarak can verdi Yurda İran üzerinden yasa dışı yollarla giren kaçak göçmenlerin arasında bulunan Gana uyruklu 3 yaşındaki bebek, Karasu Nehri'ni geçerken annesinin sırtında donarak can verdi
27.11.2017 Yaşam
Kar beyazdır ölüm
Kar beyazdır ölüm Kars’ta şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü mühendis Selçuk Vural, sıfırın altında 15 derece soğukta donarak öldü
23.11.2017 Yaşam
Beyoğlu'nda evsiz bir kişi donarak can verdi
Beyoğlu'nda evsiz bir kişi donarak can verdi Beyoğlu'nda sokakta yaşayan bir kişi donarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Tophane otobüs durağında uyuyan ve donmak üzere olan başka bir evsizi ise polis aracında ısıtarak kurtardı.
27.01.2017 Yaşam
Sigara içmeye çıktı donarak öldü
Sigara içmeye çıktı donarak öldü Almanya'da 19 yaşındaki Tanja Hollstein, sigara içmeye çıktığı Kassel kentinde donarak öldü.
17.06.2021 Dünya
Mersin'de 1 kişi donarak öldü
Mersin'de 1 kişi donarak öldü Mersin'in Silifke ilçesinde, yayladaki evine bakmaya giden kişinin yolda donarak öldüğü belirtildi.
13.01.2017 Yaşam
Almanya -26'yı gördü
Almanya -26'yı gördü Almanya'da bu kışın en soğuk günü yaşandı. Bavyera'da hava sıcaklığı -26 derece olarak ölçüldü.
8.01.2017 Dünya
Trabzon’da yaşlı adam donarak öldü
Trabzon’da yaşlı adam donarak öldü Trabzon’da Alzheimer hastası yaşlı bir adam donarak öldü.
16.12.2016 Yaşam
2 Iraklı kadın donarak öldü
2 Iraklı kadın donarak öldü Irak'ın Musul kentindeki Hazır mülteci kampında kalan altmış yaşlarındaki 2 Iraklı kadının donarak öldüğü bildirildi.
15.12.2016 Dünya
Donarak öldü denilen bebeğin gerçek ölüm sebebi ortaya çıktı
Donarak öldü denilen bebeğin gerçek ölüm sebebi ortaya çıktı Fatih’te geçtiğimiz Ocak ayında sokaklarda yaşayan anneannesinin kucağında donarak öldüğü iddia edilen Aybüke bebeğin darp edildiği için öldüğü ortaya çıktı. Savcılık, bebeğin annesi, babası ve anneannesi için ağırlaştırılmış müebbet hapis talep ederken, haklarında da yakalama kararı çıkarılmasını istedi.
15.06.2016 Yaşam
Donarak öldü, 13 gün sonra dirildi
Donarak öldü, 13 gün sonra dirildi Donarak öldüğü sanılan genç, doktorların çabasıyla 13 gün sonra uyandırıldı. Uzmanlar, donan insanların günler sonra bile hayatlarının kurtarılma şansı olduğunu açıkladı.
23.01.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Donarak Öldü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki donarak öldü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.