Gazete Vatan Logo

Diziler altın çağını yaşıyor

Birçok dizi, sinema, tiyatro ve televizyon programında yer alan Seda Kement, çekimleri Gölyaka’da gerçekleşen ‘Elim Sende’ isimli romantik filmde başrolü üstlendi.

Diziler altın çağını yaşıyor

Yeni dönem dizilerini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Dizi sektörü son yıllarda altın çağını yaşıyor. Türk dizileri artık Dünyada ismini duyurdu. Sektörde, oyuncusundan teknik ekibine kadar herkes kendini geliştirmek durumunda kaldı. Yönetmeninden ışıkçısına birçok insan dünyaya ismini duyurdu. Bu durum her geçen yıl oyuncu ve ekip kalitesinin artacağının göstergesi.

Şimdiye kadar size en çok etkileyen çalışmanız hangisiydi?

TRT için yeni çekilen mini dizi, Aliya İzzetbegoviç’in hayatının konu edildiği dönem dizisi “Aliya” çok keyifle oynadığım o zamanı, acıları hissederek yasadığım bir iş oldu. İkincisi de “Elim Sende” filmi. Öyle bir zamanda geldi ki bu teklif bana o dönem yasadığım psikolojiyi filme yansıtma şansı elde ettim. Fırtınalı, tutkulu bir aşk hikâyesi konusu beni inanılmaz etkiledi.

İçinde olmak istediğiniz bir proje var mı?
Sinema filmlerinde oynamak benim için çok büyük bir aşk. Ama artık dizilerde sinema kalitesinde çekiliyor. Büyük rol küçük rol ayırt etmeden sinema filmlerin de ölene kadar oynamak isterim.
Gezi programı yapmışsınız gezi hayatınızın ne kadarını kaplıyor?
30 yaşına kadar gezi anlayışım sadece klasik tatil, turistik bazlıydı. Gezi programından sonra tamamen fikrim değişti artık seyyah olmaya karar verdim. Yani bir ülkeye gittiğimde artık orada yasayan halkın gittiği yerlere gitmekten zevk alıyorum. Tercihim kesinlikle mistik, egzotik, keşfedilmemiş yerleri ziyaret etmek.
Nerede yaşamak isterdiniz
67 ülke gezdim. Yine de İstanbul’dan başka bir yerde yasayamam.

Haberin Devamı