Kış

Kış

Son dakika kış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.886 kış haberi bulunmuştur. Tüm kış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'Adana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Kaza sonrası bölge esnafı çözüm istedi. Bozuk kaldırım nedeniyle yayaların da büyük sıkıntı yaşadığını belirten esnaf, her hafta kaldırımın bozuk olması nedeniyle en az bir kazanın yaşandığına dikkat çekti. Kaza sırasında motosiklette yolcu konumundaki kişinin kaskının olmayışı da gözlerden kaçmadı.
24.07.2024Adana
İnci Taneleri’nin Güngör’ü Evren Duyal, Oyuncu’ya konuk oldu
İnci Taneleri’nin Güngör’ü Evren Duyal, Oyuncu’ya konuk olduİnci Taneleri’nin Güngör’ü Evren Duyal, Kanal D’nin Youtube içeriği Oyuncu’nun bu haftaki konuğu oldu. İnci Taneleri’nin başarısında senaryosunun büyük bir etken olduğunu kaydeden Duyal, “Uzun zamandır böyle adım adım, cümle cümle okuduğum bir senaryo yoktu.” dedi.
21.07.2024Magazin
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık LagünüAdana’ya bağlı Yumurtalık ilçesinde, güneybatıdaki küçük bir bölümü ise Karataş ilçesinde bulunmaktadır...
20.07.2024Adana
Gaziantep Şehitkamil’de asfalt seferberliği
Gaziantep Şehitkamil’de asfalt seferberliğiŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın başlattığı asfalt seferberliği ile ilçe genelinde bozuk yollar düzeltilirken, yeni yollar da asfaltla buluşturuldu. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, Şehitkamil’de her sokağın, her caddenin yenileneceğini belirterek, “Sadece 3 ay gibi kısa bir sürede 40 bin ton asfalt döktük. Söz verdiğimiz gibi Şehitkamil’i hep birlikte tüm imkanlarımızla yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz” dedi.
16.07.2024Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Kırmızı listede aranıyordu! Taner Öğmen etkisiz hale getirildi
Kırmızı listede aranıyordu! Taner Öğmen etkisiz hale getirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'de Jandarma ve Emniyet tarafından gerçekleştirilen 'Bozdoğan-50' operasyonunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin kırmızı kategoride aranan Taner Öğmen olduğunu belirtti. Öte yandan diğer teröristin kimliklendirme çalışmaları sürüyor
14.07.2024Gündem
"Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
"Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde anma etkinlikleri düzenlenecek.
13.07.2024Gündem
Çukurova'da yüzmeye engel yok! Çevre illerden de geliyorlar
Çukurova'da yüzmeye engel yok! Çevre illerden de geliyorlarÇukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “Engelliler için hazırlanan havuzda sadece Çukurova ilçemizdeki ve Adana’daki engellilere değil, çevre il ve ilçelerden gelen yurttaşlarımıza da hizmet veriyoruz. Engelli çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de rehabilite oluyorlar. Çukurova’da engelleri sevgi ile aşıyoruz” dedi.
8.07.2024Adana
Sıcaktan güneşe ateş eden Adanalılar bu sefer soba yaktı!
Sıcaktan güneşe ateş eden Adanalılar bu sefer soba yaktı!Kış mevsiminin uzun sürdüğü yerleşim yerlerinin başında gelen ilçede temmuz ayında soğuk hava nedeniyle bazı vatandaşlar yeniden soba yaktı.
3.07.2024Adana
Turizm cenneti Antalya'da boş kalmayan Konyaaltı Sahili'nde günlük maliyet 1500 lira!
Turizm cenneti Antalya'da boş kalmayan Konyaaltı Sahili'nde günlük maliyet 1500 lira!Bu yıl 17 milyon turistin gelmesinin beklendiği Antalya'da tatilcilerin sıklıkla tercih ettiği, yaz-kış boş kalmayan Konyaaltı Sahili'nde 1 günün maliyeti, 1500 liradan başlıyor. Loca tercih edilirse maliyet, bu rakamın 3 katını geçebiliyor.
2.07.2024Gündem
Steam yaz indirimleri ne zaman? Steam yaz indirimleri hangi oyunlarda geçerli olacak, yüzde kaç indirim yapılacak?
Steam yaz indirimleri ne zaman? Steam yaz indirimleri hangi oyunlarda geçerli olacak, yüzde kaç indirim yapılacak?Steam yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağı, oyunseverler tarafından sorgulanıyor. Steam'de her sene yaz ayları itibarıyla, platformda bulunan oyunlar indirime giriyor. Bu sene yaz indirimlerinin başlayacağı tarihe çok az bir süre kaldı. Peki, 2024 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?
22.06.2024Ekonomi
21 Haziran en uzun gece mi gündüz mü, 21 Haziran'da ne olur? Yaz gündönümü nedir?
21 Haziran en uzun gece mi gündüz mü, 21 Haziran'da ne olur? Yaz gündönümü nedir?21 Haziran yaz gündönümüne geri sayım başladı! Güneş ışınlarının Yengeç Dönencesi'ne yılda sadece bir kez dik geldiği bu özel gün, kuzey yarımkürede yazın, güney yarımkürede ise kışın başlangıcını müjdeliyor. Peki, 21 Haziran en uzun gece mi gündüz mü, 21 Haziran'da ne olur? Yaz gündönümü nedir?
21.06.2024Gündem
21 Haziran yaz gündönümü nedir, yaz gündönümü neden olur? Yaz gündönümü ritüeli
21 Haziran yaz gündönümü nedir, yaz gündönümü neden olur? Yaz gündönümü ritüeliYaz ve kış olmak üzere yılda 2 kez gerçekleşen gündönümü gece ve gündüz süreleri üzerinde değişiklik başlatıyor. Peki, yaz gün dönümü ne zaman, 21 Haziran'da neler oluyor, günler kısalıyor mu?
20.06.2024Gündem
21 Haziran'da en uzun gündüz nerede (hangi şehirde) yaşanır? 21 Haziran en uzun gündüz kaç saat?
21 Haziran'da en uzun gündüz nerede (hangi şehirde) yaşanır? 21 Haziran en uzun gündüz kaç saat?Yaz gündönümünde Türkiye’de en uzun gündüzün nerede yaşanacağı 21 Haziran'ın gelmesiyle birlikte merak ediliyor. Peki, en uzun gün hangi ilde yaşanır, Türkiye’de en uzun gündüz kaç saat?
20.06.2024Gündem
Kimse dilini bilmediği için ABD’de 12 yıl psikiyatri hastanesine kapatıldı! Hayatı belgesele konu oldu
Kimse dilini bilmediği için ABD’de 12 yıl psikiyatri hastanesine kapatıldı! Hayatı belgesele konu oldu8 Haziran 1983'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas eyaletinde bulunan ve kimsenin dilini anlamadığı için 12 yıl psikiyatri hastanesine kapatılan Rita Patino'nun hayatı "Yıldızların ve Dağların Kadını" belgeseline konu oldu.
16.06.2024Gündem
Yaz sıcağında kafein tüketince bakın ne oluyor! Kış gelene kadar ağzınıza sürmeyin
Yaz sıcağında kafein tüketince bakın ne oluyor! Kış gelene kadar ağzınıza sürmeyinKavurucu sıcakların gelişiyle serinleten içecek ve yiyecekler neredeyse baş ucumuzda durur. Ancak bazı besinlerin yaz sıcağında tüketilmesi olumsuz sonuçlara neden olabilir. İşte o liste...
16.06.2024Yaşam
Ekin Türkmen yaz planını açıkladı: Hiçbir projeyle ilgilenmeyeceğim
Ekin Türkmen yaz planını açıkladı: Hiçbir projeyle ilgilenmeyeceğim'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinde rol alan Ekin Türkmen, önceki akşam Bebek'te elinde bavuluyla objektiflere yansırken, yaz boyu tatil yapacağını söyledi.
16.06.2024Magazin
Araç değil, çöp konteyneri! "Aracın içi insan binecek gibi değil"
Araç değil, çöp konteyneri! "Aracın içi insan binecek gibi değil"Adana'da bir kağıt toplayıcısına ait olduğu öğrenilen ve toplayıcının biriktirdikleri ile mahalle sakinlerinin çöplerini bıraktığı çöp kaplı araç görenleri hayrete düşürdü. Zaman zaman çöpler nedeniyle araç ve etrafında ilginç görüntüler oluştuğunu anlatan mahalle sakinleri, yaz aylarının gelmesiyle araçtan gelen kokularda artış meydana geldiğini belirtti.
10.06.2024Adana
Yusufeli projesinin son halkası da tamamlandı! Bakan Uraloğlu: 11 Haziran Salı günü trafiğe açılıyor
Yusufeli projesinin son halkası da tamamlandı! Bakan Uraloğlu: 11 Haziran Salı günü trafiğe açılıyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yusufeli Grubu Baraj Köprüleri’nin son halkası olan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nü 11 Haziran Salı günü (yarın) hizmete açacaklarını duyurdu. Yusufeli Viyadüğü ile Artvin-İspir aksının 15,5 kilometre kısalarak Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz arasındaki ulaşım bütünlüğünün sağlanacağını bildiren Bakan Uraloğlu, 685 metre uzunluğundaki ve yaklaşık 150 metre yüksekliğindeki Yusufeli Viyadüğü ile birlikte seyahat süresinin 25 dakika azalacağını söyledi.
10.06.2024Gündem
Havalar ısınınca ortaya çıktılar! Uzmanlar uyardı
Havalar ısınınca ortaya çıktılar! Uzmanlar uyardıKocaeli'de havaların ısınmasıyla birlikte yerleşim alanlarında yılanlar görülmeye başladı. Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası Genel Sekreteri Cüneyt Özer, yılanların doğada çiftleşmeye ve beslenmeye başladığını belirterek, ormanda gezintiye çıkan vatandaşlara uyarılarda bulundu.Kocaeli'de havaların ısınmasıyla birlikte yerleşim alanlarında yılanlar görülmeye başladı. Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası Genel Sekreteri Cüneyt Özer, yılanların doğada çiftleşmeye ve beslenmeye başladığını belirterek, ormanda gezintiye çıkan vatandaşlara uyarılarda bulundu.
9.06.2024Gündem
Haziran ayında Palandöken'de kayak yaptılar! "Babalar' yarışı
Haziran ayında Palandöken'de kayak yaptılar! "Babalar' yarışıErzurum’un dünyaca ünlü Palandöken Kayak Merkezi’nde haziran ayında zirvede kayak keyfi yaşandı. Babalar ile birlikte anneler de kayaklarını alarak yarıştı, onlara destek verdi.
2.06.2024Ekonomi
Bu çorba her derde deva! Gaziantep'in meşhur çorbasının her kaşığı şifa dağıtıyor
Bu çorba her derde deva! Gaziantep'in meşhur çorbasının her kaşığı şifa dağıtıyorGeleneksel Gaziantep yemeklerinden biri olan beyran çorbası, tam bir protein ve besin deposu olarak biliniyor. Beyran çorbası özellikle kış aylarında hastalıklara karşı koruyucu özelliğiyle en sık tercih edilen çorbaların başında geliyor.
3.06.2024Gaziantep
TMSF Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı: İşte fiyatı!
TMSF Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı: İşte fiyatı!Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul Bebek'te bulunan Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı.
28.05.2024Ekonomi
Kürebeli yaylası görenleri kendine hayran bırakıyor
Kürebeli yaylası görenleri kendine hayran bırakıyorAdana’nın kuzeyinde bulunan Tufanbeyli ilçesinin Kürebeli Yaylası kışın ortasında eşsiz manzaralar sunarken dağdaki kar ile kurak geçen kış nedeniyle henüz yeşil kalan bozkırların doğal gölet ile buluşması görenleri kendine hayran bırakıyor.
29.05.2024Adana
Türkiye ve Azerbaycan’dan Avrupa’nın doğal gaz arz güvenliğine yeni katkı
Türkiye ve Azerbaycan’dan Avrupa’nın doğal gaz arz güvenliğine yeni katkıTürkiye ve Azerbaycan, doğal gazda kendilerinin yanı sıra Avrupa’nın da arz güvenliğini sağlamaya dönük adımlar atıyor. Azerbaycan doğal gazının Türkiye’ye ve buradan da Avrupa’ya ulaştırılması için yeni ortaklıklar geliştirilirken mevcut iş birlikleri de derinleştiriliyor.
24.05.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.