Doğal gaz faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar değişiyor, işte yeni dönemin detayları...
Doğal gaz faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar değişiyor, işte yeni dönemin detayları... Doğal gaz faturalarıyla ilgili flaş gelişme. Yeni dönem geliyor. Fiyatlar değişecek. İklime göre kademeli tarifenin detayları ortaya çıktı. Elektrik faturalarındaki uygulamanın ardından doğal gaz faturalarında da yeni bir uygulamaya daha gidiyor. TBMM'ye sunulan kanun teklifi ile doğal gazda kademeli tarifeye geçiliyor. Doğal gaz kademeli tarife nedir? Merakla beklenen faturalarda ‘kademeli ücretlendirme' çalışmasının ayrıntıları ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
7.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Daha ucuz olacak, o illerde faturalar...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Daha ucuz olacak, o illerde faturalar... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Faturalar değişiyor. Daha ucuz olacak. Detaylar belli oldu. AK Parti’nin yılbaşından sonra Meclis gündemine getireceği doğal gazda kademeli tarife sistemi, elektrikte yapılan uygulamadan farklı olacak. Buna göre, doğal gaz faturalandırması bölgeye ve iklim şartlarına göre yapılacak. Yapılan çalışma ile Türkiye’nin Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır veya Sivas gibi soğuk bölgelerindeki tüketim miktarına uygulanacak kademeli tarife Antalya, İzmir veya Adana gibi kış şartlarının daha hafif geçtiği illere göre daha ucuz olacak.
30.12.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! Kademeli tarife...
Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! Kademeli tarife... Doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli bir değişiklik gündemde. Kademeli ve sosyal tarife geliyor. Faturalara ödenen tutar düşecek. Doğal gazı çok kullanan sanayi kuruluşları tasarrufa yönlendirilecek.
3.11.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz kararı! Değişti, artık...
Elektrik ve doğal gaz kararı! Değişti, artık... Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş karar! Uygulanacak tarifeler değişti. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Elektrik ve doğal gaz faturalarında yeni dönem başladı. 2021'de geçerli olacak. EPDK tüm elektrik ve doğal gaz abonelerine yeni kararı duyurdu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 2021'de elektrik ve doğal gazda uygulanacak tarifelerde ve bedel fiyatlarında düzenlemeye gitti.
29.12.2020 Ekonomi