Ara Güler

Ara Güler

Son dakika ara güler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ara güler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ara güler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ara Güler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ara güler gelişmeleri de dahil olmak üzere 552 ara güler haberi bulunmuştur. Tüm ara güler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afrodisias kazılarında önemli ‘ferman’ keşfi
Afrodisias kazılarında önemli ‘ferman’ keşfi UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan ve kültür-turizm açısından ülkemize büyük değer katacağına inanılan Afrodisias Antik Kenti’ndeki kazılar devam ederken kazı alanında bulunan “Tavan Fiyatlar Fermanı”nın bugüne dek bulunmuş en kapsamlı örnek olarak dikkat çekiyor.
21.10.2022 Kültür Sanat
Bakan Ersoy: Türkiye müzecilikte hedef belirleyen öncü ülkeler arasında yerini almıştır
Bakan Ersoy: Türkiye müzecilikte hedef belirleyen öncü ülkeler arasında yerini almıştır Hacı Bayram Veli Müzesi’nin açılış töreninde konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Memnuniyetle ifade ediyorum ki Türkiye, müzecilikte hedef belirleyen öncü ülkeler arasında yerini almıştır” dedi.
11.10.2022 Siyaset
Yıllar sonra bir ilk! Ermenistan'dan gelen uçak İstanbul'a indi
Yıllar sonra bir ilk! Ermenistan'dan gelen uçak İstanbul'a indi   Ermenistan'ın başkenti Erivan'dan gelen ilk uçak İstanbul Havalimanı'na indi.
2.02.2022 Gündem
Kayıhan Güven hayatını kaybetti
Kayıhan Güven hayatını kaybetti İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Kayıhan Güven, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Marmara Üniversitesi’nde üç defa 'Yılın Hocası' ödülüne layık görülen Güven, öğrencileriyle birlikte 30’a yakın fotoğraf sergisine ve birçok kitaba imza attı.
4.01.2021 Yaşam
Emine Erdoğan, Yılın Basın Fotoğrafları Ödül Töreni’ne katıldı
Emine Erdoğan, Yılın Basın Fotoğrafları Ödül Töreni’ne katıldı Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) düzenlediği Yılın Basın Fotoğrafları 2020 yarışmasında ödüller, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katıldığı özel sergi ve törenle sahiplerini buldu. Törende Demirören Haber Ajansı (DHA) Foto Muhabirleri Can Erok ve Harun Özalp de ödül aldı.
17.12.2020 Gündem
Afrodisias Antik Kenti nerede? Afrodisias Antik Kenti'ni kim buldu? Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları
Afrodisias Antik Kenti nerede? Afrodisias Antik Kenti'ni kim buldu? Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları Mitolojide aşkın ve güzelliğin tanrıçası Afrodit'in kenti olarak bilinen Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti Anadolu topraklarında en iyi korunan antik kentlerden biridir. Geçmişi 7 bin yıl öncesine uzansa da en ihtişamlı devrini Roma döneminde yaşamış olan Afrodisias, antik çağda aşkın ve güzelliğin tanrıçası olarak tanımlanan Afrodit'e adanmış kentler arasında en ünlüsü olarak biliniyor. Peki, Afrodisias Antik Tiyatrosu nerede? Afrodisias Antik Kenti kim buldu? Afrodisias Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları hakkında merak edilenler...
19.05.2020 Gündem
Survivor Ersin’in sanat aşkı!
Survivor Ersin’in sanat aşkı! 'Survivor 2020'de ünlüler takımı adına mücadele eden Ersin Korkut, adada tuvaline kavuştu. Bu vesileyle ünlü fotoğrafçı Ara Güler ile ressam Ahmet Güneştekin'i anmayı da ihmal etmedi.
28.04.2020 Magazin
Bakan Çavuşoğlu duyurdu: Yeniden açılıyor!
Bakan Çavuşoğlu duyurdu: Yeniden açılıyor! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Irak'ta Musul ve Basra başkonsolosluklarının yeniden açılacağını duyurdu.
18.11.2019 Gündem
'Nuh'un Gemisi' 3 boyutlu görüntülendi
'Nuh'un Gemisi' 3 boyutlu görüntülendi Doğubeyazıt'ta 60 yıl önce keşfedilen gemi şeklindeki oluşum, jeofizikçi Larsen ile bilgisayar mühendisi ve arkeolog Jones tarafından ilk kez 3 boyutlu görüntülendi.
14.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan:BM temaslarımız verimli geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan:BM temaslarımız verimli geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "BM Genel Kurul genel görüşmelerine iştirakimin ve bu kapsamda gerçekleştirdiğim temasların verimli geçtiğine inanıyorum" dedi.
26.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta Ara Güler sergisini açtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta Ara Güler sergisini açtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kültür ve sanatın, toplumlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinde evrensel köprü vazifesi gördüğünü belirterek, "Bu anlayışla, mesleğinde gerçek anlamda bir dünya markası olan Ara Güler'in eserlerinin, dünyanın dört bir yanından New York’a gelen farklı kültür ve milletlere ait geniş kitlelere ulaşmasını temenni ediyorum." dedi.
24.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japon İmparatoru ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japon İmparatoru ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japon İmparatoru Naruhito ile görüştü.
1.07.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya'da 'Ara Güler Sergisi'ni açtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya'da 'Ara Güler Sergisi'ni açtı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah sene boyunca Türkler ve Japonlar arasındaki kadim dostluğu daha da perçinleyecek birçok etkinlik düzenleyeceğiz. Böylece her iki halkın birbirini daha iyi tanımasını, tarihi, kültürel ve beşeri birikimlerinden daha fazla istifade etmesini sağlayacağız." dedi.
30.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Japonya'da 'Fahri Doktora Unvanı' verildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Japonya'da 'Fahri Doktora Unvanı' verildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Japonya'da Mukogawa Kadın Üniversitesi’nde Fahri Doktora Unvanı tevdi edildi. Törende konuşan Erdoğan, "Şartlar ne olursa olsun Türkiye olarak etnik kimliğine, inancına bakmadan mazlumlara sahip çıkmayı sürdüreceğiz. İnsanlığın vicdanı olacağız." dedi.
27.06.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump'tan yaptırım olacağı izlenimi almadım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump'tan yaptırım olacağı izlenimi almadım Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-20 zirvesi için gideceği Japonya yolculuğu öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu. S-400 konusuyla ilgili açıklama yapan Erdoğan, "Türkiye bir NATO ülkesidir, ABD de NATO ülkesidir. NATO ülkeleri birbirine yaptırım uygulamaya başladıysa bilemiyorum. Bu güne kadar Trump ile yaptığım görüşmelerde bu izlenimleri almadım." ifadelerini kullandı.
26.06.2019 Gündem
Ara Güler Sergisi, 23 Mayıs’ta Paris Polka Galeri’de açılacak
Ara Güler Sergisi, 23 Mayıs’ta Paris Polka Galeri’de açılacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Twitter hesabından "Ara Güler Sergisi dünyayı dolaşmaya devam ediyor." mesajını paylaştı ve tarihleri duyurdu.
21.05.2019 Gündem
Öğrencisinin gözünden Ara Güler!
Öğrencisinin gözünden Ara Güler! Usta foto muhabiri Ara Güler'in yaptıklarını Türk foto muhabirliğinde kavşaktan çok istasyona benzeten Milliyet gazetesi foto muhabiri Ercan Arslan, "O, merkezi bir istasyondu aslında ve çoğu insan Ara Güler'i referans alarak yoluna devam eder. Dolayısıyla bütün foto muhabirleri onun istasyonuna uğramak zorundaydı ve onun yaptıklarından bir şekilde feyiz almak zorundaydı. Benim avantajım, o istasyonda sürekli bir yolculuğum vardı." dedi.
9.05.2019 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun duyurdu: En iyi 10 etkinlik arasında gösterildi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun duyurdu: En iyi 10 etkinlik arasında gösterildi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından geçen hafta Londra'da açılan Ara Güler Sergisi, İngiltere'nin en saygın ve popüler yayınlarından Conde Nast Traveller dergisi tarafından Londra'da hafta sonu gidilecek en iyi 10 etkinlik arasında gösterildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim başkanı Prof.Dr. Fahrettin Altun konu ile ilgili Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.
26.04.2019 Gündem
Londra Saatchi Galeri’de Muhteşem Açılış!
Londra Saatchi Galeri’de Muhteşem Açılış! Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen Ara Güler sergisi Londra'da, İstanbul fotoğrafları ile İngiltere tarihine ve sanatına damga vurmuş Winston Churchill, Alfred Hitchcock ve Bertrand Russell gibi isimlerin portrelerinden oluşan bir seçkiyle açıldı
23.04.2019 Haber
Londra Saatchi Galeri’de Muhteşem Açılış!
Londra Saatchi Galeri’de Muhteşem Açılış! Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen Ara Güler sergisi Londra'da, İstanbul fotoğrafları ile İngiltere tarihine ve sanatına damga vurmuş Winston Churchill, Alfred Hitchcock ve Bertrand Russell gibi isimlerin portrelerinden oluşan bir seçkiyle açıldı
23.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanlığı’ından bir ilk: Dünya başkentlerinde Ara Güler Sergisi
Cumhurbaşkanlığı’ından bir ilk: Dünya başkentlerinde Ara Güler Sergisi T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen “Ara Güler Sergisi”, geçen yıl aramızdan ayrılan değerli fotoğraf sanatçısı ve foto muhabir Ara Güler’in eserlerini dünya başkentlerinde sanatseverler ile buluşturacak. Dünyanın en iyi yedi fotoğrafçısından biri olarak gösterilen, “Master of Leica” unvanına sahip Ara Güler’in eserleri sırasıyla Londra, Paris, Kyoto, New York, Roma ve Mogadişu’da sergilenecek. Açılış 23 Nisan’da Londra Saatchi Galeri’de!
12.04.2019 Kültür Sanat
Tahran’da Güler esintisi
Tahran’da Güler esintisi Ara Güler’in fotoğrafları, İranlı sanatseverlerle buluştu.
2.02.2019 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 2018 Yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri töreninde konuştu. Erdoğan'ın ödül töreni öncesi sahne alan ünlü bestekâr Amir Ateş'in seslendirdiği şarkının ardından sahneden indiği sırada devreye girerek bir eser daha okumasını istemesi ise dikkat çekti.
10.01.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu’ndan Ara Güler’in ailesine taziye ziyareti
Kılıçdaroğlu’ndan Ara Güler’in ailesine taziye ziyareti Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ara Güler’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
26.10.2018 Gündem
Güle güle büyük usta seni hiç unutmayacağız
Güle güle büyük usta seni hiç unutmayacağız 68 yıldır fotoğraflarıyla tarihe ışık tutan duayen foto muhabiri Ara Güler son yolculuğuna Türk Bayrağıyla uğurlandı.
21.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ara Güler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ara güler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.