Domuz Sürüsü

Domuz Sürüsü

Son dakika domuz sürüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan domuz sürüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını domuz sürüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Domuz Sürüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan domuz sürüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 domuz sürüsü haberi bulunmuştur. Tüm domuz sürüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa'da aç kalan domuzlar şehre indi
Bursa'da aç kalan domuzlar şehre indi Bursa'da aç kalan domuz sürüsü yemek aramak için kent merkezine indi. Domuzların saldırma ihtimalini düşünmeyen bir vatandaş ise elindeki cep telefonu kamerasıyla yemek arayan domuzları yakından çekmeye çalıştı.
22.10.2022 Yaşam
Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi
Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi Bursa'da aç kalan domuz sürüsü yemek aramak için şehir merkezine indi.
30.07.2022 Haber
Aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi
Aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi Bursa'da aç kalan domuz sürüsü yemek aramak için şehir merkezine indi.
30.07.2022 Yaşam
Giresun’da aç kalan domuz sürüsü ilçe merkezine indi
Giresun’da aç kalan domuz sürüsü ilçe merkezine indi Giresun’da aç kalan domuz sürüsü yiyecek aramak için ilçe merkezine indi. Bir vatandaş ise evinin balkonundan cep telefonuyla o anları kaydetti.
12.12.2021 Yaşam
Yola çıkan domuz sürüsü kabusu yaşattı: Yaralılar var
Yola çıkan domuz sürüsü kabusu yaşattı: Yaralılar var Sivas'ta otomobilin, aniden yola çıkan domuz sürüsüne çarptıktan sonra refüjü aşıp karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.
26.09.2021 Yaşam
Domuzlar ortalığı birbirine kattı! 4 araç böyle çarpıştı
Domuzlar ortalığı birbirine kattı! 4 araç böyle çarpıştı Tunceli'de domuz sürüsüne çarpmamak için manevra yapan otomobilin sürücüsünün ani fren yapması sonucu 4 araç çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
25.09.2021 Yaşam
Aç kalan domuzlar şehre indi
Aç kalan domuzlar şehre indi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi. Bir sitenin önüne gelen domuzlar, yeşillik alanı talan etti.
12.06.2020 Yaşam
Bodrum'da lüks siteye giren domuz sürüsü ortalığı birbirine kattı
Bodrum'da lüks siteye giren domuz sürüsü ortalığı birbirine kattı Bodrum’da bir site içine girdikten sonra bir daha çıkamayan domuz sürüsü ortalığı birbirine kattı. Siteye giren domuz sürüsü otomatik kapı kapanınca içeride kaldı, sabah balkona çıkan site sakinleri karşılarında domuz sürüsünü görünce şok oldu.
6.06.2020 Yaşam
Sürü halinde geldiler! Bir köy şokta...
Sürü halinde geldiler! Bir köy şokta... Kars'a bağlı Ataköy yakınlarında sürü halinde dolaşan yaban domuzları ve ayılar, köylüleri tedirgin etti. Hayvanları meraya götürmeye korktuklarını söyleyen muhtar Hamza Yükselen, "Yetkililerin bu konuyu çözmesi lazım, insanlara ve hayvanlara zarar verebilirler" dedi.
28.06.2019 Gündem
Bingöl'de domuz sürüsü köye indi
Bingöl'de domuz sürüsü köye indi Bingöl'de havaların soğumasıyla yiyecek sıkıntısı çeken domuz sürüsü köye indi.
14.01.2019 Yaşam
Bir anda etrafını sarınca ne yapacağını şaşırdı!
Bir anda etrafını sarınca ne yapacağını şaşırdı! Muğla’nın Bodrum ilçesinde ormanlık alanda odun toplayan 16 yaşındaki genç domuzların saldırısına uğradı. Baldırından ağır bir darbe alan genç hastaneye kaldırıldı.
13.01.2019 Yaşam
Bodrum'u domuzlar bastı! İşte korkutan o anlar
Bodrum'u domuzlar bastı! İşte korkutan o anlar Muğla'nın Bodrum ilçesinde, aç kalan domuz sürüsü ilçe merkezinde tedirginliğe yol açtı.
17.10.2018 Gündem
Bodrum'da görüntülendi! Aç kalan domuzlar...
Bodrum'da görüntülendi! Aç kalan domuzlar... Muğla'nın Bodrum ilçesinde, aç kalan domuz sürüsü ilçe merkezine indi.
20.08.2018 Yaşam
Bodrum'da aç kalan domuz sürüsü ilçe merkezine indi
Bodrum'da aç kalan domuz sürüsü ilçe merkezine indi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, aç kalan domuz sürüsü, ilçe merkezine indi.
5.06.2018 Yaşam
Köylüler isyan etti! Akşam saatlerinde...
Köylüler isyan etti! Akşam saatlerinde... Mardin'in Nusaybin ilçesinde, sınır bölgelerindeki hububat ekili tarlalara musallat olan domuz sürüsü, ekinlere büyük zarar verdi. Hayvan hakları nedeniyle çaresiz kalan çiftçiler, jandarma karakolundan yardım istedi. Yolbilen köyünde yaşayan çiftçilerden Hayrettin İpekten, "Jandarma karakoluna gittik. Bu domuzları ya siz halledin, ya da bize izin verin, biz halledelim dedim ama izin vermediler" dedi.
24.04.2018 Yaşam
Kars'ta domuz sürüsü görüntülendi
Kars'ta domuz sürüsü görüntülendi Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, baharın gelmesiyle yiyecek aramaya çıkan yaban domuzları ilçe yakınlarında sürü halinde görüntülendi.
10.04.2018 Yaşam
Marmaris merkezine domuz sürüsü indi
Marmaris merkezine domuz sürüsü indi MARMARİS'te çok sayıda yaban domuzu ilçe merkezine indi. Sokaklardaki çöp konteynerlerinin çevresinde dolaşan yaban domuzlarını görenler, fotoğraf çekerek sosyal medyada paylaştı.
30.01.2018 Yaşam
İstanbulda domuz sürüsü korkuttu
İstanbulda domuz sürüsü korkuttu İstanbul'da Sarıyer'de yol kenarına inen domuz sürüsü görüntülendi.
18.01.2018 Yaşam
Aydın’da domuz istilası başladı
Aydın’da domuz istilası başladı Aydın’da çiftçilerin korkulu rüyası haline gelen domuzlar dağlardan yerleşim birimlerine kadar indi. Köşk ilçesinde sürüler halinde dolaşmaya başlayan domuzlar tarım alanlarındaki zararlarının yanında trafiği de olumsuz etkilemeye başladı.
11.10.2017 Yaşam
Sarıyer'de şehre inen domuz sürüsü kamerada
Sarıyer'de şehre inen domuz sürüsü kamerada Sarıyer'de ormanlık alanda yiyecek bulmayan domuz sürüsü yavrularıyla birlikte şehre indi. Çevredeki vatandaşlar acıkan domuz sürüsüne yiyecekler atarak besledi.
31.05.2017 Yaşam
İstanbul'da ormanlık alanda şaşırtan görüntü
İstanbul'da ormanlık alanda şaşırtan görüntü İstanbul Sarıyer'de bir sitenin hemen karşısında bulunan ormanlık alana inen domuz sürüsü görenleri şaşırttı.
29.09.2021 Gündem
Aç kalan domuzlar üniversite kampüsüne indi
Aç kalan domuzlar üniversite kampüsüne indi SİVAS'ta gece saatlerinde Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) kampüsüne yaban domuzu sürüsü indi. Güzel Sanatlar Fakültesi yanında yiyecek bulmak için toprağı eşeleyen domuzlar, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
26.12.2016 Yaşam
Aç kalan domuzlar mahalleye indi
Aç kalan domuzlar mahalleye indi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Çardak Mahallesi’ndeki ormanlık alanda sürüler halinde yaşayan domuzlar, kar ve soğuk havanın etkisi ile yiyecek bulamayınca, mahalleye indiler. Mahalledeki vatandaşlara saldıracakları sırada avcılar tarafından 2 domuz vurulurken, silah sesleri üzerine diğerleri dağa doğru kaçtı.
23.12.2016 Yaşam
Belediye Başkanının makam aracı domuz sürüsüne çarptı
Belediye Başkanının makam aracı domuz sürüsüne çarptı Konya’da Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru’nun içinde bulunduğu makam aracı domuz sürüsüne çarptı. Belediye başkanı ile birlikte araçta bulunan 2 kişi hastaneye kaldırılırken aynı domuz sürüsüne çarpan başka bir aracın sürücüsü ağır yaralandı.
7.12.2016 Yaşam
Aç kalan domuz sürüsü şehre indi
Aç kalan domuz sürüsü şehre indi MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, aç kalan domuz sürüsü yiyecek bulmak amacıyla şehir merkezinde bulunan bir süpermarketin otoparkına inerek yeşillik alanı talan etti...
24.10.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Domuz Sürüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki domuz sürüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.