Doğuş Grubu

Doğuş Grubu

Son dakika doğuş grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğuş grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğuş grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğuş Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğuş grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 775 doğuş grubu haberi bulunmuştur. Tüm doğuş grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
İTO Başkanı Avdagiç: Yerli ve milli ekonomiyi inşa edenlerle beraber yürüyeceğiz
İTO Başkanı Avdagiç: Yerli ve milli ekonomiyi inşa edenlerle beraber yürüyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 693 bin üyesi ile İstanbul iş dünyasının çatı örgütü olan İstanbul Ticaret Odası’nın Başkanı Şekib Avdagiç’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen İTO 140’ıncı Yıl Özel Ödülleri Programı'na katıldı.
25.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ferit Şahenk’i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ferit Şahenk’i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi Ferit Şahenk ile bir araya geldi.
22.12.2021 Siyaset
2 yabancı banka Türk şirket ile anlaştı!
2 yabancı banka Türk şirket ile anlaştı! Goldman Sachs ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Türkiye'nin lider dijital finansal teknoloji sağlayıcısı DgPays'e yatırım yapmak için anlaştı.
22.03.2021 Ekonomi
Doğuş Otomotiv’de görev değişikliği!
Doğuş Otomotiv’de görev değişikliği! Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürlüğü görevine Tolga Senyücel getirildi. Senyücel, Volkswagen Ticari Araç’taki Genel Müdürlük görevine de devam edecek.
1.12.2020 Otomobil
2021 araç muayene ücreti zam oranı belli mi? Yeni araç muayene ücretleri…
2021 araç muayene ücreti zam oranı belli mi? Yeni araç muayene ücretleri… Doğuş Grubu, TÜV SÜD ve Bridgepoint’in ortak olduğu TÜVTÜRK tarafından yürütülen araç muayene istasyonun 2021 yılında ücretini ne kadar arttıracağı merak konusu oldu. Trafiğe çıkarılan her araç muayeneden geçmek zorunda olduğu için araç muayene ücretleri arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeniden değerleme oranına göre artan araç muayene bedeli 2020 yılında yüzde 22.58 artarak 342 TL 50 kuruş olmuştu. Peki, 2021 araç muayene ücreti ne kadar?
23.11.2020 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ve yeni dönem başladı, artık...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ve yeni dönem başladı, artık... Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Araç muayenesinde yeni dönem. Ankara, araç muayene bedelinin kredi kartıyla ödenmesine yönelik bir çalışma yapıyor. Kredi kartına taksit yapılmasının söz konusu olup olmadığı henüz belli olmasa da yetkililer, ilgili bankanın, bu konuda olanak ya da seçenek sunması durumunda taksit yapılmasının da mümkün olabileceğini söyledi.
1.09.2020 Ekonomi
Obradovic sonrası Fenerbahçe Beko'da yaprak dökümü!
Obradovic sonrası Fenerbahçe Beko'da yaprak dökümü! Fenerbahçe Beko'da koç Zeljko Obradovic ile yolların ayrılması sonrası yeni sezon kadro yapılanmasının nasıl olacağı merak ediliyor.
24.06.2020 Fenerbahçe
Filo kiralamada nano teknolojili hijyen
Filo kiralamada nano teknolojili hijyen Vdf filo Covid-19’a karşı hijyen sağlamak amacıyla araçları Nano gümüş teknolojisi ile dezenfekte edecek.
9.05.2020 Otomobil
Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport hakkında bilgi aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport hakkında bilgi aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport Projesi'yle ilgili incelemelerde bulundu.
18.01.2020 Ekonomi
Haber spikeri Nazlı Çelik'in acı günü!
Haber spikeri Nazlı Çelik'in acı günü! Ekranların tanınan spikeri Nazlı Çelik'in babası bu sabah hayata gözlerini yumdu.
5.01.2020 Magazin
Türk-ABD İş Konseyi 100 milyar dolarlık ticaretin yol haritasını sunacak
Türk-ABD İş Konseyi 100 milyar dolarlık ticaretin yol haritasını sunacak Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından düzenlenen Türkiye Yatırım Konferansı’nın 10'uncusu, 25 Eylül’de New York’ta gerçekleştirilecek.
21.09.2019 Ekonomi
Galataport İstanbul, mayıs ayında açılacak! 5 bin kişiye iş...
Galataport İstanbul, mayıs ayında açılacak! 5 bin kişiye iş... İhale bedeli dahil toplam 1,7 milyar dolarlık yatırım yapılan ve Karaköy sahil şeridine 200 yıl sonra erişim imkanı verecek, Galataport İstanbul, 2020’nin mayıs ayında açılmaya hazırlanıyor.
26.08.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya'da 'Ara Güler Sergisi'ni açtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya'da 'Ara Güler Sergisi'ni açtı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah sene boyunca Türkler ve Japonlar arasındaki kadim dostluğu daha da perçinleyecek birçok etkinlik düzenleyeceğiz. Böylece her iki halkın birbirini daha iyi tanımasını, tarihi, kültürel ve beşeri birikimlerinden daha fazla istifade etmesini sağlayacağız." dedi.
30.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun duyurdu: En iyi 10 etkinlik arasında gösterildi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun duyurdu: En iyi 10 etkinlik arasında gösterildi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından geçen hafta Londra'da açılan Ara Güler Sergisi, İngiltere'nin en saygın ve popüler yayınlarından Conde Nast Traveller dergisi tarafından Londra'da hafta sonu gidilecek en iyi 10 etkinlik arasında gösterildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim başkanı Prof.Dr. Fahrettin Altun konu ile ilgili Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.
26.04.2019 Gündem
Londra Saatchi Galeri’de Muhteşem Açılış!
Londra Saatchi Galeri’de Muhteşem Açılış! Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen Ara Güler sergisi Londra'da, İstanbul fotoğrafları ile İngiltere tarihine ve sanatına damga vurmuş Winston Churchill, Alfred Hitchcock ve Bertrand Russell gibi isimlerin portrelerinden oluşan bir seçkiyle açıldı
23.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanlığı’ından bir ilk: Dünya başkentlerinde Ara Güler Sergisi
Cumhurbaşkanlığı’ından bir ilk: Dünya başkentlerinde Ara Güler Sergisi T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen “Ara Güler Sergisi”, geçen yıl aramızdan ayrılan değerli fotoğraf sanatçısı ve foto muhabir Ara Güler’in eserlerini dünya başkentlerinde sanatseverler ile buluşturacak. Dünyanın en iyi yedi fotoğrafçısından biri olarak gösterilen, “Master of Leica” unvanına sahip Ara Güler’in eserleri sırasıyla Londra, Paris, Kyoto, New York, Roma ve Mogadişu’da sergilenecek. Açılış 23 Nisan’da Londra Saatchi Galeri’de!
12.04.2019 Kültür Sanat
Göbeklitepe'de tarihi gün!
Göbeklitepe'de tarihi gün! UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan ve "tarihin sıfır noktası" olarak nitelendirilen Şanlıurfa'daki Göbeklitepe Ören Yeri'nin resmi açılışı yapıldı.
9.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 2018 Yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri töreninde konuştu. Erdoğan'ın ödül töreni öncesi sahne alan ünlü bestekâr Amir Ateş'in seslendirdiği şarkının ardından sahneden indiği sırada devreye girerek bir eser daha okumasını istemesi ise dikkat çekti.
10.01.2019 Siyaset
Bankalar Birliği'nden Doğuş Holding açıklaması
Bankalar Birliği'nden Doğuş Holding açıklaması Doğuş Holding ile bankalar arasındaki yapılaşma süreci anlaşmayla sonuçlandı.
21.12.2018 Ekonomi
Ara Güler son yolculuğuna uğurlanıyor
Ara Güler son yolculuğuna uğurlanıyor Fotoğraf sanatçısı Ara Güler için ilk olarak Galatasaray Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene çok sayıda seveni katıldı, evinin penceresinden töreni izleyen bir kadın gözyaşlarına boğuldu. Bu arada Ara Güler'in babasının memleketi olan Şebinkarahisar'dan toprak ve karayemiş gönderildi. Şebinkarahisar'ın Belediye Başkanı Şahin Yılancı, toprağı ve karayemişi Güler'in vasiyeti üzerine mezarına koyacaklarını söyledi. Ara Güler'in naaşı, Galatasaray Meydanı'ndaki törenin ardından Beyoğlu Üç Horan Ermeni Kilisesi'ne götürüldü.
20.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonları!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonları! Cumhurbaşkanı Erdoğan, şair Bahaettin Karakoç, Prof. Oya Akgönenç ve fotoğrafçı Ara Güler'in vefatı nedeniyle ailelerine telefonla taziyelerini iletti
17.10.2018 Gündem
3 günde 500 firma
3 günde 500 firma Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek veren kurum ve kuruluş sayısı 3 günde 500’ü aştı. Bu firmalar mağazalarında “Enflasyonla Topyekûn Mücadele” logosu kullanırken, asgari yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt ediyor.
12.10.2018 Ekonomi
Enflasyonla mücadele kampanyasına katılan firma sayısı 500'ü aştı
Enflasyonla mücadele kampanyasına katılan firma sayısı 500'ü aştı Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında başlatılan indirim kampanyasına katılan firma sayısı hızla artıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak koordinesinde açıklanan program kapsamında ürün ve hizmetlerinde yıl sonuna kadar asgari yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt eden firma sayısı 500'ü aştı.
12.10.2018 Ekonomi
İndirim seferberliği çığ gibi büyüyor
İndirim seferberliği çığ gibi büyüyor Bakan Albayrak’ın açıkladığı indirim kampanyasına katılanların sayısı bir günde 100’ü aştı. TMSF kendisine bağlı tüm şirketlerle kampanyaya katılırken Kiğılı, Metro ve Torku gibi birçok şirket % 10 indirim taahhüdünde bulundu
11.10.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğuş Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğuş grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.