Dmitriy Medvedev

Dmitriy Medvedev

Son dakika Dmitriy Medvedev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dmitriy Medvedev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dmitriy Medvedev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dmitriy Medvedev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dmitriy medvedev gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 dmitriy medvedev haberi bulunmuştur. Tüm dmitriy medvedev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna, Rusya’nın eski Başbakanı Medvedev'i arananlar listesine aldı
Ukrayna, Rusya’nın eski Başbakanı Medvedev'i arananlar listesine aldı Ukrayna İçişleri Bakanlığı ve Ukrayna İstihbarat Servisi, Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı ve Rusya’nın eski Başbakanı Dmitriy Medvedev'i arananlar listesine aldı.
10.10.2022 Dünya
Putin: Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum
Putin: Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi üyeleri ile yaptığı toplantıda, "Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum" dedi.
9.09.2022 Dünya
Zelenskiy'den flaş karar! O isimleri görevden aldı
Zelenskiy'den flaş karar! O isimleri görevden aldı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna Güvenlik Servisi Başkanı Ivan Bakanov ve Ukrayna Başsavcısı Irina Venediktova’yı yayınladığı kararname ile görevden aldığını duyurarak, “Vatana ihanet ve işbirliği faaliyetlerine ilişkin 651 ceza davası kaydedildi” dedi.
17.07.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'ya Kırım ültimatomu: Saldırı olursa Ukrayna'yı kıyamet bekliyor
Rusya'dan Ukrayna'ya Kırım ültimatomu: Saldırı olursa Ukrayna'yı kıyamet bekliyor Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Ukrayna tarafından Kırım'a bir saldırı olması durumunda karşılık vereceklerini söyleyerek, "Kırım'a saldırı olursa Ukrayna'yı kıyamet bekliyor" dedi.
17.07.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'ya uyarı! AB buna çok kızacak
Rusya'dan Ukrayna'ya uyarı! AB buna çok kızacak Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili flaş gelişme. Rusya eski devlet başkanı Dmitriy Medvedev, Ukrayna'nın AB üyeliğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Medvedev, "Ukrayna üye olana kadar Avrupa Birliği haritadan silinebilir" dedi.
19.06.2022 Dünya
Rusya, Avrupa'ya resti çekti: Doğal gaz 2 bin euro, yeni dünyaya hoş geldiniz
Rusya, Avrupa'ya resti çekti: Doğal gaz 2 bin euro, yeni dünyaya hoş geldiniz Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Almanya'nın Kuzey Akım 2 projesini durdurma kararını eleştirerek, Avrupalıların yakın zamanda bin metreküp gaza 2 bin euro para ödemesi gerekebileceğini ifade etti.
22.02.2022 Dünya
Putin'in istediği oldu, yeni başbakan resmen Mişustin
Putin'in istediği oldu, yeni başbakan resmen Mişustin Rusya'da gücünü korumak için yeni dönemin ilk somut adımını atan Vladimir Putin'in başbakan adayı parlamentonun alt kanadı Duma'da oylandı, beklendiği gibi 'hayır' oyu çıkmadı.
16.01.2020 Dünya
Putin Medvedev'in yerine başbakan adayını önerdi
Putin Medvedev'in yerine başbakan adayını önerdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Federal Vergi Servisi Başkanı Mihail Mişustin’i, Dmitriy Medvedev’den boşalan başbakanlık görevine önerdi.
15.01.2020 Dünya
Rusya Başbakanı Medvedev'den istifa açıklaması!
Rusya Başbakanı Medvedev'den istifa açıklaması! Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, hükümetin istifa ettiğini duyurdu.
15.01.2020 Dünya
Putin: ABD saldırırsa...
Putin: ABD saldırırsa... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın, son olarak 8 Nisan 2010'da dönemin Rusya Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev ve ABD Devlet Başkanı Barack Obama tarafından yenilenen ve 2021 yılında sona erecek olan Stratejik Silahların Azaltılması Anlaşması'ndan (START) çekilmek için hazırlık yaptığını duyurdu.Putin ayrıca ABD'nin Venezuela'ya olası bir askeri girişimde bulunmasının felaketle sonuçlanacağını söyledi.
6.06.2019 Dünya
Rusya Ukrayna'ya petrol ihracatını yasakladı
Rusya Ukrayna'ya petrol ihracatını yasakladı Rusya, Ukrayna'nın yaptırımlarına cevap olarak Rus petrol ve petrol ürünlerinin bu ülkeye ihracına yasak getirdi.
18.04.2019 Dünya
Özbekistan ve Rusya nükleer anlaşma imzaladı
Özbekistan ve Rusya nükleer anlaşma imzaladı Özbekistan ve Rusya arasında, Özbekistan’da bir nükleer santral tehsisi kurulması için anlaşma imzalandı.
7.09.2018 Dünya
ABD'ye bir darbe de Rusya'dan!
ABD'ye bir darbe de Rusya'dan! ABD'nin çelik ve alüminyuma getirdiği ek gümrük vergisi kararına tepki olarak bu ülkeden ithal edilen bazı ürünlerin vergileri artırıldı.
6.07.2018 Dünya
Rusya’da Başbakan Medvedev oldu
Rusya’da Başbakan Medvedev oldu Rus Parlamentosu’nun alt kanadı Duma, Dmitriy Medvedev’in başbakanlığını onayladı.
8.05.2018 Dünya
Medvedev: Birkaç yıl sonra kripto para piyasadan çıkabilir
Medvedev: Birkaç yıl sonra kripto para piyasadan çıkabilir Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, kripto paraların piyasadan çıkabileceğini ancak Blockchain (blok zinciri) teknolojisinin kalabileceğini belirtti.
17.01.2018 Dünya
Son dakika! Rusya Başbakanı Medvedev: ABD ticaret savaşı ilan etti
Son dakika! Rusya Başbakanı Medvedev: ABD ticaret savaşı ilan etti Son dakika haberi; Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, ABD'nin yeni yaptırımlarıyla Rusya'ya kapsamlı ticaret savaşı ilan ettiğini belirtti.
3.08.2017 Dünya
Putin, 2018 sonuna kadar uzattı!
Putin, 2018 sonuna kadar uzattı! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, AB ülkelerine yönelik karşı yaptırımların süresinin Aralık 2018'e kadar uzatılmasını öngören kararnameyi imzaladı.
1.07.2017 Dünya
Putin ve Medvedev Ramazan Bayramı'nı kutladı
Putin ve Medvedev Ramazan Bayramı'nı kutladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Ramazan bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
26.06.2017 Dünya
Rusya'dan Türkiye'yi ilgilendiren flaş haber! Yakında imzalanacak
Rusya'dan Türkiye'yi ilgilendiren flaş haber! Yakında imzalanacak Rusya Başbakan Yardımcısı Dvorkoviç, Türkiye'ye yönelik kısıtlamaların kaldırılmasını öngören hükümet belgesinin hazır olduğunu ve en yakın zamanda imzalanacağını söyledi.
1.06.2017 Dünya
Rusya'dan kısıtlamaların kaldırılması açıklaması
Rusya'dan kısıtlamaların kaldırılması açıklaması Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Türkiye'ye yönelik kısıtlamaların iptaline yönelik kararnamenin bir hafta içinde hazır olacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Müjdeli haberler geldi, yasaklar kalkıyor
Müjdeli haberler geldi, yasaklar kalkıyor Rusya'dan Türkiye'ye müjdeli haberler gelmeye başladı. Medvedev ile Başbakan yıldırım arasındaki heyetlerarası görüşmenin ardından ortak bildiri imzalandı. İstanbul'a gelen Medvedev İstanbul'da bulunduğu temaslardan sonra konuştu. Güzel haberi verdi.
29.09.2021 Gündem
Rusya Başbakanı Medvedev İstanbul'da...
Rusya Başbakanı Medvedev İstanbul'da... RUSYA Başbakanı Dmitriy Medvedev, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı(KEİ) Zirvesine katılmak üzere İstanbul'a geldi
21.05.2017 Dünya
Rusya, ülkenin 240 milyon dolarlık borcunu sildi
Rusya, ülkenin 240 milyon dolarlık borcunu sildi Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev'in Kırgızistan'ın 240 milyon dolarlık borcunun tamamının silinmesini öngören kararnameyi imzaladığı bildirildi.
4.05.2017 Dünya
'ABD ile çatışmaya ramak kaldı!'
'ABD ile çatışmaya ramak kaldı!' Rusya Başbakanı Medvedev, ABD'nin Suriye'ye düzenlediği saldırıyı değerlendirdi. Medvedev:' ABD ile çatışmaya ramak kaldı' dedi. Medvedev, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ABD'nin saldırısının yasa dışı olduğunu da ifade etti.
8.04.2017 Dünya
Rusya'da muhalif Navalnıy'a 15 gün hapis cezası
Rusya'da muhalif Navalnıy'a 15 gün hapis cezası Rusya'da muhalif aktivist ve "Yolsuzlukla Mücadele Fonu" kurucusu Aleksey Navalnıy'a, pazar günü düzenlenen gösteride polise mukavemetten 15 gün hapis cezası verildi.
27.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dmitriy Medvedev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dmitriy medvedev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.