Doğumgünü

Doğumgünü

Son dakika doğumgünü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğumgünü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğumgünü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğumgünü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğumgünü gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 doğumgünü haberi bulunmuştur. Tüm doğumgünü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Lucas Torreira yeni yaşını dansçılarla kutladı! “Ayrılık yaramış”
Lucas Torreira yeni yaşını dansçılarla kutladı! “Ayrılık yaramış” GALATASARAY’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira önceki akşam 28’inci yaşını kutladı.
13.02.2024 Magazin
Emrah'tan oğluna 'Ömrümün sonuna kadar dağ gibi arkandayım!'
Emrah'tan oğluna 'Ömrümün sonuna kadar dağ gibi arkandayım!' Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yılardır görüşmeyen şarkıcı Emrah, çocukları Elyesa ve Eleysa ile karelerini sık sık sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyor. Şarkıcı, en on oğlu Elyesa'nın doğum gününü duygu yüklü sözlerle kutladı.
4.12.2023 Magazin
Seda Sayan herkesi Instagram’dan sildi! Sadece 2 kişi kaldı
Seda Sayan herkesi Instagram’dan sildi! Sadece 2 kişi kaldı Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Seda Sayan, tüm arkadaşlarını sildi. Yakın dostu Safiye Soyman'ı da takipten çıkan Sayan, sadece iki kişiyi takip ediyor.
17.09.2023 Magazin
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı! Nikaha katılmamıştı, buzları eriten paylaşım!
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı! Nikaha katılmamıştı, buzları eriten paylaşım! Seda Sayan-Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin, Çağlar Ökten ile dünyaevine giren annesi annesinin nikah törenine katılmamış ve bu durum uzun zaman magazin gündemini meşgul etmişti. İkilinin arasındaki soğuk rüzgarlar nihayet sona erdi, kadırgalı oğlunun doğum gününü kutladı.
30.08.2023 Magazin
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz vatandaşlığı alabilmek için 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülen İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’un bankacılara “ödeme hakkında endişeleri varsa Buckingham Sarayı ofisini aramalarını” söylediği iddia edildi.
5.04.2022 Gündem
Fare zehirinden siyanüre neler yok ki!  “1 sigaradan bir şey olmaz” demeyin!
Fare zehirinden siyanüre neler yok ki! “1 sigaradan bir şey olmaz” demeyin! Fare zehiri, aseton, amonyak, katran, karbonmonoksit (egzoz gazı)… Bu ve benzeri tam 7 bini aşkın kimyasal madde, her bir sigara ile birlikte vücuda giriyor! “Bir sigaradan bir şey olmaz!” diyenler dikkat! Sigara dumanında bulunan 7 bini aşkın kimyasal maddenin 250’si zararlı iken, en az 69 tanesi de kansere yol açıyor!
29.05.2021 Sağlık
Ulusal kahraman Yüzbaşı Tom Moore virüse yenildi
Ulusal kahraman Yüzbaşı Tom Moore virüse yenildi Corona virüs salgınında İngiltere Ulusal Sağlık Servisi'ne (NHS) milyonlarca pound bağış toplayarak İngiltere’nin simge isimlerinden biri olan Yüzbaşı Tom Moore, Corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.
2.02.2021 Dünya
İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya doğum gününü böyle kutlamıştı! Cezası belli oldu
İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya doğum gününü böyle kutlamıştı! Cezası belli oldu Aydın'ın İncirliova Belediye Başkanı İYİ Partili Aytekin Kaya, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde 54'üncü yaş gününü kendisine ait deve çiftliğinde arkadaşlarıyla kutladı. Geceye dair görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçildi ve Kaya dahil 13 kişiye 11 bin 700 lira para cezası kesildi.
25.01.2021 Gündem
Ukraynalı modelin ifadesi ortaya çıktı! 'Arabaya bindiğimde...'
Ukraynalı modelin ifadesi ortaya çıktı! 'Arabaya bindiğimde...' İzmir Çeşme'de eğlence mekanında dövüldüğünü öne süren Ukraynalı model Daria Kyryliuk ve erkek arkadaşı Baran Güneş savcılıkta verdikleri ifadede olayı ayrıntılarıyla anlattı.
6.08.2020 Gündem
Paylaşılamayan güzel!
Paylaşılamayan güzel! Biran Damla Yılmaz’ı paylaşamayan Türk ve Arap hayranları sosyal medyada birbirlerine girdi.
28.08.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil'e hastanede doğum günü
Mehmet Ali Erbil'e hastanede doğum günü Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakıma eş özel odada tedavisi süren Mehmet Ali Erbil için sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleşti.
10.02.2019 Magazin
Doğum gününü kutlayanlara böyle teşekkür etti
Doğum gününü kutlayanlara böyle teşekkür etti 41 yaşına basan manken Deniz Akkaya doğum gününü kutlayan sevenlerine doğduğu an kayıtlara geçen ayak iziyle teşekkür etti. Akkaya, "Bu izlere baktıkça yeniden doğduğumu düşünüyorum" dedi.
3.08.2018 Magazin
Seehofer’i zora sokan intihar
Seehofer’i zora sokan intihar Almanya’dan geçen hafta sınır dışı edilerek Afganistan’a geri gönderilen 69 mülteciden birinin başkent Kabil’e vardıktan kısa süre sonra intihar ettiği açıklandı.
12.07.2018 Dünya
Çifte kutlama
Çifte kutlama Kanal D’de yayınlanan Çocuklar Duymasın seti, geçtiğimiz gün çifte kutlamaya ev sahipliği yaptı.
3.05.2018 Magazin
Banu Ilıcalı kimdir?
Banu Ilıcalı kimdir? Banu Ilıcalı kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde araştırılıyor. Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı'nın merak edilen hayatını sizler için derledik. İşte güzelliğiyle büyüleyen Banu Ilıcalı'ya dair tüm bilgiler...
31.01.2018 Gündem
Skandal! Küçük çocuğun yanında...
Skandal! Küçük çocuğun yanında... Rusya'da Anna Litvinova isimli genç kadının polis kostümüyle genç bir erkek için yaptığı striptiz dansı başını belaya soktu. Çünkü olay sırasında odada 4 - 5 yaşlarında bir erkek çocuk da bulunuyordu.
23.11.2017 Dünya
20 gündür doğum gününü kutluyor!
20 gündür doğum gününü kutluyor! Oyuncu Pınar Altuğ, 2 Eylül'de 43 yaşına bastı. Ama doğum günü kutlamaları hala bitmedi.
22.09.2017 Magazin
Biyonik kulaklı küçük piyanist
Biyonik kulaklı küçük piyanist İzmir’de işitme engelli olarak dünyaya gelen 7 yaşındaki Altan Arsal, 6 sene önce takılan “biyonik kulak” sayesinde duyma engelini aşarak piyona çalmaya başladı.
19.08.2017 Arşiv
Ses kaydı ortaya çıktı!
Ses kaydı ortaya çıktı! Palmeiras Teknik Direktörü Cuca tarafından kadro dışı bırakılan Felipe Melo, Brezilya'da olay yarattı. Bir ses kaydı ortaya çıkan yıldız orta saha Türkiye'den transfer teklifi aldığını da itiraf etti.
1.08.2017 Galatasaray
Tehlikeli tırmanış
Tehlikeli tırmanış İsrail’in Mescid-i Aksa girişine metal dedektörleri yerleştirmesiyle başlayan isyanda 3 Filistinli’nin ölmesinin ardından 19 yaşındaki bir Filistinli, dün Batı Şeria’da bir evi basıp 3 kişilik İsrailli aileyi öldürdü
22.07.2017 Dünya
Havuz başı partisine silahlı saldırı!
Havuz başı partisine silahlı saldırı! ABD'nin San Diego kentinde havuz başında yapılan bir doğum günü partisine silahlı saldırı düzenlendi, 2 kişi hayatını kaybetti
1.05.2017 Dünya
Kaçış gecesi
Kaçış gecesi Uzun süredir televizyon ve sinema projelerinden uzak kalan Meltem Cumbul, hobi olarak DJ’liğe merak sardı.
30.03.2017 Magazin
Benim tatlı kocam
Benim tatlı kocam Ünlü Hollandalı model Doutzen Kroes, Instagram’dan DJ eşi Sunnery James’in doğum gününü romantik bir notla kutladı.
30.03.2017 Magazin
Adı Efsane 8. bölümde Hakan Melis’e gerçeği anlatacak mı?
Adı Efsane 8. bölümde Hakan Melis’e gerçeği anlatacak mı? Adı Efsane yoluna dolu dizgin devam ediyor. Kanal D ekranlarının kısa sürede fenomen haline gelen dizisi Adı Efsane 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane bu akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğumgünü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğumgünü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.