Gazete Vatan Logo
Magazin Türkan ve Somer karşı karşıya geldi!

Türkan ve Somer karşı karşıya geldi!

Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine Türkan'ı akıl hastanesine tıkmakla tehdit ederken kendisi hapse girmişti. Mine bu kez Somer'i tehdit etti. Türkan ve Somer karşı karşıya geldi. İşte Üç Kız Kardeş'in son bölümünde yaşananlar...

Türkan ve Somer karşı karşıya geldi!

Mine'nin tehditleri bitmek bilmiyor. Sevilay ve Türkan'ın ortaklığı ise intikam için atılmış bir adım.

BİR FOTOĞRAF MİNE'Yİ ÇILDIRTTI

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Hapse giren Mine'ye gelen mektup Mine'yi şaşırttı. Mektubu açan Mine Türkan'ın, Somer'in ve kızı Kiraz'ın fotoğrafını görünce deliye döndü. Hapiste olmayı sindiremeyen ve kızının Türkan'ın elinde olmasında rahatsız olan Mine etrafındakilere bağırmaya başladı.

TÜRKAN GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYOR

Bebeğini kaybettikten sonra ilk kontrolüne giden Türkan doktora durumunu sordu. Doktor ise kan değerlerinin kötü olduğunu ve gebelik için tedaviye başlaması gerektiğini söyledi.

Durumu sindiremeyen Türkan'ın morali çok bozuldu. Somer ise Türkan'a elinden geldiğince destek olmaya çalıştı.

SERDAR MASUM ÇIKTI

Serdar'a doğum günü sürprizi hazırlayan Dönüş, Serdar'ın ev arkadaşının kız olduğunu görünce çok sinirlendi ve hemen eve dönmek için Derya ile birlikte yola düştü. Ebru'nun eski sevgilisi ile konuştuğunu duyan Serdar telefonu Ebru'nun elinden alıp durumu düzeltmesini ve Ebru'nun kuzeni olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

MİNE DUR DURAK BİLMİYOR

Türkan'ın yolladığı fotoğrafı avukata gösteren Mine, Türkan'ın iftira attığını kanıtlamasını istedi. Avukat ise Mine'ye şahitlerin duyduklarıyla böyle bir şeyin zor olacağını ve Somer'in velayet davası açtığını söyledi.

SADIK SOMER'E TOKAT ATTI

Somer Türkan'ın üzgün olduğunu görünce tekrar Sadık'ın yanına gitti. Somer'i gören Sadık çok sinirlendi. Somer'i kovan Sadık, Somer gitmeyince tokat attı. Somer ise inadından gitmedi ve Türkan'ın durumunu anlattı. Gönlü yumuşayan Sadık Somer'e sarılarak Türkan'ı çok özlediğini söyledi.

Somer Türkan ve Sadık'ı buluşturmayı başardı.

DÖNÜŞ SERDAR'I AFFETMİYOR

Kendini affettirmek için ve gerçekleri açıklamak için elinden geleni yapan Serdar Dönüş'ün hiç görmediği yüzünü gördü. Gördüklerini kabul edemeyen Dönüş Serdar'ı affetmedi.

Serdar Dönüş ile barışabilmek için bıkmadan peşinden koştu. Her gittiği yerde Dönüş'ü takip eden Serdar müsait bir anda konuşabilmek için yolunu kesti. Tekrar gerçekleri anlatmaya çalışsa da Dönüş'ün tavrı değişmedi. Dönüş Serdar'a güvenmediği için Serdar Dönüş'ü terk etti.

Haberin Devamı

 

TÜRKAN KORMAN'LARIN TEPKİSİNİ TOPLUYOR

İçeri giren Mine Türkan ve Somer'i intihar olayıyla tehdit etmeye devam etti. Eğer Türkan şikayetini gerçi çekmezse ifadesini değiştireceğini söyledi. Mine ise Somer gelmediği sürece her an ifadesini değiştireceğini söyledi.

Somer'in Mine'nin yanına gitme düşüncesi Türkan'ı çıldırttı. Herkesin içinde Somer'e bağıran Türkan ailenin tepkisini aldı.
Mine ile görüşmeye giden Rüçhan, uzlaşma sağlamak istediğini söyledi. Somer'in gelmemesine sinirlenen Mine, Somer gelmediği sürece uzlaşmayacağını söyledi.

NESRİN TAYİNİNİ İSTİYOR

Nezahet Nesrin'e Türkan ile Sadık'ın barıştığını söyledi. Türkan'ın babasını affedip kendisini evden kovmasına bozulan Nesrin boşanmadan sonra İzmir'e tayinini isteyeceğini söyledi.

DÖNÜŞ FATİH'İN KIZI

Dönüş'ten gizlice saç örneği alan Fatih, DNA testi yaptırdı. Test sonucu gelince Sadık'a gösterdi. Tam o sırada Dönüş ve Derya dükkana girince az kalsın test sonucunu Dönüş görecekti.

Haberin Devamı

Fatih'in babalık testini gören Derya hemen Nesrin'e anlattı. Nesrin ise duyduklarına inanamayıp soluğu Sadık'ın yanında aldı. Sadık'tan hesap soran Nesrin çocukları da alıp İzmir'e yerleşeceğini söyledi.

SEVİLAY VE TÜRKAN ORTAK OLUYOR

Sevilay'ın iş teklifini kabul eden Türkan giyim atölyesi için Sevilay ile el sıkıştı. Sevilay ile anlaştıktan sonra Somer'in yanına giden Türkan kuracağı iş hakkında Somer'e bilgi verdi. Somer ise Türkan'ın yeni projesinde destek olacağını söyledi.

RÜÇHAN VE ÖZER HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Somer'in onayını alan Türkan, Somer ile birlikte eve gidip Rüçhan ve Özer'e yeni projesinden bahsetti. Özer yeni ortağının kim olduğunu sorunca Türkan Sevilay Yalçın diye cevap verdi. Özer ve Rüçhan duyduğu isme çok şaşırdı. Rüçhan Sevilay'ı tanıdığını belli etmeden bir ara tanışmak istediğini söyledi.

Sinirle oturduğu yerden kalkan Özer, Sevilay'ı arayarak hesap sordu.

RÜÇHAN KORMAN RÜZGARI

Haberin Devamı

Türkan ve Sevilay yeni işleri için plan yaparken Rüçhan kapının zilini çaldı. Sevilay kapıyı açtığında Rüçhan'ı gördüğüne şok oldu. İçeri giren Rüçhan işin kurulumun en ince detayına kadar karıştı. Türkan'ı zor durumda bırakmasına rağmen gösterdiği ukala tavırdan bir adım bile geri atmayan Rüçhan yakında Özer ile gemi seyahatine çıkacağını söyledi ve il işleri olarak sipariş verdiğini söyledi. Ortaklık konusuna da netlik getiren Rüçhan "Kormanlar kimseyle ortak olmaz! Gerekli pozisyonda personel alır ve bütçesi ödenir" dedi.

MİNE VE SOMER KARŞI KARŞIYA

Tehditleri bitmeyen Mine'nin yanına giden Somer bir tehditle daha karşılaştı. Avukatına hazırlattığı dilekçeden bahseden Mine Somer'i zor durumda bıraktı.

Rüçhan'ın yaşattığı zor durumdan sonra kendini eve atan Türkan tam odasına çıkacakken Somer ve avukatın konuşmasına şahit oldu. Somer'in Mine'nin yanına gittiğini duyunca Türkan öfke püskürdü. Mine'nin Kiraz'ı alacağını söyleyen Somer Türkan'ı ikna edemedi. Türkan ise Somer'e "Şikayetini geri çekersen ömür boyu seni affetmem!" dedi.

Üç Kız Kardeş'in son bölümünü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 29. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.