Gazete Vatan Logo

İstanbul Cimnastik Kulübü şampiyonlar yetiştirecek

İstanbul Cimnastik Kulübü, Türkiye’nin en başarılı eğitmenleri ile 4-10 yaş arasındaki çocukları temel ve ritmik cimnastik sporu ile tanıştırıyor, başarılılarla dolu bir geleceğe taşıyor...

İstanbul Cimnastik Kulübü şampiyonlar yetiştirecek

Türkiye’de cimnastik sporunun yaygınlaşmasını ve bu sporla çocukların erken yaşlarda tanıştırılmasını hedefleyen İstanbul Cimnastik Kulübü, Türkiye’nin en iyi eğitmenleri ile ritmik ve temel cimnastik eğitimlerine başladı. Temel cimnastik eğitimleri ile lisanslı sporcuların antremanları Doğa Okulları Çamlıca Kampüsü ve Girne Amerikan Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştiriliyor.

Transfer ettiği ünlü cimnastik eğitmenleri ile Türkiye’de cimnastik sporunun gelişmesi, çocuklara erken yaşlardan itibaren koordinasyon ve denge özelliklerinin kazandırılabilmesi, dolayısı ile ileriki yaşlarda yapmayı planladıkları diğer spor branşlarının altyapısının oluşturulabilmesi yolunda çalışmalarını hızla sürdüren İstanbul Cimnastik Kulübü, ritmik ve temel cimnastik eğitimlerine başladı. Doğa Okulları Çamlıca Kampüsü ve Girne Amerikan Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde devam eden temel cimnastik eğitimlerine Türkiye’nin en başarılı eğitmenleri Viktoriya Sorvina ve Elena Kunytska ile başlayan İstanbul Cimnastik Kulübü, 4-10 yaş arasındaki çocukları temel ve ritmik cimnastik sporu ile tanıştırıyor.

Haberin Devamı

Cumartesi ve Pazar günleri birer saatlik antremanları kapsayan temel cimnastik eğitim grubuna ise kayıtlar sürüyor. Hobi grubunda yetişen ve keşfedilen yetenekli çocuklar cimnastik alanında Türkiye’nin göğsünü kabartacak başarılara ulaşabilmeleri için İstanbul Cimnastik Kulübü tarafından desteklenecek ve profesyonel eğitim süreçlerine dâhil edilecek.

Bilgi için:

istanbulcimnastikkulubu.com ve 0542 4986040