Doğal Gaza Zam

Doğal Gaza Zam

Son dakika doğal gaza zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaza zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaza zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaza Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaza zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 doğal gaza zam haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaza zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisan ayında elektrik ve doğal gaza zam yapılmayacak
Nisan ayında elektrik ve doğal gaza zam yapılmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında değişiklik olmayacak" ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaza 'zam' açıklaması
Elektrik ve doğal gaza 'zam' açıklaması İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 'Elektrik ve doğal gazda seçimden sonra yüzde 150- 200 arası zam bekleyebiliriz' dedi iddiasının doğru olmadığını açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları toplantısı! Bakan Akar'dan Yunanistan'a 'radar kilidi' tepkisi
Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları toplantısı! Bakan Akar'dan Yunanistan'a 'radar kilidi' tepkisi Milli Savunma Bakanı Akar, 9'uncu Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları Toplantısı'nın ardından, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Burchuladze ile ortak basın toplantısı düzenliyor.
21.12.2022 Gündem
Doğal gaz fiyatlarında son dakika! Ağustos tarifesi belli oldu
Doğal gaz fiyatlarında son dakika! Ağustos tarifesi belli oldu Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar belli oldu. Milyonlarca abone doğal gaza zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyordu. Ağustos tarifesi belli oldu. Doğal gaza konut ve sanayide zam yapılmadı. Elektrik üretim amaçlı tarifede ise yüzde 10 artış oldu.
1.08.2022 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Doğal gazda müjdeyi verdi, fiyatlara yansıyacak
Türkiye için sevindiren gelişme! Doğal gazda müjdeyi verdi, fiyatlara yansıyacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos'ta Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni sonrası canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Maksimum üretime çıktığımızda 2026 gibi Türkiye'de enerji üretiminin yüzde 35'ini buradan karşılayacağız" diyen Bakan Dönmez, "Diğer bir şekilde ifade edersek hane halkının bütün enerjisi buradan karşılanabilecek. 25-30 yıl konutlarda kullanılan gazın tamamı Karadeniz'den çıkacak. Karadeniz'den üreteceğimiz gazın fiyatı çok daha uygun olacaktır. Bu uygunluk, hem vatandaşı mutlu edecek, hem de devletimizi. " ifadelerini kullandı.
13.06.2022 Ekonomi
Akşener: Talana yol verenden de altına imza atandan da hesap soracağız
Akşener: Talana yol verenden de altına imza atandan da hesap soracağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Milletimizin çalınan ve yağmalanan her bir karış toprağının, kopartılan her bir çiçeğinin, ağacının hesabını soracağız. Talana yol verenden de altına imza atandan da çanta taşıyandan da hesap soracağız. İhaleyi alandan da şantiye kurandan da ranttan beslenip semirenden de hesap soracağız" dedi.
8.06.2022 Siyaset
Doğal gaz  fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yeni tarife belli oldu
Doğal gaz fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yeni tarife belli oldu Doğal gazda haziran ayında geçerli olacak mesken, sanayi aboneleri ve elektrik üretim amaçlı tarife belli oldu.Böyle konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatı yüzde 30, elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 16 zamlandı.
1.06.2022 Ekonomi
Doğalgaz zammı 2022! Doğalgazın metreküpü ne kadar oldu, doğalgaza yüzde kaç zam geldi?
Doğalgaz zammı 2022! Doğalgazın metreküpü ne kadar oldu, doğalgaza yüzde kaç zam geldi? 2022 doğalgaz zammı aramaları arttı. Elektriğe gelen zammın ardından BOTAŞ da zam duyurusunu paylaştı. Peki, doğalgaza yüzde kaç zam geldi? Doğal gaz zammı 2022…
1.01.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Faturanın yarısını devlet...
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Faturanın yarısını devlet... Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili önemli açıklamalar art arda geldi. Tüm dünyada etkisini sürdüren enerji krizi faturalara yansıyor. Havaların soğumaya başlaması ile vatandaşlar doğal gaz ödemelerini düşünmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada enerji fiyatlarındaki maliyet artışının büyük kısmının vatandaşa yansıtılmadığını duyurdu. Erdoğan'ın açıklamasını ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez faturalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
4.11.2021 Ekonomi
Doğal gaza yüzde 48 zam!
Doğal gaza yüzde 48 zam! Doğal gazda kasım ayı için mesken tarifesi sabit kalırken sanayi aboneleri için geçerli olacak tarifeye yaklaşık yüzde 48, elektrik üretim amaçlı tarifeye ise yaklaşık yüzde 46 zam yapıldı.
1.11.2021 Ekonomi
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar düşüyor, değişiklik ile...
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar düşüyor, değişiklik ile... Faturalar düşüyor! Elektrik, su, doğalgaz, benzin, telefon... Tüm faturalar için geçerli. Kış aylarının yaklaşması ile faturalara ödenecek tutarlar da yükseliyor. Soğuyan havalar ile birlikte doğal gaz kullanımı başladı. Elektrik, su, doğal gaz faturalar kış aylarında daha yüksek geliyor. Özellikle enerji krizinin yaşandığı bir dönem de fiyat artışlarının olması da muhtemel. Peki vatandaşlar zamlardan daha az nasıl etkilenir? Kışın olabilecek elektrik ya da doğal gaz zammından bazı önlemleri alarak zammın faturalara yansımasını bir miktar engelleyebilirsiniz. Birçok kişi küçük önlemlerin faturaları çok fazla etkilemeyeceğini düşünür. Ancak bu düşünce tamamen yanlış. Bu püf noktalarını uygulayarak ciddi miktarda tasarruf sağlayabilirsiniz.
29.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez'den yeni açıklama
Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez'den yeni açıklama Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Bakan Dönmez resmen duyurdu. Küresel enerji krizi Türkiye’de doğal gaz faturalarına yansıyacak mı? Havaların soğumasıyla birlikte herkes doğal gaza zam gelip gelmeyeceğini merak ediyordu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den yeni bir açıklama geldi. Yer altı doğal gaz depolarını 4'te 3'ünü doldurduklarını ifade eden Bakan Dönmez, “İnşallah önümüzdeki haftalarda da tamamını doldurmuş olacağız" dedi.
22.10.2021 Ekonomi
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Belli oldu
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Belli oldu Doğal gaz fiyatları artacak mı? Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Bakan Dönmez açıkladı. Küresel düzeyde devam eden enerji krizi doğal gaz faturalarına da yansıyacak mı? Havaların soğumaya başlamasıyla herkes doğal giderlerinin artıp artmayacağını merak ediyordu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz fiyatları ile ilgili kritik bir açıklama geldi. Bakan Dönmez, "Kış aylarında artacak gaz talebinin karşılanması için ek kaynak görüşmelerimiz sürüyor. Uzun dönemli doğal gaz anlaşmalarımızın olması elimizi rahatlatan bir unsur" dedi.
13.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yarısını devlet ödüyor
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yarısını devlet ödüyor Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Dönmez'den geldi. Doğal gaz fiyatlarına gelen zam gündemdeki yerini korurken küresel enerji krizinin kapıda olduğu açıklandı. Doğal gaz fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yılbaşından bu zamana Türkiye'de nihai tüketicilerdeki doğal gazda toplamda yüzde 18 gibi bir artışı yaşandı. Elektrikte toplamda yüzde 21 civarında bir fiyat artışı var. Ancak ülkemizde maliyetlerin hepsini hane halkına, küçük tüketiciye ve esnafa yansıtmıyoruz. Doğal gaz ve elektrikte devlet neredeyse faturanın yarısını karşılıyor. Bu uygulamalar devam edecek." diye konuştu.
10.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz, elektrik fiyatları uçtu! Kriz kapıda...
Doğal gaz, elektrik fiyatları uçtu! Kriz kapıda... Elektrik, kömür ve doğal gaz fiyatlar rekor kırıyor. Küresel enerji krizi geliyor. Dünya bu kış donacak. Çin’de bazı bölgelerde fabrikalar yeterli enerjiyi bulamadığı için üretime kısa aralar vermeye başladı. Uzmanlar, aralık-ocak-şubat aylarını işaret ediyor. Dünyada enerji talebi hızla artarken arzdaki artış buna aynı hızda karşılık veremiyor. Enerji emtialarındaki fiyatların artmaya devam etmesine bağlı olarak tüketicilerin enerji maliyetlerinin artması ve önümüzdeki kış aylarında birçok ülkede doğalgaz ve elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor.
9.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar artık... Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika kararı! Yüzde 15 zam yapıldı. Ekim ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Doğal gazda ekim ayı için mesken tarifesi sabit kalırken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 15 zam yapıldı.
30.09.2021 Ekonomi
Doğal gaz alarmı! Fiyatlar artıyor, faturalar...
Doğal gaz alarmı! Fiyatlar artıyor, faturalar... Son dakika haberi... Soğuk havaların kendini hissettirmesine bir ay kala doğalgaz fiyatları rekor seviyeleri gördü. Vadeli işlemlerde gazın fiyatı 5 doların üzerine gelirken bu seviyeler en son 2014 senesinde test edilmişti. İngiltere özelinde yıl başından beri doğalgazın toptan fiyatındaki artış yüzde 250 olurken, ABD’de yüzde 100’lük tırmanış yaşandı. Gaz fiyatındaki artışa paralel İngiltere’de elektrik fiyatları bu ay içinde ikiye katlandı ve 2020’nin aynı dönemine göre 7 kat pahalı hale geldi.
23.09.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar artık... Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika kararı! Yüzde 15 zam yapıldı. Eylül ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Doğal gazda eylül ayı için mesken tarifesi sabit kalırken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 15 zam yapıldı.
2.09.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Faturalara 1 ay boyunca...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Faturalara 1 ay boyunca... Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Ağustos ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gazda ağustos ayında geçerli olacak fiyat tarifeleri, tüm abone gruplarında sabit tutuldu.
31.07.2021 Ekonomi
Akşener: Milletimizin gerçeklerini iktidara göstermeye çalışıyoruz
Akşener: Milletimizin gerçeklerini iktidara göstermeye çalışıyoruz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, her vatandaşın hakkını savunmaya çalıştıklarını belirterek, "Milletimizin gerçeklerini, iktidara göstermeye çalışıyoruz" dedi.
7.07.2021 Siyaset
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş zam kararı! Resmen duyuruldu
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş zam kararı! Resmen duyuruldu Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gazda temmuz ayı için konut abonelerinin tarifesine yüzde 12, sanayi grubu tarifesine yüzde 20 ve elektrik üretim santrallerinin tarifesine de yüzde 20,2 zam yapıldı.
30.06.2021 Ekonomi
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yeni siyaset anlayışına ihtiyacımız var
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yeni siyaset anlayışına ihtiyacımız var Aydın'da kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız. Yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacımız var. Sözüm var, bu ülkede yoksulluğu bitireceğiz" dedi.
3.06.2021 Siyaset
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Mayıs ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gaza yüzde 1 oranında zam yapıldı.
30.04.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Nisan ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gaza yüzde 1 oranında zam yapıldı.
31.03.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş zam açıklaması! Marttan itibaren...
Doğal gaz ile ilgili flaş zam açıklaması! Marttan itibaren... Doğal gaz faturaları ile ilgili milyonlarca kişiyi ilgilendiren flaş karar. Resmen duyuruldu. Mart ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gaza yüzde 1 oranında zam yapıldı.
1.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaza Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaza zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.