Doğuş Otomotiv

Doğuş Otomotiv

Son dakika Doğuş Otomotiv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğuş Otomotiv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğuş Otomotiv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğuş Otomotiv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğuş otomotiv gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 doğuş otomotiv haberi bulunmuştur. Tüm doğuş otomotiv haberleri aşağıda listelenmiştir.
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta?
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta? Doas temettü ne zaman hesaplara geçecek, saat kaçta, ne zaman yatar? Doğuş Otomotiv hissesi olan yatırımcılar DOAS temettü tarihi ile hesaplara geçiş sürecini merak ediliyor. Şirket, cuma günü portföyünde DOAS hissesi bulunan yatırımcılara pay başına brüt 40,9090909 TL, net ise 36,8181818 TL nakit kâr payı dağıtımı yapılmıştı. Doğuş Otomotiv Nisan 2024 temettü ödeme tarihleri belli oldu. Doğuş Otomotiv (DOAS) bu yıl ilk temettü ödemesini yapmaya başladı. Peki, DOAS temettü yattı mı, ne zaman hesaba geçer, saat kaçta, ne zaman yatacak?
24.04.2024 Ekonomi
Dev şirketler harekete geçti! Staj başvuruları başladı, gençler meslek öğrenirken para kazanacak
Dev şirketler harekete geçti! Staj başvuruları başladı, gençler meslek öğrenirken para kazanacak Staj yapmak isteyen üniversite öğrencileri için pek çok büyük firma kadro açtı. Eczacıbaşı, Kontrolmatik, Doğuş Otomotiv, Etstur ve Siemens gibi dev şirketler kış dönemi için stajyer alımlarına başladı. Ortak tercih, haftanın en az 3 günü devamlılık, iyi derecede İngilizce ve MS Office programlarına hakimiyet...
14.09.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Celal Erdoğan öldü mü, neden öldü? Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, cenaze töreni ne zaman ve nerede?
Celal Erdoğan öldü mü, neden öldü? Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, cenaze töreni ne zaman ve nerede? AK Parti’nin önemli isimlerinden Celal Erdoğan hayatını kaybetti. Celal Erdoğan’ın vefat haberi sonrasında Celal Erdoğan neden öldü, Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Celal Erdoğan cenaze töreni ve ölüm nedeni…
29.11.2022 Gündem
Elektrikli CUPRA Türkiye'de
Elektrikli CUPRA Türkiye'de CUPRA markasının ilk yüzde 100 elektrikli modeli CUPRA Born Türkiye’de görücüye çıktı. Aracın resmi satışı 2023’te başlayacak.
28.12.2021 Otomobil
Sıfır araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşecek, yeni kampanya ve indirimler...
Sıfır araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşecek, yeni kampanya ve indirimler... Araba alma planı yapan birçok kişi çip krizi ve sonrasında yaşanan tedarik sorunun fiyatlara yansıması nedeni ile bu planlarını erteledi. Döviz kurunda yaşanan artışın tersine dönmesi ve hızla düşmesi ise; 'Araba fiyatları düşecek mi?' sorusunu akıllara getirdi. Bu sorunun yanıtı netleşiyor. Araba almak isteyenlere güzel haber geldi. Sıfır araba fiyatları düşüyor. Yeni kampanyalar ve indirim imkanları araç almayı düşünenler için hayata geçiriliyor. Ancak sektör temsilcilerinin verdiği bilgiye göre, döviz kurlarındaki yukarı yönlü hareketin araba fiyatlarına doğrudan yansıtılmaması nedeniyle sıfır araçlarda görülecek düşüşler de döviz kurundaki düşüş ile paralellik göstermeyecek.
27.12.2021 Ekonomi
Yeni Porsche Macan fiyatı belli oldu!
Yeni Porsche Macan fiyatı belli oldu! Yeni Macan’ı dünya lansmanından çok kısa bir süre sonra tüketicilerle buluşturduklarını söyleyen Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Selim Eskinazi, Macan, Macan S ve Macan GTS olmak üzere üç farklı versiyonun bulunduğunu belirtti. Araç 1.6 milyon TL’den başlayacak.
20.09.2021 Otomobil
Rekabet Kurulu'nun 'ÖTV' soruşturmasında flaş karar
Rekabet Kurulu'nun 'ÖTV' soruşturmasında flaş karar Rekabet Kurulu, yeni binek otomobil ve hafif ticari araç üreticisi ve dağıtıcısı teşebbüslere yönelik, özel tüketim vergisi (ÖTV) indirimi sonrasında birlikte hareket ederek fiyat artışına gittikleri ve mal arzını kısıtladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturmayı tamamladı. Söz konusu kuruluşlara idari para cezası verilmesine gerek olmadığı kararına varıldı.
6.09.2021 Ekonomi
Yeni Fabia geliyor
Yeni Fabia geliyor SKODA, dördüncü nesil ilk FABIA’yı banttan indirdi.
20.07.2021 Otomobil
SEAT, bu yıl “CUPRA” ile büyüyecek!
SEAT, bu yıl “CUPRA” ile büyüyecek! 2020’de SEAT markasının satıldığı ülkeler arasında satışını en çok yükselten ülke olan Türkiye bu yıl da “CUPRA” markasıyla büyümeyi hedefliyor .Marka elektrikli scooter satışına geçti.
4.05.2021 Otomobil
Dolar, altın ve faiz çıkışı! O tarihe dikkat...
Dolar, altın ve faiz çıkışı! O tarihe dikkat... Dolar, altın ve bankada parası olan herkes merak ediyor. Kurların ne yönde hareket edeceği konuşuluyor. İşte bunun için 15 Nisan toplantısı yatırımcılar açısından referans alınacak. Ölçülü ve takvimlendirilmiş faiz indirimi, enflasyonla mücadele vurgusu ve fiyat istikrarını sağlama yönündeki kararlılığın devamı hem yabancı hem de yerli yatırımcı nezdinde daha sakin ve gerçek değerlere yakın fiyatlamaları getirebilir.
28.03.2021 Ekonomi
Elektrik ihtiyacını yenilenebilir enerjiden sağlayacak
Elektrik ihtiyacını yenilenebilir enerjiden sağlayacak Doğuş Otomotiv Lojistik merkezine yaklaşık 12.5 milyon TL’lik yatırımla 11 bin 500 adet solar panel yerleştirilerek şirketin yıllık enerji ihtiyacının yüzde 62’sinin karşılanması hedefleniyor.
9.03.2021 Otomobil
Beklenen Caddy'nin fiyatı belli oldu!
Beklenen Caddy'nin fiyatı belli oldu! Bugüne kadar globalde 3 milyondan fazla satış yapan Volkswagen Caddy’nin 5. nesli Türkiye pazarında satışa sunuluyor.
25.01.2021 Otomobil
Doğuş Otomotiv’de görev değişikliği!
Doğuş Otomotiv’de görev değişikliği! Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürlüğü görevine Tolga Senyücel getirildi. Senyücel, Volkswagen Ticari Araç’taki Genel Müdürlük görevine de devam edecek.
1.12.2020 Otomobil
Porsche'nin elektriklisi Türkiye yollarına çıkıyor
Porsche'nin elektriklisi Türkiye yollarına çıkıyor Porsche’nin tamamen elektrikli ilk spor otomobili Taycan Türkiye’ye geldi.
28.10.2020 Otomobil
Ticari araç satışlarında işler açıldı!
Ticari araç satışlarında işler açıldı! Bu yılın ilk 9 ayında ağır ticari araç satışları yüzde 123, hafif ticariler yüzde 99.2 arttı. 2021’de de ticari araç satışlarının bu yıla paralel oluşması öngörülmekte.
23.10.2020 Otomobil
Volkswagen'in Türkiye yatırımı hakkında neler biliniyor?
Volkswagen'in Türkiye yatırımı hakkında neler biliniyor? Alman otomotiv devi Volkswagen, Manisa merkezli Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi kurdu. Şirketin sermayesi 943,5 milyon TL olarak açıklandı.
4.10.2019 Ekonomi
Alman devinden Türkiye'ye dev yatırım
Alman devinden Türkiye'ye dev yatırım Alman Volkswagen, yatırım için Türkiye’yi seçti. 2022’de faaliyete geçmesi beklenen fabrikada 4-5 bin kişiye iş sağlanacak. Sıfırdan fabrika için 750 milyon euroluk yatırım yapılacağı tahmin ediliyor
11.12.2018 Ekonomi
Ar-Ge'ye yatırım yapanlar kazandı
Ar-Ge'ye yatırım yapanlar kazandı Geçen yıl Türkiye’de araştırma geliştirme harcamaları yüzde 21 arttı. Harcamalarda özel sektör aslan payını üstlendi, Ar-Ge merkezi kuran firmalar cirolarını katladı.
30.11.2018 Ekonomi
‘Melez’ aşkı
‘Melez’ aşkı Benzinli ve elektrikli motora sahip melez oto hibritler Türk halkının gözdesi oldu. Bir sonraki aracını hibrit almayı düşününlerin oranı yüzde 76’ya yükseldi
23.09.2018 Otomobil
Ağır ticaride 'çekici' satış
Ağır ticaride 'çekici' satış Lojistikte filo yatırımları hızlandı, ağır ticari araç satışları patladı. Yılın ilk çeyreğinde ağır ticari araç üretimi yüzde 67 artış gösterirken, iç pazar satışları ise aynı dönemde yüzde 40 arttı. Satışlarda en fazla artış yüzde 150 ile çekici pazarında oldu.
19.04.2018 Ekonomi
1 milyonluk satış direkten döndü!
1 milyonluk satış direkten döndü! Türk otomotiv sektörü üretim ile ihracatta rekor kırarken, satışlarda zirveyi kıl payıyla kaçırdı. Son 2 yıldır 1 milyonun üzerine çıkan pazar, bu kez 980 binde kaldı. Satışlar yeni ÖTV sistemi ve kurlardaki yükselişle zamlanan fiyatlara rağmen beklentiyi aştı
5.01.2018 Otomobil
Lüks silahını çekti
Lüks silahını çekti Volkswagen eksikliğini hissettiği premium sınıfa Arteon’la geri döndü. VW, en dolu Passat’tan daha fazla donanıma sahip Arteon’la özellikle Anadolu Kaplanları’nın patronlarını hedefliyor
11.06.2017 Otomobil
Autoshow’u pas geçecekler
Autoshow’u pas geçecekler 16 otomotiv markası yüksek maliyetler ve yeni stratejileri nedeniyle 21-30 Nisan’da düzenlenecek İstanbul Autoshow 2017’ye katılmama kararı aldı. VW, Audi, Porsche, Skoda, Lamborghini, Citroen, Kia, Mazda, Suzuki fuarda olmayacak.
25.12.2016 Otomobil
Liderliği bırakmayız
Liderliği bırakmayız Doğuş Otomotiv’in son 8 yılda % 8 olan pazar payını % 20’ye çıkarttığını belirten CEO Ali Bilaloğlu, “Bağımsız distribütörler bu başarıyı yakalayamazdı. Hedefimiz yine liderlik” dedi
16.10.2016 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Doğuş Otomotiv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğuş otomotiv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.