Domates Fiyatı

Domates Fiyatı

Son dakika domates fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan domates fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını domates fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Domates Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan domates fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 domates fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm domates fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Markette 30 liraya satılıyor! Sofraların vazgeçilmezi, fiyatı 2 katına çıkıyor
Markette 30 liraya satılıyor! Sofraların vazgeçilmezi, fiyatı 2 katına çıkıyor 100 adımda domates fiyatı 2 katına çıkıyor. Tarlada 15 lira olan 1 kilogram domatesin fiyatı Antalya’dan İstanbul’a yolculuk sonrası 29,69 lirayı aşarken, yetiştiği ilçede bulunan marketlerdeki fiyatı da nakliye masrafı olmamasına rağmen daha ucuz değil. İşte detaylar...
1.08.2023 Ekonomi
Sebzede örtü altı sezonu açıldı, fiyatlar düşüyor
Sebzede örtü altı sezonu açıldı, fiyatlar düşüyor Antalya’da, sera üretiminde hasat döneminin başlamasıyla, domates başta olmak üzere birçok sebzenin fiyatı düşmeye başladı. Hal esnafı, kış dönemi için 'Domates 50 TL olacak' söylemine karşı, "50 TL olmaz ama 30 olabilir" dedi.
11.11.2022 Gündem
Ruslar doğal gazı kıstı, Avrupalı çözümü Türkiye'de buldu! 'Domates 50 lira olacak'
Ruslar doğal gazı kıstı, Avrupalı çözümü Türkiye'de buldu! 'Domates 50 lira olacak' Rusya'nın doğal gaz ambargosu nedeniyle Avrupa'da yaşanan enerji krizine bağlı örtü altı üretim alanlarındaki dikimlerde bu yıl yüzde 30- 40'a varan düşüş yaşanıyor. Avrupa'dan birçok süpermarket zinciri ve tedarikçi, bu üretim açığından kaynaklanacak ihtiyacı gidermek için Antalya'da görüşmelere başladı.
21.09.2022 Ekonomi
Devletten aldığı hibe ile başladı, şimdi paraya para demiyor! 'Yüksek verim aldık' deyip fiyatını açıkladı
Devletten aldığı hibe ile başladı, şimdi paraya para demiyor! 'Yüksek verim aldık' deyip fiyatını açıkladı Yozgat’ın Çekerek ilçesine bağlı Özükavak beldesinde, devletten aldığı destekle kurduğu serada domates üreten girişimci Sariye Aslan, aile bütçesine katkı sağlıyor. Kilosunu 10 liradan sattığını ifade eden Sariye Aslan, “Bu sera, kasabamızda bir ilk. Bu projeyi KOP ile gerçekleştirdik. Yüzde 80 devletimizin desteği, yüzde 20 de sera işletmecimizin desteği ile bu projeyi buraya yaptı” dedi.
7.09.2022 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 33 arttı, süt, yoğurt, peynir, çay...
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 33 arttı, süt, yoğurt, peynir, çay... Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Haziran ayında fiyatlar arttı. Süt, yoğurt, peynir, çay gibi birçok üründe fiyatlar değişti. İstanbul Ticaret Odası verilerine göre, haziran ayında en çok şehirlerarası otobüs bileti fiyatı arttı, geçen ay fiyatı en fazla azalan ürün ise yüzde 37,71 ile domates oldu. Öte yandan Fiyatında artış yaşanan diğer ürünler; gıda harcamaları grubundan yüzde 27,86 ile çay, ev eşyası harcamaları grubundan yüzde 27,66 ile oturma odası takımı, konut harcamaları grubundan yüzde 24,79 ile doğal gaz metreküp fiyatı, gıda harcamalarından yüzde 20,69 ile sosis ve aynı gruptan yüzde 20,27 ile süt olarak belirlendi. İşte son dakika haberinin detayları...
2.07.2022 Ekonomi
Fiyatlar düştü! Patlıcan, biber, domates, maydanoz...
Fiyatlar düştü! Patlıcan, biber, domates, maydanoz... Sebze-meyve fiyatlarındaki artış vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. Fiyatlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Havaların ısınmasıyla sebze-meyvede arz arttı, fiyatlar düştü. Patlıcan 15, biber 12, maydanoz ise 2 liraya geriledi. Fiyatların daha da düşeceğini belirten sektör temsilcileri, "5-10 TL bandını görürüz" diyor
27.04.2022 Ekonomi
Ucuz domates, biber, salatalık, soğan fırsatı! Nisan ayı tam zamanı
Ucuz domates, biber, salatalık, soğan fırsatı! Nisan ayı tam zamanı Ucuz domates, biber, maydanoz, nane, kekik, biberiye, fesleğen, marul, patlıcan, havuç, roka, soğan, sarımsak yetiştirmek mümkün. Gelen zamların fiyatları arttırması sebebiyle bir sürü para vererek aldığınız sebze ve meyveleri az bir uğraşla kendiniz de yetiştirebilirsiniz. Nisan itibarıyla bitkiler ekilmeye başlıyor. Yani şimdi tam zamanı. Güneş alan bir balkonda domates, salatalık, patlıcan, biber, fasulye, kabak, domates, kekik, biberiye ve çilek daha verimli yetişir. Daha az güneş alan kuzey cephe balkonlarda ise havuç, turp, karalahana, marul, ıspanak, biberiye, nane ve maydanoz yetiştirmek mümkün (bu bitkiler gölge ve nem sever). Özetle her evde üretim yapılabilir. Sebze ve meyvelerin çoğu 2-3 ay içinde ürün verir. İşte basit, hesaplı ve ‘kendine yeten üretimin’ püf noktaları...
8.04.2022 Ekonomi
Domates fiyatında son 7 yılın rekoru!
Domates fiyatında son 7 yılın rekoru! Antalya Ticaret Borsası (ATB), Mart ayı Antalya Halleri Domates, Sebze ve Meyve Endeksini açıkladı. Antalya hallerinde işlem gören domates, sebze ve meyvelerin işlem miktar ve fiyatlarıyla ilgili endeks değerleri, 2022 Mart ayında bir önceki aya göre ve geçen yılın aynı ayına göre değişim gösterdi.
3.04.2022 Ekonomi
Başkan Tavşan'dan iyi haber! Fiyatlar düşüyor...
Başkan Tavşan'dan iyi haber! Fiyatlar düşüyor... Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, patlıcan ve salatalık fiyatlarının ardından yeni mahsulle birlikte soğan ve patates, havaların ısınmasıyla da biber ve domates fiyatlarında düşüş yaşanacağını belirterek, "Mayıs ayında ürün fiyatları bu kadar konuşulmayacak seviyelerde olacak." dedi.
21.04.2019 Ekonomi
Domatesin fiyatı düşecek
Domatesin fiyatı düşecek Antalya’da her yıl üretilen milyonlarca ton domates ile hem iç piyasada hem de ihracatta ülke ekonomisine çok büyük katkısı olan Aksu ilçesinde yüzlerce çiftçi domates hasadını yapmaya başladı. İlçede üretilen domatesin pazar piyasasına girmesiyle birlikte tezgahlarda 9-10 TL'den alıcı bulan domatesin 2-3 TL'ye kadar düşmesi bekleniyor.
18.10.2018 Ekonomi
Domatesteki anormal fiyat artışı
Domatesteki anormal fiyat artışı Bilecik'te tezgahlarda kilosu 7 TL’den satılan domates fiyatı el yakarken, vatandaşlar geçen yıla göre yaklaşık yüzde 300 artış karşısında şaşkın durumda.
11.01.2018 Ekonomi
Domates fiyatı dip yaptı
Domates fiyatı dip yaptı Antalya'nın Demre İlçesi'nde domatesin kilosu 6-7 kuruşa kadar düşerken, üreticilerin satamadığı domatesler Tırlara yüklenip salça fabrikalarına gönderildi.
7.06.2017 Ekonomi
Domatesin kilosu 30 kuruşa düştü!
Domatesin kilosu 30 kuruşa düştü! Tezgahta fiyatı geçen aylarda 10 lirayı gören domates havanın ısınması, ikinci ürünün hasat döneminin başlamasıyla hızla ucuzladı.
28.05.2017 Ekonomi
Domatesin ateşi düştü
Domatesin ateşi düştü Son dönemde fiyatı 10 TL'ye kadar çıkan domates, mevsimin de etkisiyle 4 liraya kadar geriledi.
14.05.2017 Ekonomi
Domates dibe vurdu
Domates dibe vurdu Geçen hafta kilosu 4 lira olan domates yerinde 50 kuruşa kadar düştü
12.05.2017 Ekonomi
Domatesin ateşi düşüyor
Domatesin ateşi düşüyor Market ve pazarlarda kilogramı 10 liraya kadar çıkan domatesin hal çıkış fiyatı, üretim merkezi Antalya'da havanın ısınması ve ürünün bollaşmasıyla 1- 1.5 lira arasında geriledi.
8.05.2017 Ekonomi
Ruslarda Türkiye korkusu!
Ruslarda Türkiye korkusu! Türkiye'ye uygulanan domates yasağının Rusya ekonomisine daha fazla zarar verdiği açıklandı. Rus uzmanlar, "Daha ucuz Türk domatesinin Rusya pazarına dönmesi bizim yerli üreticilerin işine gelmiyor. Onlar için tüketiciyi feda ediyorlar" diye hükümeti eleştirdi.
18.04.2017 Dünya
Domatesin fiyatı yüzde yüz arttı
Domatesin fiyatı yüzde yüz arttı Akdeniz Bölgesi'nde yaşanan kötü hava şartları sebze fiyatlarını yükseltti
6.01.2017 Ekonomi
Soğuklar domatesin fiyatını yüzde 50 arttırdı
Soğuklar domatesin fiyatını yüzde 50 arttırdı Sofralık normal domates fiyatı 1 lira civarından 1,5 liraya yükselirken, salkım domates ise dalında 2 liradan alıcı buldu. Türk ve Rus yetkililerin bir araya gelmesinin ardından uygulanan kotanın da kalkacağı ümit edilirken, ihracatın açılmasıyla birlikte fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor.
27.12.2016 Ekonomi
Yaş meyve ve sebze fiyatları düştü
Yaş meyve ve sebze fiyatları düştü Antalya Toptancı Halinde, domates dışındaki sebze ve meyvelerin fiyatı düştü.
18.08.2016 Ekonomi
Rusya ile normalleşme meyve ve sebze fiyatlarını yükseltti
Rusya ile normalleşme meyve ve sebze fiyatlarını yükseltti Türkiye ile Rusya ilişkililerinin normalleşmesi, meyve ve sebze fiyatlarını yükseltti...
12.07.2016 Ekonomi
İhracat azalınca domatesin kilosu 50 kuruşa düştü
İhracat azalınca domatesin kilosu 50 kuruşa düştü Mersin'de kış sezonunda dalında cinsine göre 3,5 lirayı gören domates, Mayıs ayı başında 50 kuruşa düştü...
2.05.2016 Ekonomi
Domates fiyatı abartılıyor mu?
Domates fiyatı abartılıyor mu? Üreticiler ve hal yetkilileri tepki gösterdi
27.06.2013 Ekonomi
Domatesle vuslat yaza
Domatesle vuslat yaza Sert kış en çok domates fiyatlarına artırdı. Domatesin Haziran'dan sonra ucuzlaması bekleniyor
19.05.2012 Ekonomi
Hedefin dörtte biri daha ilk ayda eridi
Hedefin dörtte biri daha ilk ayda eridi Kuraklık domatesi, domates de enflasyonu vurdu. 2007’nin ilk ayında TÜFE tüm beklentilerin üzerinde, yüzde 1 çıktı. 2007’nin tamamı için % 4 olan hedefin iddialı olduğu yorumları arttı
2.02.2007 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Domates Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki domates fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.