Çupra

Çupra

Son dakika çupra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çupra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çupra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çupra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çupra gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 çupra haberi bulunmuştur. Tüm çupra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı Denizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024 Ekonomi
Fırtına balık fiyatlarına yükseliş olarak yansıdı!
Fırtına balık fiyatlarına yükseliş olarak yansıdı! Marmara Bölgesi’nde etkisini artıran soğuk hava balık tezgahlarını da vurdu. Denizde etkili olan fırtına nedeniyle balıkçılar avlanmaya çıkamayınca balık fiyatları yükseldi.
11.01.2024 Gündem
Hamsi avı düşüşe geçti, fiyatı ikiye katlandı
Hamsi avı düşüşe geçti, fiyatı ikiye katlandı Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsinin avı bugünlerde düşüşe geçerken, bu durum fiyatının artmasına neden oldu. Trabzon Balıkçı Hali’nde 3-4 gün öncesine kadar kilosu 35 TL’den satılan hamsi bugün itibariyle tezgâhlarda 60-70 TL’ye satılırken, hamsi avının üçte bir oranında azaldığı belirtildi.
27.12.2023 Ekonomi
Fırtınanın ardından balık tezgahlarında son durum
Fırtınanın ardından balık tezgahlarında son durum Hafta sonu Karadeniz'de etkili olan fırtınanın ardından Düzce'de balık tezgahlarında değişiklik gözlenmedi. Fırtınadan etkilenen limanlarda temizlik çalışması yapıldığını söyleyen balıkçılar, olumsuz hava şartlarının şimdilik balık fiyatlarını etkilemediğini ifade etti.
22.11.2023 Gündem
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor Sivas’ta bir balık restoranı işletmecisi, ekmek arası balığı ütü eşliğinde tost haline getirip müşterilerine sunuyor.
5.11.2023 Yaşam
Tezgahlar balıkla dolup taştı! Fiyatlar yarıya düştü
Tezgahlar balıkla dolup taştı! Fiyatlar yarıya düştü Yasak kalktı, tezgahlar balıkla doldu. İzmir Balıkçı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Şahin Çakan, 15 Temmuz itibarıyla Ege'de izin verilen trol avcılığı ile balık fiyatlarının düştüğünü söyledi.
24.07.2023 Ekonomi
Balık fiyatları düştü! 'Kilosu 40 liradan satılıyor'
Balık fiyatları düştü! 'Kilosu 40 liradan satılıyor' Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi balık tezgahlarını da etkiledi. Düzce'de tezgahın en ucuz balığı kilosu 40 liradan satılan tirsi oldu.
5.02.2023 Ekonomi
Beklenen Gürcü hamsisi tezgâhlara yansımadı
Beklenen Gürcü hamsisi tezgâhlara yansımadı Karadeniz’de bu günlerde hamsi avında belirgin bir azalma yaşanırken, özellikle 1 Ocak itibariyle Gürcistan sularında başlayan hamsi avı şu ana kadar beklentileri karşılamadı.
9.01.2023 Gündem
Hamsi sezonun en yüksek fiyatını gördü! Tezgahtaki fiyatı gören bir daha bakıyor
Hamsi sezonun en yüksek fiyatını gördü! Tezgahtaki fiyatı gören bir daha bakıyor Karadeniz’de bugünlerde hamsi avındaki azalma tezgâhlara olumsuz yansırken, Trabzon’da hamsinin kilosu ilk kez 70 TL'yi gördü.
26.12.2022 Ekonomi
Hamsi fiyatları yüzde 50 düştü! 'Çok bereketli bir sezon'
Hamsi fiyatları yüzde 50 düştü! 'Çok bereketli bir sezon' Havaların soğumasıyla birlikte Karadeniz’de hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamside ki bereket balık tezgahlarına da yansıdı. Geçen haftaya göre 110 TL civarında satılan hamsi, yaklaşık yarı fiyatına düşerek 60 TL'den satılıyor. Vatandaşlar hamsi bolluğundan dolayı memnun.
24.12.2022 Ekonomi
Balık tezgahlarında palamutun yerini çinekop ve hamsi aldı! Kilo fiyatı şaşırttı
Balık tezgahlarında palamutun yerini çinekop ve hamsi aldı! Kilo fiyatı şaşırttı Balık tezgahlarında palamut yerini hamsi ve çinekop gibi küçük balıklara bıraktı. Tezgahlarda bolluk görülmese de çeşitlerin çok olduğu dikkat çekti.
3.12.2022 Ekonomi
20 Liraya düşen hamsi kapış kapış gitti
20 Liraya düşen hamsi kapış kapış gitti Yozgat’ta balık sezonun açılmasıyla daha önce kilogramı 40 liradan satışa sunulan hamsi 20 liraya düşünce vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
27.11.2022 Yaşam
Balık fiyatlarına lodos zammı! 35 liradan başlıyor
Balık fiyatlarına lodos zammı! 35 liradan başlıyor Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki balık halinde, havaların soğuk gitmesi ve lodosun etkili olmasından dolayı fiyatlar artış gösterdi.
23.11.2022 Ekonomi
Balık fiyatları yarı yarıya düştü! 50 TL oldu
Balık fiyatları yarı yarıya düştü! 50 TL oldu Denizlerde 1 Eylül'de av yasağının kalkmasıyla birlikte balık sezonunda hareketlilik yaşanırken, İzmir'de kasım ayı itibariyle vatandaşların en çok tercih ettiği ve balıkçıların en çok sattığı balık palamut oldu. Balık fiyatları ise neredeyse yarı yarıya düştü.
11.11.2022 Ekonomi
Tezgahlarda balık bolluğu devam ediyor! Kilo fiyatı dibi gördü
Tezgahlarda balık bolluğu devam ediyor! Kilo fiyatı dibi gördü Balık tezgahlarında bolluk devam ediyor. Tezgahlarda palamut ve hamsinin bol olduğu görülürken, balıkçılar havaların soğumasıyla palamudun yerini çinekop ve lüferin alacağını söyledi.
5.11.2022 Ekonomi
Balık fiyatları düştü! İlk 3 aya dikkat
Balık fiyatları düştü! İlk 3 aya dikkat Akdeniz'de av yasağının 15 Eylül'de tamamen kalkmasıyla birlikte Mersin'de her çeşit balık tezgahlarda yer almaya başladı. Geçtiğimiz aylarda el yakan balık fiyatları da ciddi oranda düşerken, balıkçılar balık bolluğundan memnun. Mersin Balıkçılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Şu anda çıkan balık miktarı iyi. Her zaman ilk 3 ay bolluk olur. O yüzden de bu aylarda fiyatlarımız çok uygun oluyor" dedi.
18.10.2022 Ekonomi
Tezgahlar palamut ile doldu taştı! Tanesi 50 lira
Tezgahlar palamut ile doldu taştı! Tanesi 50 lira İstanbul'da tezgahlarda palamut bolluğu sürüyor. Balıkçılar palamudun 20 gün daha bol olacağını söyledi. Geçen hafta fiyatı 70 liraya ulaşan palamudun tanesi 50 liraya düştü.
8.10.2022 Ekonomi
Balık fiyatları düştü! Kapış kapış satılıyor
Balık fiyatları düştü! Kapış kapış satılıyor Bu sezon Karadeniz'de oldukça bol avlanan palamudun tanesi tezgahlarda boyutlarına göre 25 ile 60 TL arasında satılıyor.
24.09.2022 Ekonomi
Balık tezgâhlarında büyük yoğunluk! Fiyatlar düşüşe geçti
Balık tezgâhlarında büyük yoğunluk! Fiyatlar düşüşe geçti Denizlerde av sezonunun başlamasıyla Eskişehir’de balık tezgâhları vatandaşların özlemle beklediği mezgit ve barbunlarla şenlendi. Dört buçuk aylık aranın ardından denizlerde avlanma yasağı sona erdi. Balıkçıların denizlere çıkmasıyla tezgâhlar da dolmaya başladı. Vatandaşların özlemle beklediği mezgit, barbun, levrek, çupra gibi balıklarla en taze halleriyle tezgâhları süsledi. Sezonun ilk günlerinde mezgit bolluğu yaşanırken 35 TL olan kilogram fiyatı vatandaşın yüzünü güldürdü.
3.09.2022 Ekonomi
Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir?
Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir? Av yasağı Karadeniz’de 1 Eylül itibariyle sona erdi. Balıkçılar, ilk gün ağlarını denize saldı. Denize açılan balıkçılar, ağlarını istavritle doldurdu. Yeni balık sezonunda balık fiyatları pek çok kişi tarafından merak edilirken eylül ayında yenilecek balık çeşitleri de araştırılıyor. Peki, Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir? İşte 2022 eylül balık fiyatları!
2.09.2022 Ekonomi
Balık fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yarıdan fazla ucuzladı, işte ikinci günde güncel fiyatlar
Balık fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yarıdan fazla ucuzladı, işte ikinci günde güncel fiyatlar Denizlerde av yasağı 1 Eylül'de sona ermişti. Karadeniz'de 'vira bismillah' diyen ve denize açılan balıkçıların ağları, ilk günden istavritle doldu. 120 liraya satılan istavritin kilo fiyatı da 50 liraya geriledi. Diğer balıkların güncel fiyatları da ikinci günde belli oldu.
2.09.2022 Ekonomi
Antalya’da balık ısırma şikayetleri arttı, uzman isim açıklama yaptı
Antalya’da balık ısırma şikayetleri arttı, uzman isim açıklama yaptı Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde son zamanlarda balık ısırma şikayetlerinin arttığını belirten Akdeniz Üniversitesinden (AÜ) Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, “İnsanlara biz videolarımızı çektik. O ısıran balıklar, ayaklarda bulunan yaralara vuruyorlar. Kalkmış derilere dokunuyorlar. Ayaklarda bulunan ölü dokuları ayıklıyorlar. Bir bakıma ayak sağlığı açısından ayak bakımı yapıyorlar. Bunu yapan balıklar sargoz, yaladerma gibi ufak balıklar. Korkulacak bir durum yok” açıklamasında bulundu.
15.08.2022 Yaşam
Lityumdan aküye dönüşüyor
Lityumdan aküye dönüşüyor Enerjinin depolanmasını ve motora aktarımı sağladıkları için elektrikli otomobillerin kalbi olarak görülen piller en verimli şekilde enerji akışı sağlamak için farklı modüller halinde gruplandırılmış hücrelerden oluşuyor.
18.07.2022 Otomobil
Kilosu 30 liradan tezgahlarda! Palamut, çupra ve levrek...
Kilosu 30 liradan tezgahlarda! Palamut, çupra ve levrek... Kütahya’nın Tavşanlı Balık Pazarı'nda yaz sezonu balıklar tezgahlarda yerini aldı.
22.06.2022 Ekonomi
Balık fiyatları kırmızı eti solladı, kilosu 350 TL'ye çıktı
Balık fiyatları kırmızı eti solladı, kilosu 350 TL'ye çıktı Kırmızı et fiyatlarındaki artış gündemdeki yerini korurken balık fiyatlarındaki yüseliş vatandaşın alım gücünü zorlar hale geldi.1 kilo levrek 180 TL, 1 kilo çupra 140 TL’yi gördü. Somon fiyatı ise 350 TL’yi buldu. Balıkçılar "Ekonomik sebepler dışında, kültür balıkçıları tamamen ihracata yöneldi. İç piyasada ürün olmayınca fiyatlar arttı" diyor.
16.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çupra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çupra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.