Doğa Okulları

Doğa Okulları

Son dakika doğa okulları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğa okulları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğa okulları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğa Okulları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğa okulları gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 doğa okulları haberi bulunmuştur. Tüm doğa okulları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: Doğa Koleji ile ilgili flaş gelişme! Paralar ödendi...
Son dakika: Doğa Koleji ile ilgili flaş gelişme! Paralar ödendi... İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji ile ilgili devir işlemlerinin tamamlandığını, öğretmenlerin maaş ödemelerinin yapıldığını bildirdi.
17.01.2020 Eğitim
Doğa Koleji satış süreci tamamlandı!
Doğa Koleji satış süreci tamamlandı! Doğa Koleji’nde satış süreci tamamlandı. İTÜ’ye devri ticaret kayıtlarında tescil edildi.
16.01.2020 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! Önümüzdeki yıl başlıyor
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! Önümüzdeki yıl başlıyor Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bu yıl yapılacak Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) 700 bin fazla artışla 1 milyon 900 bin civarında öğrencinin girme olasılığı nedeniyle derslik sayısının arttırılacağını söyledi. TBMM Genel Kurulu’nda, milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Selçuk, “Önümüzdeki yıl yaklaşık 20 bin yeni dersliğimiz hayata geçecek” dedi. Bakan Selçuk, Şubat 2020’de 750 engelli öğretmen ataması yapılacağını da açıkladı.
17.12.2019 Eğitim
Doğa Koleji olayında yeni gelişme! Gözler yarına çevrildi...
Doğa Koleji olayında yeni gelişme! Gözler yarına çevrildi... Finansal sıkıntılar sonucu öğretmenlerinin maaşlarını ödeyemeyen Doğa Koleji ile ilgili olarak, Can Holding ile görüşmelerin sürdüğü, gizlilik anlaşması nedeniyle açıklama yapılmadığı söyleniyor. Yarın öğretmen maaşlarının ödeneceği de iddialar arasında...
12.12.2019 Eğitim
Türkiye'nin kutup çalışmaları gençlere ilham oldu
Türkiye'nin kutup çalışmaları gençlere ilham oldu Türk bilim insanlarının kutup bölgelerine yönelik araştırmaları, bu alana ilgi duyan lise öğrencilerine de yol gösterdi.
9.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Onkoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Dizdar'dan ürküten uyarı!
Onkoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Dizdar'dan ürküten uyarı! İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Onkoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Dizdar, Samsun Doğa Okulu tarafından organize edilen konferansta "Organik Ebeveynlik" konusunda bir konuşma yaptı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye’nin En İtibarlı Markası: Doğa Okulları
Türkiye’nin En İtibarlı Markası: Doğa Okulları İtibar Endeksi Araştırması sonuçlarına göre, eğitim sektörü ‘özel okullar’ kategorisinde Doğa Okulları, ‘Üniversiteler’ kategorisinde ise ODTÜ ‘Türkiye’nin En İtibarlı Markası’ seçildi.
3.10.2016 Eğitim
MEB’in özel okul teşviği için son başvuru tarihi 19 Eylül
MEB’in özel okul teşviği için son başvuru tarihi 19 Eylül Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘özel okul teşviği’ olarak bilinen ‘eğitim öğretim desteği’ kapsamındaki okullar listesinde Doğa Okulları bu yıl tüm kampüsleriyle yer aldı.
16.09.2016 Eğitim
Doğa Okulları da özel okul teşviği kapsamında
Doğa Okulları da özel okul teşviği kapsamında Doğa Okulları da bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen özel okul teşviği alabilecek okullar arasında. Doğa Okulları'nda okuyan öğrenciler özel okul teşviklerinden yararlanabilecek.
29.08.2016 Eğitim
Doğa Koleji satıldı
Doğa Koleji satıldı Doğa Okulları’nın tamamının satıldığı açıklandı. Okulların kurucusu Fethi Şimşek, ellerindeki hisselerinin yüzde 100’ünün Ömer Saçaklıoğlu’na satıldığını duyurdu.
21.08.2016 Ekonomi
Doğa Okulları'nın tüm çalışanları eğitimde
Doğa Okulları'nın tüm çalışanları eğitimde Doğa Okulları, bilinen eğitim kalitesini daha da artırmak için eğitimci kadrosunun, 21. yüzyılın yeni eğitim modellerine uygun gelişimini destekliyor. Doğa Okulları'nın eğitimcileri yaşayarak öğreniyor.
8.08.2016 Eğitim
Doğa Okulları LYS'de Türkiye'nin zirvesinde
Doğa Okulları LYS'de Türkiye'nin zirvesinde Doğa Anadolu Liseleri öğrencileri LYS’de ilk 500’de 43, ilk 1000’de 67 derece alırken, LYS Türkiye 9.’su da Doğa Okulları Şanlıurfa Kampüsü’nden çıktı.
3.08.2016 Eğitim
Doğa Okulları öğrencilerinin TEOG başarısı
Doğa Okulları öğrencilerinin TEOG başarısı TEOG’la % 100 uyumlu içeriklerle sınava hazırlanan Doğa Okulları'ndan 3.339 öğrenci en az bir alanda bütün soruları doğru yanıtlayarak önemli bir başarıya imza attı.
10.06.2016 Eğitim
Eğitimde değişim hareketi
Eğitimde değişim hareketi Doğa Okulları, yaratıcı öğretmenler ve eğitimcilere destek vermek amacıyla Vitamin ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliğiyle “Yeni Nesil Eğitim Konferansı” nın bu yıl 6. sını düzenledi.
6.04.2016 Eğitim
Türkiye'nin “M2M” Donanıma Sahip “İlk” Okulu Açıldı
Türkiye'nin “M2M” Donanıma Sahip “İlk” Okulu Açıldı Turkcell ve Doğa Okulları işbirliği ile Türkiye’nin makineler arası iletişim donanımıma sahip ilk “Akıllı Okul” projesi hayata geçirildi.
2.03.2016 Eğitim
Eğlence dolu tatil etkinlikleri
Eğlence dolu tatil etkinlikleri Sömestr tatiliyle beraber ebeveynlerin çocuklarıyla hoş vakit geçirebileceği, ilgi çekici etkinlikler de başladı. İşte müzikalden oyun atölyelerine kadar birbirinden eğlenceli etkinlik ajandası.
22.01.2016 Yaşam
Doğa Okulları öğrencileri Küresel Barış Zirvesi’nde diplomatlarla bir araya geldi
Doğa Okulları öğrencileri Küresel Barış Zirvesi’nde diplomatlarla bir araya geldi Doğa Okulları tarafından ilki 2013 yılında hayata geçirilen Küresel Barış Zirvesi, bu yıl 3.kez İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral kampüsünde düzenlendi. ABD, Fransa, Afganistan ve İran başta olmak üzere toplamda 18 ülkenin İstanbul Başkonsolosları öğrencilerle bir araya geldi. Küresel Barış için bilgi alışverişi yapan öğrenciler tarafından bu yılki tema “ kültür ve sanatın uluslararası ilişkilerdeki önemi” olarak belirlendi.
15.01.2016 Eğitim
Türkiye'de ilk defa küçük prens müzikali
Türkiye'de ilk defa küçük prens müzikali Doğa Okulları’nın Desteğiyle Çocukların İçsel Güçlerini Keşfedecekleri Bir Gösteri
28.12.2015 Eğitim
Doğa Okulları Uluslararası Girişimcilik Zirvesi'nde
Doğa Okulları Uluslararası Girişimcilik Zirvesi'nde 27-28 Kasım 2015 tarihlerinde Ankara Congresium'da gerçekleştirilen “Uluslararası Girişimcilik Zirvesi”, ülke ekonomisinde yeni bir dönemin kapılarını açacak dinamik ve yeni işbirlikleri için farklı sektörlerden en önemli isimleri bir araya getirdi.
30.11.2015 Eğitim
TEOG'da başarının anahtarı: Doğa Okulları
TEOG'da başarının anahtarı: Doğa Okulları TEOG’DA BAŞARININ ANAHTARI: DOĞA OKULLARI
23.11.2015 Eğitim
İstanbul Cimnastik Kulübü şampiyonlar yetiştirecek
İstanbul Cimnastik Kulübü şampiyonlar yetiştirecek İstanbul Cimnastik Kulübü, Türkiye’nin en başarılı eğitmenleri ile 4-10 yaş arasındaki çocukları temel ve ritmik cimnastik sporu ile tanıştırıyor, başarılılarla dolu bir geleceğe taşıyor...
17.10.2015 Yaşam
Merkez Zekeriyaköy'den fırsat
Merkez Zekeriyaköy'den fırsat Merkez Zekeriyaköy’de konutlar yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuluyor.
8.09.2015 Arşiv
DERSHANESİZ DÖNEMİN DOĞA FORMÜLÜ
DERSHANESİZ DÖNEMİN DOĞA FORMÜLÜ YGS/LYS sınavlarında yakaladığı başarıları geleneksel hale getiren Doğa Okulları, dershanesiz döneme de iddialı giriyor. Dijital Asistan, online ödev sistemi ve haftanın 6 günü eğitimle kapsamlı bir program oluşturan Doğa Okulları, öğrencilerini vakit kaybetmeden sınavlara hazırlamaya başlıyor. 12. Sınıf öğrencileri, 31 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan ‘’YGS/ LYS Hazırlık Eğitimi’’ ile eğitim dönemi boyunca sınavlara kadar toplam bin saatlik eğitim alacak.
3.09.2015 Advertorial
Derhanesiz dönemin Doğa formülü
Derhanesiz dönemin Doğa formülü YGS/LYS sınavlarında yakaladığı başarıları geleneksel hale getiren Doğa Okulları, dershanesiz döneme de iddialı giriyor.
27.08.2015 Eğitim
'Sorumluluk bilinciyle Türkiye'nin geleceği için çalışıyoruz'
'Sorumluluk bilinciyle Türkiye'nin geleceği için çalışıyoruz' Doğa Okulları’nın, bu yıl bir ‘İlk’e daha imza atarak, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle ‘yeni nesil öğrenciler için yeni nesil öğretmenler’ yetiştireceğini belirten Doğa Okulları CEO’su Bünyamin Çelikten yeni projelerini anlattı.
12.08.2015 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Doğa Okulları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğa okulları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.