Dokunma

Dokunma

Son dakika Dokunma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dokunma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dokunma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dokunma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dokunma gelişmeleri de dahil olmak üzere 651 dokunma haberi bulunmuştur. Tüm dokunma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı
Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Mauro Icardi'nin sahalara geri dönüş tarihini açıkladı.
16.01.2024 Galatasaray
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Magazin
Gaziantep'te dünyaya örnek olacak 'mis kokulu' müze!
Gaziantep'te dünyaya örnek olacak 'mis kokulu' müze! Gaziantep'te, geçen yıl kurulan Rayiha Baharat Müzesi'nde, nesli tükenmiş olan 'Silfiyum' ve Osmanlı mutfağında sıkça kullanılan 'Safran' ile 'Darülfülfül'ün de yer aldığı 150 çeşit baharat sergileniyor. Baharatlarla ilgili akademik çalışmaların da yapıldığı müzeyi dolaşanlar, tarihini öğrendikleri baharatları görme, dokunma ve koklama olanağı buluyor.
7.06.2023 Kültür Sanat
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı...
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı... 3 yıl süren İspanya İç Savaşı sırasında Valensiya cephesinde savaşırken başından vurulan ancak mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başaran adam, ardından gizemli bir semptom geliştirdi. Gizemi bir türlü çözülemeyen bu adama Hasta M adı verildi.
17.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz son dönemde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Farkı rollerde de yer alan Deniz,bu hafta vizyona giren 'Karanlık Gece'yi, Yargı'yı, yeni projelerini ve Kaan Yıldırım ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.04.2023 Magazin
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgelerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 43 bin 556 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
22.02.2023 Gündem
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri...
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri... Birinden hoşlandığımız zaman genellikle hormonlarımız bizi ele verebiliyor, kontrol hormonlara geçiyor. Karşınızdaki insanın duygularını anlamak için hormon seviyelerinin etkilerine bakmak yeterli. Mesela hızlanmış kalp atışı ellerin terlemesine neden olabiliyor. İşte aşkın kimyasını öğrenerek duyguları anlayabilirsiniz.
6.01.2023 Yaşam
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile Fransa arasında nefesleri kesen final maçının ardından sahaya girerek, Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası ile fotoğraf çektiren Nusret Gökçe, gündemdeki yerini koruyor. Son olarak takipçilerini yıllar öncesine götüren ünlü işletmeci, övgü dolu yorumlar kadar sert eleştirilerin de hedefinde yer aldı.
28.12.2022 Magazin
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu OPPO Enco Air2 gerçek kablosuz kulaklıklarda kaliteli ses, şık dizayn, yarı saydam kutu kapağı tasarımı, çağrılar için yapay zeka gürültü önleme, düşük gecikme süresi ve ultra uzun pil ömrü gibi özellikler bulunuyor.
30.11.2022 Advertorial
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu vivo’nun Türkiye’de "Her Anıya Değer" sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu FIFA Dünya Kupası 2022 Resmi Akıllı Telefonu V25 5G modeli, başarıyla tamamladığı kontrol testlerinin yanı sıra üstün kamera teknolojisiyle yaratıcılığı yeni bir boyuta taşıyor, göz alıcı renklerle şık görünümleri mümkün kılıyor.
28.11.2022 Advertorial
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu Şarj kutusuyla 28 saate kadar kullanım süresine, binaural düşük gecikmeye ve akıllı dokunmatik kontrollere sahip OPPO Enco Buds2, gerçek kablosuz kulaklık arayanlar için doğru bir seçim olarak öne çıkıyor.
7.11.2022 Advertorial
Zincirleme 'kiracı' skandalı! Daire sahibine 'sahte ev sahibi' şoku
Zincirleme 'kiracı' skandalı! Daire sahibine 'sahte ev sahibi' şoku Konut sahibi milyonlarca kişiyi ilgilendiren olay! Evini zincirleme kiraya veren kiracıları gören ev sahibinin anlattıkları dinleyenleri adeta şoke etti. Mülk sahibi ise kendini ‘ev sahibi’ olarak tanıtan kişiyle konuşunca neye uğradığını şaşırdı. İşte akılalmaz olayın detayları.
3.11.2022 Ekonomi
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...'
Şansal Büyüka Trabzonspor'daki krizi açıkladı ortalık yıkıldı! 'Derhal hemen, şimdi...' Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka Süper Lig'in ilk 4 haftasının analizini yaparken, duayen yazarın Trabzonspor'da yaşanılan krizin perde arkasını açıklaması bomba etkisi yarattı.
31.08.2022 Galatasaray
'Çıplak elle çiğ ete dokunmayın'
'Çıplak elle çiğ ete dokunmayın' Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Kader, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına neden olan virüsün hayvanların kan ve vücut dokuları ile çıplak elle temas sonrasında da bulaşabileceğini belirterek, “Çıplak elle çiğ ete dokunmayın” dedi.
8.07.2022 Sağlık
Düğünde "saça dokunma" kavgasında engelli kız darp edildi, 1 kişi vuruldu
Düğünde "saça dokunma" kavgasında engelli kız darp edildi, 1 kişi vuruldu Adana’da akrabasının düğününe giden bir ailenin down sendromlu kızının bir genç kızın saçına dokunması sonucu çıkan kavgada engelli kız darp edilince babası da olaya karışan bir kişiyi ayağından tabancayla vurdu.
30.06.2022 Yaşam
LGS ile ilgili flaş açıklama! Öğrenci yüz binleri ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı
LGS ile ilgili flaş açıklama! Öğrenci yüz binleri ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı LGS öncesi flaş açıklama geldi! Öğrenci yüz binleri ilgilendiriyor! LGS'de öğrencileri öne geçirecek tüyolar tek tek açıklandı. İşte LGS'ye girecek öğrencileri ilgilendiren tüm detaylar...
30.05.2022 Eğitim
LGS’ye girecek binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı, bu detaylara dikkat...
LGS’ye girecek binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı, bu detaylara dikkat... Binlerce öğrenciyi ilgilendiren uyarı! Geri sayım başladı, geleceğini güzel bir eğitimle şekillendirmek isteyen gençler için çok az bir zaman kaldı. Uzmanlardan uyarılar art arda geldi, MEB’in yayınladığı örnek sorulara dikkat çekildi. Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) sayılı günler kaldı. Harıl harıl ders çalışan öğrenciler heyecanla 5 Haziran’ı bekliyor. Öğrencilerin derslerine düzenli ve eksiksiz bir şekilde hazırlanması kadar bu emekleri sınava doğru bir şekilde yansıtması da önem taşıyor. Son haftada, sene başından bu yana yapılan çalışmaların değerlendirmesinin yapılması gerektiğini ifade eden uzmanlar, “Hangi ders veya konularda iyisin, nerelerde eksiklerin var? Hangi soru türlerinde zorlanıyorsun? Son hafta en çok neye ihtiyacın var?” gibi sorularla durum değerlendirmesi yapılabileceğini söyledi. İşte LGS öncesi en çok merak edilen sorular ve rahat bir sınav için yapılması gerekenler...
26.05.2022 Eğitim
3. İnsanlık Ödülleri sahiplerini buldu
3. İnsanlık Ödülleri sahiplerini buldu Bir haber dergisi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen insanlık ödülleri sahiplerini buldu. İş, siyaset, sanat, müzik ve medya dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törende ödülleri, Darülaceze sakinleri takdim etti.
19.05.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu'nun cezasını onamasına ilişkin, "İl Başkanımızın siyasi yasak kararını asla tanımıyoruz, mahkemeyi de tanımıyoruz, Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanımızdır" dedi.
17.05.2022 Siyaset
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde?
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde? Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron ile Marine Le Pen karşı karşıya. Le Pen, siyasi yolculuğunda Fransız aşırı sağını cumhurbaşkanlığına dokunma mesafesine kadar getirdi. Peki sandıktan kim galip çıkacak? İşte anketlerde son durum ve iki siyasetçinin yıllara uzanan amansız mücadelesi...
23.04.2022 Dünya
Vakıflar'dan 'Ayasofya Camii' açıklaması
Vakıflar'dan 'Ayasofya Camii' açıklaması Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Ayasofya Camii'nin imparator kapısındaki aşınma ve tahribatın, ahşabın olağan sürecinden yıpranması ve ufak dokunma sonucu oluştuğu belirtilerek, "Ayasofya Kebir Camii imparator kapısı konservasyonu bugün itibarı ile tamamlanmış ve ihyası sağlanmıştır" açıklaması yapıldı.
20.04.2022 Gündem
Arnavutköy'de 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Arnavutköy'de 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı Arnavutköy'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan sürücülerden biri, otomobilini kaza yerinde bırakarak kaçtı.
10.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dokunma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dokunma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.