Doğum Günü Sürprizi

Doğum Günü Sürprizi

Son dakika doğum günü sürprizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğum günü sürprizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğum günü sürprizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğum Günü Sürprizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğum günü sürprizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 doğum günü sürprizi haberi bulunmuştur. Tüm doğum günü sürprizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Okan Kurt, Demet Akalın’a sürpriz kaparak mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Magazin
Selami Şahin'e doğum günü sürprizi! Yaşını duyan inanamadı
Selami Şahin'e doğum günü sürprizi! Yaşını duyan inanamadı Selami Şahin, doğum gününü, İzmir Alaçatı’da bir mekanda verdiği konser ve kendisine yapılan sürprizler eşliğinde geçirdi.
16.08.2023 Magazin
Doğum günü sürprizi Zuhal Olcay'ı duygulandırdı
Doğum günü sürprizi Zuhal Olcay'ı duygulandırdı Zuhal Olcay geçen akşam Kalamış Yaz Festivali’nde sahne aldı. Doğum günü kutlanan Olcay duygusal anlar yaşadı.
14.08.2023 Magazin
Lübnanlı öğretmen doğum gününde gittiği evde ölü bulundu
Lübnanlı öğretmen doğum gününde gittiği evde ölü bulundu Lübnanlı öğretmen Farah El Ghali’nin 17 Ocak doğum günüydü.Ghali’nin Yunanistan uyruklu arkadaşı M.E.Y. ve ikilinin avukat arkadaşları T.E.K. doğum günü sürprizi hazırlamıştı.
20.01.2023 Yaşam
Emine Erdoğan'dan kanser hastası çocuklara moral ziyareti
Emine Erdoğan'dan kanser hastası çocuklara moral ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi gören kanser hastası çocukları TRT Çocuk'ta yayımlanan çizgi film kahramanlarının maskotlarıyla ziyaret ederek moral verdi.
29.12.2022 Gündem
Türkan ve Somer karşı karşıya geldi!
Türkan ve Somer karşı karşıya geldi! Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine Türkan'ı akıl hastanesine tıkmakla tehdit ederken kendisi hapse girmişti. Mine bu kez Somer'i tehdit etti. Türkan ve Somer karşı karşıya geldi. İşte Üç Kız Kardeş'in son bölümünde yaşananlar...
7.12.2022 Magazin
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında astsubay detayı! Skandalı patlatan bir mesaj oldu
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında astsubay detayı! Skandalı patlatan bir mesaj oldu Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Daha önce başka sahte doktorlar olduğunu da itiraf eden Özkiraz, kendisine doğum gününde çelenk göndermiş. Üstelik genç kadının özel hayatındaki sahtekarlıkları da ifşa oldu. Skandaldaki ‘astsubay mesajı detayı’ ise okuyanları şaşırtırken, Özkiraz' hayatı tamamen yalan hikayesi çıktı. Sağlık Bakanlığı'nın gönderdiği 2 müfettiş, hastanedeki çalışmalarını tamamladı. Savcılığın soruşturması kapsamında el konulan cep telefonunun incelemesi süren Özkiraz'ın banka hesapları da incelenmeye alındı.Öte yandan sahte doktor Özkiraz'ın babası Ali Özkiraz ilk kez konuştu. Kızının babası Ali Özkiraz'ı da kandırdığı ortaya çıktı. Baba Özkiraz "Traktörümü satıp parasını kızıma gönderdim. Tıp kitapları için benden 35 bin lira para aldı" dedi ve kendisini nasıl kandırdığını anlattı. İşte Türkiye’nin konuştuğu olayla ilgili şoke eden detaylar...
30.11.2022 Yaşam
Denizli’de tüyler ürperten cinayet! Sürüyerek götürdü, sonrası vahşet
Denizli’de tüyler ürperten cinayet! Sürüyerek götürdü, sonrası vahşet Tüyler ürperten cinayet haberi bu kez de Denizli’den geldi. Eşi ile tartışma yaşayan adamın adeta gözü döndü. Babası dahi engel olamadı onu da bacağından yaraladı. Katil sonra ise yakayı böyle ele verdi.
30.11.2022 Yaşam
Annesine doğum günü sürprizi yapmak isteyen genç, kazada can verdi
Annesine doğum günü sürprizi yapmak isteyen genç, kazada can verdi Antalya’da annesine doğum gününde sürpriz yapmak için pasta almaya giden 20 yaşındaki genç, polis otosu ile çarpışarak hayatını kaybetti.
29.11.2022 Yaşam
Betül Demir'den stüdyodan sahneye 4 kilometre depar!
Betül Demir'den stüdyodan sahneye 4 kilometre depar! Yaz aylarındaki yoğun konser maratonunun ardından yeni şarkı kayıtları için stüdyoya kapanan Betül Demir, iki aylık aranın ardından yeniden İstanbullu hayranlarının karşısına çıktı. Demir, kendisini dinlemeye gelen misafirlerine müzik ziyafeti sundu.
7.11.2022 Magazin
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında sular durulmuyor! 'Onlar da benim çocuğum'
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında sular durulmuyor! 'Onlar da benim çocuğum' Ülkemizde birçok kişi evcil hayvan sahipleniyor. Evcil hayvanın bir aile tarafından evlat edinilmesi ve eşlerin anlaşamayıp boşanma sonrası, evcil hayvanın kimde kalacağı merak konusu oluyor. Son olarak Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın boşanmasının ardından evcil hayvan velayeti gündeme geldi. Sinan Akçıl'ın " Ayrıldım diye ben neden o hayvandan da ayrılmak zorunda kalıyorum ki? En azından hafta sonları benim onları görmem, onlarla vakit geçirmem gerekir diye düşünüyorum." açıklamalarında bulundu. Peki iki tarafta bu konuda anlaşamazsa evcil hayvan kiminle kalıyor? Nasıl bir yol izlenmeli? İşte detaylar...
24.10.2022 Magazin
Sinan Akçıl'dan sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu'na doğum günü sürprizi!
Sinan Akçıl'dan sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu'na doğum günü sürprizi! 2021 yılında ikinci kez nikah masasına oturan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl geçtiğimiz mayısta boşanmıştı. Sinan Akçıl şimdilerde gönlünü Aleyna Kalaycıoğlu'na kaptırdı. Ünlü şarkıcı 24 yaşına giren sevgilisine doğum günü sürprizi hazırladı. Sürprizi duyan Burcu Kıratlı ise eski eşini sosyal medyada engelledi.
21.10.2022 Magazin
Hadise'ye erken doğum günü sürprizi! Siyahlar içinde dikkat çekti
Hadise'ye erken doğum günü sürprizi! Siyahlar içinde dikkat çekti Mehmet Dinçerler ile beş aylık evliliği geçtiğimiz haftalarda sona eren Hadise, sürpriz boşanma öncesi ve sonrası birçok iddia ile adından söz ettirdi. Şimdilerde sahne performanslarıyla gündeme gelen ünlü isme son olarak arkadaşları erken doğum günü sürprizi yaptı. 22 Ekim tarihinde 37 yaşına girecek olan Hadise'nin siyah kombini dikkat çekti.
18.10.2022 Magazin
Özcan Deniz'den Samar Dadgar'a doğum günü sürprizi! 'İyi ki doğdun gamzesine yandığım'
Özcan Deniz'den Samar Dadgar'a doğum günü sürprizi! 'İyi ki doğdun gamzesine yandığım' Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma sürecinden geçen Özcan Deniz aradığı aşkı Samar Dadgar'da buldu. Deniz, kendisinden 22 yaş küçük olan sevgilisine doğum günü sürprizi yaptı. O anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
22.08.2022 Magazin
Aşka Dair filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aşka Dair oyuncu kadrosu ve konusu…
Aşka Dair filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aşka Dair oyuncu kadrosu ve konusu… 2021 yılında gösterime giren Aşka Dair filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. romantik türü filmin yönetmen koltuğunda Hasan Doğan otururken, filmin başrollerini Tuğba Melis Türk ve Alper Saldıran paylaşıyor. Peki Aşka Dair filmi konusu nedir, Aşka Dair oyuncuları kimlerdir?
26.07.2022 Televizyon
Boğazına kiraz kaçan 8 yaşındaki Muhammed hayatını kaybetti
Boğazına kiraz kaçan 8 yaşındaki Muhammed hayatını kaybetti İstanbul Sultanbeyli’de soluk borusuna kiraz kaçan 8 yaşındaki Muhammed Taha Şahin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  
20.06.2022 Yaşam
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi!
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi! Komedyen Tolga Çevik ile uzun süredir mutlu bir evlilik sürdüren Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Çevik, 40 yaşına bastı. Eşine doğum günü için sürpriz yapan ünlü isim, Özge Çevik'e yeniden evlenme teklifinde bulundu.
31.05.2022 Magazin
Özgü Kaya'ya sette doğum günü sürprizi!
Özgü Kaya'ya sette doğum günü sürprizi! "3 Kız Kardeş" dizisinin başrol oyuncularından Özgü Kaya yeni yaşını sette kutladı.
6.02.2022 Televizyon
İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan ilk kez el ele görüntülendi!
İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan ilk kez el ele görüntülendi! Oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından duyurduğu aşkı Yolaç Özcan ile birlikte Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazetecilerle konuşan çiftten Helvacıoğlu, sevgilisinin kendisine doğum günü sürprizi yaptığını söyledi.
3.02.2022 Magazin
Sette sürpriz kutlama!
Sette sürpriz kutlama! Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncusu Serra Arıtürk’e; set arkadaşları Cem Davran, İdil Sivritepe ve Elif Melda Yılmaz doğum günü sürprizi yaptı.
25.07.2021 Televizyon
Kenan Ece'den Canan Ergüder'e doğum günü sürprizi!
Kenan Ece'den Canan Ergüder'e doğum günü sürprizi! Sağlık sorunları nedeniyle rol aldığı diziden ayrılan oyuncu Canan Ergüder 44 yaşına bastı. Ergüder, yeni yaşını eşi Kenan Ece ve dostlarıyla kutladı.
16.07.2021 Magazin
Sette sürpriz kutlama!
Sette sürpriz kutlama! Hayranları Tuba Büyüküstün'ün doğum gününü kutluyor. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün 39. yaşına girdi. Set ekibi Büyüküstün'e doğum günü sürprizi yaptı.
5.07.2021 Televizyon
İstismara karşı çocuğunuza bu kuralları mutlaka öğretin!
İstismara karşı çocuğunuza bu kuralları mutlaka öğretin! Çocuklara belirli yöntemlerle vücudunu ve vücut kısımlarını tanıtarak cinsel istismara karşı önlem almak mümkün. Çocuğa hangi davranışın uygun, hangi davranışın uygunsuz olduğunun öğretilmesi istismarın yakalanmasını sağlayabilir. Uzman Klinik Psikolog Gizem Çeviker, çocuklara istismara karşı öğretilmesi gereken kurallar hakkında bilgi verdi.
5.07.2021 Sağlık
Cem Yılmaz'a doğum günü sürprizi!
Cem Yılmaz'a doğum günü sürprizi! Cem Yılmaz, önceki gün yeni dizi projesi “Erşan Kuneri”nin oyuncularıyla Levent’teki ofisinde bir araya geldi. Ünlü komedyen çıkışta ise muhabirlerin sürpriziyle karşılaştı.
26.04.2021 Magazin
Selin Ciğerci'ye Gökhan Çıra'dan 4 milyonluk doğum günü hediyesi!
Selin Ciğerci'ye Gökhan Çıra'dan 4 milyonluk doğum günü hediyesi! Futbolcu Gökhan Çıra, eşi Selin Ciğerci'ye doğum günü sürprizi yaptı. 37'nci yaşını kutlayan Selin Ciğerci'ye eşi 4 milyon değerinde araba hediye etti.
10.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Doğum Günü Sürprizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğum günü sürprizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.