Doğa Koleji

Doğa Koleji

Son dakika doğa koleji haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğa koleji ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğa koleji haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğa Koleji

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğa koleji gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 doğa koleji haberi bulunmuştur. Tüm doğa koleji haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde Depreme dayanıksız devlet okulları bir bir tahliye edilirken çocukları özel okullarda okuyan veliler harekete geçti. Ailelerin teknik raporların peşine düşmesi sonrası, bazı okullar incelemeler sonucunda kampüslerini kapattı.
1.03.2023 Gündem
Potada büyük gurur yaşatan öğrencilere coşkulu karşılama
Potada büyük gurur yaşatan öğrencilere coşkulu karşılama Sırbistan'da düzenlenen Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda erkeklerde dünya ikinciliği ve genç kızlarda dünya yedinciliği kazanan Doğa Koleji basketbol takımları yurda döndü.
30.09.2022 Basketbol
LGS tercih başvurusu 2022! Lise seçimi nasıl olmalı? Tercih yapılırken nelere dikkat edilmeli? İşte e-Okul LGS tercih ekranı!
LGS tercih başvurusu 2022! Lise seçimi nasıl olmalı? Tercih yapılırken nelere dikkat edilmeli? İşte e-Okul LGS tercih ekranı! Milyonlarca öğrenci için LGS tercih maratonu sürüyor! MEB tarafından tercih kılavuzu geçen hafta yayınlanmıştı. LGS puanlarına göre tercih yapacak adaylar lise seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri araştırıyor. Peki, LGS tercih başvurusu nasıl yapılır? Lise tercihleri ne zaman bitiyor? Tercih yapılırken nelere dikkat edilmeli? LGS tercih onayı nasıl yapılır? LGS’de kaç tercih yapılacak? İşte LGS tercihleri ile ilgili bilmeniz gerekenler…
5.07.2022 Eğitim
Doğa Koleji'nin yeni sahibi belli oldu
Doğa Koleji'nin yeni sahibi belli oldu Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu’na katıldı.
8.02.2022 Ekonomi
Lise öğrencileri "nitinol" projesini tanıttı! Kayıplar önlenecek!
Lise öğrencileri "nitinol" projesini tanıttı! Kayıplar önlenecek! Lise öğrencileri Berfe Nur Biçer ve Dilay Gökçe, nitinol isimli alaşımla araçları kaplayarak trafik kazalarında can ve mal kaybını önleyen projelerini Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te sergiliyor.
26.09.2021 Bilim ve Teknoloji
“Motivasyonumuz çocuklarımız, çocuklarımız yarınımızdır”
“Motivasyonumuz çocuklarımız, çocuklarımız yarınımızdır” İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Merkezini ziyaret ederek yeni yönetim kurulu ile bir araya geldi.
18.05.2021 Eğitim
CIO ödülleri sahiplerini buldu
CIO ödülleri sahiplerini buldu Kurumlarının teknoloji ve dijitalleşme ile daha çevik bir organizasyona dönüşümüne önderlik eden CIO’lar ödüllendirildi.
2.04.2021 Eğitim
Öğretmenler Günü için Hatay'a fidan bağışı yapıldı
Öğretmenler Günü için Hatay'a fidan bağışı yapıldı Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanların yeşillendirilmesi ve doğaya yeniden kazandırılması için Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı iş birliğiyle 'Bir Fidan, Bin Nefes' projesini başlatan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Öğretmenler Günü’ne özel öğretmenler adına fidan bağışında bulundu.
24.11.2020 Gündem
Deprem korkusu ‘travma sonrası stres bozukluğuna’ dönüşebilir
Deprem korkusu ‘travma sonrası stres bozukluğuna’ dönüşebilir İzmir Seferihisar’da meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin toplumun her kesimini derinden üzdüğünü, psikolojisini olumsuz etkilediğini söyleyen İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Rehberlik ve Liseler Koordinatörü Sibel İzgiman, çocukların psikolojik iyi oluşlarına dikkat çekerek, “Çocuklar bu süreçte okula gitmek istemeyebilirler, ya da dikkat toplayamama ve okul başarısında düşüş gibi durumlar oluşabilir. Küçük yaş grupları aileden ayrılmak istemeyebilir, ebeveyn ile birlikte uyumak isteyebilirler. Eğer bu tepkilerle baş edilmezse korku ‘travma sonrası stres bozukluğuna’ dönüşebilir. Duyguların ifadesi çok önemli, aileler iletişim ve paylaşımda bulunmaya dikkat etmeliler” dedi.
3.11.2020 Sağlık
LGS’de başarılı olan öğrencilere burs imkanı
LGS’de başarılı olan öğrencilere burs imkanı Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) başarılı olan öğrencilere İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji yüzde 100’e varan oranda burs desteği vereceğini açıkladı. Aileler, çocukları için kolejin çağrı merkezini arayarak, yeni dönem eğitim bursuna yönelik bilgi alabilir.
19.07.2020 Eğitim
Ünlü iş adamı Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti
Ünlü iş adamı Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti İTÜ Vakfı'na devredilen Doğa Koleji'nin eski sahibi Ömer Saçaklıoğlu, hayatını kaybetti.
4.07.2020 Yaşam
Eğitimcilerden AYT yorumları! YKS hakkında eğitimciler ne diyor? Eğitimcilere göre AYT zor muydu?
Eğitimcilerden AYT yorumları! YKS hakkında eğitimciler ne diyor? Eğitimcilere göre AYT zor muydu? 2,5 milyon öğrenci 2020 YKS sınavının ikinci oturumu olan AYTde ter döktü. Uzun ve zorlu maratonun ardından öğrencilerin ifadelerine göre uzmanlar da sınavı yorumladı. Peki, YKS hakkında eğitimciler ne diyor? Eğitimcilere göre AYT zor muydu? YKS nasıldı? İşte eğitimcilerden ilk AYT değerlendirmeleri...
28.06.2020 Eğitim
Doğa Koleji duyurdu! Öğretmenlerin maaşlar haftaya ödenecek
Doğa Koleji duyurdu! Öğretmenlerin maaşlar haftaya ödenecek Doğa Koleji içeride biriken ve krize neden olan öğretmen maaşlarını önümüzdeki hafta ödeyeceğini açıkladı. Bundan sonra maaşların her ayın beşinde yatacağı bildirildi.
1.02.2020 Eğitim
Son dakika: Doğa Koleji ile ilgili flaş gelişme! Paralar ödendi...
Son dakika: Doğa Koleji ile ilgili flaş gelişme! Paralar ödendi... İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji ile ilgili devir işlemlerinin tamamlandığını, öğretmenlerin maaş ödemelerinin yapıldığını bildirdi.
17.01.2020 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan açıklama: Doğa Koleji'nde maaş...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan açıklama: Doğa Koleji'nde maaş... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'nde öğretmenlere maaş ödenmediği iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
17.01.2020 Gündem
Doğa Koleji satış süreci tamamlandı!
Doğa Koleji satış süreci tamamlandı! Doğa Koleji’nde satış süreci tamamlandı. İTÜ’ye devri ticaret kayıtlarında tescil edildi.
16.01.2020 Gündem
Son dakika! Doğa Koleji'nde velilerden tepki: Eğitimin artık normale dönmesi gerekiyor
Son dakika! Doğa Koleji'nde velilerden tepki: Eğitimin artık normale dönmesi gerekiyor Türkiye genelinde yaklaşık 82 bin öğrencinin eğitim gördüğü özel okulun İTÜ Vakfı'na devredilmesinin ardından çalışanların maaşlarının ödenerek, eğitim hayatının normale döneceğini bekleyen veliler, henüz umduğunu bulamadı.
6.01.2020 Eğitim
Doğa Koleji'nin yeni sahibi belli oldu! İTÜ Vakfı'ndan ilk açıklama
Doğa Koleji'nin yeni sahibi belli oldu! İTÜ Vakfı'ndan ilk açıklama Doğa Koleji krizinde yeni gelişme. Gelen son dakika haberine göre aylardır maaş alamayan öğretmen ve velilerin eylemleri nedeniyle gündem olan Doğa Koleji, İTÜ Vakfı’nın oldu. İTÜ Vakfı açıklama yaptı.
30.12.2019 Eğitim
Demet Akalın’dan Doğa Koleji açıklaması
Demet Akalın’dan Doğa Koleji açıklaması Şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira ile alışveriş merkezinde görüntülendi.
22.12.2019 Magazin
Bakan Selçuk'tan sözleşmeli öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi
Bakan Selçuk'tan sözleşmeli öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programına konuk olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün açıklanan 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
21.12.2019 Eğitim
Doğa Koleji son durum: Doğa Koleji satıldı! İTÜ Vakfı kimin?
Doğa Koleji son durum: Doğa Koleji satıldı! İTÜ Vakfı kimin? Doğa Koleji ile ilgili haberler durmuyor. 3 aydır maaş alamayan öğretmenlerin ve onlara destek veren velilerin eyleminden sonra Doğa Koleji’nde eğitim durmuştu. Son haberlere göre, Doğan Koleji’ni İTÜ Vakfı aldı. Peki İTÜ Vakfı nedir, sahibi kimdir?
19.12.2019 Gündem
İTÜ Vakfı'ndan Doğa Koleji açıklaması
İTÜ Vakfı'ndan Doğa Koleji açıklaması İTÜ Vakfı'ndan yapılan açıklamada, "İTÜ Vakfı Doğa Kolejleriyle ilgili müzakereleri olumlu yönde devam ettirmektedir. Kamuoyu bilgilendirmesi en kısa zamanda İTÜ resmi kanallarından yapılacaktır" ifadeleri yer aldı.
18.12.2019 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Doğa Koleji açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Doğa Koleji açıklaması Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'nin satış veya devriyle ilgili sürece ilişkin, "Gözlemlerimiz, dikkat ettiğimiz hususlar, olumlu birtakım sonuçların söz konusu olabileceğini hissettiriyor. Bunun takibindeyiz ama olmaması halinde de ilgili tüm bireyler, öğretmenler, velilerimiz şundan emin olsunlar; bununla ilgili her türlü tedbiri almak konusunda planlamalarımız hazır." dedi.
18.12.2019 Eğitim
Özel okullarda tehlike büyüyor! 5 yılda iki katına çıktı
Özel okullarda tehlike büyüyor! 5 yılda iki katına çıktı Son 5 yılda sayıları hızla artan özel okulların çoğu, plansız büyüdükleri için kontenjanlarını dolduramadı. Yüzde 60’ı boş olan özel okullar batma tehlikesiyle karşı karşıya. Doğa Koleji’nin durumuyla birlikte tartışmaya açılan özel okullar için MEB’den acil çözüm bekleniyor.
18.12.2019 Gündem
Doğa Koleji'nde öğretmenler iş bıraktı
Doğa Koleji'nde öğretmenler iş bıraktı Doğa Koleji'nde çalışan bazı öğretmenler, maaşlarının ödenmemesini gerekçe göstererek iş bıraktı.
16.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğa Koleji ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğa koleji haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.