Dizi Sektörü

Dizi Sektörü

Son dakika Dizi sektörü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dizi sektörü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dizi sektörü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dizi Sektörü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dizi sektörü gelişmeleri de dahil olmak üzere 346 dizi sektörü haberi bulunmuştur. Tüm dizi sektörü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Magazin
'Kırmızı Oda'nın 'Maria'sı Derya Taşbaşı'dan olay açıklamalar!
'Kırmızı Oda'nın 'Maria'sı Derya Taşbaşı'dan olay açıklamalar! Son olarak final yapan 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Maria' karakterine hayat veren Derya Taşbaşı, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Alışveriş turu sonrasında ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden 37 yaşındaki oyuncu, ses getirecek açıklamalarda bulundu.
1.07.2022 Magazin
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt!
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt! Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan ve yeni şarkısı için hazırlıkları devam eden Tuğba Yurt, fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" diye konuşan oyuncu Kerem Bürsin'in sözleriyle ilgili de konuştu.
3.06.2022 Magazin
Polislerden Fırat Çelik'e uyarı!
Polislerden Fırat Çelik'e uyarı! Tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında kurallara ve yasaklara uymayanlar listesine oyuncu Fırat Çelik de eklendi.
18.05.2021 Magazin
Genç kadını dizide oynatma vaadiyle evine çağırıp istismar etti!
Genç kadını dizide oynatma vaadiyle evine çağırıp istismar etti! Dizi sektöründe oynamak için bir ajansa başvuran genç kadın dehşeti yaşadı. Kendisini arayan kast direktörü İbrahim Y., dizide onu oynatabileceğini söyledi. Genç kadın sete geç kalınca projede yer alamadı. İbrahim Y., başka dizi ayarlama vaadiyle evine davet ettiği genç kadına cinsel saldırıda bulundu. İbrahim Y. hakkında istenen hapis cezası belli oldu.
5.05.2021 Gündem
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor Dünya dizi sektöründe önemli bir paya sahip Türk yapımları, artık yeni nesil dijital platform Dramax ile tüm dünyada yer alacak. Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı, "Dramax, ülkemize sağlayacağı ekonomik katkıların yanı sıra Türk kültürünün, coğrafyasının, gelenek ve göreneklerinin, turizminin tanıtıldığı en kuvvetli platform olacak" dedi
14.04.2021 Ekonomi
‘Kilolu kadına başrol verilmiyor’
‘Kilolu kadına başrol verilmiyor’ “Kilo aldığım dönem kapak çekimine gidip, sonrasında iç sayfalara alındığımı öğrendiğim oldum” diyen Hazal Kaya, “Dizi sektörü de kilolu diye kadına başrol vermiyor” dedi
2.09.2020 Magazin
Osman Sınav: Kendimi dövdüğümü hatırlıyorum
Osman Sınav: Kendimi dövdüğümü hatırlıyorum Ünlü Yönetmen Osman Sınav, Buket Aydın ile 40'ın bu haftaki konuğu oldu.
8.05.2019 Televizyon
Ünlü müzik grubunda skandal! Fuhuş ve...
Ünlü müzik grubunda skandal! Fuhuş ve... Güney Kore’nin en önemli ihraç ürünlerinden biri haline gelen müzik akımı K-Pop’un ünlü şarkıcılarının isimleri fuhuş ve uyuşturucu skandalına karıştı.
16.03.2019 Dünya
Merve Boluğur'dan yeşil ışık
Merve Boluğur'dan yeşil ışık Geçtiğimiz gün bir toplantı için gittiği bir AVM'de görüntülenen oyuncu magazin muhabirlerlerine flaş açıklamalarda bulundu.
27.12.2018 Magazin
Ünlü mimarın şirketine de el konuldu
Ünlü mimarın şirketine de el konuldu Adnan Oktar Grubu’na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında el konulan şirketler arasında ünlü mimar Güzin Erkan Onat’ın ortağı olduğu Tasarımhane Yapı Dekorasyon isimli bir şirket de yer aldı. Onat’ın diğer ortağı Oben Karatepe’nin yöneticisi olduğu 3 şirkete de mahkeme kararı ile el konuldu. Aynı zamanda özel bir üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapan Onat ise, bir dizi büyük projeye imza attı.
16.07.2018 Gündem
Hayatım ikiye ayrıldı!
Hayatım ikiye ayrıldı! İkiz bebekleri Milan ve Ares’i geçtiğimiz yıl dünyaya getiren Başak Sayan, “Hayat onlardan önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor. Şimdi ne yaparsam onlar için yapıyorum” dedi.
26.05.2018 Magazin
Dizilerde erkek güçlü kadın aciz ve süslü
Dizilerde erkek güçlü kadın aciz ve süslü “Televizyon Dizilerinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” projesi kapsamında seçilen 12 yerli dizi üzerinde yapılan araştırmanın sonuçları bir kez daha gösterdi ki; şiddet, cinsiyet ayrımcılığı ve baskının en görülebilir olduğu diziler erkeklerin ve kadınların dünyalarını ayrıştırıyor
9.03.2018 Arşiv
Tarkan’da iki dosya şarkı var
Tarkan’da iki dosya şarkı var Aysel Gürel, vefatının 10’uncu yılında şiir, söz, mektup ve çalışma notlarından derlenen ‘Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam’ kitabı ile anıldı. Gürel’in kızı Müjde Ar, “10 kitap daha gelecek. Tarkan, annemden iki dosya şarkı aldı” dedi
4.03.2018 Magazin
“Kayhan” çok eğlenceli bir film oldu
“Kayhan” çok eğlenceli bir film oldu “Kayhan” filminde Şahan Gökbakar ile rol alan oyuncu İrfan Kangı, “Kahve Sohbetleri” nin konuğu oldu.
2.03.2018 Magazin
Bana kapıyı Osman Yağmurdereli açtı
Bana kapıyı Osman Yağmurdereli açtı Oyunculuğa sekiz yaşında başlamış Aleyna Solaker. Kırgın Çiçekler onu mesleki anlamda geliştiren en önemli proje. Oyunculuk dışında hiçbir iş düşünemiş Solaker ile konuştuk.
26.01.2018 Arşiv
Diziler altın çağını yaşıyor
Diziler altın çağını yaşıyor Birçok dizi, sinema, tiyatro ve televizyon programında yer alan Seda Kement, çekimleri Gölyaka’da gerçekleşen ‘Elim Sende’ isimli romantik filmde başrolü üstlendi.
5.01.2018 Arşiv
Kanal D'den flaş hamle! Ortak arıyor...
Kanal D'den flaş hamle! Ortak arıyor... Milliyet yazarı, köşesinde duyurdu.
29.11.2017 Televizyon
Payitaht Abdülhamit Fransa’da gündem oldu!
Payitaht Abdülhamit Fransa’da gündem oldu! 29 Eylül Cuma günü saat 20.00’de yeni bölümüyle sezona merhaba diyecek olan TRT’nin iddialı dizisi “Payitaht Abdülhamid” Fransız ARTE Kanalı’nda yayınlanan “28 Dakika” adlı programa konu oldu.
29.09.2017 Televizyon
Fatih Altaylı FETÖ'nün bilinmeyen oyununu ilk kez açıkladı!
Fatih Altaylı FETÖ'nün bilinmeyen oyununu ilk kez açıkladı! Habertürk Gazetesi Yazarı Fatih Altaylı, FETÖ'nün hain planlarından birini köşesine taşıdı. Türk dizi sektörüne darbe vurmak için oynadıkları oyunu kaleme aldı. İşte o yazı...
11.06.2017 Televizyon
Hayaldi gerçek oldu! Türk dizileri Japonya'da...
Hayaldi gerçek oldu! Türk dizileri Japonya'da... Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin düzenlediği 'Marka Türkiye' etkinliğinde konuşan dizi ihracatçısı Global Agency'nin CEO'su İzzet Pinto "Japonya pazarına girmeyi başardık" dedi.
1.06.2017 Televizyon
Herkes olay dizi 'Fİ'yi aradı!
Herkes olay dizi 'Fİ'yi aradı! 'Fİ’ dizisi, 3 haftada 17 milyon izlenmeye ulaşırken, Google’da en çok arananlar listesine girdi.
20.04.2017 Televizyon
Dizi sektöründe isyan bayrağı!
Dizi sektöründe isyan bayrağı! 'Dizi süreleri' konusunda SenDer üyesi yazarlar örgütlenmeye karar verip bir bildiri yayınladılar.
31.03.2017 Kültür Sanat
Türk dizileri Uzakdoğu'ya açılıyor
Türk dizileri Uzakdoğu'ya açılıyor Ortadoğu ve Latin Amerika ülkelerinde fırtınalar estiren Türk dizileri, gözünü bu kez Uzakdoğu’ya dikti.
5.12.2016 Magazin
Vatanım Sensin dizisi ne zaman başlayacak?
Vatanım Sensin dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşacak olan Vatanım Sensin için geri sayım başladı. Heyecanla beklenen Vatanım Sensin'de Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti 11 yıl aranın ardından tekrar birlikte kamera karşısına geçti. Vatanım Sensin'e dair merak edilenleri sizler için bu haberimizde derledik.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dizi Sektörü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dizi sektörü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.